Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Csak mert imádom amikor a csúcsra jut 1. - Előjáték

2018. április 23. - Markus Andreas Schäfer

Este kilenc óra.

- Kicsim, mész fürdeni?  - kérdezi Anna, ravaszkás mosollyal az arcán, barna szemei csillognak.
- Menj te előbb! - válaszolom és nézem, ahogy kimegy a nappaliból. Kis idő múlva hallom a zuhanykabin záródásának hangját és a vízvezeték halk sziszegését.

Még belekortyolok az utolsó, szigorúan két jégkockás Jameson-omba és kiviszem az üres poharat a mosogatógépbe. Látom, majdnem teli van, kiveszek egy tablettát a mosogató alatti szekrényből és az adagolóba helyezem. Kapcsolgatok a programok között de inkább a P4-es, energiatakarékost választom és beállítom az indítás idejét is, reggel ötre. Becsukom az ajtaját, halkan sípol a gép mintegy nyugtázva: megértettem a parancsot kis gazdám!

Kilépek az előszobába, Anna a világos, halványlila pöttyös köntösében jön velem szembe, isteni illata van. Nem tudok elmenni mellette egy csók nélkül szinte soha, magamra zárom a fürdőszoba ajtaját. Megnyitom a csapot majd amikor már meleg víz folyik, alá állok. Hajat mosok mint mindig amikor zuhanyzom, beszappanozom magam. Egy idő óta mindenféle szappant használok a tusfürdő helyett. Valahogy tisztábbnak érzem magam tőle.

Megtörölközök, magamra kapom szürke köntösöm és elindulok kifelé. Már minden fényt lekapcsolt, bepillantok a hálószobába, csak az ágy mögé rejtett hangulatvilágítás világít. Anna az ágyon fekszik, hason. Ahogy végignézek rajta, minden nap hálát adok Istennek mert egy ilyen nő szeret engem és én őt viszont szerethetem. Vékony dereka, keskeny vállai, nagy popsija és combjai szinte kínálják őt nekem, hívnak: simogass, kényeztess, masszírozz!




Kibújok köntösömből és a szobabiciklire dobom, persze leesik a földre így le kell hajolnom, hogy a kormányra tehessem. Az éjjeliszekrényemen ott csillog a kis üveg masszázsolaj, a DM-ben veszem mindig, Glückliche Auszeit a neve. Izgató illata már eggyé kovácsolódott erotikus világunkkal.

- Cica, megmasszírozol? - kérdezi.
- Persze édesem. - válaszolom és már tekerem is le az üvegcse kupakját.

Tenyerembe öntök, az üveget közelemben hagyom, tudom kelleni fog még sok belőle. Lábai mögé térdelek és pici lábfejét veszem kezembe. Először csak finoman bekenem, majd óvatos mozdulatokkal masszírozom talpát, lábujjait. Szeretem kezemben tartani, oly pici és finoman nőies. Anna halkan felsóhajt amikor igazán jól esik neki a mozdulatom. Hosszan masszírozom, majd a lepedőre engedem, megint olajat öntök kezembe és elindulok vádliján felfelé. Szétkenem az olajat finom bőrén, felfelé haladva hol erősebben, hol gyengédebben gyúrom át fáradt lábát. Visszafelé mindig csak simogatásszerűen haladnak ujjaim.

Sóhajai annyira erotikusan sejlenek fel a félhomályban. Megint veszek olajat és combján haladok felfelé egészen popsijáig de nem tovább, még nem tovább bár néha mintegy véletlenül, hüvelykujjam elhalad nagyajkai mellett finoman megérintve azt. Lassan telik az idő, nem sietek hiszen miénk az éjszaka, csak jól érezze magát. Az érintések és a látvány bennem is nyomot hagy mert már szinte az eleje óta keményen áll férfiasságom, van, hogy végighúzom lábán.

Persze megint olajra van szükségem, finoman bekenem vele fél popsiját, két kézzel masszírozom, simogatom, hozzáérve ánuszához, megsimogatva megduzzadt nagyajkait. Kényelmes pozíciót keresve nyújtja ki közben kezeit. Befejezem bal oldalának masszázsát és visszatérek lábfejéhez de most már a jobbhoz. Ugyanezt eljátszom vele, közben élvezem halk sóhajait. Segít vele, irányít, mikor, melyik mozdulatom a legfinomabb neki.

Lassan megint popsijához érek, először csak a jobb oldalát kényeztetem ahogy a balt percekkel korábban majd most már mindkét kezem, teljes fenekét simogatja. Felfelé még erőteljesebben majd visszafelé hüvelykujjaim végigsimítják ánuszát és csúsztatom azokat nagyajkain át, végig. Ismét és ismét. Anna nagyobb terpeszre nyitja combjait, kívánva, akarva, izgassam már végre de én csak popsiját, combja tövét és nagyajkait simogatom.

Ismét olajjal kenem be kezem, vállaira helyezem, erőteljesen de finoman masszírozom, vállait, karjait és nyakát. Búgó hangja elárulja, mennyire élvezi bár visszafogottabban mert leányunk a másik szobában alszik, már ha alszik ilyen korán.

Lassan a haladok derekán lefelé, de mindig felfelé haladva fejtek ki erősebb nyomást, vigyázok is rá mert nem vagyok képzett masszőr és nem akarom a gerincsérvét rosszabb helyzetbe hozni. Elérem megint popsiját, most hagyom, hogy teljesen szétnyissa combjait. Közéjük térdelek, férfiasságomon szinte érzem szemérme felől áradó, hívogató forróságot. Két kezemmel combjai és szeméremajkai találkozásánál simogatom, erotikusan rám néző kisajkait csak néha érintem meg, csiklóját elkerülöm viszont popsijának bejáratát minden alkalommal, finoman megérintem.

Anna mind többször nyög fel, tudom, érzem, ez jó neki, jól érzi magát, elengedte magát, kész elérni a csúcsot, kívánja is de én még több, még nagyobb örömet akarok adni neki.

Ujjaim kalandoznak, szinte véletlenszerűen érintem érzékeny pontjait, Anna egyre többször nyög fel, majd amikor megérintem csiklóját, szinte felsikolt. Hátrébb húzódok, fejem combjai közé préselem, nagyobbra nyitja azokat, kinyújtom nyelvem és megérintem vele csiklóját, hangosan felbúg hangja....
massage.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6213857050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása