Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 8. Ne itt!

2017. augusztus 19. - Markus Andreas Schäfer

Szinte felfal ajkaival még nagyobb vágyat keltve bennem így a fenekénél fogva magamhoz húzom majd ujjam combjai közé érnek, bugyiján keresztül érzem milyen forróság öntötte el. Végigsimítom az anyagba rejtett szeméremajkait egyre mélyebben nyomakodva közéjük. Kissé megemeli jobb lábát jelezve mennyire kívánja, mennyire felizgatja amit teszek. Bőréhez szorul kezem ahogy elvész a tanga alatt most már valóságban is hozzáérhetek, mohón simogatom, izgatom. Hirtelen megmerevedik és leengedi lábát. 

A patakmederben egy pár ember sétál el előttünk de nem vesznek észre. Klara megcsókol. Ne itt! - suttogja - menjünk hozzám! 

Megfordulna de ujjam még a tanga vékony pántja alatt van és a hirtelen mozdulattól elszakad. Basszus - káromkodja el magát. Most már vedd le! - szólok halkan - úgyis lekerül. 

Na igen de bugyi nélkül legyek? - kérdi kicsit megdöbbenve. Úgysem tudja senki - válaszolom - engem pedig felizgat a tudat. Érdekesen néz rám majd kilép a másik szárából is és szorosan markába gyűri a parányi tangát. Elindulunk az ösvényen kifelé én megint mögötte, kezem popsijára vándorol. Türelem - mosolyodik el - mindjárt megkapod!

Villannak az autó irányjelzői, beülünk. Rövid lila ruhája ismét felcsúszik de most már nem bugyija hanem szemérme villan ki alóla. Fészkelődik de nem sikerül neki teljesen eltakarnia. Bosszúsan néz rám - Megláthatnak így!

Elnevetem magam - igen vigyázz, hogy a magasabb autók sofőrjei ne nézzenek! 

Ez nem vicces - durcáskodik.

Engedd már el magad - szólok rá és jobb kezem levéve a sebességváltóról combjai közé fektetem. Tessék itt az új bugyid. - szólok nevetve és középső ujjam elvész szeméremajkai között. Hagyd már abba - követeli de érzem hangjában most mindegy neki. Ujjam aprókat mozdul, szemem sarkából figyelem de az útról nem veszem le a tekintetem. Alig hallhatóan felsóhajt és becsukja szemét. Érzem ahogy nedvessége az ujjamat is azzá teszi, apró mozdulatok, halk nyögések az autóban. 

Jobb kezével lenyúl az ülése mellé, hátrébb dönti azt szinte fekszik, combjai megnyílnak. Ujjam megtalálva bejáratát óvatosan izgatva jut egyre beljebb, előrébb csúszik jobb keze mutató és nagyujját ajkai között megnedvesítve csiklójára fekteti, körkörös mozdulatokkal masszírozza azt. Ránézek, szemhéjai összeszorítva cicijei meg megemelkednek ahogy egyre szaporábban kapkodja a levegőt. 

Fékezek a hogy a faluba érünk, kinyitja szemét. Majdnem - szuszogja - de majd te befejezed. Feljebb állítja az ülés támláját. Megállok a ház előtt ahol a szobája van. Klara kiszáll az autóból és már a kaput nyitja. Sietek utána, szinte rohan fel az emeletre, nyílik az ajtó majd csapódik. Megáll előttem, kezei övemet bontogatják. Farmerom cippzárja is villámgyorsan csúszik lefelé, szinte letépi rólam azt. Kilépek belőle ő megfordul a falnak támaszkodik, felém tolja popsiját. Kezembe veszem farkamat és végighúzom csiklója felől bejáratáig, megérzem forró hüvelyét makkommal és férfiasságom végig elmerül benne.

Felsóhajt - ezt akartam - fejét felém fordítja, ajkai csókra nyílnak. Kezem csípőjén, ágyékom ütemesen mozog, halk nyögések és sóhajok töltik be a szobát. Klara egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, erotikus alig hallható sikoltásai vágyfokozóként hatnak rám, igyekszem minél mélyebben elérni, megremeg teste lökéseimtől. Popsijára csapok épp csak finoman de élesen majd magamra húzom, nagyon meleg van és a szex még inkább növeli azt. A hangok és illatok csak a fülledt erotikát adják vissza. Élvezem ahogy élvezi a tőlem kapott ingerek által keltett kéjt. Lihegek én is alig kapok levegőt, meg kellene állnom de nem akarok. Hallani és érezni akarom amint eljut a csúcsra. Nem sokáig kell várnom rá mert mély levegőt vesz és magas gyönyörteli hangon engedi ki magából az orgazmus által keltett reakciót. Nem állok meg, méginkább gyorsítok mozgásomon farkam mélyre hatol majd szinte elhagyja hüvelyét s minden pontját bejárja, Klara csak nyög és kezével próbál a falba kapaszkodni, éles körme egy csíkot is húz belé. 

Most már tényleg nem bírom szusszal, meg kell állnom. Kicsúszok belőle ő pedig nehezen fordul felém, szemében a gyönyör csillog. Kigombolja ruháját amit a földre dob, melltartója is lekerül róla. Arcommal álló mellbimbója felé közelítek, ajkaim közé veszem azt nyelvem finoman megérint. Érzem ahogy keze férfiasságom felé kúszik.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr212750088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása