Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Rohanás 4. Előkészít

2017. május 09. - Markus Andreas Schäfer

Felemelem a fejem és épp még látom amint vörös haja a hasamra borul, már csak forró lélegzetét érzem makkomon. Haja finoman csiklandoz, nyelve felfedezőútra indul. Makkomon érzem majd lassan heréimig jut, piciket mozdulva, ízlelve, játsszva vele. Ebben a helyzetben nem érem el így átadom magam a kényeztetésének. Beleborzongok ahogy  nyelve és ajkai hozzám érnek, finom harapást érzek combomon és körmei óvatos karmolását, mintha tudná ez engem mennyire beindít. 

Ismét forró lehellete makkomon majd ajkai ölelik körbe, lassan egyre többet és többet tüntet el szájában. Fejét mozgatva szinte teljes hosszában eltünteti majd ugyanígy engedi ki. Lassan ütemes mozgásba kezd, érzékien szopja de közben keze az ágyra támaszkodva combjaimat simogatja. Sokáig és lassan mozog, néha kiengedi majd végignyalja és ismét folytatja érzéki orális izgatásomat. Kapkodom a levegőt és a vágy, hogy én is adjak neki örömet, érezzem ízét, elhatalmasodik rajtam. 

Fordulj meg! - szólok - hadd nyaljalak közben. Felemeli fejét és elmosolyodik. Egy mozdulattal emeli át lábát fölöttem. Arcom elé kerül nedves szemérme. Megemelem fejem, végighúzom nyelvem selymes ajkai között, felnyög az érintéstől. Jobb kezemmel párnát gyömöszölök fejem alá megemelve azt, hogy könnyebben tudjam tartani fejem közel a női csodavilághoz. 

Két kezem popsiján, néha erőteljesebben belekarmolok, belekapaszkodok. Nyelvem hegyét bejáratához illetsztem és megpróbálok minnél mélyebben beléhatolni. Nyalom és ízlelem, élvezem illatát és ízét. Cikázva jutok el csiklójáig, finom érintésekkel érek hozzá, fel-felnyög ahogy izgató impulzust kap. Vissza bejáratáig majd ismét előre, sokáig és hosszan játsszva ezt a játékot. 

Élvezettel kényezteti farkam, mindketten lihegve kapkodjuk a levegőt ahogy lassan közeledünk a csúcspont felé. Nyelvem már csak csiklójára tapad, csiklandozom és nyalom, körözök rajta hol érzékien hol szinte masszírozva azt. Nem tudok betelni hangos visszajelzéseivel amint átveszi a kéj a kontrollt teste fölött. Elveszik az idő, csak a mennyei hedonista érzések maradnak. 

Hirtelen belemarkol a lepdőbe és leejti vállát, megremegve hangos nyögésekkel élvez el beleborzongva minden érkező impulzusba. Majd farkamra veti magát, egyre gyorsabb ütemben mozog feje rajta. Alig tudom visszafogni magam, hangom betölti a szobát. Hirtelen megáll. 

Gyere belém - lihegi - de ebben a pillanatban megrázkódik testem. 

Késő már - nyögöm és érzem az első orgazmus hullámot magamon. Azonnal ajkai közé veszi farkam és finoman  mozdul rajta. Spriccel fehér nedvem szájába, ő csak nyalogatja és meg-megszívja azt amíg a kéjes hullámok tartanak. 

tumblr_mtvkxcg4ta1soeyrwo1_r3_500.gif

Felül és rám mosolyog: akkor a következő körre elő is lettél készítve! - nevet. Megcsókolom és lelépek az ágyról. A bárhűtőből vörösbort veszek elő. Kérdően tekintek rá, ő bólint. Kitöltöm az italt és koccintunk.

7b46edb5aff1f482308978a425f65a7e.jpg

Köntösbe bújok és rásegítem a másikat. Az erkélyen hideg van, látszanak a város fényei. Jólesően szívom a cigarettát de nem végig mert már fázok. Becsukom az erkélyajtót. Épp a fürdőből jön vissza, megint meztelenül. Kibontja a köntöst és elém térdel. 

Most pedig életet szopok belé! - mondja és finoman ismét ajkai közé veszi farkamat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr3212491971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása