Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kedvelő 6. Vége?

2017. július 27. - Markus Andreas Schäfer

Rékát hatalmába keríti a földöntúli érzés, csak kezével fogja párja farkát, szorítja azt teste megremegve éli meg férfiasságom által okozott orgazmust, hüvelyének izmai finoman megszorítják azt. Fejét ismét a férfi felé fordítja és ajkai között elvész annak farka, feje egyre gyorsabb mozgásba kezd. Ő egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. A nő kiengedi ajkai közül és kérdően néz rá: Hová Geri? 

Gergő nem válaszol hanem magához húzza Réka arcát aki kinyújtja makkja felé nyelvét és amint eléri azt mély hangja erősen tölti be a szobát, első lüktetése Réka szájára kerül majd az ajkai közé véve spricceli belé spermáját. Párja lassuló mozgásának hatására meg-megremeg teste, a nő érzékien játszik még vele. 

Gergő felsegíti Rékát rólam és hátrébb lépnek, Anna a hátára fordul: Gyere belém Kicsim! - suttogja felém és combjai között előtűnik nedvességtől csillogó szemérme. Farkam hozzáér csiklójához, kezembe veszem és makkommal simogatom Anna hangja felbúg. Érzem így hamar el fog érni a csúcs ha tovább folytatom, lassan lejjebb engedem csípőmet és fériasságom megtalálva bejáratát villámcsapás sebességével tűnik el forró hüvelyében ami szinte vonzza azt. Ha így maradok pillanatok alatt teli fogom spriccelni őt így felegyenesedek és vállamra teszem lábait, makkom eléri G-pontját, épp csak mozdulok most nem engedem, hogy végig eltüntesse azt. Pici lökések, épp csak benne. Anna liheg érzem egyre mélyebben akar. 

Leejti lábait, megemeli vállát, kezével fenekembe markolva húz maga felé. Most egy erőteljes mozdulattal lököm előre magam ő szinte felsikolt a kéjtől. Csípőm egyre gyorsabban mozog előre és hátra, közben néha enyhén pozíciót váltok így több érzékeny pontját elérem majd szinte vad lökésekkel vezetem végig farkam benne. Ő csak nyög, zihál érzem nekem már nem sok kell így egy hosszú erőlteljes sorozat után végig benne maradok és megpróbálok még várni, szinte méhében mozog makkom. Hangosan felnyög és remegő teste jelzi ő ismét eljutott a csúcsra. 

Arcommal mellei felé közelítek, mellbimbóját veszem az ajkaim közé tovább mozgatom ágyékomat élvezve érintéseit és hangjait. Mozdulataim megint felgyorsulnak majd váratlanul indul a kéjes remegés el ágyékomból. Felegyenesedek és megfeszítem testem Annát szinte felnyársalva lököm előre magam, minden lüktetésnél előre és előre ahogy spriccel férfiasságomból spermám. A szokottnál hosszabban tart a kéj, magam is csodálkozom ahogy még és még élvezek. Rárogyok, mellkasomhoz érnek mellbimbói ajkaink összeérnek, finoman csókoljuk egymást.  Réka vággyakozó szmmel nézi ahogy farkam nyomán cseppek gurulnak végig szeméremajkain. Pár pillanatig így maradunk majd felegyenesedek, az asztal felé nyúlok zsebkendőt keresve. Anna kezébe adom ő szemérméhez szorítja és felül.

Férfiasságomon csillog nedvessége spermámmal keveredve. Oldalra nézek, Gergő farka ugyan nem mered az ég felé de még sok vér tölti ki, Réka az enyémet falja fel tekintetével. Felállok. Kértek inni? - kérdezem. 

Gergő bólogat, Anna is kér vizet. Réka megállít: én ebből kérek mondja és elém térdel, ajkai közé veszi lankadó férfiasságom, érzem hol erősen hol lágyabban szívogatja és nyalogatja. Pár pillanat múlva feláll és elmosolyodik: köszi finom volt!

Felnevetünk mindannyian, hozom a borokat és a vizet. Anna mohón megissza és elindul a fürdő felé. Most sikerül csak bemutatkoznom Gergőnek is. Amíg csobog a víz beszélgetünk, Réka vággyal telve méreget, közben a párja mellkasát cirógatja. 

Anna hogy áll a nőkhöz? - kérdi.

Nem szereti őket - válaszolom - nem vonzza és nem is izgatja ahogy engem sem a férfiak. 

Én sem vagyok bi de ha egy kívánatos puncit látok mindig elönt a vágy, hogy belenyaljak - folytatja - és Annáé olyan, épp elnéztem ahogy beléélveztél, azt is szívesen kinyaltam volna. 

Sajnos nem fog menni - mondom de kipróbálhatnánk valamit....

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1312690995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása