Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Elvesztem 5. Robbanunk

2017. május 06. - Markus Andreas Schäfer

Lassan engedi popsiját lefelé, először csak makkom öleli körül síkos hüvelyének szorítása majd érzem ahogy teljes egészében magába fogad. Teljes testével rám ereszkedik és mély levegőt véve nyög fel amint végig érek benne. Finoman mozdul, makkom szinte méhében érzem majd felegyenesedik és csípőjét mozgatva körözni ked rajtam. Kezem derekán majd felkúszik cicijéig. Két ujjammal simogatom mellbimbóit még a többivel egyre intenzívebben masszírozom melleit. 

Egyre hangosabban kapkodja a levegőt és veszi el azt ami neki örömet és kéj okoz. Fejét hátraveti, kócos haja hol arcát takarja, néha kinyíló szemében csak a vad vágyat látom. Hosszan csak ebben a pozícióban marad majd rám ereszkedik, mellbimbói mellkasomhoz érnek és csak popsiját mozgatja fel és le, csattan szemérmünk amint mélyen elmerülök nedves barlangjában. 

Lisa ismét felül de már lovagol és nem kell sok neki ahhoz, hogy elélvezzen, előre hátra mozog majd megfeszíti testét és szobát betöltő éles nyögéssel jut el a csúcsra. Pár pillanatra megáll majd ismét folytatja hamarosan újra és újra eljutva a gyönyör csúcspontjára. Ilyenkor csak megáll és hagyja végigfutni testén az izgató impulzusokat. 

Meg akarok fordulni és hátulról folytatni. Megfogom derekát és megállítom a következő orgazmusa után. Kérdően néz rám. 

Ich dich von hinten! - mondom neki - hátulról akarlak. Remegő lábakkal felemelkedik rólam majd még ajkai közé veszi farkamat és végignyalja. Az ágy támlájához térdel és megfogja azt. Jobb kezével elhúzza popsiját, ahol feltárul mind popsija mind pedig nedvességtől csillogó puncija. 

Wohin willt? - hová akarsz - kérdezi. Meglepődök és megörülök. Mögé térdelek és farkam egy határozott mozdulattal szinte méhéig tolom. Hangosan felnyög ahogy én is. Lassú mozdulatokkal mozgatom farkam ki és be csak makkom marad benne majd megint és megint elmerülök, egyre gyorsabban mozogva. Lisa leengedi vállát az ágyra csak kezével próbál vizet facsarni az ágyból, annyira szorítja azt. Minden mozdulatra meg, megnyekken az ágy, élvezem a látványt ahogy férfiasságom elmerül majd napvilágra kerül szeméremajkai között. Két kezem popsiját markolja és úgy húzom immár egyre erőteljesebben magamra. Liheg és nyög, élvez és elélvez. Ritkán talákozni ilyen nővel aki sorozatosan ennyire el tud jutni a csúcsra vagy csak nagyon ki van éhezve és kiköveteli magának az orgazmusokat.

Tudom itt a lehetőség egy bejárattal odébb menni de már nem bírom sokáig, tudom most én is elfogok élvezni de még elgondolkodom rajta, hogy a hátára vagy a popsijára spricceljek esetleg megforduljunk. Mintha megérezné mire is gondolok.

Wohin wüst kämen? - hová akarsz élvezni? - kérdezi. 

Beléd! - válaszolom határozottan. 

I mag des und kannst e i nimm Pille! - Szeretem és szedek gyógyszert! - válaszolja. Mire kimondja érzem az elinduló bizsergést ami jelzi a vég kezdetét. Két kezemmel megmarkolom csípőjét és magamra húzom. Megrázkódok ahogy elér a csúcs, remegve és nyögve, artikulátlan hangok törnek ki belőlem, spirccelem spermám hüvelyébe. Szokatlanul hosszú orgazmust átélve, minden kéj-impulzusnék szinte felnyársalom törékeny testét. 

tumblr_ohzniuj3kk1vckjjzo1_500.gif

Közben őt is eléri ismét a kéj és velem együtt élvez el. Előre mozdul és megfordul, hátára fekszik pont a lábaim előtt. Felemeli fejét, kinyújtja nyelvét nedvességtől és a spermától nedves farkamon húzza végig majd szájába veszi, élvezettel nyalogatja, meg-megszívva azt. Elmosolyodik amint rám néz. 

Lecker! - finom - suttogja egyre visszaálló lélegzettel. Lassan az én szívverésem is normalizálódik. Lisa feláll az ágyról és ujját lábai közé rejti majd a szájába veszi, látom ahogy combján csurdogál fehér nedvem. Fantasztikus látvány. Elindul a fürdő felé. 

Rágyújtok és jólesően szívom a cigarettát. Nem jössze be ? - hallom kérdését a fürdőből. Elnyomom a csikket és belépek. Nyitott zuhanykabinajtó, Lisa egyik kezével kapaszkodik a másikban a zuhanyrózsa aminek vízsugara csiklóját masszírozza. Rám néz.

Ezt is imádom de megint akarlak, nem volt elég most még! - nevet.

tumblr_n0wz6rveid1tpvlfto1_400.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7212484577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása