Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ki hitte volna? 2. - Ébredés

2017. november 05. - Markus Andreas Schäfer

Épp csak megérintem de azonnal vissza is húzom az ujjam, comja belső felén simítok végig majd körbejárok nagyajkai körül. Anna szinte követelve emeli meg felém csípőjét, mintha azt mondaná: ott akarom tovább! 

Érzékieket érintek kisajkai redőin, megint épp csak lehelletnyit csiklóján. Alig hallhatóan felnyög ilyenkor. Szemem a masszázsolajat keresi amit meg is találok az én éjjeliszekrényemen. Amint arra nyúlok Anna kinyitja szemét és kérdően néz de amint konstatálja mire készülök, elmosolyodik. Jobb kezemet szinte tocsogósra áztatom az intim illatú olajjal, letenném az üveget de elveszi tőlem és ő is megolajozza kezét majd a szekrényére helyezi. Egyszerre nyúlunk egymás szemérme felé, tenyere átfogja farkamat, az enyém szeméremajkaira kerül. Finoman megfeszítem rajta kezem, felfelé, szeméremdombja felé húzom, minden négyzetmillimétere síkos lesz. Anna ugyanezt teszi velem, férfiasságom az izgató olajtól szinte felrobban. 

Ujjaim kalandra kelnek ahogy tenyerem szeméremdombján fekszik, ajkain húzom finoman végig, egyre többször és mélyebben elveszve közöttük. Érzem ahogy minden mozulatomra ő is markának mozdulataival válaszol farkamon. Gyorsabban és gyorsabban mozgatja azt, szorítva és elengedve, erősen és érzékien. Csak középső ujjam merül el kisajkai között, bejáratától csiklójáig, át rajta és vissza, néha alatta enyhén erősebben megnyomva. A többi ujjammal érzem egyre duzzadó nagyajkait, simogatva, masszírozva. Anna lélegzetvétele egyre gyorsul és önkéntelenül kezem játéka is vele megy tempójában. Jobb keze nagy ujja makkom alatt simogat, mintha a tükörképe lenne annak amit én teszek vele. 

Borzongok a jóleső érzéstől, ingerektől. Gyorsabban! - sóhajt fel és combjai megfeszülnek. Ujjam vad táncot jár csiklóján,  tenyere férfiasságomon vadul fel és le mozog. Várva de ilyen hamar még nem számítva rá, hirtelen mélyről jövő nyögéssel összezárja combjait, csípőjét kissé megemelve félhangos nyögéssel élvez el, néha belerázkódva a reggeli kéjbe. Kezem közéjük szorul, csak az övé szorítását érzem farkamon. Amint csillapodik, tenyere és ujjai ismét izgató érintéseket adnak nekem. A síkos olaj és simogatása hatására érzem amint a bizsergés elindul ágyékomból, villámcsapásszerűen ér el a gyönyör. Már önkéntelen lüktetésem és Anna kezének mozdulatai hatására magasra tör elő farkamból spermám ,utána makkomra pulzálva kezén át csepeg le combomra és onnan a lepedőre. 

- Ezért húztam friss ágyneműt? - kérdezi kielégült mosollyal arcán - Irány a fürdő szerelmem mert utána nekem is kell - folytatja. Megcsókolom, kilépek a hálóból és be a fürdőbe. A szokásos és sohasem elmaradó borotválkozás után jól esően állok a forró zuhany alatt, ínyemet bizsergeti az elektromos fogkefe. Mire elkészülök, Anna már a zuhany előtt áll, helyet cserélünk. Megtörölközök és felöltözök. 

A laptopra nézek, Fb üzenet narancslik a kék mezőben. Rákattintok. Karlenia válaszolt. - Szuper lenne!

Ma szabad vagyok ha Nektek is jó, megmutatnám a várost- válaszolom.

Giorgo ma régi egyetemista barátaival találkozik itt, ő nem ér rá de mehetünk ketten - írja. 

Akkor egy óra múlva ott vagyok csak küldd el a szálloda címét és érted megyek. - ütök a mondat végén az enterre.

Még írok pár sort neki majd kikapcsolom a laptopotot. Anna jön ki a nappaliba, ő is felöltözve. 

Indulhatunk - mondja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr313068448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása