Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 6. Kulcslyuk

2017. augusztus 15. - Markus Andreas Schäfer

Hazaérek persze megint bosszankodok a parkolás miatt igaz van saját helyem és mindig oda állok az autóval de a házban lakó török megint nem az övén áll hanem fogyatékos módon elfoglal egy vendégparkolót. Bezárom a kocsit, elindulok felfelé. Mindig kifulladok amíg a magas harmadik emeletre felérek. Nyitom az ajtót, kutyánk épp nem rohan elém gondolom megint valami biztonságos sarokban szundít. 

Ledobom a cipőmet és akkor veszem észre, hogy egy idegen pár Adidas is van a többi között. Biztos nem az enyém mert ekkora lábam nincs és ráadásul nem is szeretem a sportcipőket. 

Anna! - szólok de semmi válasz gondolom elszunnyadt megint. A hálószoba ajtaja csukva van, elidulok benézni és akkor halk nesz üti meg a fülem. Izgalmas, nesz vagy inkább hang. Anna mintha felnyögne és pont olyan mint amikor élvezi a kéjt vagy csak hallucinálok? Nem nyitok be, leguggolok és csak remélem, hogy a kulcs nincs benne de szerencsém van mert szabad az átlátás. A kulcslyuk nem sokat mutat a szobából de annyit látok, hogy Anna popsija pont felém néz viszont plusz két láb van az ágyon. El sem tudom képzelni ki is lehet akit épp csodás ajkaival kényeztet de lassú mozdulataiból és a kiszűrődő hangokból érzékelem a pasi nagyon élvezi amit épp kap. 

Eltűnődök, hogy most benyissak-e vagy várjak mert nem vették észre, hogy hazajöttem. Anna épp pozíciót vált és a számomra még mindig ismeretlen pasira ül, kezével segíti magába annak még férfiszemmel is szép farkát, lassan ereszkedik rá, felnyög amint magában érzi azt. Lassan köröz a csípőjével, lovagol rajta és zihál. Bennem is megfogan az izgalom csírája mert férfiasságom lassan ugyan de egyre telik vérrel. Szemem az ajtóhoz tapasztom, mindent látni akarok. Anna most előredőlve emeli majd engedi vissza popsiját közben néha körbe is mozdul vele és csak élvezi ahogy a méretes farok elmerülve forróságában kéjt ad neki. 

A férfi most már néha hangosabban nyög fel, Anna mély hangon búg ahogy megkapja a gyönyört. Megáll és látom ahogy megrándulva élvez el. A férfi mozdulna de ő nem hagyja, valamit mond is de nem tudom kivenni mit még azt sem, hogy magyarul vagy esetleg németül szól. Ahogy távolodik a csúcsponttól ismét mozgásba kezd, el akarja venni a gyönyört megint magának. Hangosan élvezi ahogy kitölti a farok, vadul lovagol a férfin. Az ismét és ismét hangosabban felnyög de Anna élvezetének hangja elnyomja azt a férfire dőlve jut el a mennyei gyönyörhöz. Hirtelen semmit sem látok mert leszáll az ágyról és a pasi is felül majd ő is követi. Az arcát megint nem látom. Az ajtótól pár méterre áll farka felfelé mered. Anna elétérdel, két kezével markolja meg és szájában eltűnik az. Ütemesen mozog feje, szopja egyre gyorsabban. A pasi felnyög, ő kiengedi szájából és farkából hosszan lövell ki spermája nejem nyakára, melleire. Lassuló kézmozgással kényszeríti még ki belőle ami benne maradt. 

Döntök, nem fedem fel magam hanem gyorsan felállok bújok bele cipőmbe és halk kattanással zárom magam mögött be az ajtót. A házból kilépve egy olyan helyet keresek ahonnan rálátok a kapura, a szeméttároló konténereket rejtő fa építménybe állok be, rég nem használt poros mopedem mellé. Rágyújtok és csak várok. Lassan ég a cigarettám de nem telik el sok idő megjelenik egy jóképű, magas férfi a kijáratban. Körbenéz és elindul a parkolón át a másik mellettünk lévő társasház felé. Kikukucskálok rejtekemből de nem autóba ül hanem bemegy abba a lépcsőházba. Kicsit várok még majd hazaindulok. 

A lakásba lépve hallom Annát ahogy a konyhában tesz vesz. Megcsókolom de nem szólok semmit arról amit láttam, érzem bőrén a tusfürdő friss illatát. Elmesélem az állásinterjút majd megebédelünk. Utána az erkélyen ülve beszélgetünk még. A szemben lévő ház egy szinttel lejjebb lévő erkélyén meglátom Anna kalandját amint jólesően dohányzik egy szőke, fehér pólós lány társaságában. Szóval innen ismeri, ő a pasit szúrta ki magának én pedig már rég a lányt de feleségem gyorsabb volt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8312742770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása