Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Cica most neee

2017. június 15. - Markus Andreas Schäfer

Harangzúgásra ébredtem azaz Anna fordult felém. 

Nyuszi mi ez? - kérdezi álmosan. Kinyitom a szemem és kell még pár pillanat amíg életre kel az agyam. Az órán 4:59 világít. Hallgatózok, fejem az ablak felé fordítom. Annyira világos még nincs, hogy esetleg misére harangoznának. 

Kelj fel gyorsan mert elkésünk! - mondom álmosan. Anna értetlenül kérez vissza: Honnan?

Menni kell gyónni - mosolyodok el. 

Hülye! - válaszol és fejére húzza a takarót.

Felkelek, belebújok a fehér köntösömbe és halkan kimegyek a konyhába. Felteszem a kávét főni, bekapcsolom a laptopot. A minden reggeli reménykedés, hogy a Telenor mobilnet működik-e. Persze lassan kel életre és hosszú percekig tölti be az oldalakat. Kiülök a teraszra, hallgatom a madarakat és nézem ahogy a garázs eresze alá fészkelt fecskék szorgalmasan hordják a táplálékot a kicsinyeiknek. 

Megfőtt a kávé, rágyújtok mellé. Végignézem ahogy a lassú net engedi a facbook-omat, leveleimet, híreket bár azok felidegesítenek. Minduntalan Anna jut az eszembe ahogy a lecsúszott takaró alól cicijei kivillantak az imént. Érzem most kell. Kell, hogy felébresszem. Igaz hűvös van de férfiasságom életre kel. Tudom meg fog ölni ha ilyen korán felzavarom szóval várok még. Olvasgatok de nem férek a bőrömbe. Felkelek és halkan bemegyek a hálóba. A takaró ismét lecsúszva róla. Kezem lassan ér férfiasságomhoz ami minden érintésre egyre keményebb. Anna megérzi, hogy ott állok és kinyitja szemét. 

Cica most neee - nyöszörög - tudod, hogy nőgyógyászhoz kell mennem ma. Na igen, valami fertőzést szedett össze. Nagyon érzékeny mindenre. Én csak állok és nézem. 

Ha hozol kávét akkor leszoplak - mondja megkönyörülve rajtam. Elmosolyodok és rohanok a konyhába. A kihűlt kávét most lassan melegíti a mikró. Leteszem mellé az éjjeliszekrényre. 

Na gyere ide - morog morcosan. Az ágy mellé állok. Ő kinyújtja nyelvét, ízleli makkomat majd lassan ajkai közé veszi férfiasságom. Felnyögök. Keze heréimet simogatja, forró nyelve finoman izgat. Hirtelen szájába vesz és lassú mozgásba kezd. Én csak állok, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt. Anna egyre gyorsabban teszi én pedig élvezem. Érzem most nem nagyon van kedve hozzá pedig imádja. Tudja azt is hogy kell hozzám nyúlnia ha hamar el akar jutattni a csúcsra. Megtámaszkodok a falban így már el tudom engedni magam. Keze farkam tövét simogatja, meg megszívja forró szájával majd érzéki nyelvével simogatja. Ismét egyre mélyebbre nyeli el, kiengedi. Ütemesen mozog én pedig csak kapkodom a levegőt.

Érezem gyorsan el fog önteni a bizsergő érzés ahogy eljutok a csúcsra. Most is csak a cicijei járnak az eszemben. Hátrébb húzódok amint az első remegés végigfut rajtam és kezembe veszem férfiasságom. Anna rám néz és a következő pillanatban elérem a kéj tetőfokát, spirccel fehér nedvem eltalálva arcát, nyakát és cicijét.

Most ő veszi kezébe és ajkai közé veszi. Élvezettel, ahogy szokta nyugtat le, szopogatja le róla és ki belőle az utolsó cseppeket is. Rám néz.

Na akkor most kávézok - mosolyodik el. Papírzsebkendőt keres majd letörli magáról mindenfelé lecsurgó spermámat.

Kérek cigit is! - követelőzik halkan. Kezébe adom. Megcsókolom és elindulok a fürdő felé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4512594327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása