Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 2. Indulás

2017. augusztus 06. - Markus Andreas Schäfer

Teljes meztelen valójában, combjai enyhén nyitva, ébredező de a felébresztett vággyal telt mosollyal fekszik az ágyon. Habár félhomály van még de kit tudom venni szemérme sötét dombját, tudom a hetekkel ezelőtti gyantázás már a múlté lassan elhódítja ismét a növekvő szőre a selymes puhaságot. Engem nem zavar mert épp olyan izgatónak tartom. 

Érzem farkamban egyre nagyobb a nyomás, ez már nem a reggeli merevedés hanem a vágy, hogy megkapjam, elmerüljek forróságában. Az ágy vége felől teszem fel térdem arcom egyenesen combjai közé fúrom de félek megint megkapom: ne így mert ilyenkor nem érzem tisztának magam hárítást. Igaz minden alkalommal legalább tíz éve elmondom, nemhogy nem érdekel de még fel is korbácsolja vágyamat. Anna most nem szól csak combjai nyílnak még inkább meg nekem. 

Két kezem végigsiklik lábfején, vádliján, lassan egészen szemérméig majd ott megáll. Kezem fekszik combjain csak hüvelykujjam érinti egész finoman ajkait, finoman beletúrva borostájába. Arcommal közelítek felé, forróság csapja meg bőröm, orrom közvetíti azt az isteni illatot, valami állatias vágy kerít hatalmába. Akarom. Nyelvem szeméremajkai közé fúrom, cikázik rajtuk, közöttük elérem bejáratát. Nyelvem keménnyé válik ahogy egyre beljebb igyekszik amennyire lehet. Ki és be, a bejáratnál köröz, ízleli, izgatja, iszom egyre inkább érkező menyei nedvességét. Anna felsóhajt majd elhakul. Felébredt a vágya. Hüvelyének bejáratától végigsiklik nyelvem kicsit időzve csiklóján de amint visszafogott hangon felnyög tovább megyek. Ismét és ismét eljátszom ezt vele de mindig többet időzve a pici pontjánál. 

Kezével vénuszdombján felfelé húzza bőrét ezáltal csiklója még inkább napvilágra kerül. 

Finomaaaan - leheli halkan és igen, gyorsuló nyelvjátékomon lassítok lentről felfelé igyekszem vele tényleg finoman játszani vele de a vágyam egyre inkább akarja. Anna halkan kapkodja a levegőt majd kezét ajkaira szorítja amint a remegés végigfut testén, fejem combjai közé szorul. A szobát csak kapkodó lélegzete tölti be. Fülledt orgazmus leng körül bennünket. Vágyom rá, hogy ajkai közé vegye férfiasságom de állatias vágyam másra ösztökél. Feltérdelek, makkom kisajkai közé nyomom és hirtelen teljesen eltűnik farkam benne. Elfeledkezve arról, hogy teli van a lakás fel is nyögök majd amikor ráeszmélek hirtelen elhalkulok. 

Mellkasomhoz érnek édes mellbimbói, ágyékommal lassú mozgásba kezdek. Makkom amint kibújik hüvelyéből vissza is indul egészen végig benne. Lassan, finoman, kényeztetve, izgatva. 

De finooom - suttogja fülembe. Nézem arcát ahogy élvez, imádom nézni. Tőlem boldog, tőlem kap gyönyört. Nem sokáig tudom türtőztetni magam ilyen finoman mozogni, gyorsabban és még gyorsabban teszem. Kezemre támaszkodok, cicijei megremegnek minden egyes lökéstől. Anna a fenekembe markol, éles körmei bőrömbe vájnak, összeszorított szemhéjjal nyög fel visszafogottan, magába húz. Ettől a mozdulattól még nem várt módon megremegek, férfiasságom mint egy lándzsát döfve, pulzálva robban benne és tölti meg fehér nedvemmel. Reá rogyok, szám ajkait keresi és megtalálva azt apró csókokat lehellek rá. 

Óvatosan felállok, imádott látvány ahogy kihúzva belőle fehér cseppek de néha patak folyik a lepedőre. Anna most nem kap a zsebkendőért hanem felül az ágyban és a kávéjáért nyúl. 

Úgyis mosnom kell - nevet és belekortyol. Elindulok a fürdő felé, az ajtót kinyitva óvatosan körülnézek nincs-e zavaró körülmény. Magamra csukom a fürdőszobaajtót, beállok a zuhany alá. Lassan készülök el...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr412702681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása