Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 5. Hazafelé

2017. augusztus 13. - Markus Andreas Schäfer

Ahogy a heréimhez ér oldalra fordítja fejét és úgy veszi ajkai közé farkamat, nyelve cikázik rajta, fogai finoman fogják meg majd visszafordulva eltűnik makkom szájában. Felsóhajtok ahogy forró lehellete megindít. Tekintetem lejjebb engedem, arcán vágyat és amolyan "most akarom" kifejezést vélek felfedezni de igazam is lesz mert nem sokáig cirógat, farkam eltűnik ajkai között. Tenyere és ujjai behajlanak rajta, érzem ahogy fel és le mozdul rajta, egyre több vész el szájában. Kis szüntet tartva rám emeli tekintetét, pajkos mosollyal nyugtázza arckifejezésem majd lehunyja szemér és átadja magát az élvezetnek. 

Lassan mozog feje, haja minduntalan előre bukik szeméremdombom és hasam simogatja, nyelve finoman ad érzéki impulzusokat, érzem szenvedélyét ahogy kényeztet. Finom szellő csiklandozza bőröm és ahogy távolban elhalad egy hajó, elgyengült, apró hullámok csobbanak meg a parthoz érve. A nap sugarai hevesen égetnek amint átjutnak a fa levelei között. Felkorbácsol a tudat, hogy nem lát minket senki de bármikor meglephetnek. Ajkai mind gyorsabban tüntetik el férfiasságom, érzem egyre mélyebbre és mélyebbre majd csak makkom tartja közöttük és nedves keze jár rajta. Hosszan játszik velem, hagyom hadd "fizesse" ki a kerékcsere árát, minden másodpercét kiélvezem. 

Lélegzetem egyre gyorsul, néha hangosabban sóhajtok fel ilyenkor rám emeli tekintetét mintha arra várna, cseréljünk pozíciót, mintha azt mondanák szemei "dugj meg" de csak hagyom, élvezem és kiélvezem ezt amit tesz. Farkam épp mélyen szájában amikor megremeg testem és az ismerős borzongás kerít hatalmába, megrándulok, előre lököm ágyékomat szinte fellököm ahogy lüktetésem szájába lövell. Mintha megijedt volna hátrébb húzza arcát így a következő már orrára és hajára kerül majd ajkán landol, csepegve folyik cicijeire. 

Csalódott arckifejezéssel áll fel, puszta kezével törli le magáról. Rám néz és szinte vádlón mondja: Vögln wollte i a mit dia oba scho egal - dugni is akartam volna veled de most már mindegy - majd a vízhez lép és a tiszta tóból merítve mossa meg arcát. Ahogy előre hajol a szűk ruhából felém néz formás popsija és felsejlik kidomborodó szemérme. Közelebb lépek hozzá és ujjam végighúzom popsiján, pont középen át pici rózsáján óvatosan elmerülve nagyajkai között. Hirtelen megmerevedik és ebben a tartásban marad. Ujjam óvatosan simít végig ismét ajkain ahol forró nedvességet érzek. Elidőzök ott, épp csak mozdulva mintha keresgélnék  de hamar rálelek duzzadó pici csiklójának kemény pontjára. Felsóhajt ahogy megérintem. Hosszan kalandozok abban a kéjes forróságban, fel felsóhajt amint neki izgató ponthoz érek.

Felegyenesedik és felém fordul, mellbimbói keményen nézenk szembe velem. Kézen fogom és a kidőlt fához lépünk, a pólomat teszem rá. Érti mire is gondolok, leül combjai felém nyílnak ki majd enyhén hátradől kezével megtámaszkodik a fatörzsön. Letérdelek lassan közelítve megnyílt szeméremajkai felé, kinyújtott nyelvem végignyalja azokat majd hevesen közéjük kerül. Érzem ízét - ilyenkor mindig félek az ápolatlanságtól de most szó sincs erről - vágykeltő zamata barackjának. Nyelvem mélyen merül el benne, cikázva nyalva, minden mozdulatomra egyre hangososó sóhajtás a válasz. Férfiasságom hihetetlen módon kap erőre ismét, szívem egyre csak pumpája belé a vért, egyre nagyobb lesz. Nyelvemmel meg megérintem csiklóját majd egyre többet maradok ott, körözve, fel és le mozogva és ismét körözve rajta, mellette. Nem foglalkozik azzal, hogy bárki megláthatja esetleg meghallhatja, nem kontrollálja hangját hanem egyre hangosabban adja élvezetének jelét. Újabb hullámok érkeznek - talán egy hajó ment megint el a távolban - térdemhez selymes alpesi tóvíz csapódik, cseppjei elérik farkamat is. 

Számat legérzékenyebb pontjára tapasztom és erős vákumot keltek, csiklója kidudorodva ajkaim között nyelvem egyre vadabbul izgatja. Egyik kezét érzem tarkómon ahogy jobban és jobban öléhez vonja, mély hangon búg. 

Hör' ma auf, hör' ma auf i käm glei  - hagyd abba, hagyd abba mert mindjárt elélvezek - nyögi de fejem nem engedi el. Visszahúzom nyelvem és ajkaimmal is elengedem. Nyögése lelassul és elenged engem is. Felnézek rá, pillantásunk találkozik. Felállok és felsegíteném de ő csak megfordul, a földre térdel kezei a fatörzsön támaszkodnak ahogy kitolja felém popsiját. Pár mozdulatot teszek előre és férfiasságom pont egy vonalban van kidudorodó szemérmével. Ágyékomat mozdítva éri el makkom és vész el benne egyre mélyebbre hatolva.

Mahh so guad - ez de finom - sóhajt és leengedi fejét. Két kezem csípőjén úgy húzom magamra végigérve nedves hüvelyében. Előre-hátra mozgásom egyre gyorsul benne, ő csak mély hangon egyre nyög, farkam puncijának nedvességétől csillog a napfényben. Moch scho, moch schnella - csináld, csináld gyorsabban - zihálja. Egymásnak csattan bőrünk a forró nyári nap alatt a tó és az országút ide szűrődő zajai között veszenek el kéjes hangjaink. A levegőt kapkodva szinte mint egy éhes csecsemő visít fel ahogy hatalmába keríti a gyönyör és élvez el de nem tudja abbahagyni mert én csak egyre vadabbul mozgok benne szinte állati módon nyársalom fel. 

Oh Gott, oh Gott - ó istenem nyögi megállás nélkül mintha egy oldschool német pornófilmben lennénk, arcomon izzadtságcseppek gördülnek le homlokomról. Pillanatra megállok és csak a bal térdem marad a földön jobb lábamat felemelem és talpamat teszem le így még jobban elérem. Heréim minden heves mozdulattal egyre csapódnak előre egészen fel szeméremajkai tetejéig. Élvezem ahogy kéjében szinte szenved és én is lassan megint eljutok arra a pontra ahonnan nincs már visszaút. Megrándulok, hátrébb húzódva kirántom farkam belőle és popsijára téve élvezek el, spriccelve hátára, fenekére. Kapkodom a levegőt ahogy ő is zihál épp csak lassul lélegzetünk a kánikulában. 

Nehezen állok fel, segítek neki is. Megfordul és szájon csókol majd párat lép a víz felé, fröcsköli magára azzal mosva le kéjnedvem. Én is a tóba lépek szinte üdítően hat annak kristálytiszta vizével megmosakodni. 

Felöltözök. Ő is visszaveszi a ruhát és belebújik a bugyijába majd elindul felfelé a lépcsőn. Mögött lépkedve élvezem a pillantást ahogy kivillan a ruha alól a tanga és popsija. Az autóhoz érve elkérem a számát. Egy parkolócetlire írja fel. Megpuszilom és beülök az autóba. Ő fordul ki előbb az országútra én az ellenkező irányba. Felhangosítom a zenét , a forró levegő csap vihart az utastérben. Kicsit gondolkodok majd apró galacsint gyúrok a cetliből és kipöckölöm az ablakon. A telefonomra nézve egy üzenetet látok rajta. Rákattintok. Ez a számom - olvasom....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr312722870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása