Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Szomszédok, de nem Janka néni 3. Na de hányszor?

2017. október 24. - Markus Andreas Schäfer

Gondolkodóba esek, mi tévő is legyek. Csak úgy rájuk törni az ajtót nem akarom de valahogy oda kell jutnom. Ahogy Anna hangos nyögései kiszűrődnek a zárt ajtón, egyre inkább izgalomba jövök. Belépek a fürdőbe, ledobom a ruháimat majd leguggolok a kulcslyuk elé. A pasi az ágyon fekszik, Anna lovagol rajta, arcán a mennyei kéj fájdalmas de élvezettel teli kifejezésével. Férfiasságomnak ennyi is elég, hogy megteljen vérrel. Várok még egy kicsit amíg teljes pompájában mered felfelé és óvatosan lenyomom a kilincset, lassan kinyitom az ajtót.

Anna mivel velem szemben van azonnal észrevesz, pillanatra elhallgat és csípője sem mozdul. Mutatóujjam szám elé emelem, jelezve csak folytassa. Elmosolyodik, csókot lehel felém a levegőbe és előre mozdítja csípőjét, ahogy Franz farka ismét érzékeny pontot érint benne, megint felnyög majd a megszakított tempóban mozog tovább. A férfi keze nejem cicijére vándorol, mellbimbóit simogatja. Melléjük lépek, a pasi ebben a pillanatban nyitja ki szemét, arcán döbbenet de amint konstatálja, hogy álló farokkal és meztelenül állok ott azonnal el is tűnik róla a kifejezés. Kezem Anna vállára helyezem, óvatosan masszírozni kezdem, néha nyakát is érintve majd kezein simítok végig. Hosszasan elidőzök gerince vonalán. Előlről Franz kezei simogatják, hátulról az enyémek és ráadásul egy kellemes méretű farok is van benne amit ki is használ, teljesen. 

Élvezz csak édesem! - suttogom neki - Legyen most a tiéd az öröm! 

Anna szavaim hatására rám emeli tekintetét, a kéj, fájdalom, öröm és irántam érzett szeretete árad belőle majd lehunyja ismét, teljesen elengedi magát, szerintem a földszinten még Ulli is hallja ahogy élvez. Gyorsan a masszázsolajhoz nyúlok, lecsavarom a kupakot róla. 

Franz! - szólok, mire ő kinyitja szemét. Kezére öntök belőle, összedörzsöli és először körkörös mozdulatokkal messzírozza Anna cicijeit, egyre haladva a pici, kemény bimbók felé. Magam is öntök a saját kezembe, nyakát olajozom be és lassan haladok vállai felé, hátán is érzéki mozdulatokat végzek. Feleségem kéje megint a tetőfokára hág, ki tudja hányadszor élvez el bár amióta itt vagyok ez még csak az első de minden orgazmusának látványa egyre fokozottabb izgalommal tölt el. Jobb kezével végigsimít vállán és hátrafelé nyúl, keresgélve engem. Ahogy elér, rögtön most már olajos keze farkamat fogja át, megszorítja, előre-hátra mozog rajta. Síkos érintése megbizserget.

Érzem ahogy megint, hangos nyögésével szinkronban megszorítja farkam, előre, a pasira dől, most csak fenekét mozgatja fel és le Franz farkán. Hátrébb lépek, két kezem popsiján, olajos kezemmel simogatom, masszírozom. Anna elvesz mindent amit a másik farka adhat, rövidesen szinte kiabálva jut el a csúcsra. Lihegve Franz-ra fekszik. 

Felül, lesegítem az ágyról. A férfi farkán szinte alig van már rajta az óvszer, Anna isteni puncija letornázta róla. Megcsókoljuk egymást. Felmászok az ágyra és hanyatt fekszem, ő lábaim felől négykézláb közelít, forró lehelletét érzem egy pillanatig makkomon majd izgató nyelve ér hozzá. 

Franz feltérdel, két kezét Anna popsijára helyezi, majd nejem a jobbal hátra nyúl, segít neki megtalálni a bejáratot. Érzem ahogy a férfi farka szinte felnyársalja Annát, majd lassan mozogni kezd benne. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6112975546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása