Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az utolsó nap 1. - Előjáték

2017. június 05. - Markus Andreas Schäfer

Költözünk de ezt már írtam korábbi történeteimben. Anna szomorú hiszen majd a fél életét tölötte abban a házban. Apósom építette neki, sok emlék köti oda és így nehezen engedi el. Én más vagyok mert a régi dolgokat ha esetleg valami szebb és jobb jön a helyére minden probléma nélkül el tudom hagyni. 

Utolsó nap. Ő Ideges, feszült és ráadásul meg is jött neki szóval nem könnyű vele. Igyekszem megértően viselkedni de nem mindig sikerül. Többször összekapunk bár nálunk ez mindennapos viszont sem harag sem rossz érzések nem maradnak bennünk. Tudjuk, hogy mi így is egymáséi vagyunk. Pár hónapja leszokott a dohányzásról arról a heti fél doboz hegyilevegő erősségű cigarettáról is amit elszívott. A költözés előtti este Anna megy előbb a fürdőbe majd ledől az ágyra. Normál esetben meztelenül alszunk de ilyenkor a rakás fehér tangája közül az egyiken rejti el a betétet. 

Beállok a zuhany alá, berreg a vibrátorom akarom mondani a fogkefém. Élvezem az egész napos, koszos pakolás után a forró vizet. Ilyenkor érzem, hogy igazán megtisztulok. Kilépek és megtörölközök. Anna az ágyon fekszik félig oldalt félig háton, kezében egy cigaretta ég. Nem szólok hadd tegye. Egyébként annyira szexin tudja szívni, hogy az valami szexuális zaklatás számomra. Én is mellé ülök és rágyújtok. Nem szólunk csak nézzük ahogy a másik kifújja a füstöt. Elvszem a hamutartót és kiöntöm a tartalmát ne büdösítse a szobát az éjszaka. 

Visszaülök és végighúzom ujjam testén. 

Fordulj meg, megmasszírozlak! - szólok halkan. Az jól esne - válaszolja és a hasára fekszik. Sötét van, semmi fény sem szűrődik be. Az összepakolt táskából kiveszem a masszázsolajat, a lábai mögé ülök. Az olaj illata betölti a szobát. Kezemre csepegtetek és finom mozdulatokkal ér kezem hozzá. Lábujjai, lábfeje, vádlija és combjai. Erősebben haladok felfelé popsija irányába de visszafelé épp csak ujjhegyemmel cirógatom. Hosszan és érzékien simogatom. A popsiján sokáig időzök, hallom ahogy felsóhajt és combjait nagyobbra nyitja. Ujjaim feneke belső felén siklanak, épp csak érintve a bugyit. 

Anna felsóhajt. 

Hozd ide a sötétkék törölközőt - kéri. Felé nyújtom, maga alá teríti és maga mellé teszi a bugyit. Így nem lesz baj - súgja. 

Kezemre ismét olajat öntök majd csak popsiját simogatom ujjaim visszafelé közöttük siklanak, szeméremajkait érintve. Halkan fel-felsóhajt amikor olyan helyekre tévedek amik kéjes impulzusokat közvetítenek felé. Hosszan időzök, érzem csiklójának már kemény pontját is. Meg megérintem, ilyenkor megemeli csípőjét, hogy jobban elérjem. Olajos ujjaim egyre csak simogatják megduzzadt szeméremajkait. 

Megfordulok - leheli felém. Teret adok neki, felállok. Persze férfiasságom már a masszírozás eleje óta az ég felé néz. Ismét sok olajat teszek kezemre, végigsimítok tenyeremmel cicijein. Kemény mellbimbóját simogatom és ujjaim hegyével izgatom majd kezemmel néha erősen néha pedig finomam masszírozom. Hallom ahogy egyre szaporábban veszi a levegőt. Lejjebb csúszok, elérem szeméremdombját, combja belső felét, forró és olajos kezemmel érintem de most elkerülve csiklóját. Két ujjam közé veszem szeméremajkait hol erősebben, hol lágyabban csúsztatom végig azokat rajta.

Akarva vagy esetleg akaratlanul is hozzáérek. Félhangosan felnyög. Ujjaim már egészen popsijától csúsznak csiklójáig és vissza.

Csináld ahogy a múltkor - kéri kéjes hangon. Combjai közé térdelek és teljes tenyeremmel, mindkét kezem egymást követve folyamatosan masszírozom.

Ez nagyon finom - nyögi felém. Még, még - hallom majd hirtelen összezárva combjait magasba emeli csípőjét, orgazmusa hangja betölti a szobát. Lassan leereszti popsiját, kezeim szabaddá válnak. Forró levegőt lehellek csiklójára.

Gyere belém - súgja - de még nem akarok. Kinyújtott nyelvvel közeledek puncija felé, érzem az olaj erotikus illatát. Amint hozzá érek felsóhajt - akkor nyalj kicsim nyalj..... 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2512564153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása