Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ki hitte volna ? 7. Játék

2017. december 26. - Markus Andreas Schäfer

Csobban a víz ahogy mozdulunk benne, Karli combjai egyre nagyobb teret adnak nekem, a jobb lábát felteszi a kád peremére, keze tarkómon a rövid hajamat simogatja. Nyelvem élvezettel hatol beljebb és beljebb nedves hüvelyébe, számba juttatva kéjünk nedveit, ízlelve azt, torkomban érzem majd aprókat nyelve tűnik el bennem. Fejemet jobbra-balra mozdítom közben szeméremajkai peremén. Magához húz, követeli nyaljam, izgassam, juttassam el megint a mennyei magasságokba. 

Enyhén hátrébb húzom fejem, napvilágra kerül nyelvem, szemérmén siklik, ajkaim közé veszem egyiket majd a másikat, vákumot képezve csókolom, egyre duzzadnak azok. Elszoktam a bozontos puncitól de iszonyúan izgató ahogy vékony szőrszálait érzem nyelvemen, arcomon. Két kezem végigsimítja combjai belső felét, körmömet húzom végi rajtuk, ujjaim csúsznak popsija vonalain megérintve annak bejáratát is. Felsóhajt és megpróbála feljebb emelni csípőjét, kívánva, akarva a kényeztetést. Szeméremdombját csókolom, körbe, mindenhol majd egyre közelítek csiklója halványan kirajzolódó rejteke felé. Megérintem, körbecsiklandozom, végigsimítok rajta. Jólesően beleborzong és halk kéjes hang hagyja el torkát. 

Pillanatok alatt keményedik meg pici pontja, nyelvemet szinte nyalogatásra, izgatásra vonzza. Bejárata felől közelítek ismét, ide-oda cikázok, simogatom, alulról felfelé mozdulok megint és megint elérve csikóját. Amint hozzáérek felnyög, egy keveset játszok vele majd megint hüvelyének forró bejárata felől közelítek de már tovább adom a kéjes impulzusokat neki. Ismét és ismét, addig amíg hallom és érzem közeledik a kéj felé. Illyenkor megállok, nem izgattom tovább,kicsit kínzom és húzom az idő. 

Do it with your fingers dear! - Csináld az ujjaiddal! - nyögi halkan. Elfordítom fejem, helyet adva kezemnek, középső és mutató ujjam egyszerre hatol belé, tűnik el egyre mélyebben benne. A másik lábát is felteszi a kád peremére, két kézzel támaszkodik meg. Ujjaim mint az olló szárai masszírozzák szűk hüvelyét, keresgélve, tudva, hamarosan megtalálom azt a pontot aminek izgatása még izgalmasabb élményt fog adni ha ő is kellően el tudja engedni magát. Hüvelykujjam finom, de erőteljes nyomást fejt ki csiklójára, óvatosan csúszik rajta. Ahogy ujjaim eltűnnek teljesen benne, éles hangon felnyög, levegőt kapkodva élvezi masszírozásom. Tudom merre kell járnom de mindig izgalmas amikor először megtalálom benne azt az érzékeny pontot. Hirtelen megérzem enyhén kemény G-pontját. Ujjaim vad táncba kezdenek, felajzott tekintettel nézek rá. Szemei szorosan összezárva, arcán a fájdalmas de mennyi kéj. 

Bal kezem végighúzom gerincén, majd csípőjén és vissza de már hasán át mellei felé. Két ujjam közé veszem megduzzadt, pici bimbóját, érzékien simogatom. Jobb kezem ujjai vadul táncolnak G-pontján, hüvelykujjam köröz egyre gyorsabban csiklóján. Kapkodó lélegzetvétele, kéjes nyögései viszik el agyamba, jól csinálom, el fogom juttatni a csúcsra hamarosan. 

Alig pár mozdulatot végzek amikor várva de nem ilyen hamar felsikolt, mélyről jövő remegés tölti el testét, jobb keze vállamra csapódik és éles körmei fájdalmasan belékarmolnak. Szeméremajkai közül váratlan sugárban tör elő fehér nedvesség, aprókat spriccel kezemre, mellkasomra. Ujjaim még és még, erőteljes nyomást fejtenek ki forró hüvelyében, még és még akarom ezt megélni. Nem tudja abbahagyni a remegő orgazmusát, izmai megrándulnak ismét, benne lévő két ujjam fájdalmasan szorul össze, még egy vékony lüktetésnyi nedvesség spriccel rám puncija felől. Leejti lábait, megtámaszkodik a kád alján velük. Két ujjam lassan csúszik ki belőle, mindkét kezemmel átfogom derekát, magasabbra térdelek, hátraveti fejét ezzel kócos haja helyet ad nekem, ajkaink a másikéhoz érnek. Pár pillanatig csókoljuk egymást, majd megszólal. 

It just happend a few times in my life to me dear. - Ez csak párszor fordult elő velem eddig, kedves! - suttogja rekedten és megcsókol. 

Felállok a kádban és felsegíteném, de lábai remegnek még, belém kapaszkodva sikerül csak neki. Lassan biztos pozíciót vesz fel, arca a kéj után kisimult. Tekintete testemen lejjebb kalandozik, megáll duzzadt férfiasságomon. Kezével végigsimít rajta. 

Come to the bed! - Gyere az ágyba! - suttogja és megfogja kezem, kilép a szőnyegre, vízcseppek hullanak le testéről....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7713524459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása