Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ki hitte volna? 6. Megint

2017. december 17. - Markus Andreas Schäfer

Haja néha beleér a habos vízbe, érzem ahogy a mellkasomat simogatja amikor megmozdul, fészkelődik, karjaimba bújik. Sok minden történt mióta nem találkoztunk, rengeteg a mesélnivalónk egymásnak, élvezettel csacsog én pedig hallgatom majd én is mesélek. Közben lassan elfogy a pezsgő a poharamból, óvatosan kiteszem a kád szőnyegére. Nem reggeliztem, a forró víz is segít abban, hogy gyorsan fejembe szálljon a szénsavas, száraz pezsgő. 

Két kezem hóna alatt átfűzöm, oldalról érek mellei finom bőréhez, érzékien simogatva, lassan jutok el szép bimbóiig. Ahogy alig érezheően végighúzom ujjam rajta, felsóhajt, pillanatok alatt lesznek kemények azok. Két ujjam közé véve játszom velük, Karli csacsogása is abbamarad csak halk lélegzetvételét hallom a néha megcsobbanó víz cseppet sem zavaró zaja mellett. 

Jobb kezem vándorútra indul, hasát simogatom de néha még visszatérek cicijére, egy váratlan érintésre majd egyre lejjebb jutok. Megérzem szeméremdombján rövid bozontját, ujjaim beletúrnak, hol erősebben hol pedig gyengédebben. Lábai előre kinyújtva, összezárva, még nem is mozdítom arra kezem. Most csak szeméremdombját cirógatom a forró víz alatt. Férfiasságom azért talál helyet dereka mellett, egyre keményebben törekszik felfelé. Karli előre dől, fejét hátrafelé fordítja, kacéran elmosolyodik. Ahogy kijjebb emelkedik teste a vízből a szint alacsonyabbá válik, már ereje teljében pompázó férfiasságom fölé emelkedik. Két kezére támaszkodva teljese testével megfordul, arcával felé közelít, nyelve eléri makkomat. Épp csak megérinti, körbenyalja, játszik vele. Kívánok még inkább ajkai között lenni így akaratlanul is a vágy késztetésére megemelem csípőmet. Félhosszú haja előre omlik, eltakarja a látvány de érzem ahogy egyre többet tüntet el farkamból. Nyelve pajkosan cikázik, játszik vele majd összezárva ajkait lentről felfelé mozdítja fejé, megszívva azt. Felsóhajtok. 

Karli rám néz: Ohh you like it! - Ó szereted! - suttogja majd ajkai ismét körülölelik férfiasságomat. Óvatosan, finoman és érzékien játszik vele, élvezem ahogy minden érintésébe beleborzongok. A víz még mindig olyan magas, hogy farkam csak félig emelkedik a szintje fölé de most így kényelmes. Halk csobbanások, Karli lélegzetvétele, erotikus hangok visszhangzanak halkan a fürdőben. Mint minden férfi én is megérzem amikor egy nő szereti ezt csinálni, és nem csak azért teszi mert esetleg elvárt. Kéjes mozdulatai, türelmes játéka elárulja. 

El akarok én is merülni szemérmében, akarom érezni ízét így megfogom fejét és megpróbálom finoman felemelni. Ő csak megrázza azt. Let me still do it! - Hadd csináljam még! - suttogja és megszívja ismét félig szájában lévő férfiasságomat majd lassú de ütemes mozgásba kezd, nyelve is cikázik rajta. Jobb kezem a kád leeresztőjének forgó zárát keresi amit hamar meg is találok, lassan csökken a vízszint, épp csak annyira, hogy Karli még jobban, hosszabban hozzáférjen farkamhoz. Ő ki is használja, ütemes mozgása alatt egyre hosszabb utat jár be, többet és egyre többet nyel el magában. Hirtelen ajkait érzem szeméremdombomon, makkom torkában, pár pillanatig így marad majd levegőt sem kapkodva kienged. Cikázó nyelvvel megint elindul lefelé, mélyen, mintha le akarna nyelni, tünteti el vértől duzzadt farkamat. Lehúnyom szemem és átadom magam kényeztetésének, a tőle jövő kéjes impulzusoknak. Néha halkan felnyögök a gyönyör érzésétől, Karli egyre erotikusabban, egyre latinosabb vadsággal ad. 

Kezem két oldalt arcán, épp tartom, simogatom oldalról, haját simítom hátra. Rám néz kérdően de nem szól csak felemelkedik és megfordul. A kád másik végébe térdel, popsija pont előttem. Rá fektetem kezem, körmeimet végighúzom rajta, épp csak széthúzom a két félgömböt. A látvány arra késztet, hogy mögé guggoljak, jobb kezem két ujjával megsimogatom duzzadt nagyajkait, tenyrem fenekén nyugszik, középső ujjam lassan forró hüvelyébe csúsztatom. Halkan felnyög. Körbe jár ujjam benne, masszírozom, simogatom majd a gyűrűsujjam is mellé kerül. Mindkettő vad táncot jár benne. Karli zihálása egyre gyorsabb, hangosabb. Nagyujjam popsija bejáratán pihen, épp csak mozdítom. 

Yes, dear but I wanna feel you ccok inside me! - Igen, drága de a farkadat akarom magamban érezni! - pihegi felém tekintve. Puncijától nedves ujjaimmal megfogom férfiasságom, forró bejáratához illesztem és egy határozott mozdulattal végigtolom benne. Hangosan felnyög. Fenomenális élményt ad ahogy szűk hüvelye körbefogja farkam, csobban a víz a kádban minden mozdulatnál. Megfogom csípőjét, tenyerem oldalt rá simul, ujjaim alul óvtosan fogják meg, makkom méhszájához préselődik, körbe muzdulok benne majd hátrafelé húzom és megint előre. Csak lassan de a vágy egyre nagyobb, mindig gyorsabbak lökéseim. Ő elengedi magát, felsikolt a kéjt adó pontok izgatásánál. A víz loccsanása is erotikus töltetűvé válik és minden nesz, mozdulat, lélegzetvétel, hangos élvezet. 

Karli kezei a kád peremét markolják, fejét hol hátra feszíti, hol pedig leengedi, nem értem kéje közben mit is mond, elvesztette a kontrollt, anyanyelvén, spanyol szavak hagyják el ajkát. Megnyúlik a tér, az idő, elvesztem időérzékem, átadom magam a történeseknek, hadd ragadjanak magukkal. A látvány ahogy barna haja leomlik tarkóján,  formás válla, vékony csípője és körte alakot formázó popsija rend minden lökésemtől, valami elmondhatatlanul érzéki. Élvezete tetőfokára hág, zeng a fürdő orgazmusának hangjaitól, nem is számolom, hányszor jut el a csúcsra.

Lassan érkezi el a pillanat amikor az a bizonyos bizsergés elindul ágyékomból, néha elgyengül intenzitása majd megint megerősödik de mindig intenzívebb lesz és végül izmaim megfeszülnek, előre lököm csípőmet, derekát magam felé húzom, csak rándulásaim jelzik ahogy spermám kilövell, lükteti teli szűk hüvelyét. 

Karli elhúzódik rólam, megfordul és a sarokkád kis vízszintes felületére ül. Combjait szétnyitja, ujjai elvesznek fekete szőrzetében, majd rajtuk fehér nedvemmel kerülnek napvilágra, hívogatóan int felém. Közelebb kerülök, ujja ajkaim elé kerül. 

Taste it dear! - Kóstold meg drága! - mondja majd számba kerül ujja. Ahogy kihúzza ajkaim közül érzem, saját ízem marad ott. Egymásra nézünk, Karli két keze nagyajkaira kerül, széthúzza azokat, rózsaszín és a fehér nedvesség látványa keveredik szemeim előtt. 

Arcommal felé közelítek, kinyújtott nyelvem lassan körözve hatol hüvelyébe, kéjének édes és fehér nedvemnek szintén édes-kesernyés íze valósággal új erőt, vágyat kelt bennem. Férfiasságomnak nem volt még ideje teljesen megnyugodni, ahogy arcom combjai közé préselődik szívem megint vért pumpál belé, a vágy rövid idő alatt megint elönti testem...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8013375627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása