Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Séta 3. A film forog tovább

2017. augusztus 31. - Markus Andreas Schäfer

Felsóhajt, ahogy nedves nyelvem végigsikik enyhén borostás szeméremajkain majd közöttük vissza és finoman fészkelődve jut el kisajkaihoz. Óvatos érinések, hosszú nyelvjáték ahogy közelítek csiklója felé, csak épp megérintem majd visszhúzom, cirógatva nyalintok érzékieket rajta. Ismét elindulok felfelé, ahogy megérintem pici pontját, kéjesen felszisszen majd remegve engedi ki a levegőt. Nyelvem magára hagyja az érzékeny területet majd megint és megint felkeresi de mindig hosszabb időre, egyre csak izgatva őt. 

Keze átfogja tarkómat és magához vonja fejemet mintegy kényszerítve, ne mozduljak el onnan csak nyelvemmel duzzadt, pici csiklóját tartsam izgalomban. Ajkaimat rátapasztom és úgy is teszek, csak vele foglalkozom. Két kezem vándorútra indul, combját simogatom, lassan csípőjén át oldalról közelítek cicijei felé. Ujjam érintésére mellbimbói is keménnyé válnak, érzékien simogatom azokat is. Remegő, halk lélegezetvétele ha lassan is de egyre gyorsul és amint vákumot képzek számmal gyönyörpontján, hajamba kapaszkodik, szinte fájdalmasan húz maga felé, megemelt csípővel jut el a csúcsra. Elhúzom nyelvem és csak véletlenszerűen érek hozzá majd amikor kényelembe helyezte magát ismét csak arra koncentrálok, hogy lassan eljuttassam a kéjhez, megint.

Nyelvemmel bejárom combjai belső felét, szeméremajkait, szeméremdombját és hasát is majd visszatérek ismét a legforróbb tájékra. Élvezettem húzom végig nedves ajkain, lassan elérve újra kéjt adó pontját, finoman ízlelve azt és egyre gyorsabban mozogva rajta. Alig lecsillapodott lélegzetvétele újfent felgyorsul, halk nyögések hagyják el torkát, fejem magához húzza ahogy megrándul teste és a kéj hatalmbába keríti. Elengedem és várok. Felemelem fejem, barna szemei csillognak az átélt élménytől. Felállok és kezemet nyújtom, felsegítem őt is. Remegnek lábai, végighúzom ujjam nyakától, mellbimbóin át csiklójáig. 

A kanapéhoz lépek és hanyatt fekszem. Hatvankilenc ? - kérdezem tőle mire válaszként fölém térdel, szemem pont nedvességtől csillogó csodavilága alá kerül. Négykézlábra ereszkedik, kinyújtott nyelvével nyalja körbe makkom, megemelem a fejem és megízlelem puncját.

A film forog tovább - suttogom halkan - mire ő megdöbbenve visszatartja lélegzetét és kisvártatva megkérdezi: Észrevetted? 

Igen de nem zavar - szólok megnyugtatóan, nyelvem szeméremajkai közé fúrom, érzem ahogy az ő szája pedig körülöleli farkam....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8312783622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása