Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az új kollegina - finomság

2015. június 12. - Markus Andreas Schäfer

Fölveszi színes köntösét és lemegy a földszintre. Meleg van. Hideg ásványvizet hoz és két poharat. Leteszi az asztalra és tölt. Csillogó szemében vágyat látok. Ledobja a köntöst magáról és a kanapéra ül, kinyújtja felém kezét. Käm schotz - gyere édes - szól. Közeledek és csak nézem. Annyira feldob az elkövetkező esemény. 

Amint elé állok a földre térdel, kioldja nadrágom övét. Lehúzza rólam a boxerrel együtt. Kilépek belőle. Vastag ajkaival makkomhoz ér, szájába veszi farkam finoman ízlelve szopni kezdi. Kezébe fogja, kinyújtja nyelvét, nyalja mint egy fagyit. Haja combomat simogatja. Kéjes érzés kerít hatalmába. Sokáig játszik, élvezettel. Megfogom fejét és eltolom magamtól, fölállítom és az ágyhoz vezetem. Lefektetem. Nagy cicijei oldalra csúsznak. Fölé hajolok és nyelvem a szájába dugom. Ismét vadul kezd csókolni. Bal kezemmel szemérmén járok, lassan vezetem nagyajkai közé, nedvessége forró, finoman simogatni kezdem. Hamar érzem kemény csiklóját, amint hozzá érek mélyen felsóhajt. Elhagyom ajkát és fölé térdelek, csípőm feje fölött, fejem combjai közé fúrom. Ízlelem nedves punicját, duzzadt nagyajkait kényeztetem. Néha fölemeli fejét és nyelvével heréimet nyalja, lejjebb engedem magam, eléri farkam azzal is játszik. Egyre gyorsabban zihál, nyög. 

Megfordulok. Vadul kezd csókolni, a tinik vadságával. Combjai elé térdelek, megfogom péniszem, azzal simogatom punciját. Amint a hüvelyéhez érek óvatosan megpróbálok beljebb jutni, felszisszen és megszorítja karomat. Visszahúzódok majd ismét nyomni kezdem, érzem körmeit mélyen karomba mélyeszti. Makkom egyre tovább jut. Sarah elhallgat, szemei csukva, arca fájdalmas kifejezést ölt. 

Most mély levegőt veszek és nem érdekel a fájdalom - suttogja - gyere és vedd el. Ismét szűzhártyájához illesztem kemény farkam. Csípőmet előretolom és hirtelen belecsúszok. Hangosan és fájdalmasan felsikolt. Puncijára nézek amint kijjebb kerül férfiasságom, véres. Ismét mélyen elmerülök benne, fejemmel arcához közelítek, megcsókolom. Kinyitja szemét, csillog és könnycseppek gördülnek le arcán. Ez nagyon fájt - mondja - de már elmúlt. Magához húz. Csak csípőmet mozgatom, élvezem amint elsőként kényeztethetem vulváját. Szűk, forró és nedves. Lassan elmúlhat a fájdalma mert gyorsul lélegzete és kéjesen nyög. Hosszan, sokáig járok benne, ölelem, vastag ajkaival és finom nyelvével játszom. 

Kezét csiklójára teszi és egyre akarva az orgazmust, egyre gyorsabban izgatja magát. Ágyékom nedvesen csattan rajta, felhúzza combjait, hangosan, sikítva jut el a csúcsra. Már-már elindulna bennem is a kéj, kihúzom véres péniszemet, megfogom és minden cseppet szemérmére lüktetek. Átölelem ismét. A számba kellett volna - súgja- de majd legközelebb, szeretem az ízét és eddig csak ezt engedtem a fúknak. Kezét közénk csúsztatja és ken rá majd nyelvével ízleli. A tiéd nagyon finom - mosolyog, megcsókol. 

Lecsúszok róla, mellé fekszem, megfogom kezét, a plafont nézzük. Milyen volt az első ? - kérdem. Rosszabbra számítottam - feleli - de te óvatos voltál. Köszönöm neked - mondja. Egymásra nézünk, elmosolyodunk, ajkaink ismét összeérnek. defloration-porn-593916.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr387530878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása