Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A szobalány 4. A kedvenc forma

2017. október 06. - Markus Andreas Schäfer

A félhomályhoz hamar hozzászokik a szemem, elégedettséggel tölt el megérinteni istenien szép szemérmét. A kedvencem, az esetem, pont olyan amit imádok. 

Sokféle van, sokfélével volt már dolgom de ez az ami igazán lázba hoz. Nem rejtegtnek a nagyajkak semmit, nem dugják el a nevükhöz hasonlítani sem hasonlító kicsiket, szinte vonzzák tekintetemet és ajkaim között kibúvó nyelvemet. Igen, ez az amit szeretek, kedvenc formám, ennivalóan hívogató, kényeztetést követelő punci. 

Elkerülöm, nem akarok még hozzáérni, nyelvem végiszalad combja belső felén, cikázva nagyajkain amik érintésem hatására még tovább duzzadnak, vér tolul beléjük. Épp csak megérintem izgató redőit, hol jobbról, hol pedig balról, egyre többször és többször. Halk lélegzetvétele néha alig észrevehető nyögésbe torkollik, jólesően megborzong. Két kezem csípőjén, derekán vándorol felfelé, könnyen elérve hatalmas cicijeit, oldalról simogatom, lassan közeledve mellbimbói felé. Mire ujjaim odaérnek, mindkettő keményen áll már, közéjük fogom, finoman simogatom, néha erősebben, néha gyengédebben. 

Nyelvem egyre mélyebbre jut, nagyobbacska kisajkai között édes ízét érezve a vágy által vezérelve. Megérzem bejáratának forróságát, hívogatóan nyíló kerekségét. Egyre mélyebben fúrom belé, még és még, beljebb és beljebb kényszerít a vágy. Ajkaim szeméremajkaihoz szorulnak, több és több nedűtől nedvesebb, piciket nyalintok benne, körözök, játszok, élvezem de nem csak én. Még feljebb emeli lábait, előrébb fészkelődik a fotelban és halkan zihál.

Vissza húzódok, ismét csak finom ajkait izgatom, de néha végighúzom nyelvem mélyebben közöttük, végig, át csiklóján szeméremdombjáig. Pici pontja előszöri érintésébe szinte beleremeg, még elkerülöm azt, kisajkain, rajtuk, közöttük, mellettük siklik nedves nyelvem. Megemeli csípőjét, akarja megint. Ismét csak egy finom érintés majd tovább vissza, mélyen belé amennyire csak lehet. Felizgat az érzés, a kedvenc szemérem-formám látványa, érintése, íze. 

Kezével tarkómhoz kap, maga felé húz, szinte csiklójára szorítja számat, követelve a mennyei izgalom és gyönyör beteljesülése felé vezető utat. Két kezem befűzöm combjai közé, szeméremdombjára fektetem, érzékien és óvatosan hasa felé húzom selymes bőrét. Csiklója így szabadba kerül, nyelvemmel parányiakat érintem, fel és le. Nyögése búgó hanggá alakul, megremegtetve testét. Elkap a hév. Szinte felfalom, nyalogatom, köröz nyelvem, meg-megszívom, élvezem ahogy élvezi. Lélegzetvételén hallom, egyértelműen közeledik az orgazmushoz, amint gyorsabban veszi azt, békén hagyom. 

Pár pillanatig vár folytatom-e, majd méltatlankodóan felsóhajt. Mach' weiter! - Csináld tovább! Elemelem fejem, forró levegőt fújok rá majd újfent rá vetem magam. Nyelvem bejáratától szeméremdombjáig siklik. Búgó hangja felerősödik, lélegzete felgyorsul. Gondolom nem fogom tudni megint ezt eljátszani vele mert most már szinte kényszeríti magát a gyönyör felé így pici pontján játszik nyelvem. Ioana mély hangja betölti a kis szobát, gondolom az egész ház hallja hiszen fafödémes, vékony falakkal. Zihálása felgyorsul, csípője magasabbra kerül, fejem combjai közé szorul amint szinte sikoltva elélvez. Aprókat érintek rajta, minden mozdulatba beleremeg, enyhül combjának szorítása. 

Felegyenesedek, kezem nyújtom felé. Felsegítem remegő lábaira, finoman megfordítom. Nagy popsija és vékony dereka látványa szinte felrobbantja fantáziámat. Két kezem a fél labdákra teszem, ő előre hajolva feltérdel a fotelba, farkam szeméremajkai közé indul....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr9012916055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása