Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kedvelő 2. - Creampie

2017. július 23. - Markus Andreas Schäfer

Még a városból haladunk kifelé a nyári forgalomban, néha oldalra pillantok de sokáig nem tudom nézni a sok gyalogos és autós miatt, inkább csak hallgatom ahogy Anna fel-felnyög amit keze a bugyijában játszik. Az ülés támláját kissé hátrább hajtva csukja be a szemét és csak simogatja magát. Izgalmas pillanatok, városi forgalom zajai, a motor hangja, az ő kéjének halk megnyilvánulásai. Kiérve a 71-es útra gyorsítok, hamar haza akarok érni, nadrágomban egyre kevesebb a hely. 

A benzinkutat elhagyva nincs előttünk közvetlenül másik autó így többet engedek meg magamnak és hosszabb ideig nézek rá. Félrehúzza a bugyiját, előtűnnek szeméremajkai. Ujját szájába veszi és megnedvesíti majd finoman izgatja magát tovább. Megállnék de bal oldalt a tömött kerékpárút, jobb oldalt a Georgikon Egyetem földjei, szinte nyílt mindenhonnan a kilátás és sok az ember. 

Anna ujjai egyre vadabb táncot járnak szemérmén hangja is egyre kéjesebb ahogy a levegőt nyögve fújja ki. Már látom a falutáblát, fékezek és oldalra nézek. Ebben a pillanatban felnyög, összezárja térdeit, a kinti zajokat elnyomja éles hangú orgazmusa.

A ház elé fordulok, nyílik a kocsibehajtó és ahogy beállok már záródik is. Leveszem a gyújtást a fényszóró lekapcsolására az ajtó nyitásakor a sípoló hang emlékeztet. Két lépéssel ugrok fel a teraszra, nyitom a bejárati ajtót. Megállok a nappaliban, Anna épp akkor ér be. Kilépek a sortomból, vele együtt a boxeralsótól is megszabadulok. Farkam erőtől duzzadóan mutatja vágyam. Ő hozzám lép, összeölelkezünk, megcsókolom majd megfordítom arcával a tálaló felé néz. Finoman előredöntöm, megfogja a bútor peremét és felém tolja popsiját. 

Felhúzom a vékony ruhát, szinte letépem róla a bugyit. Kezemmmel segítek férfiasságomnak de Anna nedves ajkai között hamar megtalálja az utat, erőteljesen mozdulok előre, makkom szinte méhéhez szorul ahogy elveszek forró hüvelyében. Két kezem derekán, csípőmmel körözök ahogy ki-be járok benne. Anna felnyög majd egyre hangosabban élvezi. Férfiasságom minden pontot érint benne, lejjebb engedi vállát így én méginkább hozzá férek, ütemesen mozgok, mindketten kapkodjuk a levegőt. 

Hosszú percek telnek el ahogy eggyé válva élvezzük azt amit adunk egymásnak, homlokomról izzadságcseppek gördülnek le ő egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, éles hangon mutatja ki pillanatnyi gyönyörét. Egyre erőteljesebben mozgok, élvezettel nézem közben ahogy feneke tőlem megremeg, halk nedves hangok töltik be a szobát. 

Gyere kicsim, gyere belém - nyögi én pedig érzem ez most hamar el fog következni. Megmarkolom derekát, magamhoz húzom és benne maradok ahogy elindul a lüktetésem, spermával tölti meg hüvelyét. Megrándulva élvezek de hallom és érzem ahogy ő is eljut a csúcsra. MIndketten lihegve állunk, lassan húzom ki farkam belőle. Anna zsebkendőért  kap de már későn, fehér nedvem elindul belőle, folydogál le combjain, cseppek hullanak a padlóra. 

Maradj így - szólok és tekintetemmel a fényképezőgépet keresem. Anna tudja mit is akarok, jobb kezével hátrafelé nyúl, megfogja popsiját és több belátást enged. Kattan a gép zárja és villan a vakku ahogy perverzióm a creampie megörökítését teszem. 

Elég lesz már - kérdi türelmetlenül. Kezét szeméremajkához tartja és felegyenesedik. Megcsókolom forró ajkait, elindul a fürdő felé. Hallom kinyitja a zuhany csapját. Az ajtóba állok és csak nézem ahogy a kádban guggolva mosakszik. 

Amikor elkészül törölközőt nyújtok felé.... 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8112681813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása