Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kedvelő 1. - Keszthely

2017. július 22. - Markus Andreas Schäfer

Alig vártuk, hogy visszamehessünk az új házunkba Balatonra. Persze mindketten érezzük most, hogy nem kín Magyaroroszágra jönni hanem már várjuk is. Az új környezet és a tó közelsége feltölt minket, még az este kilenckor menetrendszerűen megérkező szúnyogok is. 

A nagy forróságban való vezetéstől kellemesen elfáradtam és jól aludtam, reggel pedig magamtól kipihenten ébredtem fél hatkor. Be van ugyan borulva de nem érdekel mert nincs hideg. Fogom magam, kiülök a teraszra minden tartozékommal, kávé, cigi, laptop, mobil. Hallgatom a madarakat, a fecskefészek már üres kirepültek kis kedvenceim belőle. Most csak a feketerigók és a verebek csiripelnek. 

 Életre kel a gép is, nézem az értesítéseket. Facebook kedvelések az oldalamra. A jól megszokott olvasóimon kívül még és még érkeznek újak is. Megakad a szemem egy neven és egy profilkép ikonon. Szokatlan név azaz ritka vezetéknév és egy nekem valamiért kedves keresztnév. Hofstätter Réka. A nevére kattintok s végre nagyban is látszik amit az ikonon láttam. Korombeli vagy talán picit idősebb de nem tudom meghatározni mennyi lehet, zöld szemek, barna bőr, pár arcpiercing és a kevenc hajam az erősen rövid, szinte fehérre hidrogénezett szőke. Jobb melle fölött színes tetoválás.

Publikus adatai között olvasom a nem messze lévő balatoni város nevét mint lakhelyét, Keszthely. Sokat járunk oda mert csak tíz kilométer és minden létező üzlet megtalálható ott. Tovább böngészek, kávézok és nem csinálok semmit. Élvezem a semmittevést. 

Később bemegyek a konyhába, elkezdem a vadasnak szánt vaddisznó húst előkészíteni. Felforralom a páclevet közben szeletekre vágom a húst. Eljátszok vele. Amint elkészült hagyom kihűlni. Bevonulok a fürdőbe majd frissen lépek ki az ajtaján. Már tíz óra. Annát szokásos kávéjával ébresztem. Ő is jól aludt, nyújtózkodik, mosolyog. Megcsókolom édes ajkait és leteszem a börgét mellé az éjjeliszekrényra. Elindulok kifelé, mikor hallom, hogy utánam szól.

Cica menjünk ma be Keszthelyre, vásárolni kell ezt azt. - mondja.

Rendben - válaszolom - de igyekezzünk mert nem akarom a napot ott tölteni, itthon is van tennivaló és  te is tudod ha kisüt a nap akkor itthon akarok lenni. 

Persze - mondja - tudom. 

Később kijön, leül, ő is rágyújt megborzong a reggeli hűvöstől. Megissza a kávét és bemegy a házba, ő is készülödik. Kihozom a kisebbik autót a garázsból, bevásárló kosarat és nylon szatyrokat teszek be a csomagtartóba. 

Gyorsan érünk be a városba, ilyenkor hagyom Annát ő döntse el melyik boltba is menjünk bár a Tesco-t utálom most sem dönt mellette. Eurospar felé irányít. Elég hely van a parkolóban, kiszállok az autóból és hozok egy bevásárlókocsit. Annával lassan megyünk be, még a kinti üzleteket nézegeti. A zöldség osztályon kezdünk. Ahogy pakolászunk hirtelen megüti a szemem a reggel látott arc, bár még bizonytalan vagyok benne ő az e, csak nézem de lassan bizonyos leszek. Nem tudom levenni a szemem róla. Kocsit tolva ő is vásárol. Elkezdek gondolkodni mit is tegyek. Odamenjek és megszólítsam? Anna közben már előrement a tejtermékekhez kedvenc görög joghurtjáért.

 Hatalmas keblei szinte kibuggyannak a fehér, ujjatlan, spagettipántos felsőből. Ahogy nézem hirtelen elkapja a tekintetemet és elmosolyodik majd pár másodperc után tovább válogat a gyümölcsök között. Többször összefutok még vele bent az üzletben, már szándékosan mosolygok rá ahogy ő vissza aztán hiába keresem, eltűnik. A pénztárnál Anna gonoszkás mosollyal kérdezi. 

Megdugnád ugye azt a szőke tetkós csajt? - szóval ő is észrevette milyen szemeket meresztgetek rá.

De meg ám! - vigyorodok el mire belém csíp.

Jó de előbb engem ha hazaértünk - válaszol. Az autóban hazafelé elmesélem az egész történetet neki. Ahogy szokta felteszi a jobb lábát a jobb oldali ajtó és a műszerfal találkozásához de most könnyű ruháját feljebb is húzza. Kivillan fehér bugyija. Odanézek ő elmosolyodik és ujját végighúzza rajta. 

Az útra figyelj - mondja és keze eltűnik az anyag alatt még hallom ahogy felsóhajt, ujjai érzékeny pontokat érintenek...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr9412679841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása