Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Szilveszter 2. - Várakozás

2018. január 14. - Markus Andreas Schäfer

Minduntalan egymásra téved a szemünk, most már jobban meg is nézem. Félhosszú, festett fekete haj, zöld szemek, valahogy némi csalódás tekintetében. Egy fekete de arany mintás, combközépig érő ruha fedi testét, nálam alacsonyabb valamivel.

Beszélgetünk a barátaimmal, jövünk megyünk, én pedig önkiszolgáló módba kapcsolom magam. Végre egy sörcsap amit szabadon használhatok, így mindig csak keveset engedek le a pohárba, nem hagyom megmelegedni. A nevemet hallom, attól az asztaltól szól a hang ahol a flörtölős nő is ül. A barátom int felém.

- Gyere te is! 

Odalépek, a férje a kezét nyújtja. 

- Zoli vagyok! - mutatkozik be. A nő felé fordulok, ő is kezet fog velem. - Éva. - mondja halkan még mélyen a szemembe néz.  Az asztalon egy épp megbontott Stroh Rum és a jégtartóban, kockák. Zoli mindenkinek tölt belőle, koccintunk. Beleborzongok az első kortyba, na igen ezt nem nekem találták ki a maga 80 százalékos alkoholtartalmával.  Éva minden gond nélkül kiissza a pohara tartalmát. Közben a baráti társaság is ehhez az asztalhoz telepszik, beszélgetünk. Anna éjfél körül felém fordul. 

- Elmegyek aludni szerelmem! - mondja és megcsókol - Gyere te is hamar!

Elköszön a társaságtól és elindul kifelé az étteremből. Évával megint egymásra nézünk, egy kis mosoly jelenik meg szemében. Telik az idő, mindenkin látszik az elfogyasztott alkoholmennyiség. Nemsokára Éva feláll és elindul minden szó nélkül a kijárat felé. Elköszönök, mondván holnap sok lesz a dolgom a szilveszteri vacsorával, én is kimegyek az étteremből. Azaz csak kimennék de ahogy az ajtóhoz érek, látom oda nem lát el a társaság így megállok és kifelé hallgatózok. Várok és figyelek. Figyelek nehogy valaki észrevegye, hogy még ott vagyok, és várok Éva magassarkú cipőjének koppanásaira. Remélem csak wc-re ment mert ha aludni, így köszönés nélkül akkor hajnlig állhatok ott. 

Kisvártatva meghallom a wc ajtó nyikordulását és lépeit. Amint elég közel ér kilépek az ajtón, jól számítottam, egymásnak ütközünk. Megimbolyodik ahogy nekimegyek, kinyújtott kezeimmel megfogom vállait. 

- Ó ne haragudj! - kérek elnézést. 

- Semmi baj - válaszolja megint mélyen a szemembe nézve. Pillanatokig maradunk ebben a helyzetben, mindketten várunk, de nincs veszteni valóm, ezeket a jeleket nem lehetett félreérteni, lassan magamhoz húzom és megcsókolom ajkát. Vibrál a levegő, most vagy ellök magától és akkor kellemetlen helyzetbe kerülök vagy viszonozza. Éva forró ajkai is csókra nyílnak, vággyal telve csókol vissza. Vad, erotikus játékba kezd nyelve, ajkai és fogai. Megnyugodva de izgatottan viszonzom, izzik a levegő, testünk a másikéhoz simul. Férfiasságomban bizsergést érzek, szívem pumpálja belé a vért. Kezem derekára siklik, majd lassan popsiját markolom meg, így húzva magamhoz. 

Ajkamba harap - Kívánlak! - suttogja. Tudom, hogy nincs üres szoba a szállodában, de ismerem a hoteleket. Minden emeleten van egy ágyneműraktár. Kézen fogom, elindulok vele a folyosón majd fel a lépcsőn. 

- Hányadikon laktok? - kérdezem. 

- A földszinten. - válaszolja csillogó szemmel. Mi az elsőn alszunk szóval a második emelet felé tartok. Felérve körbenézek, azonnal meglátom az "Unbefugten ist der Zutritt verboten" táblát - Idegeneknek tilos a bemenet - az ajtón. Lenyomom a kilincset, az ajtó enged. Magunk mögött kattan a zár nyelve, a bentről lévő kulcsot is ráfordítom. 

Egymás felé fordulunk, kezem popsiján lassan csúszik a ruha alja felé majd eltűnik alatta, megérzem meztelen bőrét, bugyijának finom anyagát. Ajkaink ismét összeérnek Éva kezét famerom domborulatára teszi és megfogja farkam. Majd elém térdel, ujjai övemet bontogatják.

- Hónapok óta nem... - harapja el a felénél az elsuttogott mondatot. Megértem mire gondol, szinte letépi rólam a farmert, férfiasságom kiszabadulva a nadrág szorításából vérrel telve arca előtt. Jobb kezével megmarkolja, makkom eltűnik ajkai között, előre hajolva tűntet el jókora hosszúságot farkamból....

 

 

Szilveszter 1. - Ötlet

Pár napot töltöttünk a Balatonnál karácsonykor és után majd ahogy megígértük, december 30.-án elmentünk az egyik barátomhoz, Gáborhoz és barátnőjéhez Nikihez Stájerországba.

A történet ott kezdődött, hogy valamikor novemberben kibéreltek egy szállodát nem messze Schladming-tól, én pedig egy szabad hétvégémen elmentem segíteni nekik.

Üzembe helyeztük a konyhát, jó pár ételt előre megfőztem, leporcióztam és lefagyasztottam, hogy a félpanziós vendégeknek a nyitáskor legyen mit kínálni. Nap közben elsörözgettünk, élveztem az újat és azt, hogy most kikapcsolódásból gyakorolhatom a szakmámat. Estére mindennel végezünk, az éttermben Niki megterített és a segítő barátok, ismerősök, rokonok együtt ültek le. Megvacsoráztunk, jó volt nézni ahogy mindenki jóízűen eszik, még jobb az amikor mosolyogva újra szednek. 

Később pálinkáztunk és söröztünk majd egy - már nem teljesen józan - pillanatomban felvetettem Gábornak, mi lenne ha szilveszterre főznék a vendégeknek egy szép, öt fogásos menüt. Másnap elköszöntem és hazamentem. El is felejtettem, hogy erről beszéltünk. Pár héttel később Gábor üzenete jutatta csak eszembe:

"A 60 férőhelyből már 45-öt eladtam szóval írd meg a menüt! Üdv. G." 

Akkor esett le, ő komolyan vette a dolgot. Megírtam a három menüt és elküldtem neki. Ő hamarosan vissza is küldte azt amit Nikivel kiválasztottak. Na így indult, hogy Annával december 30.-án nem ide Salzkammergutba jöttünk haza, hanem Stájerországba autóztunk. 

Bepakoltunk Anna kis autójába, alig fértek el benne a csomagok, pedig most tényleg leredukáltunk mindent, aztán Keszthelyen még vettem 30 kiló krumplit és ugyanannyi szép hagymát is. Szegény kis Seicento a negyven lóerejével nagyon küszködött az emelkedőkön de simán végig bírta az utat. Szeretek Annával autózni. Ül mellettem, keze az enyémen vagy jobb esetben a combomon és néha elkalandozik. Oldalra nézek, egymásra mosolygunk. 

Graz előtt keze már csak farmerom domborulatát simogatja én pedig érzem, hogy ott valami nincs rendben, egyre kevesebb a hely benne. Anna kacéran rám mosolyog, ujjai lassan bontogatják az övemet.

- Gáboréknál úgysem lesz nyugalmunk, ráadásul a nappaliban alszunk a földön! - mondja. Jobb  kezem én is az ő farmerjára helyezem, enyhén szétnyitja combjait. Megrántja az övemet, máris kiakad a nyelve, ujja simán kigombolja a farmer gombját és húzza le a cippzárt. Meleg keze eltűnik viszonylag bő bokszeremben. Felém fordul és ad egy puszit az arcomra. Elhúzom kezem róla, nincs elég hely a kis autóban. Bal lábammal megtámasztom magam és megemelem csípőmet, Anna lejjebb húzza a nadrágot és vele együtt az alsót is, duzzadó férfiasságom szabadba kerül. 

A nyolcvanas korlátozást feloldja a százas tábla az alagút elején de mivel eddig is a körül autóztam így nem nagyon érdekel a gyorsítás, olyan kilencven környékén próbálom tartani a sebességet. Hirtelen körülvesz bennünket az alagút műfénye, de a két sávos úton valamiért megtiltották az előzést. Egy szlovén rendszámú kisteherautó mögé kerülök. Anna kikapcsolja az övét, helyezkedik majd jobb kezével megtartva még csak félig kemény farkamat, arcával közel hajol és ajkai közé veszi. Forróságot érzek és bizsergést, jól eső bizsergést, halkan felsóhajtok.

Szívem egyre pumpálja a vért belé, Anna nyelvének fürge játéka és kezének simogatása megteszi a hatását, férfiasságom teljesen keménnyé válik. Eleinte csak makkomat érinti, körbenyalja, cikázik rajta majd egyre többet tüntet el belőle szájában. Lassú ütemes mozgásba kezd, ujjai heréimet simogatják. Érzéki ajándéka mennyei érzéssel tölt el. Az alagút falán gyorsan hagyjuk el a hosszúságot jelző számokat, a közel tíz kilométerből már csak négy és fél van hátra. Anna hol megszívja farkam, hol intenzív mozgással szopja azt. Érzem, azt akarja, hogy még itt bent robbanjak a szájába de én tudom ez nem fog menni. Hirtelen világos lesz, vége az alagútnak. Ő nem hagyja abba, egyre csak játszik vele, izgatja majd eltünteti megint forró ajkai között.

A többi autó sorra húz el a kis Fiat mellett, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, Anna ennek hatására erős vákumot képezve szájával, folytatja érzéki és vad kényeztetésem. Egy parkolót előjelző kék táblát pillantok meg, majd a bejárathoz érve, behajtani tilos táblákat látok meg az úton. Nem foglalkozom vele, lehúzódok jobbra és benyomom a vészvillogót.  A parkolóban munkagödröket, üresen álló gépeket kerülgetek majd megállok az épület előtt. Anna felnéz. 

- Mit csinálsz? - kérdezi. 

- Gyere! - szólok és magamra húzom a nadrágot, épp csak tessék lássék.

- De biztos zárva van! - ellenkezik. Kilépek az autóból, a bejárathoz megyek. Ahogy meghúzom az ajtót, az simán enged. Bentről megcsap a tisztaságot sugárzó, fertőtlenítő szagú meleg levegő. Intek neki, kiszáll ő is és elindul. Ahogy becsukódik az ajtó, magamhoz húzom és nyelvem eltűnik ajkai között, kezem farmerja gombjára vándorol. Nem boldogulok vele, Anna kigombolja majd a cippzárt húzza le. Két oldalt belefűzöm ujjam és a bokájáig húz. Fekete harisnyanadrágja alatt körvonalazódik fehér tangájának vonala. Szinte letépem róla, a földig húzom le. 

- Fogd meg a mosdót! - mondom neki félhangosan, megfordul és kitolja popsiját felém. Kiszabadítom farkam, keményen néz előre, ujjam végighúzom szeméremdombjától, ajkai között. A kényeztetésemtől felizgulva nedvessége tocsog. Kezembe fogom farkam, makkom bejáratához illesztem majd egy lassú mozdulattal végigtolom benne. Anna felnyög. 

- Ez az! Basszál meg! - visszhangzik az üres térben hangja. Senki sem hall, nem foglalkozunk vele, nem fogjuk vissza magunkat. Kéjes sikoltásai, nyögései és az én mély hangom hallatszanak csak. 

- Ó igen, ez aaaz! - nyögi ahogy két kezem csípőjén tartva és néha magam felé húza járok benne, ki és be. Csattan szeméremdombom popsiján, forró hüvelye elmondhatatlan kéj ad. Lihegve lököm előre ágyékomat, Anna egyre gyorsabban kapkodja a levegőt.

- Basszuuus de jó, gyere veleeem! - sikítja ahogy eléri a kéj. Pár mozdulat után megremeg testem, farkamból spriccel spermám, áztatva szűk hüvelyét, megtöltve azt. Kezemmel átfogom derekát és nyakára hajolva belecsókolok. 

- Szeretlek! - suttogom halkan. 

- Én is téged perverzem! - válaszolja mosollyal lihegő hangja. Körbenézek valami papírtörölköző után, de csak a falra szerelt kézszárítót látom. 

- Nincs szexpapír - mondom neki. Felemeli fejét és körbenéz és megállapítja, hogy tényleg nincs. 

- Basszus! - hallom halk káromkodását  - Jó lesz a bokszered is.

Kibújok farmeroból, leveszem az alsót és a kezébe adom. Combjai közé szorítja és felegyenesedik. 

- Akkor most várunk picit amíg a nagyja kifolyik - nevet rám. Felhúzom nadrágom. Kinézek az ajtón, épp egy ezüst színű rendőrautó áll meg a kis autónk mögött. Visszalépek.

- Gyorsan öltözz fel, rendőrök vannak is! - mondom. Anna felkapja a nadrágját és begombolja azt. - Gyere, légy rosszul majd támogatlak! - szólok.

Belém karol és halálra vált arccal mint aki tényleg rosszul van jön velem ki. A rendőr a jobb oldali ülésről kiszáll és felénk lép.

- Grüss Gott! - köszön. Én is viszonzom. Az azonnal látja Annán, hogy nincs jól. Megkérdezi, hogy segíthet-e, hívjon-e orvost. Elhárítom ajánlatát majd segítek nejemnek beszállni az autóba. A rendőr addig tartja az ajtót, bekötöm az övet. Elköszönök tőle, intek az autóban maradt kollégájának is és beülök. 

- Ne mosolyogj még! - sziszegem szinte kirobbanó nevetéssel Anna felé. Elindulunk, a Skoda még egy pár percig jön mögöttünk majd látom bekapcsolja a kék fényt a tetején és lendületesen gyorsítva eltűnik a szemünk elől. Annával elnevetjük magunkat, felém fordul és megpuszilja az arcom.

Most már nincs olyan messze az úticélunk, mire odaérünk elkezd szakadni a hó, a kis autó alig megy föl a dombra. 

Niki örömmel üdvözöl minket, Gábor is előkerül. Jókedvűen beszélgetünk az étteremben. Lecsúszik pár pohár, világrossz pálinka is, a finom sör azonban helyreteszi ezt a kriminális ízvilágot. Lassan megtelik az étterem, én segítek a szakácsnak, Anna kicsomagol. Magyarok, németek, osztrákok jönnek és ülnek le az asztalokhoz.

Egy olyan negyvenes pasi, leánya és felesége lép be. Köszönünk egymásnak, a férfi előre megy, a nő még pillanatokig rajtam felejti a szemét, majd úgy ül le, hogy szemben legyen velem....

Ki hitte volna ? 8. Egyszer minden véget ér

Maga után húz a szobába, mindketten vizesek vagyunk de jó meleg van viszont azért libabőrös leszek. Az ágyon a szobalány már leterítette a krém színű takarót, Karli feltérdel és oldalra ül. Kezével hívogatóan int felém. Felmászok én is, csillogó szemmel néz rám.

- Lay down I want to take you to the heaven as you did it with me! - Feküdj le, el akarlak juttatni a mennybe ahogy az előbb te engem! - szól. Hátamra fekszem, farkam felfelé néz. Ő elém térdel, leengedi fejét, kinyújtja nyelvét és megérinti makkom vele. Férfiasságom megrezdül, felsóhajtok. Karli nyelve érzéki játékba kezd, ajkai nem is érintik. Lehúnyom szemem és csak élvezem ahogy cikázik forrón, hasamat és combomat cirógatja előre boruló haja. Elmerülök a gyönyör birodalmában, kikapcsolok és csak ez létezik. Szívem egyre gyorsabban ver, lélegzetem is gyorsabbá válik csak finom nyelvének érintéseitől. Farkam szinte szétrobbanni készül, annyira felfokozott állapotba kerülök. Karli épp csak érint majd elmúlik az érzés, elmúlnak az érintések amik a gyönyör impulzusait adják. Két kezét érzem lábamon, óvatosan késztet arra, hogy még inkább szétnyissam azokat. 

Finom körmeit húzza finoman végig combom és szeméremdombom találkozásánál, tovább fenekem felé majd lábamon és vissza. Megérinti heréimet, farkamon simít végig, megint fenekem felé indul. Isteni érzés, tudom vagy inkább remélem, arra készül amire gondolok. Ujjai megérintik ánuszomat, pár pillananatig ott időznek és tovább indulnak erogén zónáimon.  Megint ujját érzem azon az érzékeny ponton, ajkai pedig körülölelik makkom, lassan tünteti el közöttük férfiasságom. 

Ujja fészkelődik fenekemen, épp csak ide-oda mozdul de egyre beljebb kerül. Óvatosan kihúzza és megint nedvesen simul oda vissza, simogatva körözve. Forró ajkai között farkam, nyelve simogatja, néha mélyebbre nyeli le majd megint csak érzékien izgat. Ujja eközben egyre mélyebbre merül el fenekemben, érzem ahogy épp csak mozdít rajta majd egy szempillantás alatt bennem van, szinte azonnal prosztatámon fejt ki óvatos nyomást. Felsóhajtok, mélyen és hosszan. Karli ebben a pillanatban megszívja makkom majd lassan szopni kezdi férfiasságom. 

Ujja fenekemben, óvatosan masszíroz, hangosan nyögök a kéjes érzéstől. Bal keze átfogja nyálától nedves farkam, ajkaival ellentétes irányban mozgatja, néha erősebben szorít rá. Teljes altestem elvész a mennyei gyönyörben, bizsereg és szinte perzsel. Egy-egy nyomásánál a prosztatámon, érzem majd felrobbanok és hirtelen, minden előjel nélkül ér el, üt rajtam elmondhatatlan gyönyörrel az orgazmus kéjes érzése. Karli nem engedi ki ajkai közül farkam, néha még meg is szívja azt, magába zárja lüktetésem minden cseppjét. 

Amint elmúlik a csúcspont okozta gyönyör, óvatosan húzza ki ujját fenekemből, megcsókol és feláll majd bemegy a fürdőben. Én csak fekszem és jólesően eresztek le. Karli karcsú alakja tűnik fel, mellém fekszik, átkarol, jobb cicije mellkasomhoz ér. 

That's what I wanted to do with you dear, this day it was a miracle. - Ez az amit tenni akartam veled drága, ez a nap egy csoda volt. - suttogja. 

Nem sokáig fekszünk így mert megint megszólal a telefonja. Felkapja, rám néz szinte bocsánatkérően és vidáman szól bele, csacsog megint olaszul amiből egy árva kukkot sem értek a Ciao-n kívül. Amikor leteszi, rám néz. 

I have to go to Salzburg, he wants to introduce me to his austrian friends. - Salzburgba kell mennem, be akar mutatni az osztrák barátainak.-  mondja. 

Csendesen öltözünk fel, lopva nézem ahogy belebújik a fehér tangába és összekapcsolja a melltartóját. A tükör előtt állva igazít a sminkjén majd a ruhába is belebújik, megigazítja haját és felém fordul, közelebb lép. 

If we had more spirit befor we could have a nice life together but it's too late dear. Actually I am very happy to meet you again and this little secret of us will be one of the most beautiful thing in my life. - Ha bátrabbak lettünk volna korábban, egy szép életünk lehetett volna de nagyon boldog vagyok, hogy ismét találkoztunk mert ez a mi kis titkunk az egyik legcsodálatosabb dolog marad az életemben. - mondja mosolyogva és csókot lehel az ajkamra.

Magamhoz húzom és még utoljára átölelem, azt nem kell tudnia, hogy sohasem lehetett volna közös életünk amit nem is kötök az orrára. Kattan a szoba zárja mögöttünk, hangosan köszön a dirndl-be öltözött recepciós lány, egy flörtnek is beillő Pfiati-vel köszönök el tőle. Karli mögött lépdelve még a bejárati ajtótól visszamosolygok rá, nem kapja el a tekintetét hanem huncut arckifejezéssel int búcsút. 

Karli még egyszer megpuszil és beül az ott várakozó taxiba, a kocsi elhajt. A Hondához megyek, villannak az irányjelzők. Beülök és indítok, az ellenkező irányba fordulok ki mint előbb a taxi, lendületesen gyorsítok hazafelé, ez a hang mindig új élményt nyújt, ahogy a motor kiadja magából a maximális teljesítményt. 

 

Ki hitte volna ? 7. Játék

Csobban a víz ahogy mozdulunk benne, Karli combjai egyre nagyobb teret adnak nekem, a jobb lábát felteszi a kád peremére, keze tarkómon a rövid hajamat simogatja. Nyelvem élvezettel hatol beljebb és beljebb nedves hüvelyébe, számba juttatva kéjünk nedveit, ízlelve azt, torkomban érzem majd aprókat nyelve tűnik el bennem. Fejemet jobbra-balra mozdítom közben szeméremajkai peremén. Magához húz, követeli nyaljam, izgassam, juttassam el megint a mennyei magasságokba. 

Enyhén hátrébb húzom fejem, napvilágra kerül nyelvem, szemérmén siklik, ajkaim közé veszem egyiket majd a másikat, vákumot képezve csókolom, egyre duzzadnak azok. Elszoktam a bozontos puncitól de iszonyúan izgató ahogy vékony szőrszálait érzem nyelvemen, arcomon. Két kezem végigsimítja combjai belső felét, körmömet húzom végi rajtuk, ujjaim csúsznak popsija vonalain megérintve annak bejáratát is. Felsóhajt és megpróbála feljebb emelni csípőjét, kívánva, akarva a kényeztetést. Szeméremdombját csókolom, körbe, mindenhol majd egyre közelítek csiklója halványan kirajzolódó rejteke felé. Megérintem, körbecsiklandozom, végigsimítok rajta. Jólesően beleborzong és halk kéjes hang hagyja el torkát. 

Pillanatok alatt keményedik meg pici pontja, nyelvemet szinte nyalogatásra, izgatásra vonzza. Bejárata felől közelítek ismét, ide-oda cikázok, simogatom, alulról felfelé mozdulok megint és megint elérve csikóját. Amint hozzáérek felnyög, egy keveset játszok vele majd megint hüvelyének forró bejárata felől közelítek de már tovább adom a kéjes impulzusokat neki. Ismét és ismét, addig amíg hallom és érzem közeledik a kéj felé. Illyenkor megállok, nem izgattom tovább,kicsit kínzom és húzom az idő. 

Do it with your fingers dear! - Csináld az ujjaiddal! - nyögi halkan. Elfordítom fejem, helyet adva kezemnek, középső és mutató ujjam egyszerre hatol belé, tűnik el egyre mélyebben benne. A másik lábát is felteszi a kád peremére, két kézzel támaszkodik meg. Ujjaim mint az olló szárai masszírozzák szűk hüvelyét, keresgélve, tudva, hamarosan megtalálom azt a pontot aminek izgatása még izgalmasabb élményt fog adni ha ő is kellően el tudja engedni magát. Hüvelykujjam finom, de erőteljes nyomást fejt ki csiklójára, óvatosan csúszik rajta. Ahogy ujjaim eltűnnek teljesen benne, éles hangon felnyög, levegőt kapkodva élvezi masszírozásom. Tudom merre kell járnom de mindig izgalmas amikor először megtalálom benne azt az érzékeny pontot. Hirtelen megérzem enyhén kemény G-pontját. Ujjaim vad táncba kezdenek, felajzott tekintettel nézek rá. Szemei szorosan összezárva, arcán a fájdalmas de mennyi kéj. 

Bal kezem végighúzom gerincén, majd csípőjén és vissza de már hasán át mellei felé. Két ujjam közé veszem megduzzadt, pici bimbóját, érzékien simogatom. Jobb kezem ujjai vadul táncolnak G-pontján, hüvelykujjam köröz egyre gyorsabban csiklóján. Kapkodó lélegzetvétele, kéjes nyögései viszik el agyamba, jól csinálom, el fogom juttatni a csúcsra hamarosan. 

Alig pár mozdulatot végzek amikor várva de nem ilyen hamar felsikolt, mélyről jövő remegés tölti el testét, jobb keze vállamra csapódik és éles körmei fájdalmasan belékarmolnak. Szeméremajkai közül váratlan sugárban tör elő fehér nedvesség, aprókat spriccel kezemre, mellkasomra. Ujjaim még és még, erőteljes nyomást fejtenek ki forró hüvelyében, még és még akarom ezt megélni. Nem tudja abbahagyni a remegő orgazmusát, izmai megrándulnak ismét, benne lévő két ujjam fájdalmasan szorul össze, még egy vékony lüktetésnyi nedvesség spriccel rám puncija felől. Leejti lábait, megtámaszkodik a kád alján velük. Két ujjam lassan csúszik ki belőle, mindkét kezemmel átfogom derekát, magasabbra térdelek, hátraveti fejét ezzel kócos haja helyet ad nekem, ajkaink a másikéhoz érnek. Pár pillanatig csókoljuk egymást, majd megszólal. 

It just happend a few times in my life to me dear. - Ez csak párszor fordult elő velem eddig, kedves! - suttogja rekedten és megcsókol. 

Felállok a kádban és felsegíteném, de lábai remegnek még, belém kapaszkodva sikerül csak neki. Lassan biztos pozíciót vesz fel, arca a kéj után kisimult. Tekintete testemen lejjebb kalandozik, megáll duzzadt férfiasságomon. Kezével végigsimít rajta. 

Come to the bed! - Gyere az ágyba! - suttogja és megfogja kezem, kilép a szőnyegre, vízcseppek hullanak le testéről....

Ki hitte volna? 6. Megint

Haja néha beleér a habos vízbe, érzem ahogy a mellkasomat simogatja amikor megmozdul, fészkelődik, karjaimba bújik. Sok minden történt mióta nem találkoztunk, rengeteg a mesélnivalónk egymásnak, élvezettel csacsog én pedig hallgatom majd én is mesélek. Közben lassan elfogy a pezsgő a poharamból, óvatosan kiteszem a kád szőnyegére. Nem reggeliztem, a forró víz is segít abban, hogy gyorsan fejembe szálljon a szénsavas, száraz pezsgő. 

Két kezem hóna alatt átfűzöm, oldalról érek mellei finom bőréhez, érzékien simogatva, lassan jutok el szép bimbóiig. Ahogy alig érezheően végighúzom ujjam rajta, felsóhajt, pillanatok alatt lesznek kemények azok. Két ujjam közé véve játszom velük, Karli csacsogása is abbamarad csak halk lélegzetvételét hallom a néha megcsobbanó víz cseppet sem zavaró zaja mellett. 

Jobb kezem vándorútra indul, hasát simogatom de néha még visszatérek cicijére, egy váratlan érintésre majd egyre lejjebb jutok. Megérzem szeméremdombján rövid bozontját, ujjaim beletúrnak, hol erősebben hol pedig gyengédebben. Lábai előre kinyújtva, összezárva, még nem is mozdítom arra kezem. Most csak szeméremdombját cirógatom a forró víz alatt. Férfiasságom azért talál helyet dereka mellett, egyre keményebben törekszik felfelé. Karli előre dől, fejét hátrafelé fordítja, kacéran elmosolyodik. Ahogy kijjebb emelkedik teste a vízből a szint alacsonyabbá válik, már ereje teljében pompázó férfiasságom fölé emelkedik. Két kezére támaszkodva teljese testével megfordul, arcával felé közelít, nyelve eléri makkomat. Épp csak megérinti, körbenyalja, játszik vele. Kívánok még inkább ajkai között lenni így akaratlanul is a vágy késztetésére megemelem csípőmet. Félhosszú haja előre omlik, eltakarja a látvány de érzem ahogy egyre többet tüntet el farkamból. Nyelve pajkosan cikázik, játszik vele majd összezárva ajkait lentről felfelé mozdítja fejé, megszívva azt. Felsóhajtok. 

Karli rám néz: Ohh you like it! - Ó szereted! - suttogja majd ajkai ismét körülölelik férfiasságomat. Óvatosan, finoman és érzékien játszik vele, élvezem ahogy minden érintésébe beleborzongok. A víz még mindig olyan magas, hogy farkam csak félig emelkedik a szintje fölé de most így kényelmes. Halk csobbanások, Karli lélegzetvétele, erotikus hangok visszhangzanak halkan a fürdőben. Mint minden férfi én is megérzem amikor egy nő szereti ezt csinálni, és nem csak azért teszi mert esetleg elvárt. Kéjes mozdulatai, türelmes játéka elárulja. 

El akarok én is merülni szemérmében, akarom érezni ízét így megfogom fejét és megpróbálom finoman felemelni. Ő csak megrázza azt. Let me still do it! - Hadd csináljam még! - suttogja és megszívja ismét félig szájában lévő férfiasságomat majd lassú de ütemes mozgásba kezd, nyelve is cikázik rajta. Jobb kezem a kád leeresztőjének forgó zárát keresi amit hamar meg is találok, lassan csökken a vízszint, épp csak annyira, hogy Karli még jobban, hosszabban hozzáférjen farkamhoz. Ő ki is használja, ütemes mozgása alatt egyre hosszabb utat jár be, többet és egyre többet nyel el magában. Hirtelen ajkait érzem szeméremdombomon, makkom torkában, pár pillanatig így marad majd levegőt sem kapkodva kienged. Cikázó nyelvvel megint elindul lefelé, mélyen, mintha le akarna nyelni, tünteti el vértől duzzadt farkamat. Lehúnyom szemem és átadom magam kényeztetésének, a tőle jövő kéjes impulzusoknak. Néha halkan felnyögök a gyönyör érzésétől, Karli egyre erotikusabban, egyre latinosabb vadsággal ad. 

Kezem két oldalt arcán, épp tartom, simogatom oldalról, haját simítom hátra. Rám néz kérdően de nem szól csak felemelkedik és megfordul. A kád másik végébe térdel, popsija pont előttem. Rá fektetem kezem, körmeimet végighúzom rajta, épp csak széthúzom a két félgömböt. A látvány arra késztet, hogy mögé guggoljak, jobb kezem két ujjával megsimogatom duzzadt nagyajkait, tenyrem fenekén nyugszik, középső ujjam lassan forró hüvelyébe csúsztatom. Halkan felnyög. Körbe jár ujjam benne, masszírozom, simogatom majd a gyűrűsujjam is mellé kerül. Mindkettő vad táncot jár benne. Karli zihálása egyre gyorsabb, hangosabb. Nagyujjam popsija bejáratán pihen, épp csak mozdítom. 

Yes, dear but I wanna feel you ccok inside me! - Igen, drága de a farkadat akarom magamban érezni! - pihegi felém tekintve. Puncijától nedves ujjaimmal megfogom férfiasságom, forró bejáratához illesztem és egy határozott mozdulattal végigtolom benne. Hangosan felnyög. Fenomenális élményt ad ahogy szűk hüvelye körbefogja farkam, csobban a víz a kádban minden mozdulatnál. Megfogom csípőjét, tenyerem oldalt rá simul, ujjaim alul óvtosan fogják meg, makkom méhszájához préselődik, körbe muzdulok benne majd hátrafelé húzom és megint előre. Csak lassan de a vágy egyre nagyobb, mindig gyorsabbak lökéseim. Ő elengedi magát, felsikolt a kéjt adó pontok izgatásánál. A víz loccsanása is erotikus töltetűvé válik és minden nesz, mozdulat, lélegzetvétel, hangos élvezet. 

Karli kezei a kád peremét markolják, fejét hol hátra feszíti, hol pedig leengedi, nem értem kéje közben mit is mond, elvesztette a kontrollt, anyanyelvén, spanyol szavak hagyják el ajkát. Megnyúlik a tér, az idő, elvesztem időérzékem, átadom magam a történeseknek, hadd ragadjanak magukkal. A látvány ahogy barna haja leomlik tarkóján,  formás válla, vékony csípője és körte alakot formázó popsija rend minden lökésemtől, valami elmondhatatlanul érzéki. Élvezete tetőfokára hág, zeng a fürdő orgazmusának hangjaitól, nem is számolom, hányszor jut el a csúcsra.

Lassan érkezi el a pillanat amikor az a bizonyos bizsergés elindul ágyékomból, néha elgyengül intenzitása majd megint megerősödik de mindig intenzívebb lesz és végül izmaim megfeszülnek, előre lököm csípőmet, derekát magam felé húzom, csak rándulásaim jelzik ahogy spermám kilövell, lükteti teli szűk hüvelyét. 

Karli elhúzódik rólam, megfordul és a sarokkád kis vízszintes felületére ül. Combjait szétnyitja, ujjai elvesznek fekete szőrzetében, majd rajtuk fehér nedvemmel kerülnek napvilágra, hívogatóan int felém. Közelebb kerülök, ujja ajkaim elé kerül. 

Taste it dear! - Kóstold meg drága! - mondja majd számba kerül ujja. Ahogy kihúzza ajkaim közül érzem, saját ízem marad ott. Egymásra nézünk, Karli két keze nagyajkaira kerül, széthúzza azokat, rózsaszín és a fehér nedvesség látványa keveredik szemeim előtt. 

Arcommal felé közelítek, kinyújtott nyelvem lassan körözve hatol hüvelyébe, kéjének édes és fehér nedvemnek szintén édes-kesernyés íze valósággal új erőt, vágyat kelt bennem. Férfiasságomnak nem volt még ideje teljesen megnyugodni, ahogy arcom combjai közé préselődik szívem megint vért pumpál belé, a vágy rövid idő alatt megint elönti testem...

 

 

Ki hitte volna? 5. - Remegés

Előre dőlve, kezeivel a falon támaszkodik, lábai meg-megrogynak egy-egy izalmasabb és nagyobb örömet adó mozdulatomnál. Halkan kapkodja a levegőt néha hangosabban nyög föl, próbálja visszafogni magát de nem mindig sikerül neki. Nem sietek, élvezem, élvezem ahogy élvez és élvezem ahogy szoros hüvelye átörleli férfiasságomat. Kezem előrenyújtva, pici mellbimbóit simogatják, mutató és középső ujjam között duzzadnak. Néha határozottabban mozdítom csípőmet előre, szinte felnyársalva törékeny testét, popsija beleremeg. 

Bal kezem cicijén hagyom, a jobb lassan vándorol háta közepe felé, érzékien simítok végig gerincén, lefelé haladva át derekán, majd oldalt fenekét érintve és vissza. A vágy nem hagyja, hogy sokszor végigjárjam ezt az utat, két formás félbömbje közé csúszik, épp csak megérintve pici rózsáját, farkamról nedvességet véve rajta is hagyom. Nem erőltetem de érzem ahogy millimétereket haladva tűnik el ánuszában. Egy ujjpercem popsija rejtekében pihen, azaz nem is pihen hanem apró mozdulatokat tesz, Karli kéjes sóhajtással adja tudtomra milyen jól is esik ez az érzéki érintés neki. 

Férfiasságom még mindig lassan tölti ki forró hüvelyét majd egészen makkomig húzódik vissza de ő egyre kéjesebben nyög, teste feletti kontrollt vesztve éles hangon élvez. Már nem fogja vissza magát, hangereje erősödik, maga mozgatja már posiját farkamon, nekem szinte meg sem kell mozdulnom, elveszi a kéjt magának és ezáltal mennyei kéjt ad nekem is. Férfiasságom épp legmélyebben merül el benne amikor nem mozdul, csak remegés fut végig testén, mélyről jövő de egyre élesebb hangon, a levegőt kapkodva jut el a csúcsra, hüvelyének izmai finoman megszorítnak és elengednek majd ismét. Karli lábai remegnek, kihúzom ujjam popsijából attól félve, hogy nem bírja a kéjtől tartani magát és megfogom derekát. A fal felé húzódik, érzem most nem kell követnem, kicsúszok belőle, ő megfordul és csillogó szemmel néz rám. 

- Oh it was fantastic! - Fantasztikus volt! - lihegi. - Come with me dear! - Gyere velem drága! - mosolyog és elindul a szoba felé. 

Kezemet fogja és húz maga után. Ahogy az ágyhoz érünk, ő fellép rá és feltérdel majd maga elé mutat. - Lie down! - Feküdj le. 

Hátamra fekszem, farkam vértől duzzadva mered felfelé, mindketten kapkodjuk a levegőt. Két kezére ereszkedik és lassan közelít arca az enyém felé, amint ajkaink összeérnek nyelve elmerül fogaim között, érzéki és vad csatába kezd az enyémmel. Apró harapások az ajkainkon, egymás forró lehellete, szédületes izgalomban tart. Csillogó barna szeme csak néha nyílik ki de akkor is melegséget sugároz. Haja arcomat cirógatja, érzem ahogy csókcsatánk közben makkom felé forróság sugárzik. Képzelődöm vagy csak a valóság ez? Nem képzelődöm mert hirtelen megérzem szeméremdombjának bozontját ahogy hozzá ér. Piciket mozdít előre, hátra csípőjén, míg farkam combjai közé kerül, nedves szeméremajkai érintésétől megremegek és mély levegőt veszek. Karli felül, térdein testsúlya, édesen mosolyog rám, lassan engedi ágyékát egyre lejjebb. 

Bal keze férfiasságomhoz ér, finoman megfogja, végighúzza szeméremajkai között s ahogy hátrafelé simít vele, eléri nem rég elhagyott hüvelyének bejáratát. Oda illeszti, lejjebb engedi csípőjét, már nincs másfelé út csak egyre beljebb nedves forróságába. Amint makkom elmerül benne, farkam teljesen kitölti, úgy húnyja le szemeit, arca kéjes kifejezést ölt, mély levegőt vesz majd lassan engedi ki azt. Kinyújtom kezeimet és végigsimítok feszes combjain, ő lassú mozgásba kezd, előre és hátra. Felnyögök a kéjtől, körmeivel végigsimít mellkasomon majd megtámaszkodik rajta, érzéki lovaglásba kezd. Nem mozdulok, nézem megremegő cicijeit, arcába lógó, kócos haját, hasának játékát. 

Egye gyorsabban mozog, lélegzetvétele egyre hangosodó nyögésekké alakul. Kinyújtom kezem mellei felé, kezembe veszem, izgalmas ahogy megérintem és masszírozni kezdem. Ujjaim között duzzadt mellbimbói, tenyeremben gömbölyű cicijei, láthatóan jól esik neki ahogy foglalkozom vele. Váratlanul felsikolt, kihúzza magát majd elengedi és remegő testel borul rám, körmeit vállamba mélyeszti. Dús ajkai az enyémre fonódnak, nyelvem eltűnik az övé között szinte felfalom csókjaimmal. Megemelem csípőmet, felfelé lököm, érzem ahogy farkam szinte a méhébe fúródik, felnyög és megpróbál ismét rám ülni. 

Stay here! - Maradj itt! - suttogom, ágyékom lassan elindul lefelé majd ismét felfelé. Karli az ajkamba harap, még le sem csillapodott lihegése ismét egyre gyorsul de az enyémmel szinkronban. Kezeim arcán nyugszanak, simogatom, csókolom miközben férfiasságom megint kéjt ad neki. Csattan szeméremdombom popsiján, egyre gyorsabban, a vágy mind inkább intenzív mozgásra sarkall. Karli nem tudja mit tegyen arcával mert helyet keres neki, hol a nyakamba fúrja hol vadul csókol majd felbúg szexi hangja, vállamban érzem éles fogait ahogy remegő testét hatalmába keríti a mennyei orgazmus.

Amint szűk hüvelyének izmai pillanatra megszorítják farkamat, hangosan felnyögök mert a bizsergés ami a jól ismert kéjhez vezet, most megállíthatalanul tör ki belőlem. Ki akarom húzni férfiasságom belőle de ő csak annyit liheg felém: Stay! - Maradj! Nem gondokodom hanem átadom magam az érzésnek, majd ha elmúlik az isteni remegés és lüktetés megbeszéljük ezt. Megemelem ágyékomat és megrándulva élvezek el de most mintha az örökkévalóságig tartana az érzés. Lecsillapodva leengedem csípőmet, ajakaink ismét összefonódnak. Apró csókokat lehelünk a másikéra. Lassan melegség önti el zacskómat majd combomat, folyik ki belőle spermám. Karli apró csókokkal borítja arcom, felemeli fejét.

- We should do this long years ago as well and it could be so beautiful. - Megtehettük volna ezt évekkel ezelőtt is és milyen csodálatos lett volna. - suttogja. Válaszképpen megcsókolom. Megcsörren a telefonja. Ahogy feláll rólam, patakként indul el belőle spermám, folyik végig combján és lábán.

Olaszul beszél a hívóval, egy árva kukkot sem értek belőle. Meg is fogan az agyamban, hogy valamilyen latin nyelvet is meg kellene tanulnom. Leteszi a telefont és mosolyogva rám néz.

- Giorgo wants to stay to Salzburg longer as he planned because he is going to have a dinner with his friends. So we can spend more time togehter my dear. - Giorgo tovább akar Salzburgban maradni mint tervezte mert vacsorázni megy a barátaival így több időt tudunk együtt tölteni drága. - mondja arcán gyermeki boldogsággal. 

- Super! - válaszolom. And what do you want to do? - Mit szeretnél csinálni? - kérdezem. 

- I wanted to look around here but I have a better idea. - Körbe akartam nézni itt de jobb ötletem támadt. - nevet fel és a bárhűtőhöz lép. Kinyitja, két kis üveg peszgőt vesz elő, az asztalra teszi. 

- Could you open them please? - Kinyitnád őket? - kér pajkos mosollyal majd eltűnik egy ajtó mögött. Vízcsobogást hallok szóval az a fürdő.  Hamarosan megjelenik az ajtóban, csak nézem isteni testét, ő még mindig mosolyog, kivillannak fehér fogai. Két poharat vesz elő, kitölti a pezsgőt. 

- Come dear! - Gyere drága! - fogja meg az italokat és lép be az ajtón megint. Felállok az ágyról, utána megyek. Eláll a lélegzetem amint meglátom milyen felszereltségű a fürdő. Vakítóan fehérre csempézettt, hatalmas sarokkád körbe tükrökkel. Na itt jó sokat takaríthat a szobalány - gondolom magamban.

Karli a kádban áll kezében a poharakkal. Belépek a kádba én is, belemerülök a vízbe, ő velem szemben. Koccintunk, ajkai felém közelítenek, édes csókot lehell számra. Megfordul és a karomba fészkelődik, jobb kezemben a pohár, balban pedig bal cicije. Relaxálva beszélgetünk, mesélünk egymásnak, közben férfiasságom néha popsijához ér, vérrel telik lassan megint meg.... 

Hmmm... izé... steak

Na szóval, ez most egy kis főzőtanfolyam de sajnos csak mobilos képekkel mert amilyen hülye vagyok, a rendes fényképezőgép akkuja lemerült a múlt hétvégi mocskos szexfotózásunk alkalmával és elfelejtettem feltölteni.

Leányom steak-imádó - nyugi semmi vérfertőző szex nem lesz benne, még csak az kéne! - és hónapok óta nyaggat, hogy a mélyhűtőben lapuló, két urugvay-i marha filéjét, ugyan készíteném el már neki. 

Reggel felkeltem és azonnal eszembe jutott, hogy akkor ma ezt el is készítem neki, így kivettem a mélyhőből a két 200 grammos filét és betettem hideg vízbe vákumfóliástul. Igen, hideg vízbe és nem mikróba, nem forróba. Mivel a hideg víz is melegebb a mínusz húsz foknál így lassan de kíméletesen felenged a hús, jelentősebb minőségromlás nélkül. Hogyan is? Azonnal bedugod a farkad egy fel sem izgult punciba vagy lassan felizgatod? Lassan. Nem lóverseny ez.

Amíg a hús szépen felengedett, utánanéztem mi is van még itthon. Persze zöldség a hagymán és a krumplin kívül nincs. A mélyhűtőben viszont felfedeztem még két cső kukoricát, pont passzol a húshoz. Hideg vizet megsóztam, borsoztam, egy csepp cukrot tettem bele és némi vajat majd a kukoricát. Lassan forrott föl, épp csak gyöngyözve főtt. Ez is lassan, ahogy a kezed először a bugyi mögé kerül és csak a csupasz szeméremdombját esetleg vékony szőr-csíkot vagy bozontot érinted, simogatod.

24008347_10212163984148812_323499903_o.jpg

Utána befűszereztem a húst. Nem só! Az tilos! Szigorúan durvára őrölt bors keverékével, félre tettem pihenni, csak néha simogattam meg mint két menet közötti beszélgetés vagy éppen cigaretta elszívása közben Anna vállát vagy édes cicijeit. 

24116290_10212163986148862_395188224_o.jpg

 

Gondolkodóba estem, szószt is - franciául Jus ( sü ) - kellene készíteni. Gyermekem fél óra alatt megjárta a Spar-t, hozott paradicsompürét és száraz vörösbort, burgenlandit, az majdnem magyar bor. Végül is minden elő volt már készítve, a hús, a kukorica és a szósz alapanyagai. Persze én hülye elfelejtettem neki mondani, hogy kéne legalább egy sárgarépa és némi zeller is de mindegy volt. Felnegyedeltem a hagymát, héjastul, a kis serpenyőben olajat melegítettem, nem iszonyúan forróra hanem csak olyan 120 fokosra. Beleszórtam a hagymát, a húsról levágott hártyát ( nem szűzhártyát ) és lassan pirítottam. Mivel kevés volt az ízanyagot tartalmazó alapanyag így egy pótmegoldáshoz nyúltam. Ez ugyan nem a reklám helye de a legjobb levesport, a Knorr Rindessa-t szórtam bele. Finoman, együtt pirultak tovább mint a szűzlányok arca pornófilm nézése közben. Ez sem lóverseny, megint lassan és érzéssel ahogy a kezed eléri a szeméremajkak találkozását. 

24093611_10212163985628849_235326439_o.jpg

Amikor megpirult, na ekkor lehet elrontani. Tudod, nem azonnal nyúlsz a csiklójához hanem kikerülöd azt még. Egy evőkanál paradicsompürét dobsz a seprenyőbe, jobb kezedben fakanál ( nem fuck anal ) a bal kezed ügyében a kibontott vörösbor. Folyamatosan kevergeted, felszeded alulról a már megpirult paradicsomot és forgatod. Amikor úgy érzed, most már meg fog égni akkor egy kis vörösborral meglocsolod, tovább folytatod amíg szép sötétbarna nem lesz, mint némelyik érett nő kisajkai.

24085059_10212163985148837_1929531826_o.jpg

 Ne hagyd megégni mert akkor dobhatod ki az egészet! Ilyenkor szoktam fűszerezni mivel a zsír ízhordozó. kakukkfű, zsálya, Maggi-fűszer becsületes nevén lestyán, durvára őrölt bors. Még pirul egy kicsit aztán felöntöm hideg vízzel, ez visszaveszi a hőfokot és lejjebb lehet venni a tűzhely teljesítményét, épp csak gyöngyözzön. Fokhagyma kerül még bele, só és csipetnyi cukor is. Többször leredukálom a folyadékot róla majd megint felöntöm hideg vízzel, hadd forrjon magában, mint amikor érzed, hogy ő el fog élvezni de te nem hagyod és megállsz az izgatással, hadd tartson tovább. 

24085143_10212163984228814_71396863_o.jpg

 Legalább két óra hosszat főtt a Jus, szép menet is az ami eddig tart, aromája betöltötte a konyhát, olyan érzés volt fölé hajolni mint két izgalmas comb között megérezni azt az isteni, vágykeltő illatot. Az elkészült szószt leszűrtem majd tovább forraltam, gyöngyözve, egész sűrűre. 

Most vettem elő a két serpenyőt, az egyikbe kevés étolajat, a másikba vajat tettem. Az étolajat felforrósítottam, belékerült a két steak. Körülbelül egy percig pirítottam az egyik oldalát.

24093661_10212163984108811_1006996903_o.jpg

Majd ugyanennyi ideig a másik oldalát. Mivel Anna szerint azbeszt kezem van így a forró hús rostjait oldalt is bezártam, végiggörgettem a forró zsírban.

24115338_10212163983828804_1152207692_o.jpg

Ezek után a seprenyőt a 120 fokos sütőbe tettem és ott hagytam pihenni. Nem sokáig mert különben átsül, épp csak meleg legyen a steak mindenhol. 

A másik serpenyőben már épp forró lett a finom alpesi vaj, mielőtt megbarnult volna belehelyeztem a kukorica csöveket és addig forgattam benne amíg épp megpirultak a sárga szemek.

24093499_10212163983708801_81641538_o.jpg

Mire a kukorica elkészült, a hús is átmelegedett. Másik köretet nem kellett készítenem mert volt még itthon tegnapról hagymás krumpli, valamikor gyerekkoromban a nemesvámosi Betyárcsárda étlapján, Stircelt krumplinak hívták, így azt csak meg kellett melegíteni és lehetett tálalni.

24099122_10208880268798573_843838117_n.jpg

Aztán felvágtam...

24099881_10208880268758572_926609594_n.jpg

Aztán már csak a habzsolt orgazmus maradt belőle.

24098950_10208880268878575_411073424_n.jpg

Na akkor most, gyújtsunk rá! 

 

Ki hitte volna? 4. - Izgalom

  Persze ahogy testünk egymáshoz ér, vad, érzéki csókjaink hatására érzem amint combom mellett egyre növekszik férfiasságom majd ahogy egyre telik meg vérrel, feszíti farmeromat de az erős anyag nem engedi tovább.  Két kezem nyakát simogatja, a jobb elindul hátán, gerincén egyre lejjebb. Pillanatra átsiklik melltartója enyhén kidudorodó kapcsain, még tovább és tovább popsija finom vonalai felé. Bal kezemmel hosszú, barna hajába túrok, forró lehelletünk önti el a másikat. 

  Vastag ajkain az enyém, fogaink finom, éles fájdalmat keltve mélyednek bele. Hosszú percekig mind hevesebben csókoljuk egymást, nem siettetem a történést, azt akarom minnél erősebb legyen a vágy benne, véletlenül se gondolja meg magát és inkább a régi barátságot válassza a forró kéj helyett. Karli szinte az eszét veszti ebben az tiltott, titkos és vad szituációban, keze két oldalamra csúszik, pólómat húzza ki nadrágomból, utat kapva ujjai hátamhoz érnek, éles körmei cirógatásába beleborzongok. Hagyom még, hogy ő legyen aki a következő lépést megteszi, mert még mindig nem tudom elhinni, hogy ez be fog teljesedni így kezeim lejjebb csúsznak, popsiját simogatom még a ruhán keresztül aztán a rövid szoknya alá jutva már combjai forró bőrét cirógatom végig. 

Erre az érintésre, most először szinte kéjesen felsóhajt, fogai ajkaimba mélyednek, körmeim combjába vájnak és magamhoz szorítom. Pillanatra elhúzza arcát, egy mozdulattal fejemen át megszabadít a pólómtól, a földre ejti, forró csókját érzem nyakamon. Kezeim a ruha alatt egyre felfelé csúsznak, derekát, gerincét érintve majd vissza popsija kerek formái felé. Csípőjén csak vékony pántot érzek, annak vonalát követve simogatom két domborulata között, hátulról szeméreme felé haladva. A vékony anyagján megérintem kidudorodó szeméremajkait, forróság sugárzik kezem felé. Csak két ujjam fér el combjai között, megsimítom majd ismét feneke felé húzom. Enyhén szétnyitja combjait, szinte ezzel kérve, még tegyem meg az előző mozdulatot.

Csókjai egyre lejjebb haladnak mellkasomon, mellbimbóimat veszi ajkai közé, nyelve érzéki mozdulatokat tesz rajta, férfi létemre beleborzongok ebbe az izgalmas érintésbe. Kicsúsztatom kezem ruhája alól, hátul szerencsére masnira van kötve, kioldom a kötőt, kezem visszacsúszik alá és bőréhez érve egyre feljebb húzom rajta azt. Elveszi fejét rólam, kezét fölé emeli, ezzel segít, hogy meg tudjam szabadítani a közénk álló ruhadarabtól. 

Hasonlóan hozzá, én is a földre ejtem a fehér rövid ruhát, a pólóm mellett gyűrődik ki darabbá. Rám emeli csillogó, barna szemei tekintetét, előttem áll majdnem meztelenül, fehér, enyhén áttetsző melltartója, tangája erős kontrasztot vonnak maguk köré, szép, barna bőrén. Kezem derekára fonom, arcommal nyaka felé közelítek, vadul csókolom azt, majd vállát, karját, ismét nyakát és elindulok cicijei felé. Fejét hátraveti, halk nyögéssel juttatja tudtomra mennyire jól is esik ez neki. Szám a melltartón át csókolja pici de az izgalomtól duzzadt mellbimbóit, nedves lesz az anyag tőlem.

Egy ideig eljátszom vele amikor megérzem, a feszes push up lazává válik, kikapcsolta azt közben. Elhúzom arcom, helyet adva neki, leesik a ruhadarab. Formás, épp csak kicsit lefelé tendáló cicijei fantasztikus hatással vannak rám, ajkaim bimbója köré feszül, nyelvem érzékien izgatja. Bal kezemmel a másikkal játszom, óvatosan cirógatom. Karli hangosabban sóhajt fel, majd megfogja vállam és felfelé emel. Két keze nadrágom övén matat, hamar ki is oldja, szinte meg sem érzem amint kikapcsolja és leguggolva húzza le a bokámig. Kilépek belőle, oldalra rúgom. Ő még térdel előttem, ujjait végighúzza duzzadó alsómon, kiszabadítja férfiasságom belőle. 

Oh my dear, beautiful! - Oh drágám, csodálatos! - sóhajt fel halkan, kezével combjaim közé nyúl, zacskómat simogatja végig, majd farkamat. Megfogom a vállát, rám néz, felemelem és ahogy kiegyenesedik finoman háttal fordítom magamnak. Kezeim végigcsúsznak nyakától, fomás cicijein át majd ujjaim beakasztom a bugyi oldalába, lefelé húzom azt combjain át egészen a bokájáig. Jobb lábával kilép belőle, finoman megharapom popsiját mire ő felém tolja azt, épp csak.

Felegyenesedek, kezem combjait simogatva igyekszik felfelé, elérem szemérmét, rövidre trimmelt bozontot érzek vele, jobb kezem szeméremdombjára fektetem, középső ujjam combjai között csúszik belefelé, forró nedvessége elönti azt. Karli felsóhajt, két kezével az előszoba boltívjének támaszkodik, így popsija kemény férfiasságomhoz ér. Jólesően felsóhajtok, kezét érzem ahogy oldalt hátrafelé nyúl, megérinti, megfogja, szeméremajkai közé irányítja. Makkomat végighúzza közöttük és bejáratát keresi, óvatosan lejjebb engedi csípőjét, magába vezet. Ahogy makkom elmerül benne, elengedi farkam és ezzel a kezével is megtámaszkodik. Átölelem vékony testét, előre mozdulok, Karli hangosan felnyög amint végig érek benne. 

- Fantástico ! - suttogja anyanyelvén. Kezeim cicijeire vándorolnak, ujjaim mellbimbóit simogatják, lassan mozdulok, ki akarok minden pillanatot élvezni...

 

Ki hitte volna? 3. - Szabadnap

Beülünk az autóba, persze megint a török szomszédunkon poénkodunk, ismét két autónyi helyre állt be. Pár perc alatt beérünk a munkahelyére. Megcsókoljuk egymást, nézem ahogy bemegy az ajtón és Salzburg felé kanyarodok. Izgatottan vezetek, néha talán gyorsabban is a kelleténél de a radar-gyanús helyeken mindig lelassítok. 

Persze a Strobl előtt kétszer két sávos úton, a zajvédő fal egyik kiszögelléssében ott bújkál a helyi rosszindulat. Az egyetlen rendőr akinek örömet okoz, ha minél több büntetést beszedhet. Érdekes, mert mindenhol kiállnak jól láthatóan az út szélére de ez a bajszos, ősz hajú, ötvenes, megtestesült gonoszság élvezi a hatalmat. Szerencsémre utólérek egy teherautót ami csak kilencvennel megy és le kell lassítanom. Pont nem voltam előtte még a látószögében. Elégedetten mosolygok ki az ablakon: Nem nyert!

Közben messenger üzenetem érkezik. Karli az. Elküldte a címet. Ahogy nézem, a szállodája nem is bent városban hanem még az előtte lévő külvárosan van. Nem kell a GPS, ismerem az épületet. Fél óra múlva megállok a hotel parkolójában, van elég hely. Bezárom az autót, elindulok a bejárat felé. Amint odaérek, Karli pasija jön ki az ajtón és egy, az ott várakozó taxiba ül. Nem szimpatikus nekem, eddig csak a fb fényképeken láttam de életben sem az. A kocsi elindul. A recepció felé igyekszem, egy dirndl-be öltözött, szőke, nagy mellű de alacsony lány ül a pult mögött. 

Mosolyogva köszön. Hirtelen valaki megfogja a vállamat. megfordulok, Karlenia áll mögöttem, mosolyogva, arcáról az örök vidámság rí le. Nem is tudom, hogyan üdvözöljem de ő latinos temperamentumával megoldja a dolgot, magához ölel, én viszont őt. Az egész lobby visszhangzik koránt sem visszafogott örömétől. Rövidujjú, combközépig érő fehér ruhát visel ami kiemeli bőre színét, formás lábait és push up melltartóba bújtatott cicijeit. Magassarkú, western formájú cipője bokája fölé ér. 

- Ó, drágám ezer éve nem láttalak, de jól nézel ki, mesélj! - és csak csacsog, jár a szája, milliónyi apró jelét mutatja a viszontlátás boldogságának. Szinte szóhoz sem jutok, megfogja a kezem és maga után húz. Gyere fel, hozom a táskámat és menjünk! - nevet, széles ajkai között villognak fehéren a fogai. 

- Mit szeretnél látni? - kérdezem tőle. 

- Ohh my dear, I only want to see you! - Ó drágám, csak téged! - válaszolja. Nem akarok bemenni a városba, London után egy kis nyugalmasabb helyre vágyom. Giorgo-val úgyis végig kell járnom az összes látnivalót. Vigyél el valahová ami szép. - kéri.

Azonnal eszembe jut hová is mehetnénk.

- Ok, I already know it. - Rendben, már tudom is. - válaszolom mosolyogva. Barna szemeiben csillogó boldogságot fedezek fel. Felém fordul és puszit nyom az arcomra. Waoh you are so sweet! - lelkendezik. 

Megfogom derekát, a szemébe nézek. Hiányoztál! - szólok halkan neki. Te is nekem - válaszolja szinte suttogva. Pár pillanatig csak nézzük egymást, mindketten várunk majd egyszerre közelít arcunk egymás felé, ajkaink első érintése villámcsapásként ér. Mély levegőt vesz, szorosan rám fonódik, a sok éves be nem teljesült egymás iránti vágy minden pillanata és várakozása benne van forró csókjában. Véget nem érni akaróan játszanak ajkaink, nyelvünk, fogaink a másikkal, kapkodó lélegzetünk, forró lehelletünk cikázik. 

Kinyitja szemét, mintha könnycsepp csillogna benne.

- We shouldn't do this. - Ezt nem lenne szabad. - suttogja. 

- I don't care, for 7 years ago we didn't do that but now I want you sweet! - Nem érdekel, hét éve nem tettük meg szóval most akarlak! - próbálom berozsdásodott angolságom összeszedni. 

- I want you too but we shouldn't! - Én is akarlak de nem lenne szabad. - suttogja. Magamhoz húzom. 

- Don't think about just enjoy the moment! - Ne gondolkozz rajta csak élvezd a pillanatot! - válaszolom. Ajkaim az övéhez érnek. Karli kezéből kiesik a táska, szorosan átölel, érzem szíve dobbanását, érzem ahogy tüdeje egyre gyorsabban mozdul, érzem mellei domborulatát, nyelve az enyémmel játszik és vív érzéki táncot....

026.jpg

Ki hitte volna? 2. - Ébredés

Épp csak megérintem de azonnal vissza is húzom az ujjam, comja belső felén simítok végig majd körbejárok nagyajkai körül. Anna szinte követelve emeli meg felém csípőjét, mintha azt mondaná: ott akarom tovább! 

Érzékieket érintek kisajkai redőin, megint épp csak lehelletnyit csiklóján. Alig hallhatóan felnyög ilyenkor. Szemem a masszázsolajat keresi amit meg is találok az én éjjeliszekrényemen. Amint arra nyúlok Anna kinyitja szemét és kérdően néz de amint konstatálja mire készülök, elmosolyodik. Jobb kezemet szinte tocsogósra áztatom az intim illatú olajjal, letenném az üveget de elveszi tőlem és ő is megolajozza kezét majd a szekrényére helyezi. Egyszerre nyúlunk egymás szemérme felé, tenyere átfogja farkamat, az enyém szeméremajkaira kerül. Finoman megfeszítem rajta kezem, felfelé, szeméremdombja felé húzom, minden négyzetmillimétere síkos lesz. Anna ugyanezt teszi velem, férfiasságom az izgató olajtól szinte felrobban. 

Ujjaim kalandra kelnek ahogy tenyerem szeméremdombján fekszik, ajkain húzom finoman végig, egyre többször és mélyebben elveszve közöttük. Érzem ahogy minden mozulatomra ő is markának mozdulataival válaszol farkamon. Gyorsabban és gyorsabban mozgatja azt, szorítva és elengedve, erősen és érzékien. Csak középső ujjam merül el kisajkai között, bejáratától csiklójáig, át rajta és vissza, néha alatta enyhén erősebben megnyomva. A többi ujjammal érzem egyre duzzadó nagyajkait, simogatva, masszírozva. Anna lélegzetvétele egyre gyorsul és önkéntelenül kezem játéka is vele megy tempójában. Jobb keze nagy ujja makkom alatt simogat, mintha a tükörképe lenne annak amit én teszek vele. 

Borzongok a jóleső érzéstől, ingerektől. Gyorsabban! - sóhajt fel és combjai megfeszülnek. Ujjam vad táncot jár csiklóján,  tenyere férfiasságomon vadul fel és le mozog. Várva de ilyen hamar még nem számítva rá, hirtelen mélyről jövő nyögéssel összezárja combjait, csípőjét kissé megemelve félhangos nyögéssel élvez el, néha belerázkódva a reggeli kéjbe. Kezem közéjük szorul, csak az övé szorítását érzem farkamon. Amint csillapodik, tenyere és ujjai ismét izgató érintéseket adnak nekem. A síkos olaj és simogatása hatására érzem amint a bizsergés elindul ágyékomból, villámcsapásszerűen ér el a gyönyör. Már önkéntelen lüktetésem és Anna kezének mozdulatai hatására magasra tör elő farkamból spermám ,utána makkomra pulzálva kezén át csepeg le combomra és onnan a lepedőre. 

- Ezért húztam friss ágyneműt? - kérdezi kielégült mosollyal arcán - Irány a fürdő szerelmem mert utána nekem is kell - folytatja. Megcsókolom, kilépek a hálóból és be a fürdőbe. A szokásos és sohasem elmaradó borotválkozás után jól esően állok a forró zuhany alatt, ínyemet bizsergeti az elektromos fogkefe. Mire elkészülök, Anna már a zuhany előtt áll, helyet cserélünk. Megtörölközök és felöltözök. 

A laptopra nézek, Fb üzenet narancslik a kék mezőben. Rákattintok. Karlenia válaszolt. - Szuper lenne!

Ma szabad vagyok ha Nektek is jó, megmutatnám a várost- válaszolom.

Giorgo ma régi egyetemista barátaival találkozik itt, ő nem ér rá de mehetünk ketten - írja. 

Akkor egy óra múlva ott vagyok csak küldd el a szálloda címét és érted megyek. - ütök a mondat végén az enterre.

Még írok pár sort neki majd kikapcsolom a laptopotot. Anna jön ki a nappaliba, ő is felöltözve. 

Indulhatunk - mondja.