Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az Ötödikes 2. - Üzenet

2018. február 03. - Markus Andreas Schäfer

Ismét korán ébredek, halkan zárom a hálószoba ajtaját és megyek ki a konyhába. Jólesően iszom meg a reggeli szokásos, közel fél liter vizet majd leülök. Várom, hogy elkészüljön a kávé addig a telefonomon böngészem az internetet. 

Lementek néhány érdekes képet, majd saját gondolatokat hozzáfűzve töltöm fel a Twitterre. Hamarosan lájkolják is kedves követőim, néha megjegyzéseket fűznek hozzá. Kitöltöm a kávét, megkeverem a cukrot benne és visszaülök. A Messenger értesítést küld, valaki szeretne kapcsolatba lépni velem. Kíváncsian kattintok az üzenetre. Meglepődve látom, hogy Nicki neve tűnik föl. Elfogadom a felkérést. Szinte azonnal jön is egy "Guten Morgen :) " üzenet. 

Rágyújtok, jólesően szívom be a füstöt és utána kortyolok egyet a kávéból. Én is köszönök neki, hagyom ő vezesse a beszélgetés fonalát. Sok minden szóba kerül, a családja, testvérei, az iskola és közös témánk az internátus. Szülei elváltak, az anyja itt bérel nem messze, a városhoz tartozó helyiségben, egy kis lakást. El is felejtkezek az idő múlásáról de hirtelen megakad a szemem az órán. Mennem kell sajnos és félbe kell szakítani a beszélgetést. Elköszönök tőle, felállok az asztaltól. 

Még rápillantok az üzentekre amikor a szövegbuborékban érdekes válasz jelenik meg. 

- Tudod, hogy hívnak a lányok az osztályban? - kérdezi. Visszaülök.

- A szexi Chef. - folytatja. Remélem ezt azért írta mert ebbe az irányba akar tovább beszélgetni. Csodálkozóan kérdezek vissza.

- Valóban ? 

- Igen, és ráadásul fogadást is kötöttünk melyikünk jönne be neked. - most esik le, hogy amikor Nicki osztálya jön enni, sok lány szinte felfal a tekintetével, kedvesen mosolyognak rám, ráadásul a keresztnevemen szólítanak.  

- Hogy érted azt, hogy melyikőtök jönne be nekem? - kérdezek rá.

- Tudod, hogyan értem. - jön a válasz, benne a célzással. 

- ÁÁÁÁ értem. - írom vissza. - Te is benne vagy a fogadásban? 

- Igen! 

- Akkor tegyünk érte! - bátorodok fel. Válaszként egy selfie érkezik, mosolygós arcával majd még egy kép, amin melltartóban és tréning nadrágban pózol. Hatalmas cicijei szinte kibuggyannak a fehér push up-ból, hasán szexi hurkával. 

- Virtuálisan nem szeretem. - pötyögöm a telefonba - de nagyon vágykeltő amit küldtél.

- Akkor találkozzunk délután ha jó neked. - írja és megint jön egy kép, a nadrág átlósan le van húzva egyik combján, sima szeméremdombja és ajkainak felső vonala látszik rajta. 

- Nem találkozhatunk nyilvánosan - figyelmeztetem. 

- Tudom! De anyámnak van nem messze egy kis lakása és ha délután dolgozik akkor oda mehetünk. - szóval már kitalálta a megoldást is. Nem sok gondom lesz akkor vele. 

- Rendben :) - írom felvillanyozva - Indulj el Lauffen felé az úton és ott felveszlek olyan fél négy után. 

- Szuper, nagyon várom már! - ismét elköszönök és rohanok készülni, még a végén elkések a munkából. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1813606455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása