Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az ingatlantanácsadó 4. - Kölcsön kenyér visszajár

2017. június 02. - Markus Andreas Schäfer

Tekintetében meglepetéssel telt elégedettséget látok amint szinte szétrobbanni akaró férfiasságomról lekerül  a nadrág. 

Mariann ülve marad a kád peremén de két kezével fenekemnél fogva közelebb húz magához. Forró lehellete ágyékomat, farkamat simogatja. Ujjával hasamhoz szorítja azt majd nyelvével heréimtől egészen makkomig nyalja végig és vissza, bennem egyre növekvő vágyat gerjesztve. Hosszan elidőz makkom tövénél, finom nyelve csiklandozza és izgatja majd lassan ismét zacskómon érzem azt. Ajkai közé veszi és eltűnteti szájában, nyelve érzéki köröket ír le rajta. Egyenként de óvatosan engedi ki, hangos cuppanással és elindul ismét felfelé. Elengedi és felnéz rám. Épp kinyitom szemem amit ő becsukja az övét, ajkai között makkom majd egyre több vész el szájában. Nyelve mindvégig izgatóan cirógatja, de egyre kevesebb marad szabadon majd egy gyors mozdulattal teljesen elnyeli nem kis farkam. Érzem szoros torkát, tövénél pedig forró ajkait. Fejével jobbra-balra mozog majd óvatosan teljesen kienged magából, kapkodva a levegőt amint szája szabad marad. 

Micsoda élmény volt - gondolom magamban de ő nem vár hanem ismét és ismét eljátssza ezt velem. Nem érdekel most a külvilág, felnyögök érzéseimnek hangot adva. Hosszú körmeit fenekembe mélyeszti ezzel is izgalmas érzést adva. Lassú de minden mozdulatában kéjes kényeztetése közben kapkodni kezdem hirtelen a levegőt. Megáll ajkai előtt férfiasságommal és erősen elszorítja a tövénél - el ne élvezzek - majd rám néz:

Nem mész még el - mosolyog - te hányszor játszottad ezt el velem? - nevet.

Megint körülveszi húsos ajkaival férfiasságom és óvatosan szopni kezdni, lassan de izgatóan most nem egészen elnyelve hanem inkább csak félig. A ferde tetősíkban megtámaszkodom, így állva nem annyira szeretem de élvezem.  Mariann olyan érzékien és szinte ínyencként ad örömet nekem mint kevés nő eddig. Igaz Annát senki sem tudja überelni, ebben ő a profi. Egyre gyorsabban mozog feje nyálától nedves férfiasságomon, én ismét érzem azt a bizonyos bizsergést elindulni ágyékom felől, önkéntelenül hangosan felnyögök. 

Ő kienged ajkai közül és ujjai pontosan ott szorítják meg farkam ahol kell. Szóval megint nem enged elmenni. Rám néz közben ismét.

Mondtam - mosolyog megint - kölcsön kenyér visszajár! 

Tudom ilyenkor a többször megállított orgazmus után hatalmasat fogok robbanni és titkon hálás is vagyok neki, hogy ilyen lelkesen kényeztet. Mélyen a szemembe néz amíg lecsillapodok - annyira szépek azok a szemek - majd megint eltünteti férfiasságom forró ajkai között. Felsóhajtok és csak élvezem minden mozdulatát amivel a kéj útján tovább enged. Egyre gyorsuló mozgással szopja robbanni készülő férfiasságom, nyelve alul minden mozdulatnál érzékien izgatja azt. Lélegzetem egyre gyorsul, a bizsergés elindul, megfeszítem combjaim, az egész fürdőt betöltően felnyögök amint érzem a mennyei élvezethez juttató impulzusokat testemben. 

Mariann kiengedi farkam ajkai közül, csak kezével húz rajta pont abban a pillanatban amint az első rándulásom és nyomában spriccelő spermám nyakára ér. Finom kézmozdulatai még és még kéjes élvezetre kényszerítenek. Hirtelen megrándulok ő nem mozdítja tovább kezét csak néz rám mosolyogva. Fehér nedvem lassan csurog mellein és azok között hasa felé.

Ne haragudj de nem ismerjük egymást így nem engedhetem, hogy a számba élvezz - sutttogja. 

Semmi baj - válaszolok - így is isteni dolgot adtál. Felsegítem, a mosdóhoz lép vizet enged a csapból így törli le magáról kéjem nedvét. Nézem formás popsiját, meg akarom kapni, igen most azonnal hátulról akarok finom puncijában elmerülni. Elgondolkodok rajta de ha nem élvezhettem a szájába akkor gumi nélkül nem is fog menni az pedig nálam nincs.

Megkockáztatok egy kérdést: Van nálad óvszer ? - kérdezem. A tükörben látom ahogy csalódottan csóválja fejét. 

Nem készültem ilyesmire - válaszol. Megfordul és megcsókol. Öltözz fel te is - suttogja és lassan eltűnik isteni teste a farmer és a blúz mögött. 

Bezárjuk a házat, beülünk az autóba. Visszaviszem az irodába. A kocsiban elköszönök tőle majd ismét az M7-es felé veszem az irányt, a leengedett ablakon forró levegő kavarog befelé, mélyek szívok a cigarettából, felhangosítom a zenét és hagyom egyre jobban gyorsulni piros kis Hondámat csak a gyanús parkolók és a megszokott radarok előtt lassítok vissza százharmincra. A közlekedésben az egyetlen szabályszegés ami elkövetek az a gyorshajtás de csak autópályán és olyan szakaszokon ahol nem veszélyeztetek másokat. 

A nagy tempóm sem tartja vissza a román és bolgár kamionosokat, hogy néha irányjelző nélkül kezdjenek előzésbe mintha a tükröt sem ismernék. Mucsi Zoltán örökbecsű villanyszerelős jelenetének káromkodásai töltik be az utasteret ilyenkor. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr712558613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása