Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ki hitte volna ? 8. Egyszer minden véget ér

2017. december 30. - Markus Andreas Schäfer

Maga után húz a szobába, mindketten vizesek vagyunk de jó meleg van viszont azért libabőrös leszek. Az ágyon a szobalány már leterítette a krém színű takarót, Karli feltérdel és oldalra ül. Kezével hívogatóan int felém. Felmászok én is, csillogó szemmel néz rám.

- Lay down I want to take you to the heaven as you did it with me! - Feküdj le, el akarlak juttatni a mennybe ahogy az előbb te engem! - szól. Hátamra fekszem, farkam felfelé néz. Ő elém térdel, leengedi fejét, kinyújtja nyelvét és megérinti makkom vele. Férfiasságom megrezdül, felsóhajtok. Karli nyelve érzéki játékba kezd, ajkai nem is érintik. Lehúnyom szemem és csak élvezem ahogy cikázik forrón, hasamat és combomat cirógatja előre boruló haja. Elmerülök a gyönyör birodalmában, kikapcsolok és csak ez létezik. Szívem egyre gyorsabban ver, lélegzetem is gyorsabbá válik csak finom nyelvének érintéseitől. Farkam szinte szétrobbanni készül, annyira felfokozott állapotba kerülök. Karli épp csak érint majd elmúlik az érzés, elmúlnak az érintések amik a gyönyör impulzusait adják. Két kezét érzem lábamon, óvatosan késztet arra, hogy még inkább szétnyissam azokat. 

Finom körmeit húzza finoman végig combom és szeméremdombom találkozásánál, tovább fenekem felé majd lábamon és vissza. Megérinti heréimet, farkamon simít végig, megint fenekem felé indul. Isteni érzés, tudom vagy inkább remélem, arra készül amire gondolok. Ujjai megérintik ánuszomat, pár pillananatig ott időznek és tovább indulnak erogén zónáimon.  Megint ujját érzem azon az érzékeny ponton, ajkai pedig körülölelik makkom, lassan tünteti el közöttük férfiasságom. 

Ujja fészkelődik fenekemen, épp csak ide-oda mozdul de egyre beljebb kerül. Óvatosan kihúzza és megint nedvesen simul oda vissza, simogatva körözve. Forró ajkai között farkam, nyelve simogatja, néha mélyebbre nyeli le majd megint csak érzékien izgat. Ujja eközben egyre mélyebbre merül el fenekemben, érzem ahogy épp csak mozdít rajta majd egy szempillantás alatt bennem van, szinte azonnal prosztatámon fejt ki óvatos nyomást. Felsóhajtok, mélyen és hosszan. Karli ebben a pillanatban megszívja makkom majd lassan szopni kezdi férfiasságom. 

Ujja fenekemben, óvatosan masszíroz, hangosan nyögök a kéjes érzéstől. Bal keze átfogja nyálától nedves farkam, ajkaival ellentétes irányban mozgatja, néha erősebben szorít rá. Teljes altestem elvész a mennyei gyönyörben, bizsereg és szinte perzsel. Egy-egy nyomásánál a prosztatámon, érzem majd felrobbanok és hirtelen, minden előjel nélkül ér el, üt rajtam elmondhatatlan gyönyörrel az orgazmus kéjes érzése. Karli nem engedi ki ajkai közül farkam, néha még meg is szívja azt, magába zárja lüktetésem minden cseppjét. 

Amint elmúlik a csúcspont okozta gyönyör, óvatosan húzza ki ujját fenekemből, megcsókol és feláll majd bemegy a fürdőben. Én csak fekszem és jólesően eresztek le. Karli karcsú alakja tűnik fel, mellém fekszik, átkarol, jobb cicije mellkasomhoz ér. 

That's what I wanted to do with you dear, this day it was a miracle. - Ez az amit tenni akartam veled drága, ez a nap egy csoda volt. - suttogja. 

Nem sokáig fekszünk így mert megint megszólal a telefonja. Felkapja, rám néz szinte bocsánatkérően és vidáman szól bele, csacsog megint olaszul amiből egy árva kukkot sem értek a Ciao-n kívül. Amikor leteszi, rám néz. 

I have to go to Salzburg, he wants to introduce me to his austrian friends. - Salzburgba kell mennem, be akar mutatni az osztrák barátainak.-  mondja. 

Csendesen öltözünk fel, lopva nézem ahogy belebújik a fehér tangába és összekapcsolja a melltartóját. A tükör előtt állva igazít a sminkjén majd a ruhába is belebújik, megigazítja haját és felém fordul, közelebb lép. 

If we had more spirit befor we could have a nice life together but it's too late dear. Actually I am very happy to meet you again and this little secret of us will be one of the most beautiful thing in my life. - Ha bátrabbak lettünk volna korábban, egy szép életünk lehetett volna de nagyon boldog vagyok, hogy ismét találkoztunk mert ez a mi kis titkunk az egyik legcsodálatosabb dolog marad az életemben. - mondja mosolyogva és csókot lehel az ajkamra.

Magamhoz húzom és még utoljára átölelem, azt nem kell tudnia, hogy sohasem lehetett volna közös életünk amit nem is kötök az orrára. Kattan a szoba zárja mögöttünk, hangosan köszön a dirndl-be öltözött recepciós lány, egy flörtnek is beillő Pfiati-vel köszönök el tőle. Karli mögött lépdelve még a bejárati ajtótól visszamosolygok rá, nem kapja el a tekintetét hanem huncut arckifejezéssel int búcsút. 

Karli még egyszer megpuszil és beül az ott várakozó taxiba, a kocsi elhajt. A Hondához megyek, villannak az irányjelzők. Beülök és indítok, az ellenkező irányba fordulok ki mint előbb a taxi, lendületesen gyorsítok hazafelé, ez a hang mindig új élményt nyújt, ahogy a motor kiadja magából a maximális teljesítményt. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1613525093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása