Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az utolsó nap 2. - Elbúcsúztunk

2017. június 08. - Markus Andreas Schäfer

Nyelvemmel lassan közelítek csiklója felé amikor megérzem a masszázsolaj ízét. Érdekes mert sokkal rosszabbra, valami kesernyésre számítottam de ez édes. Óvatosan érek hozzá, Anna beleremeg és felsóhajt. Óvatosan ízlelem és finoman érintem duzzadt kicsi pontját. Két kezem combján nyugszik, hüvelyujjaim pont elérik nagyajkait azokat simogatva. Élvezettel siklanak rajtuk, nyelvemmel finom impulzusokat adok neki. Egyre hangosabban adja jelét izgalmának. Egyre gyorsabban körözök rajta de még mindig csak óvatosan érintve amikor az előző orgazmusából alig kikerülve ismét remegni kezdenek combjai, csípőjét magasba dobva és fejemet szinte ellökve magától felsikolt a levegőt kapkodva, mennyei kéj éri el, élvez hosszan, remegve. 

Elhúzom arcom és csak nézem a kéjtől fájdalmas arcán édes mimikáját. Kinyitja szemét és rám néz. 

Gyere már belém - követeli halkan. 

Mellé térdelek, férfiasságom olajos cicijéhez ér majd jobb kezemmel enyhe nyomást kifejtve tenyerem végigcsúszik szeméremajkain, kinyújtott középső ujjam közöttük majd behajlítva eltűnik forró hüvelyében. Nagyujjam csiklójához ér, lassú mozgásba kezdenek benne-rajta. Bal kezemmel csillogó cicijeit masszírozom. Anna lehunyja szemét, levegőt vesz majd mély hangon engedi ki. 

De finoom - suttogja és átengedi magát a kényeztetésnek. Most már nem lassan és finoman hanem erőteljesen és egyre vadabbul játszanak ujjaim rajta. Nyögései betöltik az üres szobát érdekesen és idegenül visszhangzanak. Nem tudja sokáig visszatartani magát, elveszíti a kontrollt teste felett és csak nyögve kapkodja a levegőt az orgazmus felé vezető egyenes úton. Középső ujjammal megérzem g-pontját és csak arra koncentrálva masszírozom belülről persze hüvelyk ujjam csiklóját izgatja. Anna hirtelen vesz mély levegőt majd combjai közé szorítva kezem élvez ismét el. 

Kihúzom tenyerem és egy mozdulattal fölé kerülök, makkom szeméremajkai között azonnal utat talál magának, lassan érek végig nedves hüvelyében. MIndketten egyszerre nyögünk föl, körmeit hátamba mélyeszti. Ez a fájdalom igazán kéjes érzéssel tölt el. Egyre gyorsabban mozgatom csípőmet élvezve farkamat körülvevő és meg megszorító hüvelyét. MIndketten egyszerre kapkodjuk a levegőt, engem sem érdekel már a külvilág csak élvezem ahogy eggyé válunk. 

Ahogy a hosszú szeretkezés csúcspontja felé közeledek halkan önkéntelenül felnyögök: teli foglak spriccelni!

Ez az kedvesem - nyögi - verd belém, élvezd teli, imádom amikor forró gecid megtölt.

Még inkább felizgat durva beszéde. Az ágyékomból induló bizsergés egyszerre hirtelen ér el és megrázkódva spriccelem teli fehér nedvemmel, lüktetve őt. 

Lassan reá ereszkedek, ajkaink összeérnek és finom csókokkal halmozzuk el egymást. Óvatosan emelkedek meg, lassan csúszik ki farkam belőle. Anna pár darab kinyitott és egymásra helyezett zsebkendőt nyújt felém. Össze ne vérezz mindent - neveti. Remegő lábakkal állok fel és indulok a zuhanyzóba. Amint elkészülök látom már ő is ott áll, combjai között papírzsebkendők. Kilépve megcsókolom. 

Elbúcsúztunk a szülői házától a kéjben is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr712575999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása