Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Anna - ötperces

2015. június 27. - Markus Andreas Schäfer


Én elváltam de van két gyönyörű lányom akik a szünidőben végre velünk vannak, viszont a lakás beosztása a nyugodt szexet nem teszi lehetővé így, halkan meg kinek van kedve hozzá :)

Reggel bevittem a kávét Annának, megcsókolom, kinyitja a szemét. Lejjebb húzom a takarót megcsókolom bal mellbimbóját, mire a másikra mutat - ide is - súgja. Basszus menjünk el valahová, akár az erdőbe is, nem érdekel de dugj meg - nevet.

Tervezzük a napot, Anna kettőre megy dolgozni, lányokkal este grillezni akarunk. Megkérem őket, menjenek már el a Billába egy-két dologért. Amint becsukódik az ajtó, érzem Anna kezét ágyékomon. Megfordulok, kézen fogom és a hálóba viszem. Nem várok, leveszem pólóját mohón indulok el nyakán, lefelé, csókolom minden egyes pontját. 

Mire várunk? - kérdi és egy mozdulattal kilép minden ruhájából, én is azt teszem. Hanyatt fekszik az ágyon, combjait kinyitja. Rávetem magam, falom édes ajkait, csiklóját, felnyög. Most neeee - zihálja - basszál meg! 

Farkam azonnal elmerül, forró, nedves hüvelyében. Vadul mozgok benne, nézem arcát, himbálódzó melleit. Egyre hangosabban élvez, lábait vállamra teszi, átöleli farkamat, forró hüvelyének izmaival. Basszál még, gyorsabban, - nyögi. 

Lelök magáról, megízleli farkamat, mélyen a torkára veszi majd fölém guggol és rám ül. Köröz, mozog, nyög, sikít. Hangosan élvez el. Nem vár tovább leszáll rólam és négykézlábra áll vállait leengedi, kitolja popsiját. Ez a látvány méginkább feldob, Egyre gyorsabban dugom. A következő orgazmusa hamar jön, én is elengedem magam, forró hüvelyébe lüktetek minden cseppet. Elcsendesedünk, kicsúszok belőle. Zsebkendőért nyúlok, kezébe adom, van mit felitatni. A fürdőben még mélyen megcsókol. Szeretlek - mondja - na öltözzünk föl. 

Ötperces gyors menet volt de kielégítő. Nyílik az ajtó, megjöttek a lányok.

dsc06051.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr147578184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása