Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az ingatlantanácsadó 3. - Check Battery

2017. május 31. - Markus Andreas Schäfer

Ahogy lehull a melltartója, kezével lassan végigsimít rajtuk. Nagy cicik amiken meglátszik a szoptatás, kissé megereszkedve de valami iszonyú szép látványt nyújtva. Óvatosan, épp csak érintve játszik velük. Ujjai cikáznak mellbimbóin amik szemlátomást egyre inkább felém mutatnak majd egyik keze eltűnik bugyija mögött. 

Nem csukja be a szemét, engem néz de arcán már az ellazulás jeleit látom. Szétnyitja combjait és félrehúzza szeméremajkairól a szűk bugyit. Imádnivaló, pont olyan a látvány amilyen puncit szeretek. Nagyajkai közül kisajkai - amik nem is kicsik - néznek rám. Leguggolok és minden szögből fényképezem egyre nedvesedő vágyak kapuját. Ránézek de már eltűntek szemei, lehunyta azokat és csak mimikája árulja el hol is jár éppen. Középső ujja eltűnik magában. 

Rengeteg képet készítek nem is figyelve semmire de a halk csipogás visszahoz a valóságba. Check Battery - villog a kereső sarkában. Tudom régi az akku és innentől még képre futja már aztán végleg kikapcsol imádott, öreg Sony Alpha-m. Leteszem a földre és elé térdelek, végigsimítok izmos combjain. Rám néz, kezét tarkómra teszi és maga felé húz. Kinyújtott nyelvem eléri a számomra legfinomabb illat és íz forrását. Felsóhajt amint nyelvem csiklójához ér. Jobb kezével szeméremdombja, epilált bőrét felfelé feszíti így felkínálva pici pontját nekem. Élvezettel cikázik nyelvem rajta, köröz majd elhagyva ajkain siklik és ismét vissza. Mariann egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. 

Imádom ahogy nyalsz - nyögi - még! 

Szenvedélyem, hogy így kényeztessem a nőket, imádom minden pillanatát, akár órákig is el tduok játszani így. Nyelvem kéjes impulzusokat küld felé, ő csak élvezi. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, érzem most jöhet el a pont amikor elélvez így megállok és finoman forró levegőt fújok rá. Magához szorítja fejem. 

Ne állj meg! - lihegi de nem teszek semmit és hagyom picit lecsillapodni. Amint lassul a légzése ismét elkezdek játszani vele. Szorítása enged amint ismét megérintem finom csiklóját. Nyelvem megint csak cikázik rajta, benne. Bejáratához feszül majd fel le siklik. Ajkaim ismét pici pontjára tapadnak. Lélegzete megint csak gyorsul, mély hangon nyög. Ahogy elkezdené kapkodni a levegőt elhúzom fejem. 

Ne mááár - nyögi. 

Sietsz? - kérdezem gonoszkásan. Majd csak szeméremajkai nyalogatva simogatom. Ahogy lélegzetvétele lassul nylevem megint finom csiklójához ér és apró érintésekkel izlelgeti azt. Kapkodja a levegőt és halk kéjes nyögései betöltik a fürdőt. Ismét eljátsszom vele azt, hogy amikor úgy érzem eljutna a csúcsra megállok és csak hagyom lecsillapodni.

Elvész az idő én pedig élvezem ahogy újra és újra majdnem elélvez. 

Kérleeek csináld végig - nyögi. Nyelvem óvatosan érinti csiklóját majd élvezettel nyalja azt. Mariann nyögései egyre hangosabbak és hirtelen felsikolt, fejem combjai közé szorítva jut el a csúcsra. Hajamba markol és másik keze a vállamba mar ahogy remeg teste a mennyei kéjben. 

Lassan enged szorítása felegyenesedek és arcommal felé közelítek. Vadul fal fel érzéki ajkaival. Keze pólóm alá csúszik és egy mozdulattal le is veszi rólam. Felállok, kigombolom nadrágom, ujjai boxerem gumija mögé csúsznak, egyszerre szabadít meg az összes ruhámtól...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7012547185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása