Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 4. Telefonhívás

2017. augusztus 12. - Markus Andreas Schäfer

Ahogy elindulok hazafelé és elhagyom a falu végét jelző táblát megcsörren a telefonom, vonalas szám pont onnan ahonna percekkel korábban eljöttem. Utálok vezetés közben telefonálni - bezzeg húsz éve még a kétszázas tempónál is kezemben volt - így hagyom, hogy csörögjön majd visszahívom. A következő lehetőségnél megállok és már látom is hol. Ismerem ezt az utat. Balra esik, hamar odaérek és kattan az irányjező, várok amíg elhúz szemben egy sárga DAF kamion Waberer felirattal a szélvédő felett és amint elhalad akkor látom meg az ablakában a kamionosok által sokszor rendszámtáblára nyomtatott becenevét "Egri Basa". Megörülök neki mert ugyan sohasem talákoztunk de hűséges olvasóm, szívesen találkoznék vele. 

Megállok épp egy újabb Golf mellett, nyitva a csomagtartója és csak egy formás de nagyobb popsit látok áttetsző fehér ruhában amin átüt a nem világos anyaghoz illő fekete tanga vonala. Mást nem látok mert a feje a csomagtartóban vész el.  Leállítom a motort és visszahívom az előzőleg hívott számot. Klára veszi fel és üdvözöl a hotel nevében a szokásos mondattal amit egy szálloda hívásakor illik mondani. Azonnal magyarra váltok, felnevet. 

Most szólt a főnökasszony, hogy holnap csak estére jöjjek szóval az egész napom szabad - hallom a vonal végéről - ha lenne időd egy kis idegenvezetésre.

Remek - válaszolom - akkor holnap délelőtt amint látom a napom felhívlak de küldd át a számod mert azt még nem tudom - figyelmeztetem. 

Most le kell tennem - búcsúzik el és kattan a vonal. Oldalra nézek, a fehér ruhás nő épp a pótkerékkel küzd kiemelni a csomagtartóból azt. Már látom szőke félhosszú haját. Az arcát még nem tudom kivenni. A kézifék mellé teszem a mobilt és kiszállok. 

Kann ich Ihnen helfen? - Tudok segíteni ? - kérdezem. Felém fordul, kék szemei, szexi formájú ajkai elmosolyodnak. A negyvenes évei elején járhat. 

Jop bitte - Igen kérlek - válaszol. I koa net Reifen wechseln - Nem tudok kereket cserélni - mondja az osztrákok kifordított németségével. Mellé lépek, friss kölni és szappanillat csapja meg az orrom, vállaink összeérnek. Kiemelen a pótkereket de nem találom az emelőt. 

Kinyitom a Honda csomagtartóját és kiveszem a sajátomat csak remélni tudom, hogy német autóutánzatokhoz is passzol de szerencsém van. A nőnek folyamatosan jár a szája, hogy mennyire hálás nekem. Mellém guggol és a rövid ruhája felcsúszik a combján, kivillan a fekete bugyi nem is kapom el a tekintetem legalább ennyi legyen a segítség ára. Áttetsző anyagán csak egy vékony csík sejlik fel amit szeméremdombján meghagyott. 

Visszafelé fordítva fejem jelentőségteljesen nézek a szemébe amiben tűz gyullad. A kerékkulccsal épp rögzítem a csavarokat a béna kis mankókeréken majd lassan engedem le az emelőt. Olajos, koszos kezemmel szorítom meg az anyákat. Leengedem az autót és felállok, megfordulok. A nő szemben áll velem, kezében a fekete bugyi. 

Wie findst mi? - Milyenek találsz? - kérdezi. Arra gondolok, hogy már nincs rajta az alsónemű szóval bátran válaszolok. 

Supa sexy bist ! - Szuper szexi vagy! - arcával felém közelít és egy finom csókot nyom a számra. Nadrágomban bizsergést érzek. 

Felemelem kezem mutatva neki mennyire koszos az. Elmosolyodik és halkan válaszol: Van itt egy lépcső ami levisz a tóhoz ott meg tudod mosni. 

Elpakolom az emelőt és a kerékkulcsot a saját kocsimba, az övébe beemelem a defektes kereket és becsukom a csomagtartókat. 

I geh vorne - előremegyek - mosolyodik el és elindul lefelé a lépcsőn. A tó vize visszaveri a napsugarakat. A tó partja általában kavicsos de itt egy kis homokos nyelv húzódik. Kezembe veszek belőle és alaposan lesikálom róla a koszt majd leöblítem. Arcomat is megmosom a tiszta vízben, ingemre cseppek hullanak. Amint felegyenesedek szemeimmel a nőt keresem de nem látom. Na ez jól itthagyott - gondolom magamban és elindulok a bokrok által takart lépcső felé. 

Andere Richtung - hallom nevetését - másik irány. Elindulok a tóparton amerre a hangját hallom. A fák belógnak a víz fölé egy kis füves átmenet a homokos part felé, azt takarják. Meglátom őt ahogy ott áll, egy kidőlt fára téve jobb lábát, a ruha felcsúszva rajta, szeméreme villan ki alóla. Egyre közelebb érek hozzá, kinyújtja kezét és magához húz. Forró ajkai szinte felfalják az enyémet farkamnak kényelmetlenné válik a nadrág. Kezével az ott lévő dudorhoz nyúl. 

Dei Stända is scho hart - de kemény már a farkad - súgja. Kezemet végighúzom combján popsiján át elérve forró szeméremajkait. Felsóhajt ahogy ujjaim megérintik fogai ajkamba harapnak. Ott maradva simogatom, élvezem ahogy egyre nedvesebb lesz egyre inkább. Nyelvem mélyen ajkai között az övével játszik, keze férfiasságom simogatja majd érzem ahogy övemet bontogatja. Segítenék neki de nem kell mert szinte egy mozdulattal kioldja azt és a farmerem gombjait is majd egy gyors mozdulattal megszabadít a boxeralsómmal együtt tőle. Tekintete felcsillan amint farkam napvilágra kerül. 

Hátranyúl és kigombolja a ruháját, ujjaiból kibújva a derekára engedi. Fekete melltartója megemelve tartják cicijeit. 

Mahhhhh so schen - de szééép - suttogja és elém ereszkedik, nyelve megérinti makkomat majd óvatosan indul el lefelé farkamon....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5212721194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása