Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Séta 4. Mindegy hol, csak érezni akarom!

2017. szeptember 02. - Markus Andreas Schäfer

Nyelvem beleütközik a tampon zsinórjába majd kikerülöm és élvezettel érintem csiklójához azt, pillanatra megáll nyelve férfiasságomon és érzem ahogy ajkai szinte satuba fogják, pár pillanatig úgy tartják majd újra mélyen elnyeli azt. Nyelvem cikázik kisajkain, meg megérinti csiklóját majd tova száguld de néha visszatér, hogy apró ingereket adjon neki. Erika szinte megmerevedik ilyenkor de utána még nagyobb vággyal és lelkesedéssel szopja férfiasságom. Érzem, ahogy nyála végigcsurog rajta, hallom ahogy cuppannak ajkai. Egyre többször érek érzékeny pontjához és egyre tovább, kapkodja a levegőt majd halk de éles hangon, remegő torokkal engedi ki azt, lejjebb engedve csípőjét, még közelebb juttatva számat hozzá. 

Imádom ahogy eljut a csúcsra, így rátapasztom ajkaimat, csak nyelvem játszik vele, beleremegnek vékony lábai a kéjbe. Halkan szuszog, makkomat éri forró lehellete. Elhúzom nyelvem, nem sokáig vár hanem ajkai közé veszi férfiasságom és egy mozdulattal eltünteti azt, szeméremdombomon érzem száját. Picit mozdít fején majd lassan kiengedi magából és finoman, mélyre nyelve mozgatja rajta, fel és le. Most én várok, szemem nyitva és előtte azok a duzzadt ajkacskák, a fehér zsinór nem is zavaró. Élvezem ahogy játszik velem, hol gyorsabban de amikor kapkodni kezdem a levegőt, lassít, meg megáll. 

Tudom nem bírnám már sokáig így elterelem figyelmem - bár nehezen megy - kinyújtom nyelvem csiklója felé, ahogy hozzáérek lassul mozgása, felemeli fejét, játékomra megint halkan nyögni kezd, kapkodja a levegőt. Nem kell sok hozzá, hogy ismét magával rántsa a gyönyör. Végighúzom ujjam remegő combjain, popsiján, középen pedig vissza épp csak megérintve. Nyelvem megint gyönyörpontjára viszem, egyre gyorsabban nyalom és élvezem ahogy élvez. Megnedvesítem ujjam, popsija bejáratához csúsztatom, kicsiket mozdítva simogatom. Közben forró ajkai megint makkomhoz érnek és farkam eltünteti szájában. Ujjammal simogatom popsiját majd hirtelen megérzem ahogy hátrafelé tolja azt. Még nedvességet veszek rá szeméremajkai közül, most már bátrabban simogatom. Popsiját ismét ujjam irányába tolja ami lassan elindul befelé. 

Haja hasamra lóg, azt cirógatja, férfiasságomat lelkesen kényezteti. Nyelvem csiklóján fickándozik. Nagyobb tempóra váltok. Akarom megint orgazmusát megélni. Meg megszívva azt, játszom vele amikor halk nyögése jelzi, a gyönyör átjárja testét. Felemelt fejjel élvez el, ujjam félig popsijában. 

Felém fordul csillogó szemeivel: Most vagy húzd ki azt a tampont vagy dugd meg a popsim, mindegy hol de érezni akarlak magamban! - követeli remegő hangon és előrébb lép. Felállok, mögé térdelek, férfiasságom posijához ér, ujjam szeméremajkai közé csúszik....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7612788690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása