Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Cica most neee

2017. június 15. - Markus Andreas Schäfer

Harangzúgásra ébredtem azaz Anna fordult felém. 

Nyuszi mi ez? - kérdezi álmosan. Kinyitom a szemem és kell még pár pillanat amíg életre kel az agyam. Az órán 4:59 világít. Hallgatózok, fejem az ablak felé fordítom. Annyira világos még nincs, hogy esetleg misére harangoznának. 

Kelj fel gyorsan mert elkésünk! - mondom álmosan. Anna értetlenül kérez vissza: Honnan?

Menni kell gyónni - mosolyodok el. 

Hülye! - válaszol és fejére húzza a takarót.

Felkelek, belebújok a fehér köntösömbe és halkan kimegyek a konyhába. Felteszem a kávét főni, bekapcsolom a laptopot. A minden reggeli reménykedés, hogy a Telenor mobilnet működik-e. Persze lassan kel életre és hosszú percekig tölti be az oldalakat. Kiülök a teraszra, hallgatom a madarakat és nézem ahogy a garázs eresze alá fészkelt fecskék szorgalmasan hordják a táplálékot a kicsinyeiknek. 

Megfőtt a kávé, rágyújtok mellé. Végignézem ahogy a lassú net engedi a facbook-omat, leveleimet, híreket bár azok felidegesítenek. Minduntalan Anna jut az eszembe ahogy a lecsúszott takaró alól cicijei kivillantak az imént. Érzem most kell. Kell, hogy felébresszem. Igaz hűvös van de férfiasságom életre kel. Tudom meg fog ölni ha ilyen korán felzavarom szóval várok még. Olvasgatok de nem férek a bőrömbe. Felkelek és halkan bemegyek a hálóba. A takaró ismét lecsúszva róla. Kezem lassan ér férfiasságomhoz ami minden érintésre egyre keményebb. Anna megérzi, hogy ott állok és kinyitja szemét. 

Cica most neee - nyöszörög - tudod, hogy nőgyógyászhoz kell mennem ma. Na igen, valami fertőzést szedett össze. Nagyon érzékeny mindenre. Én csak állok és nézem. 

Ha hozol kávét akkor leszoplak - mondja megkönyörülve rajtam. Elmosolyodok és rohanok a konyhába. A kihűlt kávét most lassan melegíti a mikró. Leteszem mellé az éjjeliszekrényre. 

Na gyere ide - morog morcosan. Az ágy mellé állok. Ő kinyújtja nyelvét, ízleli makkomat majd lassan ajkai közé veszi férfiasságom. Felnyögök. Keze heréimet simogatja, forró nyelve finoman izgat. Hirtelen szájába vesz és lassú mozgásba kezd. Én csak állok, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt. Anna egyre gyorsabban teszi én pedig élvezem. Érzem most nem nagyon van kedve hozzá pedig imádja. Tudja azt is hogy kell hozzám nyúlnia ha hamar el akar jutattni a csúcsra. Megtámaszkodok a falban így már el tudom engedni magam. Keze farkam tövét simogatja, meg megszívja forró szájával majd érzéki nyelvével simogatja. Ismét egyre mélyebbre nyeli el, kiengedi. Ütemesen mozog én pedig csak kapkodom a levegőt.

Érezem gyorsan el fog önteni a bizsergő érzés ahogy eljutok a csúcsra. Most is csak a cicijei járnak az eszemben. Hátrébb húzódok amint az első remegés végigfut rajtam és kezembe veszem férfiasságom. Anna rám néz és a következő pillanatban elérem a kéj tetőfokát, spirccel fehér nedvem eltalálva arcát, nyakát és cicijét.

Most ő veszi kezébe és ajkai közé veszi. Élvezettel, ahogy szokta nyugtat le, szopogatja le róla és ki belőle az utolsó cseppeket is. Rám néz.

Na akkor most kávézok - mosolyodik el. Papírzsebkendőt keres majd letörli magáról mindenfelé lecsurgó spermámat.

Kérek cigit is! - követelőzik halkan. Kezébe adom. Megcsókolom és elindulok a fürdő felé.

 

Az utolsó nap 2. - Elbúcsúztunk

Nyelvemmel lassan közelítek csiklója felé amikor megérzem a masszázsolaj ízét. Érdekes mert sokkal rosszabbra, valami kesernyésre számítottam de ez édes. Óvatosan érek hozzá, Anna beleremeg és felsóhajt. Óvatosan ízlelem és finoman érintem duzzadt kicsi pontját. Két kezem combján nyugszik, hüvelyujjaim pont elérik nagyajkait azokat simogatva. Élvezettel siklanak rajtuk, nyelvemmel finom impulzusokat adok neki. Egyre hangosabban adja jelét izgalmának. Egyre gyorsabban körözök rajta de még mindig csak óvatosan érintve amikor az előző orgazmusából alig kikerülve ismét remegni kezdenek combjai, csípőjét magasba dobva és fejemet szinte ellökve magától felsikolt a levegőt kapkodva, mennyei kéj éri el, élvez hosszan, remegve. 

Elhúzom arcom és csak nézem a kéjtől fájdalmas arcán édes mimikáját. Kinyitja szemét és rám néz. 

Gyere már belém - követeli halkan. 

Mellé térdelek, férfiasságom olajos cicijéhez ér majd jobb kezemmel enyhe nyomást kifejtve tenyerem végigcsúszik szeméremajkain, kinyújtott középső ujjam közöttük majd behajlítva eltűnik forró hüvelyében. Nagyujjam csiklójához ér, lassú mozgásba kezdenek benne-rajta. Bal kezemmel csillogó cicijeit masszírozom. Anna lehunyja szemét, levegőt vesz majd mély hangon engedi ki. 

De finoom - suttogja és átengedi magát a kényeztetésnek. Most már nem lassan és finoman hanem erőteljesen és egyre vadabbul játszanak ujjaim rajta. Nyögései betöltik az üres szobát érdekesen és idegenül visszhangzanak. Nem tudja sokáig visszatartani magát, elveszíti a kontrollt teste felett és csak nyögve kapkodja a levegőt az orgazmus felé vezető egyenes úton. Középső ujjammal megérzem g-pontját és csak arra koncentrálva masszírozom belülről persze hüvelyk ujjam csiklóját izgatja. Anna hirtelen vesz mély levegőt majd combjai közé szorítva kezem élvez ismét el. 

Kihúzom tenyerem és egy mozdulattal fölé kerülök, makkom szeméremajkai között azonnal utat talál magának, lassan érek végig nedves hüvelyében. MIndketten egyszerre nyögünk föl, körmeit hátamba mélyeszti. Ez a fájdalom igazán kéjes érzéssel tölt el. Egyre gyorsabban mozgatom csípőmet élvezve farkamat körülvevő és meg megszorító hüvelyét. MIndketten egyszerre kapkodjuk a levegőt, engem sem érdekel már a külvilág csak élvezem ahogy eggyé válunk. 

Ahogy a hosszú szeretkezés csúcspontja felé közeledek halkan önkéntelenül felnyögök: teli foglak spriccelni!

Ez az kedvesem - nyögi - verd belém, élvezd teli, imádom amikor forró gecid megtölt.

Még inkább felizgat durva beszéde. Az ágyékomból induló bizsergés egyszerre hirtelen ér el és megrázkódva spriccelem teli fehér nedvemmel, lüktetve őt. 

Lassan reá ereszkedek, ajkaink összeérnek és finom csókokkal halmozzuk el egymást. Óvatosan emelkedek meg, lassan csúszik ki farkam belőle. Anna pár darab kinyitott és egymásra helyezett zsebkendőt nyújt felém. Össze ne vérezz mindent - neveti. Remegő lábakkal állok fel és indulok a zuhanyzóba. Amint elkészülök látom már ő is ott áll, combjai között papírzsebkendők. Kilépve megcsókolom. 

Elbúcsúztunk a szülői házától a kéjben is. 

 

Az utolsó nap 1. - Előjáték

Költözünk de ezt már írtam korábbi történeteimben. Anna szomorú hiszen majd a fél életét tölötte abban a házban. Apósom építette neki, sok emlék köti oda és így nehezen engedi el. Én más vagyok mert a régi dolgokat ha esetleg valami szebb és jobb jön a helyére minden probléma nélkül el tudom hagyni. 

Utolsó nap. Ő Ideges, feszült és ráadásul meg is jött neki szóval nem könnyű vele. Igyekszem megértően viselkedni de nem mindig sikerül. Többször összekapunk bár nálunk ez mindennapos viszont sem harag sem rossz érzések nem maradnak bennünk. Tudjuk, hogy mi így is egymáséi vagyunk. Pár hónapja leszokott a dohányzásról arról a heti fél doboz hegyilevegő erősségű cigarettáról is amit elszívott. A költözés előtti este Anna megy előbb a fürdőbe majd ledől az ágyra. Normál esetben meztelenül alszunk de ilyenkor a rakás fehér tangája közül az egyiken rejti el a betétet. 

Beállok a zuhany alá, berreg a vibrátorom akarom mondani a fogkefém. Élvezem az egész napos, koszos pakolás után a forró vizet. Ilyenkor érzem, hogy igazán megtisztulok. Kilépek és megtörölközök. Anna az ágyon fekszik félig oldalt félig háton, kezében egy cigaretta ég. Nem szólok hadd tegye. Egyébként annyira szexin tudja szívni, hogy az valami szexuális zaklatás számomra. Én is mellé ülök és rágyújtok. Nem szólunk csak nézzük ahogy a másik kifújja a füstöt. Elvszem a hamutartót és kiöntöm a tartalmát ne büdösítse a szobát az éjszaka. 

Visszaülök és végighúzom ujjam testén. 

Fordulj meg, megmasszírozlak! - szólok halkan. Az jól esne - válaszolja és a hasára fekszik. Sötét van, semmi fény sem szűrődik be. Az összepakolt táskából kiveszem a masszázsolajat, a lábai mögé ülök. Az olaj illata betölti a szobát. Kezemre csepegtetek és finom mozdulatokkal ér kezem hozzá. Lábujjai, lábfeje, vádlija és combjai. Erősebben haladok felfelé popsija irányába de visszafelé épp csak ujjhegyemmel cirógatom. Hosszan és érzékien simogatom. A popsiján sokáig időzök, hallom ahogy felsóhajt és combjait nagyobbra nyitja. Ujjaim feneke belső felén siklanak, épp csak érintve a bugyit. 

Anna felsóhajt. 

Hozd ide a sötétkék törölközőt - kéri. Felé nyújtom, maga alá teríti és maga mellé teszi a bugyit. Így nem lesz baj - súgja. 

Kezemre ismét olajat öntök majd csak popsiját simogatom ujjaim visszafelé közöttük siklanak, szeméremajkait érintve. Halkan fel-felsóhajt amikor olyan helyekre tévedek amik kéjes impulzusokat közvetítenek felé. Hosszan időzök, érzem csiklójának már kemény pontját is. Meg megérintem, ilyenkor megemeli csípőjét, hogy jobban elérjem. Olajos ujjaim egyre csak simogatják megduzzadt szeméremajkait. 

Megfordulok - leheli felém. Teret adok neki, felállok. Persze férfiasságom már a masszírozás eleje óta az ég felé néz. Ismét sok olajat teszek kezemre, végigsimítok tenyeremmel cicijein. Kemény mellbimbóját simogatom és ujjaim hegyével izgatom majd kezemmel néha erősen néha pedig finomam masszírozom. Hallom ahogy egyre szaporábban veszi a levegőt. Lejjebb csúszok, elérem szeméremdombját, combja belső felét, forró és olajos kezemmel érintem de most elkerülve csiklóját. Két ujjam közé veszem szeméremajkait hol erősebben, hol lágyabban csúsztatom végig azokat rajta.

Akarva vagy esetleg akaratlanul is hozzáérek. Félhangosan felnyög. Ujjaim már egészen popsijától csúsznak csiklójáig és vissza.

Csináld ahogy a múltkor - kéri kéjes hangon. Combjai közé térdelek és teljes tenyeremmel, mindkét kezem egymást követve folyamatosan masszírozom.

Ez nagyon finom - nyögi felém. Még, még - hallom majd hirtelen összezárva combjait magasba emeli csípőjét, orgazmusa hangja betölti a szobát. Lassan leereszti popsiját, kezeim szabaddá válnak. Forró levegőt lehellek csiklójára.

Gyere belém - súgja - de még nem akarok. Kinyújtott nyelvvel közeledek puncija felé, érzem az olaj erotikus illatát. Amint hozzá érek felsóhajt - akkor nyalj kicsim nyalj..... 

Az ingatlantanácsadó 4. - Kölcsön kenyér visszajár

Tekintetében meglepetéssel telt elégedettséget látok amint szinte szétrobbanni akaró férfiasságomról lekerül  a nadrág. 

Mariann ülve marad a kád peremén de két kezével fenekemnél fogva közelebb húz magához. Forró lehellete ágyékomat, farkamat simogatja. Ujjával hasamhoz szorítja azt majd nyelvével heréimtől egészen makkomig nyalja végig és vissza, bennem egyre növekvő vágyat gerjesztve. Hosszan elidőz makkom tövénél, finom nyelve csiklandozza és izgatja majd lassan ismét zacskómon érzem azt. Ajkai közé veszi és eltűnteti szájában, nyelve érzéki köröket ír le rajta. Egyenként de óvatosan engedi ki, hangos cuppanással és elindul ismét felfelé. Elengedi és felnéz rám. Épp kinyitom szemem amit ő becsukja az övét, ajkai között makkom majd egyre több vész el szájában. Nyelve mindvégig izgatóan cirógatja, de egyre kevesebb marad szabadon majd egy gyors mozdulattal teljesen elnyeli nem kis farkam. Érzem szoros torkát, tövénél pedig forró ajkait. Fejével jobbra-balra mozog majd óvatosan teljesen kienged magából, kapkodva a levegőt amint szája szabad marad. 

Micsoda élmény volt - gondolom magamban de ő nem vár hanem ismét és ismét eljátssza ezt velem. Nem érdekel most a külvilág, felnyögök érzéseimnek hangot adva. Hosszú körmeit fenekembe mélyeszti ezzel is izgalmas érzést adva. Lassú de minden mozdulatában kéjes kényeztetése közben kapkodni kezdem hirtelen a levegőt. Megáll ajkai előtt férfiasságommal és erősen elszorítja a tövénél - el ne élvezzek - majd rám néz:

Nem mész még el - mosolyog - te hányszor játszottad ezt el velem? - nevet.

Megint körülveszi húsos ajkaival férfiasságom és óvatosan szopni kezdni, lassan de izgatóan most nem egészen elnyelve hanem inkább csak félig. A ferde tetősíkban megtámaszkodom, így állva nem annyira szeretem de élvezem.  Mariann olyan érzékien és szinte ínyencként ad örömet nekem mint kevés nő eddig. Igaz Annát senki sem tudja überelni, ebben ő a profi. Egyre gyorsabban mozog feje nyálától nedves férfiasságomon, én ismét érzem azt a bizonyos bizsergést elindulni ágyékom felől, önkéntelenül hangosan felnyögök. 

Ő kienged ajkai közül és ujjai pontosan ott szorítják meg farkam ahol kell. Szóval megint nem enged elmenni. Rám néz közben ismét.

Mondtam - mosolyog megint - kölcsön kenyér visszajár! 

Tudom ilyenkor a többször megállított orgazmus után hatalmasat fogok robbanni és titkon hálás is vagyok neki, hogy ilyen lelkesen kényeztet. Mélyen a szemembe néz amíg lecsillapodok - annyira szépek azok a szemek - majd megint eltünteti férfiasságom forró ajkai között. Felsóhajtok és csak élvezem minden mozdulatát amivel a kéj útján tovább enged. Egyre gyorsuló mozgással szopja robbanni készülő férfiasságom, nyelve alul minden mozdulatnál érzékien izgatja azt. Lélegzetem egyre gyorsul, a bizsergés elindul, megfeszítem combjaim, az egész fürdőt betöltően felnyögök amint érzem a mennyei élvezethez juttató impulzusokat testemben. 

Mariann kiengedi farkam ajkai közül, csak kezével húz rajta pont abban a pillanatban amint az első rándulásom és nyomában spriccelő spermám nyakára ér. Finom kézmozdulatai még és még kéjes élvezetre kényszerítenek. Hirtelen megrándulok ő nem mozdítja tovább kezét csak néz rám mosolyogva. Fehér nedvem lassan csurog mellein és azok között hasa felé.

Ne haragudj de nem ismerjük egymást így nem engedhetem, hogy a számba élvezz - sutttogja. 

Semmi baj - válaszolok - így is isteni dolgot adtál. Felsegítem, a mosdóhoz lép vizet enged a csapból így törli le magáról kéjem nedvét. Nézem formás popsiját, meg akarom kapni, igen most azonnal hátulról akarok finom puncijában elmerülni. Elgondolkodok rajta de ha nem élvezhettem a szájába akkor gumi nélkül nem is fog menni az pedig nálam nincs.

Megkockáztatok egy kérdést: Van nálad óvszer ? - kérdezem. A tükörben látom ahogy csalódottan csóválja fejét. 

Nem készültem ilyesmire - válaszol. Megfordul és megcsókol. Öltözz fel te is - suttogja és lassan eltűnik isteni teste a farmer és a blúz mögött. 

Bezárjuk a házat, beülünk az autóba. Visszaviszem az irodába. A kocsiban elköszönök tőle majd ismét az M7-es felé veszem az irányt, a leengedett ablakon forró levegő kavarog befelé, mélyek szívok a cigarettából, felhangosítom a zenét és hagyom egyre jobban gyorsulni piros kis Hondámat csak a gyanús parkolók és a megszokott radarok előtt lassítok vissza százharmincra. A közlekedésben az egyetlen szabályszegés ami elkövetek az a gyorshajtás de csak autópályán és olyan szakaszokon ahol nem veszélyeztetek másokat. 

A nagy tempóm sem tartja vissza a román és bolgár kamionosokat, hogy néha irányjelző nélkül kezdjenek előzésbe mintha a tükröt sem ismernék. Mucsi Zoltán örökbecsű villanyszerelős jelenetének káromkodásai töltik be az utasteret ilyenkor. 

Az ingatlantanácsadó 3. - Check Battery

Ahogy lehull a melltartója, kezével lassan végigsimít rajtuk. Nagy cicik amiken meglátszik a szoptatás, kissé megereszkedve de valami iszonyú szép látványt nyújtva. Óvatosan, épp csak érintve játszik velük. Ujjai cikáznak mellbimbóin amik szemlátomást egyre inkább felém mutatnak majd egyik keze eltűnik bugyija mögött. 

Nem csukja be a szemét, engem néz de arcán már az ellazulás jeleit látom. Szétnyitja combjait és félrehúzza szeméremajkairól a szűk bugyit. Imádnivaló, pont olyan a látvány amilyen puncit szeretek. Nagyajkai közül kisajkai - amik nem is kicsik - néznek rám. Leguggolok és minden szögből fényképezem egyre nedvesedő vágyak kapuját. Ránézek de már eltűntek szemei, lehunyta azokat és csak mimikája árulja el hol is jár éppen. Középső ujja eltűnik magában. 

Rengeteg képet készítek nem is figyelve semmire de a halk csipogás visszahoz a valóságba. Check Battery - villog a kereső sarkában. Tudom régi az akku és innentől még képre futja már aztán végleg kikapcsol imádott, öreg Sony Alpha-m. Leteszem a földre és elé térdelek, végigsimítok izmos combjain. Rám néz, kezét tarkómra teszi és maga felé húz. Kinyújtott nyelvem eléri a számomra legfinomabb illat és íz forrását. Felsóhajt amint nyelvem csiklójához ér. Jobb kezével szeméremdombja, epilált bőrét felfelé feszíti így felkínálva pici pontját nekem. Élvezettel cikázik nyelvem rajta, köröz majd elhagyva ajkain siklik és ismét vissza. Mariann egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. 

Imádom ahogy nyalsz - nyögi - még! 

Szenvedélyem, hogy így kényeztessem a nőket, imádom minden pillanatát, akár órákig is el tduok játszani így. Nyelvem kéjes impulzusokat küld felé, ő csak élvezi. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, érzem most jöhet el a pont amikor elélvez így megállok és finoman forró levegőt fújok rá. Magához szorítja fejem. 

Ne állj meg! - lihegi de nem teszek semmit és hagyom picit lecsillapodni. Amint lassul a légzése ismét elkezdek játszani vele. Szorítása enged amint ismét megérintem finom csiklóját. Nyelvem megint csak cikázik rajta, benne. Bejáratához feszül majd fel le siklik. Ajkaim ismét pici pontjára tapadnak. Lélegzete megint csak gyorsul, mély hangon nyög. Ahogy elkezdené kapkodni a levegőt elhúzom fejem. 

Ne mááár - nyögi. 

Sietsz? - kérdezem gonoszkásan. Majd csak szeméremajkai nyalogatva simogatom. Ahogy lélegzetvétele lassul nylevem megint finom csiklójához ér és apró érintésekkel izlelgeti azt. Kapkodja a levegőt és halk kéjes nyögései betöltik a fürdőt. Ismét eljátsszom vele azt, hogy amikor úgy érzem eljutna a csúcsra megállok és csak hagyom lecsillapodni.

Elvész az idő én pedig élvezem ahogy újra és újra majdnem elélvez. 

Kérleeek csináld végig - nyögi. Nyelvem óvatosan érinti csiklóját majd élvezettel nyalja azt. Mariann nyögései egyre hangosabbak és hirtelen felsikolt, fejem combjai közé szorítva jut el a csúcsra. Hajamba markol és másik keze a vállamba mar ahogy remeg teste a mennyei kéjben. 

Lassan enged szorítása felegyenesedek és arcommal felé közelítek. Vadul fal fel érzéki ajkaival. Keze pólóm alá csúszik és egy mozdulattal le is veszi rólam. Felállok, kigombolom nadrágom, ujjai boxerem gumija mögé csúsznak, egyszerre szabadít meg az összes ruhámtól...

Az ingatlantanácsadó 2 - Igenis MILF

Meleg van, leengedett ablakkal megyek végig az M7-en. Sajnos sietek de ha időm lenne akkor az északi oldalon autóznék el Keszhelyig, hiába a déli parton sikerült házat venni de nekem akkor is és mindig az északi part marad a kedvencem. 

Megállok a parkolóban, jegyet veszek, villannak az irányjelzők. Pár lépés után az Ingatlanirodában vagyok. Szemben asztalok de mindenhol férfiak ülnek. Köszönök. Visszaköszönnek. Elmondom miért is vagyok itt. A hátsó szobából a neve hallatára kilép egy harmincas nő. Földbe gyökerezik a lábam. Félhosszú szőke haj, kék szemek, sugárzó arc. Kék farmer és világos blúz van rajta a dekoltázsáig kigombolva. Kezét nyújtja és hellyel kínál. Nem tudom levenni a szemem róla. Igenis MILF. Igaz mondhatnám, hogy érett nő de nekem akkor is az angol mozaikszó az első gondolatom. 

Leszámolom a pénzt és aláírom a papírokat. Ha már ennyit autóztam megkérdezem, hogy lenne e valaki aki kijönne velem a házhoz mert szeretnék egy rakás képet készíteni. Anna hadd tervezgessen és gondolkodjon mit és hogyan alakítana ki. Először egy fekete hajú kollégája vállaja majd megcsörren a telefonja és hallom amint megbeszél egy találkozót negyed óra múlva. Szóval ő kiesett. Mariann az órájára néz. 

Rendben akkor kimegyek veled - mondja mosolyogva és fogja a táskáját. Az én autóm felé tartunk, közben beszélgetünk. Két gyermeke van és itt él a városban. Én is mesélek. Valamiért szikrázást érzek közöttünk azaz én érzem magamon de a gesztusai és beszéde arról árulkodik, hogy ő is érdeklődik irántam és nem mint ügyfél iránt. 

A házhoz érve előre engedem, élvezettel figyelem ahogy popsija ring a farmerban előttem. Közben végigfényképezem kívülről a házat és a kertet. Látom a bejárati ajtó zárjával bajlódik, segítenék neki. Egymás intim szférájában sem adunk teret a másiknak. Kinyílik az ajtó. Szobáról szobára járok és fényképezek. Hallom cipőjét kopogni az emeletre vezető lépcsőn. Lassan végzek a földszinten. Elindulok fölfelé. Mariann a fürdőszobában ül a sorokkádon és mosolyog. 

Pont ilyet néztünk ki a férjemmel - jegyzi meg. Nekem is tetszik az elrendezés fent. Rámosolygok majd tovább indulok fényképezni. Ő nem jön utánam. Amint végzek a többi helyiséggel visszalépek a fürdőbe és mondani akarom, hogy mehetünk de torkomon akad a szó. Ő még mindig ott ül de már csak egy szexi melltartó van rajta és a farmer. A blúz a földön hever. 

Fényképezz - suttogja. Szememhez emelem a fényképezőgépet, villan a vakku és kattan a kamera zárja minden expozíciónál, ő mosolyogva pózol ülve majd feláll megfordul, kitolja popsiját felém, ismét néz és elkezdi kigombolni a farmerja gombjait. Lassan vetkőzik, testén meglátszik a két gyerek de vigyáz rá és sportos alakja valami észbontó. Érzem nadrágomban egyre kevesebb a hely.

Fényképezz még, engem beindít ez - mondja majd lassan kioldja melltartóján a patenteket....  

Az ingatlantanácsadó 1 - Villanás

Stresszes két év és utána stresszes három hónap áll mögöttünk. Borzasztóan fárasztó munkahelyek, idegeskedés, reménykedés, műtét, gyógyulás, veszekedések, kibékülések. Érdekes mi sosem veszünk annyira össze, hogy haragudjunk egymásra. 

A ház eladás és az új keresése persze ott van a háttérben, a ki tudja mi is lesz pedig rányomja bélyegét az életre. Nem ragozom most hogyan is sikerült eladni a régit és újat találni, ráadásul ott ahol akartuk a Balatonnál. Egy vasárnapi napon érkeztünk Magyarországra, Balatonon aludtunk egy kedves panzióban  -  

hmmm alvás is volt de amikor kijöttem a zuhanyzóból Anna az ágyon feküdt, combjai szemérmetlenül széttárva és épp csak fedte testét a köntöse, kezében a fényképezőgép amit felém nyújtott tudván ezer képet készítek ezekről a pózairól majd utána álló farokkal közeledek felé

- és másnap 14 ingatlan megtekintésére volt időpontunk. Hétfőn estére pont az utolsó házat néztük meg meg is találtuk azt ami nekünk kell. Hazaérve felhívtam az ingatlanügynököt, hogy ki is választottuk amit szeretnénk. Ő közölte - számomra ismeretlen fogalom - ajánlati díjat kell letennünk és így ő nem mutatja meg addig másnak amíg az árról tárgyalunk. A papírokat ehhez gyorsan kitöltöttük, aláírtuk majd szkenner híján lefényképezve visszaküldtük neki emailben. Másnapra ígértem, hogy elviszem a díjat neki. 

Kedd reggel izgatottan ébredek fel, hagynám Annát aludni de kitakarózik és a cicijére mutat. 

- Puszit kérek! - suttogja csukott szemmel. Felé fordulok és ajkaim közé veszem mellbimbóját. Az érintésre kinyújtózkodik és felsóhajt: - Mééég! - majd megfogja kezem és szeméremdombjára teszi. Simogass! - suttogja remegő hangon kiengedve a levegőt. Kezem lassan csúszik combjai közé. 

Ígérem, holnap elmegyek a Timihez ( így hívják a kozmetikusát ) és legyantázatom - mondja amint ujjaim borostás ajkait simogatják. Óvatosan mozdítom ujjaim forróságot árasztó szemérmén, középső közéjük csúszva mozdul. Anna felsóhajt: - Finoman - leheli felém. Ujjaimra nedvességet veszek, szinte nem is mozdulva simogatom kisajkait, néha csiklójához érve. Ilyenkor mélyebben veszi a levegőt és felnyög. Ebben a pózban nem fér keze hozzám pedig én is kívánom érintését de férfiasságom elvész közöttünk. 

Lassan körözve nedves bejáratánál egyre beljebb csúsztatom ujjam majd hüvelyét masszírozva húzom ki. 

Most csak a csiklómat! - kéri nyögve. Szót fogadok neki, tőle nedves ujjam csak épp érintve cikázik rajta. Anna egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. 

Állj meg! - sikolt fel és összezárja combját, csípőjét magasba dobva vonaglik a reggeli kéjben. Hirtelen felül és fölém térdel. Kezébe veszi farkam, makkom bejáratához igazítja, lassan rám ereszkedik. Most megbaszlak - suttogja és tényleg. Föl és le, jobbra és balra mozgatja csípőjét rajtam. Én nem mozdulok, tudom most megint el fog élvezni. Kezeim cicijeit masszírozzák egyre erősebben, ezt imádja. Nézem arcát ahogy kiül rá az a bizonyos fájdalmas-örömteli, kéjes érzés. Érzem ahogy makkom hüvelyének minden pontját eléri majd a szobát betöltő hangon, megfeszítve testét ismét elélvez. 

Rám borul és megcsókol. Így marad. Két kezem nagy popsiján, ujjam végighúzom közöttük majd megmarkolom és csípőmet lassan mozgatva indul férfiasságom el benne. 

 Egyre gyorsabban mozgok, csattan szeméremdombom ahogy fenekéhez ér, Anna egyre szaporábban lélegzik. Gyere velem - nyögi és vállamba harap ahogy le sem csillapodva az előző orgazmusból ismét eléri a kéj csúcspontja. Ebben a pillanatban robbanok én is, vadul, egészen mélyen elmerülve benne lüktetek, spriccelem teli szűk hüvelyét. 

Hosszan így maradunk, egymás ölelve. Férfiasságomból távozik a vér és egyre több teret enged így hüvelyéből kifolyó spermámnak. Érzem forró nedvességünk bőrömön de élvezem. Igen megint és megint eggyé váltunk. 

Anna megfordul, zsebkendőért nyúl. Lábai közé szorítva fekszik oldalra. Nézem édes testét ahogy magára húzza a takarót és megpróbál visszaaludni. Magam után becsukom a fürdő ajtaját, nem akarom zavarni. Borotválkozok és lezuhanyzok, lassan elkészülök 

Halkan lépek ki, nézem egy pár pillanatig majd felöltözök és lemegyek a földszintre. Magamhoz veszem a pénzt, iratokat, telefont. Egy sms érkezik, megnyitom: Szia, ne haragudj de sürgős családi probléma adódott, ma nem leszek bent de Mariann a kolléganőm ott lesz, vele el tudod intézni. 

Válaszolok és elindulok, Keszthely még vagy 200 kilométer. 

  

Rohanás 5. Menni fog?

Arcával közelít szeméremdombom felé majd finoman végignyalja azt férfiasságom eltűnik ajkai között, forró nyelvével érzékien simogatja majd meg-megszívja. Ilyenkor mindig van bennem egy kis félsz, hogy kudarcot vallok és ilyen hamar nem lesz ismét akcióképes farkam de megnyugszom amint érzem egyre keményebb lesz az. 

Kinyitom szemem, ránézek épp akkor amikor ő is felfelé pillant, elmosolyodva markolja és csak nyelve finom játékával izgatja makkomat. Minden idegszálam bizsereg, finoman megfogom fejét és magam felé húzom ő csak egyre többet tüntet el belőle majd lassú, érzéki mozgásba kezdve szopja. Két keze fenekemen, éles körmei kéjes fájdalmat adva vájja bele. Felsóhajtok, most akarom. Megállítom és felsegítem. Magamhoz húzva ajkaink érnek össze és nyelvünk kalandozik, játszik. Mellkasomon érzem kemény mellbimbóit, farkam közénk szorul.

Két lépést hátra lépve az ágy mellé hátrál. Leültetem majd az ágyra fekszik, fél lába a földön. Szeméremajkain megcsillan nedvessége. Letérdelek és végignyalom majd közöttük elvész nyelvem ahogy élvezettel ízlelem és izgatom. Fél lábbal fölé térdelek és rá hajolok, keze melegét érzem férfiasságomon ahogy makkomat bejárata felé segíti. Amint oda feszül és már elmerülne megtartom magam. Perceknek tűnik még iszonyú lassan mozdítom egyre beljebb és beljebb. Körülölel, elérem végét, makkomon érzem. Egymásra nézünk, csókra nyílk a szánk majd mindketten szinte egyszerre felsóhajtva mozdítjuk ágyékunkat. Lassan körözve és ki be járva izgatja férfiasságom őt. 

Kapkodjuk a levegőt, zihálunk mindketten és csak megtalálva a neki legizgatóbb pozíciót szeretkezünk. Kéjes nyögéseinek hangját veri vissza a fal, nem kell sok amint beleremeg teste a kéjbe, hüvelyével meg megszorítja farkam. Nem beszélünk, csak az érintéseink és gesztusaink mutatnak utat. Megfordul, négykézlábra ereszkedik vállát az ágyra ejti. Felejthetetlen látvány kidudorodó szeméremajkai és posijának pici rózsája. Mögé lépek hiszen épp az ágy szélén térdel, férfiasságom elmerül benne, kezem csípőjén, izgató látvány ahogy férfiasságom eltűnik majd ismét majdnem végig napvilágra kerül. Érzem szűk puncijának minden pontját és fel is fedezem, még több és több kéjt adva neki. Csattan szeméremdombom popsiján amikor mélyen elmerülök benne, finomakat paskolok rá, érzem most elememben vagyok és kontrollálni tudom mikor fogjam vissza magam, hogy ez sokáig tartson.

Nem is számolom már hányszor juthatott el a csúcsra de még és még akarom hallani, érezni orgazmusát. Az idő eltűnik, csak ketten vagyunk és a mennyei impulzusok amik hangosan juttatják kifejezésre testünk minden rezülését...  

Rohanás 4. Előkészít

Felemelem a fejem és épp még látom amint vörös haja a hasamra borul, már csak forró lélegzetét érzem makkomon. Haja finoman csiklandoz, nyelve felfedezőútra indul. Makkomon érzem majd lassan heréimig jut, piciket mozdulva, ízlelve, játsszva vele. Ebben a helyzetben nem érem el így átadom magam a kényeztetésének. Beleborzongok ahogy  nyelve és ajkai hozzám érnek, finom harapást érzek combomon és körmei óvatos karmolását, mintha tudná ez engem mennyire beindít. 

Ismét forró lehellete makkomon majd ajkai ölelik körbe, lassan egyre többet és többet tüntet el szájában. Fejét mozgatva szinte teljes hosszában eltünteti majd ugyanígy engedi ki. Lassan ütemes mozgásba kezd, érzékien szopja de közben keze az ágyra támaszkodva combjaimat simogatja. Sokáig és lassan mozog, néha kiengedi majd végignyalja és ismét folytatja érzéki orális izgatásomat. Kapkodom a levegőt és a vágy, hogy én is adjak neki örömet, érezzem ízét, elhatalmasodik rajtam. 

Fordulj meg! - szólok - hadd nyaljalak közben. Felemeli fejét és elmosolyodik. Egy mozdulattal emeli át lábát fölöttem. Arcom elé kerül nedves szemérme. Megemelem fejem, végighúzom nyelvem selymes ajkai között, felnyög az érintéstől. Jobb kezemmel párnát gyömöszölök fejem alá megemelve azt, hogy könnyebben tudjam tartani fejem közel a női csodavilághoz. 

Két kezem popsiján, néha erőteljesebben belekarmolok, belekapaszkodok. Nyelvem hegyét bejáratához illetsztem és megpróbálok minnél mélyebben beléhatolni. Nyalom és ízlelem, élvezem illatát és ízét. Cikázva jutok el csiklójáig, finom érintésekkel érek hozzá, fel-felnyög ahogy izgató impulzust kap. Vissza bejáratáig majd ismét előre, sokáig és hosszan játsszva ezt a játékot. 

Élvezettel kényezteti farkam, mindketten lihegve kapkodjuk a levegőt ahogy lassan közeledünk a csúcspont felé. Nyelvem már csak csiklójára tapad, csiklandozom és nyalom, körözök rajta hol érzékien hol szinte masszírozva azt. Nem tudok betelni hangos visszajelzéseivel amint átveszi a kéj a kontrollt teste fölött. Elveszik az idő, csak a mennyei hedonista érzések maradnak. 

Hirtelen belemarkol a lepdőbe és leejti vállát, megremegve hangos nyögésekkel élvez el beleborzongva minden érkező impulzusba. Majd farkamra veti magát, egyre gyorsabb ütemben mozog feje rajta. Alig tudom visszafogni magam, hangom betölti a szobát. Hirtelen megáll. 

Gyere belém - lihegi - de ebben a pillanatban megrázkódik testem. 

Késő már - nyögöm és érzem az első orgazmus hullámot magamon. Azonnal ajkai közé veszi farkam és finoman  mozdul rajta. Spriccel fehér nedvem szájába, ő csak nyalogatja és meg-megszívja azt amíg a kéjes hullámok tartanak. 

tumblr_mtvkxcg4ta1soeyrwo1_r3_500.gif

Felül és rám mosolyog: akkor a következő körre elő is lettél készítve! - nevet. Megcsókolom és lelépek az ágyról. A bárhűtőből vörösbort veszek elő. Kérdően tekintek rá, ő bólint. Kitöltöm az italt és koccintunk.

7b46edb5aff1f482308978a425f65a7e.jpg

Köntösbe bújok és rásegítem a másikat. Az erkélyen hideg van, látszanak a város fényei. Jólesően szívom a cigarettát de nem végig mert már fázok. Becsukom az erkélyajtót. Épp a fürdőből jön vissza, megint meztelenül. Kibontja a köntöst és elém térdel. 

Most pedig életet szopok belé! - mondja és finoman ismét ajkai közé veszi farkamat. 

 

Rohanás 3. Újra és újra

Ujjam végighúzom gerincén, egészen popsijáig majd vissza, finoman de élesen simítom nyakát meg kapkodva a levegőt, újra és újra egymás ajkába fonódva, aprókat harapva. Szeméremdombja nadrágomon lévő kis dudorhoz símul, magamhoz húzom és csak élvezem a lüktetést ami kettőnk között kialakult. Húzom az időt, élvezem ahogy egyre felfokozottaban vágyunk egymásra.

Jobb kezemmel rövid ruhája alá nyúlok és meztelen combján simítok végig majd popsiját simogatom, épp csak belémarkolva, ujjammal középen egyre mélyebbre jutva. Enyhén felemeli jobb lábát, érzem ahogy szemérme felől forróság árad tenyerem felé és lassan csúsztatom ujjaim a hőség forrása felé majd rátapasztom tenyerem, ujjaim szemréemajkain, középső közöttük s apró mozdulatokkal simítom végig. Ahogy megérintem csiklóját, megfeszíti testét és ajkamba harap majd lassan fújja ki a levegőt. Kezem a ruha aljába akasztom és felfelé húzom, hátrébb lép és segít magszabadulni tőle. Ott áll előttem teljes meztelen valójában, mellbimbói felém néznek hívogatóan. Számat cicijére szorítom, nyelvem ízleli, simogatja édes kemény pontját, kézzel érzékien simogatom fehér bőrét. Mély levegőt véve halkan felnyög. Nem tudok betelni vele, hol egyik hol másik mellbimbója van ajkaim között. Szabad kezem popsiján, körmöm hegyével simogatom. 

boobs-grad-lick-niples-favim_com-953552.gif

Lassan ereszkedek térdre csókokkal halmozva hasát majd selymes szeméremdombját. Zárt combjai köző fúrom nyelvem. 

Így nem férsz hozzá - súgja - és megfogva kezemet a bevetett ágyhoz húz. Annak szélére ül, ujját a szájába veszi megnedvesíteni azt majd szeméremajkai közé nyúl. Lassan merül el ujja combjai között. Állok és nézem, farkamnak szoros a nadrág. Kioldom övem, ledobom a nadrágot, a zoknit, nyakkendőm repül melléjük, ingem gombolom sietve. A boxeralsótól is megszabadulok.

Közelebb lépek hozzá, arcával egy vonalban férfiasságom. Csillogó szemmel néz rá, majd kinyújtja nyelvét és finoman megérinti vele. Beleborzongok. Ajkai már körülöelnék farkam amikor finoman az ágyra fektetem. 

Előbb én jövök, folytatom amit elkezdtem - nevetek rá. Combjai közé fúrom arcomat, megérzem puncija isteni illatát, nyelvem végigsiklik szeméremajkain majd közéjük fúrom azt. Élvezettel cikázik hol belül hol pedig rajtuk, még elkerülve csiklóját csak néha- néha megérintve azt. Ujjaim végighúzom combján majd lassan vándorolnak felfelé testén egészen addig amíg elérem izgató mellbimbóit. Nyelvem végighúzom csiklóján amint ujjaim elérik cicijét. Fel és le, körözve és mindenhogyan falom kemény pici pontját, felizgatva hallgatom amint egyre hevesebben kapkodja a levegőt. 

Jobb combját megemelem és az ágy szélére helyezem majd jobb kezem elveszem finom melléről. Helyet adok arcommal neki, megfordítom tenyerem és középső ujjam lassan, masszírozva elmerül benne. Óvatosan simogatom belülről majd mutatóujjam is mellé kerül. Mint az olló cikáznak ujjamim forró hüvelyében, arcom ismét szemérme felé közelítem, nyelvem édes pici csiklóján cikázik. Felnyög és egyre gyorsabban kapkodja a levegőt gyorsan közelít felé a kéj. 

Vörös haja az ágyon terül szét, kezével melleit masszírozza, ujjaimmal duzzadt g-pontját izgatom. Csiklóját hol megszívom és úgy izgatom nyelvemmel hol elengedem, finoman levegőt fújok rá majd ismét élvezettel nyalom. Hangosabban nyög fel és teste remegésbe kezd amint hirtelen eléri a csúcspontot. Megemeli csípőjét, elhúzom arcom és csak ujjaim járnak egyre sebesebben ki és be. Nedves hangok töltik be a szobát kéjének hangjaival együtt. Nem tudom abbahagyni az ujjazást, annyira élvezem orgazmusát ő pedig csak nyög és élvez. 

tumblr_inline_mwscfzlk1s1rr6ht5.gif

Lassan húzom ki az ujjam, felő térdelek és megcsókolom. Apró harapunk egymás ajkába majd hirtelen és váratlanul az ágyra fordít, forró lélegzetét érzem farkamon....

28080.jpg