Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 10. Bomba

2017. augusztus 25. - Markus Andreas Schäfer

Gyere, gyere már! Érezni akarom ahogy megint kitölti farkad puncimat, érezni magmban forró spermád, ahogy a lüktetésed a méhemhez csapódik és lassan folyik ki belőlem! - suttogja kéjesen. Úristen - gondolom magamban - azt hiszem leírta mit is érez egy nő amikor férfiasság robban benne mint egy bomba.

Szavai felkorbácsolják már teljesen felajzott szenvedélyem, elé térdelek két combját megragadva magam felé húzom, talpai a földre érnek makkom szeméremdombjára fekszik. Finoman mozdulok hátrafelé férfiasságom végigcsúszik szeméremajkai között de enyhén előre tolva ott is marad majd érzem ahogy szabad utat kapva megtalálja bejáratát előrelökve ágyékomat szinte felöklelem őt. Felnyög, mély levegőt vesz és búgó hangon engedi ki azt. Lassan induló mozgásomból egyre gyorsabb lesz, nézem ahogy cicijei megremegnek farkam mozdulatainak minden végpontján, hallgatom ahogy ilyenkor felnyög. Csípőm tempósabban lököm előre, lélegzetünket kapkodjuk, sűrűbben és sűrűbben. A napvilágra kerülő férfiasságomon megcsillan szenvedélyének fénye, sok idő teli el de én csak élvezettel mozgok. 

Halk de éles hangon zihál, szűk hüvelyében ki és be mozdul farkam. Megállok egy pillanatra, vállamra emelem lábait és most már felfelé irányul mozgással járok benne. Hüvelyének hasa felé eső falán csúszik véig makkom megérintve G-pontját majd igyekszem csak ott tartani azt, masszírozni, hagyni élvezete magasabbra szárnyaljon. Klara elvesztve a kontrollt vagy talán nem is érdekli már a külvilág magas hangon élvez juttatja kéjét a külvilág tudomására. Bennem megint megindul majd megtorpan a gyönyör felé vezető érzés viszont egyre gyakrabban és tovább tart míg végül nem vagyok már képes visszafogni magam, előrelököm csípőmet, megragadom combját magam felé húzva őt, felkiáltok és ágyékom előre lökve lüktet, remeg és farkam lövelli spermámat belé. 

Klara összeszorítja szemhéját és apró lélegzetvétellel kapkodja a levegőt majd bent tartja és magas remegő hangon engedi ki magából. Mindketten kapkodjuk a levegőt, lassuló lélegzetvételünk hallatszik. Hasára borulok, farkam kicsúszik belőle, keze szemérméhez igyekszik ijedtében de nem fér tőlem oda. 

Nyugi - lihegem ne mozogj. Nehezen felemelkedem, hátrébb húzódok csak nézem ahogy spermám szeméremajkain összegyűlik és cseppekben hullik a padlóra fehér tócsát képezve ott. Ismét oda akar nyúlni de megfogom kezét. Hagyd csak, olyan szép látvány - mondom neki. 

Persze mert nem te takarítod föl - mosolyodik el és feláll majd egy nyitott ajtó felé indul, fényt kapcsol, hallom ahogy megnyitja a csapot.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1612757988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása