Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Doktor Kerstin Schneider 2. - Kúra másképp

2018. április 28. - Markus Andreas Schäfer

Hazafelé menet megint megyek kört a városban. Muszáj, mert amikor épült, nem számítottak ekkora forgalomra, Sissy és Ferenc József hintói simán elfértek egymás mellett. Egyszóval egyirányú szép, kis Császárvárosom, a patikához eljutni csak, körben lehet. Kiváltom a gyógyszert, haza autózok. Az autót egy üres vendégparkolóba állítom, hadd maradjon meg Annának a sajátunk. Én most pár napig, úgysem megyek sehová. 

Levetkőzök, a köntösömbe bújok és beveszem az első kapszulát a hét napos kúrából. Ágyba bújok, hamar mély álomba zuhanok. Nem is ébredek fel csak arra amikor Anna hazaér, benéz hozzám. Elmondom neki mit adott az orvos és megint elalszom. Néha riadok fel amikor Anna aggódó hangját meghallom, teát hoz nekem, megitat. 

Átalszom az egész napot, csak másnap ébredek fel, kissé jobb hangulatban. Már senki sincs itthon, teszek-veszek, lezuhanyzom, megint visszafekszem, elalszom. Valamikor délután kettő felé riadok meg megint. Anna áll az ágyunk mellett, hazaért a munkából. 

- Ma nem kell estére visszamennem Nyuszi - mondja mosolyogva - a gyerek pedig öt körül ér haza - folytatja és elkezd vetkőzni. Leveszi fehér pólóját, kék farmerját, ledobja az általam gyűlölt de neki kényelmes sportmelltartóját. Imádom ahogy vetkőzik, imádom nézni meztelen testét, ismerem minden porcikáját, minden egyes kis zugát, erogén zónáját. 

-Megizzadtam, koszos vagyok - szól - lezuhanyzok! - és elindul a fürdő felé. Fehér pamut tangájának felső része látszik csak ki feneke dombjai közül. Hallom még ahogy megnyitja a zuhany csapját és a víz folyni kezd, majd vissza szunnyadok. 

Hirtelen jóleső borzongás tölt el, nem is tudom mire vélni de agyam lassan összerakja a képet. Anna meleg kezei simítanak végig combjaimon, lábamon. Kinyitom szemem, a takaróm a hasamra van hajtva, ő pedig két lábam között ül, érzéki simogatással borítva be azt. Tekintete ágyékomon nyugszik majd rám emeli azt, ujját csendet intve emeli szájához, tudván én sem akarok kimaradni a kényeztetésből. 

- Pssszt! Maradj nyugton, beteg vagy! - suttogja parancsolóan, felsóhajtok amint körmei végigsiklanak combom belső felén, majd épp csak megérintik heréimet, férfiasságomat. 

- Csukd be a szemed! - hallom halk, búgó hangját. 

Szót fogadok és átadom magam az érintései által keltett, jóleső érzésnek. Pillanatnyi szünet következik és megérzem a masszázsolaj illatát majd Anna forró kezei, olajos érintését. Picit erősebben masszírozza combomat, de a visszafelé irányuló mozdulatai lágyak és simogatóak. Beleborzongok, szívem vért pumpál férfiasságomba, szinte egyszerre telik meg vele, lesz kemény. Anna egyre többször ér hozzá, átfogja, simogatja, másik keze ánuszom felé igyekszik. Finoman simogatja fenekem, ujja egyre mélyebben merül el benne. 

Mozdul az ágy matraca, forró lélegzetét érzem makkomon, majd nyelvének finom játékát ahogy aprókat nyalintva rajta, teljes felületét csókokkal borítja. Halkan felnyögök, igaz az ajtó zárva de lányunk a lakásban van, nem akarom, hogy meghallja. Anna érzéki ajkai körülölelik makkom, fejét ide-oda forgatva, egyre többet tüntet el belőle. Nyelve lassan mozdul, bizsereg minden porcikám. Nem siet, apránként, épp csak feszítve a húrt, veszi birtokba férfiasságom egyre nagyobb részét. Ujja épp csak mozdul fenekemben, keresgélve jut prosztatám környékére. 

Késztetést érzek, hogy magasabbra emeljem ágyékomat, akarom, minél mélyebben érezni száját, makkom a torkát, farkam szinte tövén ajkait. Nem hagyja, csak a saját tempójában nyeli mélyebbre és mélyebbre. Hirtelen egy erőteljes, gyors mozdulatot tesz, ajkait szeméremdombomra tapasztja, makkom valahol torka legmélyén, önkéntelenül, vigyázatlanul felnyögök, nem érdekel már ki is hallja. Pár másodpercig így marad majd levegő után kapkodva, kienged teljesen. 

Ahogy forró lehelete elárasztja férfiasságom, az szinte beleremeg. Anna nem vár sokáig, ismét ajkai közé veszi, nem gyors de nem is lassú, ütemes mozgásba kezd, néha fordítva egy picit fején, ezáltal szinte megcsavarva férfiasságom, fogaival érzékien megkarcolja, mennyei élményt adva. Egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, csak a kéjes impulzusok irányítanak. 

Ahogy ágyékomból előtör a bizsergető érzés, megemelem csípőmet, két oldalt megmarkolom a lepedőt, lüktet fehér nedvem Anna ajkai közé, már késő szólni: ne nyeld le! Ujja erőteljesebben masszírozza proszatátmat, még és még kipréselve az összes bennem lévő spermát, izgalmas élményt nyújtva. Minden cseppet, eltüntet, majd érzékien nyalogatja, szívogatja, ujjaival simogatja. Lassan nyugtat le, lélegzetem is helyreáll. 

Fölém hajol, csókra nyílnak ajkai. 

- Most pedig aludj tovább Nyuszi! - mosolyodik el. Nem kell sok hozzá, megint álomba zuhanok....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7213869158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanosjani 2018.11.17. 23:14:34

Irigyelelem az ijen ferfiakat.reg volt reszem hasonlo elmenybe.
süti beállítások módosítása