Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A szobalány 2. Lelkes

2017. szeptember 29. - Markus Andreas Schäfer

Visszamegyek a konyhába és folytatom a munkát, gyorsan illesztem a salátaleveleket a két Sulze közé, teszem tetejére a madársalátát és melléjük a két fél mini paradicsomot, majd a két, vékonyra szelt retek-cikket. Hamar végzek vele de még ott van a huszonöt Mozzarella-Paradicsom. Ezzel nincs annyi tennivaló, sebesen összerakom a teljes előételes előkészítést. Betolom a hűhőházba, letakarítom a pultokat majd körbenézek, vajon minden ki van-e kapcsolva. Az ellenőrzés után rohanok a blokkoló órához, kicsekkolok és irány az öltöző. 

Ahogy lehúzom magamról a szakácsruhámat, megérzem azt a jellegzetes hagyma-sütőzsír egyveleget amit minden nap. NIncs nálam törölköző, sem pedig tusfürdő de le akarok zuhanyozni. Kinézek a szemben lévő mosókonyhába, pont az a kocsi áll a bejárat előtt amiben a Salesianer Miettex a tiszta ágyneműt, fürdőlepedőt hozza. Kiveszek egyet, visszalépek az öltözőbe. Kattan a zár és már lépnék a zuhany felé amikor kopognak. 

Nem kéne vele foglalkoznom de most, mivel még nem vagyok meztelen, a törölközőt magam elé kapva kinyitom az ajtót. Most pedig valaki várni fog - gondolom magamban - mert én le fogok zuhanyozni. Résnyire nyílik az ajtó, az ismerős szempár néz velem szembe. 

Kann ich dir helfen? - tudok segíteni? - kérdezi. Kitárom az ajtót és szinte berántom rajta majd megint bezárom. 

Duschen? - zuhanyozni? - mosolyodok el. Ő is azt teszi majd kacéran meglibbenti vállát és keze nadrágja gombjára vándorol. 

Okay - mondja - aber nur wenn wir es gemeinsam tun. - de csak akkor ha együtt csináljuk - és fekete farmerja a bokájáig csúszik, gyorsan kilép belőle, felemeli és a székre teszi. Lila csipkés bugyi van rajta. Hátrébb lépek, csak nézem ahogy tovább vetkőzik. Kibújik kék felsőjéből, a bugyijával harmonizáló melltartó emeli ki hatalmas cicijeit, átviláglik bimbója rajta. Megfordul, keze a kapcsokon majd hirtelen leejti a földre a ruhadarabot. Előre hajol, két ujja bugyija oldala alá fűződnek és lassan megszabadul tőle.  Felegyenesedik, megfordul. Végre teljes meztelen valójában áll előttem, szeméremdombján csak egy vékony csík húzódik függőlegesen, hatalmas cicijeit néznek szembe velem. Nagy bimbóudvara közepén kemény bimbói az izgalomtól megkeményedve hívogatnak. 

Kacér mosollyal néz rám, majd ujjával lefelé int. Zieh' dich aus! - Vetkőzz! Mivel rajtam már csak a boxeralsóm van, gyorsan kilépek belőle. Szeme csalódást mutat amikor alig pár centis farkamat meglátja de felém lép és kézen fogva a zuhanyzó felé húz. Megnyitom a csapot, a forró vízcseppek elérnek mindkettőnket. Magam után vonom a víz alá és átölelem. Ajkai az enyémhez érnek, szinte felfal, nyelvünk kalandra kel, érzem el fog tűnni a csalódás az arcáról, ágyékomban lüktetve tolul a vér férfiasságomba, szinte pillanatok alatt törkeszik felfelé combjai között.

Mintha megrémülne, kicsit hátrahúzódik majd amikor farkam kiszabadul combjai közül, elmosolyodik és csillogó szemmel néz le rá. Szappant nyomok a kezemre a fali tartóról, mellkasomra kenem, a víz hamar mossa a habot szeméremdombom felé. Ionana is a szappantartóhoz nyúl, egy diónyit nyom a tenyerébe és már ágaskodó férfiasságom felé nyúl, szappanos keze hozzáér, ujjai átfogják majd körülölelik. Felsóhajtok, ő rám néz és elmosolyodik. Keze finoman csúszik rajta végig és végig. Síkos érintése felizgat, önkéntelenül is hangosabban engedem ki a levegőt. 

Erre ismét rám emeli tekintetét majd leöblíti a tusfürdőt, két oldalt belém kapaszkodva letérdel elém, ahogy szájába veszi makkomat ismét felsóhajtok, hangosabban mint az imént. Nyelvével végigsimogatja majd húsos ajkait érzem ahogy egyre feljebb csúsznak rajta. Pár pillanatig így marad majd kiengedi és lassú de ütemes mozgásba kezd....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1312911831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása