Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 7. A második interjú

2017. augusztus 18. - Markus Andreas Schäfer

Másnap egy puszira ébredek amit Annától kapok, ma van az első napja egy új munkahelyén és reggel nyolcra megy dolgozni. Nincs messze de busszal kell eljutni oda szóval fél órával korábban indul. 

Ügyes legyél Nyuszi, minden rendben lesz! - bíztatom köszönésképpen. Hallom ahogy behúzza maga mögött az ajtót. Már nem tudok visszaaludni így felkelek, kihűlt már a kávé így megmelegítem a mikróban. Beülök a konyhába, magam elé veszem a laptopot és ébredezek. 

Később megborotválkozok, a hálószobában megcsinálom a szokásos felüléseimet és tekerek is egy húsz precet a szobabiciklin. Jól esően állok a zuhany alatt kiizzadva. Lassan alig láthatóan fogy a sörhasam, gyorsabban is történhetne de mivel soha életemben aktívan nem sportoltam így nem is számíthatok másra. A türelem nem az erősségem. Felöltözök és lemegyek a kutyával a most egy hosszabb körre. Már hazafelé tartunk amikor megcsörren a telefonom. Lenzing - írja a város nevét a hívó telefonszám alá. Ismét állásinterjúra hívnak meg is beszélem a nővel, hogy tizenegy körül odaérek. 

A lakásba érve enni adok az ebnek és friss vizet is kap. Feltárcsázom Klara számát. Álmos hangon veszi föl a telefont. Le akarom mondani a mai ígért találkozót az interjú miatt de neki más ötlete támad. Elkísérlek és majd megvárlak az autóban - mondja. 

Meg is beszéljük, hogy fél óra múlva felveszem. Kilépek az erkélyre rágyújtani. Elmélázva nézek az épp csak ide látszó Dachstein csúcsai felé amikor megérzem, hogy valaki néz. Oldalra fordulok, a szemben lévő erkélyen a már látott fiatal szőke lány áll, zavarában elkapja fejét amint észreveszi tekintetem. Most én nézek felé de nem tudom szemét kivenni, előre nézve ásít és nyújtózkodik. Elindul befelé de tekintete átsiklik rajtam egy pillanatra megállva. Mosolyogok rá de eltűnik. Később fény gyúlik az egyik elfüggönyözött ablak mögött ami bukóra van állítva, néha egy-egy pillantra ki tudom venni ahogy zuhanyzik, megvillan teste, nagy cicijei és popsija oldalról. Elnyomom a cigarettát és elindulok. 

Hamarosan megállok a tegnapi állásinterjú helyszínén a parkolóban, leállítom a motort. Észreveszem ahogy Klara lépdel felém, egy lila rövid ruhában, formás combjai kivillannak és vádliját kiemeli magassarkú cipője. Beül mellém az autóba. Szinte egyszerre fordulunk egymás felé, ő a kezét nyújtja én az arcom, egy puszit akarok adni neki de csak egy kézfogás lesz belőle. Nem ismerem a parfümöket de amolyan csábító illata van. Elfordítom a kulcsot a gyújtáskapcsolóban, kifordulok az útra. Beszélgetünk, fészkelődik az ülésen mert a rövid ruha minduntalan felcsúszik combján sokat mutatva belőle majd megunja és hagyja úgy ahogy van, ahogy oldalra pillantok mintha bugyija fehér anyagát vélném felfedezni. Meleg van már ilyen korán is. Közvetelen ahogy mesél magáról és egyre csak ámuldozik a táj szépségein. Igen én is találok benne mindig valami szépséges újdonságot. 

Néha felém fordulva mosolyodik el, szinte bíztatóan. Veszteni valóm nincs így jobb kezem az egyik felém fordulásánál végigsimít karján. Egy pillanatra mintha meglepődne de folytatja a beszélgetést. Egy órát autózunk mire az iroda elé érünk. Leengedem az összes ablakot, hogy ne főljön meg az autóban és bemegyek az interjúra. 

Bent egy fiatal barna hajú lány fogad. Kitöltöm a papírokat majd elmeséli mit is ajánl. Nem nagyon tetszik és gondolkodási időt kérek. Körülbelül fél óráig vagyok bent, elbúcsúzok és kijövök. Megfogott a lány magabiztos közvetlensége és nem utolsó sorban push up melltartóba szorított cicijei. Lesz még kérdésem hozzá gondolom át majd becsukom az ajtót magam mögött. 

Klara mosolyog rám az autóból, elindulunk és útközben elmesélem neki mi is történt. Az út legalább fele hegyek között kanyarog egy fehér medrű patak mellett. Állj meg ha lehet mert megnézném - kér. Az egyik túrázóknak fenntartott parkolóban leállítom az autót, elindulunk az ösvényen, a fákon át a meder felé. Ügyesen lépked a göröngyös úton magassarkú cipőjében, mögötte haladva szexi lábai és ringó popsija látványában gyönyörködöm. Már majdnem kiérünk a patakhoz amikor megbotlik, alig tudom elkapni derekát mert karját nem érem el. Elveszem én is az egyensúlyomat, magamhoz húzom el ne essünk mindketten. Amint megállapodunk felém fordítja arcát, halk köszönöm hagyja el ajkait. Kék szemében tűz ég, felém közelít és megcsókol. Felbátorodok, átfogom derekát és viszonzom. Hosszan így maradunk vággyal telve csókol. Jobb kezem végighúzom gerincén popsija felé majd rajta hagyom azt. Férfiasságom helyet keres magának alsómban. 

Megint magamhoz szorítom érezze vágyam növekvését. Két kezem popsiján, finoman az ajkamba harap, ujjaim érzékien cikáznak fenekén egyre lejjebb és lejjebb a ruha alsó szegélyét keresve és amint megérzem óvatosan meztelen combjához érek. Forró bőrét tapintom ujjbegyemmel majd egy mozdulattal felhúzom a ruhát. Popsija szabaddá válik, ujjaim és tenyerem élvezettel cikáznak rajta, farkamnak nincs helye már nadrágomban... 

07.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5012749490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása