Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Séta 5. Választás

2017. szeptember 08. - Markus Andreas Schäfer

Ahogy ujjam megérinti szeméremajkait, gondolkodóba esek az ajánlatán de érzem ahogy makkom popsija bejáratára feszül. Kezembe fogom farkam és végighúzom nedves ajkai között majd ismét pici rózsája felé igyekszem vele. Ahogy odaérek Erika hátrafelé mozdul - eldöntötte a kérdést - lassan de magabiztos mozdulattal egyre mélyebbre tolja magát rajta. Erős szorítása egyre feljebb kerül férfiasságomon ahogy azt szinte milliméterenként befogadja popsija. Halk lélegzete tölti be a csendes szobát, kéjesen zihál. 

Dugd meg a pici popsim - nyög fel halkan. Szorítása és kérése valamit az élmény bennem is hatalmas vágyat kelt, lassan mozdulok benne ki majd be, egyre gyorsítva de nem rohanva, azt akarom, sokáig tartson. Kiélvezem minden pontját, minden pillanatát, hallgatom ahogy mozdulataimmal szinkronban élvezi. Vállát a kanapéra ejti, haja szétterül rajta, jobb keze eltűnik hasa alatt majd megpillantom ujját amint csiklóját simogatja, néha heréimhez érve. Szuszogva, halkan szinte dorombolva fogadja magába a gyönyört, az én torkomat is elhagyja egyre inkább kontroll nélkül, kéjes érzéseim által keltett hang. A gyönyör adta impulzusok egyre gyorsabb mozgásra késztetnek, Erika pedig néha élesen felsikoltva jelzi mit is érez. 

A hajamat - lihegi - a hajamat!  Megértem mit is akar, előre nyúlok és megragadom majd magam felé húzom. Ezáltal feje elemelkedik az ágyról, minden lökésemnél irányomba mozdul. Egyre gyorsabban jár farkam ki és be popsijában, nincs már kontroll csak az izgalom nyújtotta élvezet. 

Hú most, ó most - nyög fel ahogy testét magával ragadja a beteljesülés. Sokadik, mélyről jövő impulzus ragad magával de ezt már nem próbálom elnyomni magamban, elengedem haját, két kezemmel megmarkolom pici popsiját és előre lökve magam lüktet férfiasságomból spermám belé. 

 Mindketten lihegünk, lassul lélegzetünk, óvatosan csúsztatom ki popsijából farkam. Megfordul és a kanapéra rogyva, szinte alig hallhatóan megjegyzi - ritkán tudok ennyiszer elmenni, nagyon értesz hozzám.

Jól esik dicsérete - köszönöm - sóhajtom felé. Felsegítem, remegő térdekkel sétál át a nappalin majd eltűnik a fürdőben. Hallom ahogy megnyitja a vizet a zuhanyban. Utána megyek, alakja kirajzolódik a kabin üvegén át, kinyitom az ajtót és én is belépek.  Felém fordul, a szappant nyújtja nekem, a zuhanyrózsát visszaakasztja a falra. Mindkettőnket ér így a meleg víz. Ajkaival közelít az enyémekhez és összefonódnak azok. Érzem kezét farkamon, ahogy a szappannal csúszik rajta. 

Popsija felé nyúlok majd végigsimítva szeméremajkain, elérem csiklóját. Hosszú levegőt vesz, ujjai megszorítják férfiasságom, éles fogával finoman harap ajkamba majd keze eltűnik combjai közt. Amikor újra meglátom már egy enyhén piros tampont tart benne amit a zuhany peremére dob.

Már alig van meg - suttogja - dugj itt meg! - azzal elém térdel, farkamat ajkai közé veszi...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7312799716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása