Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kedvelő 3. - Kapcsolat

2017. július 24. - Markus Andreas Schäfer

Nézem ahogy megtörölközik, a vízcseppek megcsillannak bőrén. Szeretem meztelenül is látni, akár a lakásban akár a szabadban, sokszor mikor nem vagyunk épp együtt akkor is az arca jut az eszembe. Én is lezuhanyzok, jólesik a forróságban a hűvös víz. 

Gyere menjünk el ebédelni, ne főzzünk ma - hallom Anna hangját a hálószobából amíg törölközök. 

Rendben, igyekszem - válaszolok. Már szárazon lépek be a szobába, fehér tanga, fehér melltartó van rajta. Épp ruhát keres majd kiveszi az egyik kedvencemet, piros hosszú rövidujjút és belebújik. Én szokásos fehér boxerbe bújok, rövidujjú inget és rövid nadrágot veszek. 

Beülünk az autóba pedig nincs is messze az étterem csak így hamarabb odaérünk, persze tömve van a főút melletti felkapott hely. Be sem megyünk hanem tovább a falu vége felé kanyarodok egy másik, kisebb de nyugisabb és ugyanolyan jó ízeket adó hely lesz a választás. Ott biztos van hely. Igazam is lett mert pont a teraszon ahová ülni szoktunk üres az asztal. Üdvözöljük az ismerős pincért majd az étlapot böngésszük. Nem kívánok most nehéz ételt de hús legyen benne. 

Renndelünk és közben beszélgetünk. Az asztaltól a parkolóra látunk, a főúton nagy a nyári fogalom. Jönnek mennek az helybéli és ismeretlen autók, a szomszédos trafikba, kisboltba. Egy fehér régebbi Compact BMW áll be a parkolóba amolyan bevásárlóautó. Nem is nézem tovább, köztudottan ellenszenvvel viseltetek eziránt a márka iránt de lehet, hogy csak az azokat vásárlók vezetési stílusa miatt. 

A bejáratra kapom tekintetem amikor megpillantom a kedvelőt, az oldalam kedvelőjét. Ő is elkapja tekintetem és elmosolyodik. Anna észreveszi ahogy felderül az arcom és hátrafordul majd rám néz. 

Itt a tetkós csaj - mondja nevetve majd belekortyol a limonádéjába. A "csaj" nem is annyira csaj hiszen korunkbeli. Leül egy asztalhoz mellettünk és belemerül a pincér által átnyújtott étlapba. Hamarosan megkapjuk a rendelt étleket és elkezdünk enni. A nő is rendel, félszemmel látom. Hirtelen Anna lábát érzem combjaim között. Elmosolyodik és rám kacsint majd halkan odasúgja. Na rajta!

Nem tudom hogyan kezdjek hozzá de aztán eszembe jut a telefon. Kikeresem a facebook-on és egy mosolygós smiley-t küldök neki. Hallom jelez a telefonja valahol a táskája mélyén, hamar kiveszi és nyomkodni kezdi majd körbenéz és rám mosolyog. Hasonló mosolygós arc érkezik az én messengeremre is. 

Anna ajkai mosolyra nyílnak majd magabiztosan, hangosan megszólal. 

Ne üzengessetek egymásnak pár méterről - mondja majd a nő felé fordul - nem akarsz átülni hozzánk? Az feláll és hozzánk jön. Bemutatkozunk egymásnak és élénk beszélgetésbe kezdünk. Leginkább az oldalamról ahol posztolni szoktam a történeteket. A lányok egyfolytában beszélgetnek mintha ezer éve ismernék egymást én csak hallgatok, néha szólok közbe de olyankor félreérthetetlen célzásokat teszek.

Lassan fogy az étel de jól esik a könnyű natúrszelet salátával. Anna ismét kezébe veszi a dolgokat. 

A férjem kerülgeti itt forró kását szóval lenne kedved szexelni vele? - kérdezi. A pincér pont akkor lép az asztalhoz de úgy tesz mintha nem hallott volna semmit. Összeszedi a tányérokat, közben rendelünk még három kávét. Amint ismét hármasban maradunk Réka szemében tűz gyullad. 

Igen, lenne - válaszolja - de a párommal úgy egyeztünk meg régen, hogy mindent lehet viszont a másikat sem hagyjuk ki a dologból. 

Rám majd Annára néz. Én benne vagyok ha te is - szólok feleségemhez aki erre bólogat. Réka kezébe veszi hatalmas telefonját és tárcsáz, füléhez emeli. Hamar felveszi a párja akinek elmondja az ötletet. Hallom a másik beleegyezik mert úgy köszön el tőle, hogy megígéri azonnal küldi a címet is. Kérdően néz ránk, lediktálom neki el is küldi. 

Megisszuk a kávét és fizetünk, autóba ülünk és pár perc múlva már a kertben szállunk ki a kocsikból. Kinyitom a házat a lányok leülnek a teraszon de Réka előtte megkérdezi merre van a fürdő. Én italt töltök, Annának alkoholmentes radlert, Rékának és magamnak vörösbort a hamarosan érkező pasinak üresen hagyom még. 

A nő visszajön és leül ő is. Ujjatlan fehér felsője feszül nagy cicijein, rövid zöld szoknyája alig takar valamit izmos combjaiból. Ahogy keresztbe teszi a lábát kivillan szemérme, nincs rajta bugyi. Megint elmosolyodik amint elkapja tekintetemet. 

Az imént szebb volt a látvány - mondom neki kaján vigyorral mire egymás mellé teszi lábait enyhén kinyitva combjait, akadálytalan belátást biztosítva. Anna is visszaér a házból, pont szembe Rékával ül le. Észreveszi, hogy nincs bugyi a nőn és felhúzza a piros ruháját, combjai hasonlóan megnyílnak mint a másiké. Már rajta sincs bugyi.

Egyre gondoltunk - mosolyog rá. Én csak ülök és egyre kevesebb a hely a nadrágomban a lányok élvezettel mulatnak rajtam. Szerintem menjünk be még a párod megérkezik - indítványozza feleségem és feláll. A másik is követi én utánuk. A nappaliba lépve közrefognak, Anna megcsókol azzal az erotikus, vágykeltő csókkal ahogy csak ő szokott. Réka kibújik felsőjéből, fehér csipkés melltartója szinte teljesen átlátszik. Elém térdel és a földig húzza nadrágomat a boxerral együtt. Férfiasságom vérrel telve ágaskodik és ahogy nyelvével megérint szinte megremeg.

Egy autó áll meg a ház előtt, Anna kisiet és megnyomja a távírányító gombját, a kapu kinyílik hallom ahogy záródik egy ajtó. Réka nyelve ide-oda cikázik farkamon, két keze fenekemen. Finoman veszi ajkai közé makkom és csak játszik vele.

Oldalra nézek, egy szimpatikus, magas napbarnított negyvenes pasi áll a teraszajtóban, mellette Anna és érdeklődve figyelnek majd nejem megfogja a pasi kezét, elrejti a szoknyája alatt az övé a szemlátomást dudorodó nadrágra vándorol....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5812683853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása