Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Séta 8. Nem tőlem nedves

2017. szeptember 21. - Markus Andreas Schäfer

Megfogom nagy fenekét, imádom kezemben tartani, annyira nőies, annyira vágykeltő amint, néha mozdulataim által kivillan pici rózsája, keskeny derekának és popsijának vénuszi látványa, egyszerűen elveszi az eszemet. Minden lökésemnél Anna felnyög, halkan de érezhetően visszafogottan hiszen nem vagyunk egyedül a lakásban, ráadásul bármikor ránknyithaják az ajtót.

Férfiasságomon érzem forró  hüvelyének szorítását, ahogy szeméremdombom hozzáér nedves puncijához és egyre inkább átveszi azt az édes és izgató lucskos érzést. Mozgok. Lassan de a végén mindig erőteljesebben mozdulva, hallgatom ahogy felnyög, felsóhajt, élvezi. Most nem tudom eldönteni, hogy képzelete hol jár, a délutáni férfit fantáziálja magának vagy én vagyok a főszereplő. Azon kapom magam, hogy már nem is érdekel mert a köztünk lévő összhang csak egymásra enged koncentrálni. Erőtlejesen mozdulok, Anna alig tudja visszafogni kitörő élvezetének hangját, nem is érdekel ki hallja meg, szinte felnyársalom farkammal minden lökésemmel. 

Isteneem - hallom a halk szuszogását - érzed milyen nedves vagyok? 

Igen, érzem - lihegem én is és egyre vehemensebb módon mozgok. Kezem vállára helyezem és magam felé húzom, akarom, minnél mélyebben benne lenni, szinte el akarok veszni benne. Lucskos szemérme és a benne játszó farkam halk hangokat hallat, halkan csattan, néha megnyikordul az asztal is. Anna felemeli fejét, kezét szája elé kapja ahogy kitör belőle a kéjes hang, orgazmusának hangja. Éles sikolya eltompul amint ráébred bárki meghallhatja épp. 

Imádom az gyönyörét megélni, mindig akarom érezni, hallani, többször és többször. Gyere, gyere, élvezz a lucskos pinámba - suttogja frivolul - és megint felnyög ahogy makkom szinte méhébe jut. Élvezem a helyzetet és nem akarom még, hogy vége legyen ennek az estének de valahol engem is aggaszt, bármikor bejöhet valaki és nem idegen hanem családtag. 

Elengedem magam, pár lökés után elindul bennem a bizsergés ami elvezet, most szinte rohanva a kéjes tetőpontig. Megállok, férfiasságom mélyen benne, előre ránduló testem, megfeszül, lüktet spermám belé, aprókat remegve spricceli teli forróságommal nedves hüvelyét. 

Anna felemeli a fejét és körlnéz, tudom most valami papírt keres de a konyhai törlő hengere üresen lóg a helyén, nincs amit használhatna.

Basszus - suttogja halkan - végigfolyatom a lakásban - majd felegyenesedik, lábait szorosan összezárja. Megcsókolom, szemem csillogó övéiben merül el, elindul a fürdő felé, halkan szinte lopakodva. Utána megyek, combja belső felén megcsillan fehér nedvem amint csurog ki belőle, néhol a földre cseppenve. Belép a kádba és megnyitja a vizet.

Fogok egy papírzsebkendőt és eltüntetem a nyomokat majd megállok a mosdó mellett, hallgatom a víz csobogását, nézem a tejüvegen átszűrődő alakját amint zuhanyzik. Nem gondolkodok sokáig, nem mosom a meg a mosdónál nedveinktől csillogó farkam hanem várok. Elzárja a vizet, törölközik. Kinyílik az ajtó és kilép a szőnyegre. 

Mész te is? - kérdezi. Válaszképpen kezembe fogom férfiasságom és felé mutatom. Nem megyek - mondom  - tedd meg te. Letérdel, finoman ajkai közé veszi, nyelve izgatóan nyalja végig, érzem a belőle kiáramló vér megáll majd az ellenkező irányba indul, egyre keményebb lesz megint.... 

 

 

 

Séta 7. Anna mesél

Hazahoztam Annát a munkahelyéről, kutyánk megint örömtáncot lejt amikor belépünk az ajtón. Már az autóban figyelmes lettem arra, hogy feleségem hajában egy kis fehér csomót látok de nem tulajdonítottam jelentőséget neki mert konyhában dolgozunk mindketten. A föcskölő paradicsomszósztól a besamell mártásig minden repülhet a lábaból egy óvatlan pillanatban, az én kabátom is néha a magyar vagy olasz, esetleg mexikói nemzeti színeket tükrözi. 

Sört bontok és azt kortyolgatom amíg elmeséli a napját. Fárasztó egy hely de amíg neki sem találunk nyugisabbat addig megteszi, ez is pénz. Beszélgetünk, szeretem hallgatni ahogy mesél és néha a tót kollégái viselkedésén nagyon is felmérgelem magam. Küldd el őket a francba, nem rabszolga vagy hanem szakács - mondom és arra gondolok, hogy ezeknél a taknyoknál idősebb vagyok, Anna is az és ráadásul mindig eszembe jut a mondás: Idősebb vagyok mint Szlovákia. 

Egyszerre állunk fel az asztaltól, átölelem. érzem a bécsi szelettől a borsszószig minden illat körüllengi. Nekem illat, imádom a szakmámat. Megölelem, megcsókolom. Anna a karomban marad: ölelj még - kéri. Érzem szíve dobbanását. 

Lezuhanyzom- mondja kisvártatva és elindul az ajtó felé. 

Te Nyuszi - kérdezem - hajat is mosol? Van benne valami besamell darabka. Anna hirtelen megáll és arckifejezése megváltozik. Mosolyogva mondja - nem besamell hanem sperma! Érdeklődő tekintettel nézek rá. 

Megfürdök és elmesélem - teszi hozzá és eltűnik az előszoba félhomályában. Izgatottan kortyolok megint a sörömbe és várok majd felállok, utána megyek a fürdőbe. Épp törölközik, imádom nézni. Gyorsan levetkőzöm én is és belépek a kádba. Megnyitom a csapot, forró víz alatt szappanozom magam. Mire végzek ő már eltűnt, a fürdőköpenye sincs az akasztón. Megtörölközöm és sietek utána. Kíváncsi vagyok rá, mit is mesél.

Szóval rendezvény volt - kezdi - valamilyen születésnapot ünnepeltek és teli volt az étterem. Újra és újra bejött egy magas, fekete hajú és jóképű, olyan harmincas pasi. Ahogy ki tudtam venni, ő valami családtag és szervező lehetett mert mindig Günterhez, a konyhafőnökhöz ment. Másodszorra észrevett és mindent eláruló, sármos mosollyal köszönt nekem. Folyamatosan hajtottunk, a pasi megint és megint bejött, láttam Günter arcán, hogy már unja a kérdéseit és az okoskodását de amikor elindult kifelé, minden alkalommal meleg pillantásokkal halmozott el. Igazság az, hogy először nem is nagyon vettem fel de többedszerre már nekem is feltűnt, hogy miattam jön be. Később már én is flörtöltem vele, amit ő megnyugvással fogadott. Barna arcán csak villogtak kék szemei, őszintén mondom, hogy nedves lett a bugyim tőle - vesz levegőt a lelkes körmondat végén. 

Érdekes - szakítom félbe és megsimogatom kezét - folytasd!

Később az éttermen át kimentem a raktárnak használt garázsba savanyú káposztáért, azonnal észrevett és követett tekintetével. Kibányásztam a kupiból a konzervet és már akkor éreztem, hogy néz valaki. Megfordultam és ő állt ott. Egy pillanatig gondolkodtam majd ahogy megéreztem bugyim nedvességét, letettem a dobozt és felé léptem. Ő is felém lépett majd átölelt és megcsókolt. Ettől annyira beindultam, hogy elveszítettem önkontrollom és a nadrágjához nyúltam ő pedig a fenekemet fogta meg. Éreztem ahogy egyre nő a duzzanat rajta, hirtelen gondoltam egyet és elé térdeltem, meglazítottam övét és lehúztam a cippzárját. Megemeltem boxeralsója gumiját, kiszabadítottam ágaskodó férfiasságát belőle. Olyan szép farka volt mint neked Nyuszi - meséli Anna.

Számba vettem és szopni kezdtem, az ő keze akkor már a fejemen volt. Annyira élveztem amint játszottam vele, hogy reméltem a nadrágom nem nedvesik át. Halkan szuszogni kezdett, én attól féltem, hogy valaki meglát bennünket de túltettem rajta magam. Kezembe fogtam és nyelvemmel nyalogattam majd egyre gyorsabban kényeztettem. Éreztem ahogy már alig tudja tartani magát, mély levegőt vett - tudod, hogy csak neked nyelem le mert szeretlek és imádom az ízedet - kivettem a farkát a számból és abban a pillanatban elélvezett, spriccelte arcomra és hajamra spermáját. Meg-megnyaltam szép farkát, neki is jó íze volt.

Felsegített, adott egy zsebkendőt majd halkan a fülembe súgta: ha végzel, lesz még időd? - kérdezte. Bólogattam majd a kezembe vettem a konzervet és bezártam a garázst. A személyzeti bejárón át mentem vissza, útbaejtettem a wc-t ahol rendbe tettem magam de úgy látom, nem sikerült rendesen - mosolyodik el. 

Szóval akkor utána meg is dugott? - kérdezem izgatottan, mindenre kíváncsi vagyok. 

Nem arra nem került sor Nyuszi, mert amikor végeztem már nem találtam meg és a vendégek között mégsem keresgélhettem - válaszolja Anna. 

Felállok és kibontom a köntösöm, farkam a meséje hatására lassan megtelt vérrel. Anna nézi, majd ő is kibontja az övét. Menünk be a hálóba - suttogja. Maradjunk itt a konyhában és utána én is mesélek Neked - válaszolom, közelebb lépek hozzá, megfogom a derekát, óvatosan megfordítom majd a vállát fogva a konyhaasztalra nyomom. 

Akkor még nedves vagy, ugye? - kérdezem kuncogva, kezembe veszem férfiasságom, makkom szeméremajkai közé nyomom, megtalálva bejáratát egy határozott mozdulattal beléhatolok. Igen, nedves és forró, mindketten felsóhajtunk....

Séta 6. Megint?

A meleg vízcseppek csak záporoznak ránk a zuhanyrózsából, testemen folyik végig a víz, Erika haja egyre vizesebb hiába kötötte össze azt egy hajgumival. Nyelvét érzem makkom alján majd azt, hogy eltünteti farkam szájában és ütemes de izgató mozgásba kezd. Megtámaszkodom a zuhanykabin falában és csak remélem, nem esik ki a helyéről de stabilnak tűnik. Néha megtörlöm szemem mert a víz csak ömlik ránk, ő is hasonlóképpen tesz. 

Férfiasságom megint büszke fényében pompázik ahogy érzéki ajkai és nyelve játéka izgatóan lehel belé ismét életet. Amint úgy érzi, már többet nem tehet hirtelen mozdulattal, fejét előre tolva tünteti el teljeset majd engedi ki azt szájából. Megint és megint torkát érzem makkommal amint vad vágyát így mutatja ki. Élvezem. Élvezem minden érintését, élvezem azt ahogy velem bánik. Keze fenekemen, néha finoman belé mélyeszti rövid de éles körmeit majd megmarkolja azt. A levegőt kapkodva engedi ki farkam szájából, rám emeli tekintetét majd finoman de ütemesen szopni kezdi azt. A zuhanyrózsa felé nyúlok és oldalra fordítom azt, nem zavarja már sem őt sem pedig engem a ránk folyó víz. 

Nem hagyom sokáig, hogy ezt tegye mert a vágy bennem, hogy megismerjem, megérezzem, férfiasságomat körülölelje hüvelye, halljam halk nyögéseit, sokkal nagyobb. Megfogom oldalról arcát finoman, megáll és megint rám emeli barna szemeit kérdően. Kezem vállára siklik, felsegítem térdeléséből, magamhoz ölelem, farkam combjai közé kerül, ajkam az övéhez ér, nyelvünk játékba kezd a másikéval. Összezárja combjait, előre-hátra mozog, mozdul épp csak. Ajkába harapok majd hátra húzva ágyékomat, férfiasságom kikerül a szabadba. Megfogom vállát és megfordítom, azonnal a csempézett falhoz támaszkodik, kitolja felém popsiját, enyhe terpeszbe áll. 

Jobb kezembe fogom férfiasságom, előrébb lépek és végighúzom makkom szeméremajkain de az út végén megtalálom vele azt amit keresek. Kis mozdulat előre, makkom már forró és nedves hüvelyében van. Alulról felfelé tolva csípőm egyszerre végigérek benne. Halkan felnyög majd lejjebb engedi vállát, háta szinte vízszintesen áll. Két kezemmel csípőjét markolom meg, lassú mozgásba kezdek. Minden végpontnál felnyög, felszusszan vagy felsóhajt, sokáig és lassan teszem ezt vele. Élvezem ahogy szorít, finoman, izgatóan de a vágy nem hagyja ezt, egyre gyorsabb mozgásra késztet. Csípőmmel jobbra-balra, fel és le mozgok keresve azt a pozíciót ami a legjobb neki, ami a legnagyobb élményt adja. Még lejjebb engedi vállát ezáltal pont úgy éri férfiasságom el ami neki a legjobb mert lélegzete egyre gyorsul, halk sikolyai közvetítik felém, hogy el fogja érni a mennyei kéj. 

Gyorsabban és gyorsabban mozgok benne, élvezetem a tetőfokára hág de annyira még azért nem, hogy elélvezzek. 

A víz csobogásán át alig hallom meg halk, szinte nyöszörgő hangját: Igeeen, igeeen - lihegi. Szeméremdombom nedvesen csattan popsiján, kezemmel magam felé húzom. 

ÓÓÓÓ - sikolt fel halkan, érzem testének rezdülésein át gyönyöre beteljesülését. Előre lököm testem, az megfeszül és apró remegésekkel jön el a mennyei érzés, lüktetésem kitölti hüvelyét, megrázkódok én is, a kéj elveszi önkontrollom, majdnem elcsúszok őt is magammal rántva. Sikerül megállapodni, óvatosan húzom ki farkam belőle, nyomában rózsaszín cseppek hullanak és folynak végig combja belős felé. Felegyenesedik, ajkai az enyémhez tapadnak, forrón csókoljuk egymást a gőzben.

Lecsillapodunk, időt adva egymásnak. A zuhanyrózsát visszafordítja, beszappanozza kezét, nyakamtól kezdve vállamon át mos meg. Amint végzett a kezembe adja a szappant, hasonlóképpen én is, szinte cirógatva végigsiklok rajta. Elzárja a vizet, elhúzom az ajtót, előre engedem, kilép a szőnyegre majd egy törölközőt nyújt nekem is. Megtörölközik és kimegy a nappaliba. 

Derekamra tekerem a fürdőlepedőt és utána megyek. Épp kezében a kamera. Kívácsian várok, vajon mond-e erről valamit. Felém fordul. 

Sok férfi volt már az életemben - kezdi - van akire nem vagyok büszke de eddig olyat nem találtam akivel összeköthetném az életem. Válogatok - te megtetszettél elsőre és eddig nem csalódtam - így nincs partnerem mert nem akarom, hogy csak kihasználjanak és ne kapjak semmit. Ezért veszem fel a szeretkezéseimet és az igazán jókat, vággyal telt de férfi nélküli óráimban megnézem, ujjaim kalandoznak cicimen, simogatom magam majd segítenek elérni a vágyott orgazmust. A régiekkel semmi kapcsolatom nincs is már szinte. Ez a mai, életem egyik meghatározó élménye volt. Adtam is és sokat kaptam tőled, sokat és finomat, mintha ezer éve ismernél. Szeretném ha megmaradnál az életemben, ha csak néha tudsz is egy kevés időt rám szánni. Köszönöm a mait, nem gondoltam volna, hogy a kutyasétáltatás is ilyen orgamusokat tud okozni - neveti el magát. 

Nagyon jól estek a szavai, megölelem de nem mondok semmit. Felöltözök, elköszönök tőle, kilépek a lakásból, hazafelé veszem az irányt. Otthon kutyánk farkát csóválva jön ki a hálószobából, mintha misem történt volna holott tudja, hogy tudom épp az ágyunkról ugrott le. 

Megcsörren a telefonom, Anna az: Nyuszi értem jössz? - kérdi. Persze, már indulok is - válaszolom. A facebook ikonon egy értesítést látok. Rákattintok. Erika Nagy ismerősnek jelölt. Visszaigazolom, hogy ismerem és elindulok lefelé a lépcsőházban. 

Születésnap 2017

Hazaértem. Hazaküldtek. Ünnepeljek. Koccintunk. Pálinka. Bor. Beszélgetés. Koccintunk. Beszélgetünk. Hármasban. Koccintunk. Fejembe száll. Nem érdekel. Beszélgetünk. Utolsó koccintás. Ketten. Elmegy. Zuhanyzik. Bor. Zuhanyzok. Illatok. Hálószoba. Félhomály. Csókok. Takaró. Bebújok. Illat. Vágy. Asszony. Szerető. Lecsúszok. Selymes. Ajkaim. Csókok. Has. Szeméremdomb. Csókok. Combja. Csókok. Szeméremdomb. Csókok. Combja. Nyílik. Illat. Mézédes. Csókok. Lejjebb. Nagyajkak. Csókok. Nyelv. Íz. Csókok. Szeméremdombja. Csókok. Nagyajkak. Csókok. Nyelv. Megérint. Kisajkak. Ízlel. Vér. Több. Megtelt. Feszül. Csókok. Nyelv. Befúr. Nyal. Finom. Sóhajt. Nyelv. Csikló. Sóhajt. Mélyen. Nedves. Nyelv. Érintés. Sóhaj. Csikló. Sóhaj. Köröz. Felnyög. Fel-le. Nyög. Nyal. Hangos. Visszafogott. Csikló. Pici. Duzzadt. Nyelv. Comb. Nyílik. Nyelv. Mélyen. Csikló. Csak. Köröz. Nyal. Liheg. Nyög. Jön. Élvez. Nyög. Élvez. Megrándul. Remeg. Emelkedik. Remeg. Hangos. Kéjes. Érint. Csikló. Érzékeny. Fölötte. Ajkai. Csókok. Édes. Szeretem. Izgató. Nyelvünk. Csókok. Lüktetés. Makkom. Szeméremajkai. Nedves. Megtalál. Magától. Beljebb. Egyre. Mélyen. Teljesen. Felnyög. Ő. Én. Lassan. Ki. Be. Nyög. Zihál. Levegő. Kapkodom. Érzem. Élvezem. Élvez. Még. Ki. Be. Mélyen. Gyorsan. Lassan. Gyere. Megyek. Megfeszül. Előrelök. Lüktet. Spirccel. Belé. Teli. Sok. Elmegy. Elmegyek. Átölel. Megcsókol. Mozdul. Odakap. Késő. Folyik. Megcsillan. Patakzik. Átölel. Csókok. Álom. 

03_10.jpg

 

Séta 5. Választás

Ahogy ujjam megérinti szeméremajkait, gondolkodóba esek az ajánlatán de érzem ahogy makkom popsija bejáratára feszül. Kezembe fogom farkam és végighúzom nedves ajkai között majd ismét pici rózsája felé igyekszem vele. Ahogy odaérek Erika hátrafelé mozdul - eldöntötte a kérdést - lassan de magabiztos mozdulattal egyre mélyebbre tolja magát rajta. Erős szorítása egyre feljebb kerül férfiasságomon ahogy azt szinte milliméterenként befogadja popsija. Halk lélegzete tölti be a csendes szobát, kéjesen zihál. 

Dugd meg a pici popsim - nyög fel halkan. Szorítása és kérése valamit az élmény bennem is hatalmas vágyat kelt, lassan mozdulok benne ki majd be, egyre gyorsítva de nem rohanva, azt akarom, sokáig tartson. Kiélvezem minden pontját, minden pillanatát, hallgatom ahogy mozdulataimmal szinkronban élvezi. Vállát a kanapéra ejti, haja szétterül rajta, jobb keze eltűnik hasa alatt majd megpillantom ujját amint csiklóját simogatja, néha heréimhez érve. Szuszogva, halkan szinte dorombolva fogadja magába a gyönyört, az én torkomat is elhagyja egyre inkább kontroll nélkül, kéjes érzéseim által keltett hang. A gyönyör adta impulzusok egyre gyorsabb mozgásra késztetnek, Erika pedig néha élesen felsikoltva jelzi mit is érez. 

A hajamat - lihegi - a hajamat!  Megértem mit is akar, előre nyúlok és megragadom majd magam felé húzom. Ezáltal feje elemelkedik az ágyról, minden lökésemnél irányomba mozdul. Egyre gyorsabban jár farkam ki és be popsijában, nincs már kontroll csak az izgalom nyújtotta élvezet. 

Hú most, ó most - nyög fel ahogy testét magával ragadja a beteljesülés. Sokadik, mélyről jövő impulzus ragad magával de ezt már nem próbálom elnyomni magamban, elengedem haját, két kezemmel megmarkolom pici popsiját és előre lökve magam lüktet férfiasságomból spermám belé. 

 Mindketten lihegünk, lassul lélegzetünk, óvatosan csúsztatom ki popsijából farkam. Megfordul és a kanapéra rogyva, szinte alig hallhatóan megjegyzi - ritkán tudok ennyiszer elmenni, nagyon értesz hozzám.

Jól esik dicsérete - köszönöm - sóhajtom felé. Felsegítem, remegő térdekkel sétál át a nappalin majd eltűnik a fürdőben. Hallom ahogy megnyitja a vizet a zuhanyban. Utána megyek, alakja kirajzolódik a kabin üvegén át, kinyitom az ajtót és én is belépek.  Felém fordul, a szappant nyújtja nekem, a zuhanyrózsát visszaakasztja a falra. Mindkettőnket ér így a meleg víz. Ajkaival közelít az enyémekhez és összefonódnak azok. Érzem kezét farkamon, ahogy a szappannal csúszik rajta. 

Popsija felé nyúlok majd végigsimítva szeméremajkain, elérem csiklóját. Hosszú levegőt vesz, ujjai megszorítják férfiasságom, éles fogával finoman harap ajkamba majd keze eltűnik combjai közt. Amikor újra meglátom már egy enyhén piros tampont tart benne amit a zuhany peremére dob.

Már alig van meg - suttogja - dugj itt meg! - azzal elém térdel, farkamat ajkai közé veszi...

Séta 4. Mindegy hol, csak érezni akarom!

Nyelvem beleütközik a tampon zsinórjába majd kikerülöm és élvezettel érintem csiklójához azt, pillanatra megáll nyelve férfiasságomon és érzem ahogy ajkai szinte satuba fogják, pár pillanatig úgy tartják majd újra mélyen elnyeli azt. Nyelvem cikázik kisajkain, meg megérinti csiklóját majd tova száguld de néha visszatér, hogy apró ingereket adjon neki. Erika szinte megmerevedik ilyenkor de utána még nagyobb vággyal és lelkesedéssel szopja férfiasságom. Érzem, ahogy nyála végigcsurog rajta, hallom ahogy cuppannak ajkai. Egyre többször érek érzékeny pontjához és egyre tovább, kapkodja a levegőt majd halk de éles hangon, remegő torokkal engedi ki azt, lejjebb engedve csípőjét, még közelebb juttatva számat hozzá. 

Imádom ahogy eljut a csúcsra, így rátapasztom ajkaimat, csak nyelvem játszik vele, beleremegnek vékony lábai a kéjbe. Halkan szuszog, makkomat éri forró lehellete. Elhúzom nyelvem, nem sokáig vár hanem ajkai közé veszi férfiasságom és egy mozdulattal eltünteti azt, szeméremdombomon érzem száját. Picit mozdít fején majd lassan kiengedi magából és finoman, mélyre nyelve mozgatja rajta, fel és le. Most én várok, szemem nyitva és előtte azok a duzzadt ajkacskák, a fehér zsinór nem is zavaró. Élvezem ahogy játszik velem, hol gyorsabban de amikor kapkodni kezdem a levegőt, lassít, meg megáll. 

Tudom nem bírnám már sokáig így elterelem figyelmem - bár nehezen megy - kinyújtom nyelvem csiklója felé, ahogy hozzáérek lassul mozgása, felemeli fejét, játékomra megint halkan nyögni kezd, kapkodja a levegőt. Nem kell sok hozzá, hogy ismét magával rántsa a gyönyör. Végighúzom ujjam remegő combjain, popsiján, középen pedig vissza épp csak megérintve. Nyelvem megint gyönyörpontjára viszem, egyre gyorsabban nyalom és élvezem ahogy élvez. Megnedvesítem ujjam, popsija bejáratához csúsztatom, kicsiket mozdítva simogatom. Közben forró ajkai megint makkomhoz érnek és farkam eltünteti szájában. Ujjammal simogatom popsiját majd hirtelen megérzem ahogy hátrafelé tolja azt. Még nedvességet veszek rá szeméremajkai közül, most már bátrabban simogatom. Popsiját ismét ujjam irányába tolja ami lassan elindul befelé. 

Haja hasamra lóg, azt cirógatja, férfiasságomat lelkesen kényezteti. Nyelvem csiklóján fickándozik. Nagyobb tempóra váltok. Akarom megint orgazmusát megélni. Meg megszívva azt, játszom vele amikor halk nyögése jelzi, a gyönyör átjárja testét. Felemelt fejjel élvez el, ujjam félig popsijában. 

Felém fordul csillogó szemeivel: Most vagy húzd ki azt a tampont vagy dugd meg a popsim, mindegy hol de érezni akarlak magamban! - követeli remegő hangon és előrébb lép. Felállok, mögé térdelek, férfiasságom posijához ér, ujjam szeméremajkai közé csúszik....

 

 

Séta 3. A film forog tovább

Felsóhajt, ahogy nedves nyelvem végigsikik enyhén borostás szeméremajkain majd közöttük vissza és finoman fészkelődve jut el kisajkaihoz. Óvatos érinések, hosszú nyelvjáték ahogy közelítek csiklója felé, csak épp megérintem majd visszhúzom, cirógatva nyalintok érzékieket rajta. Ismét elindulok felfelé, ahogy megérintem pici pontját, kéjesen felszisszen majd remegve engedi ki a levegőt. Nyelvem magára hagyja az érzékeny területet majd megint és megint felkeresi de mindig hosszabb időre, egyre csak izgatva őt. 

Keze átfogja tarkómat és magához vonja fejemet mintegy kényszerítve, ne mozduljak el onnan csak nyelvemmel duzzadt, pici csiklóját tartsam izgalomban. Ajkaimat rátapasztom és úgy is teszek, csak vele foglalkozom. Két kezem vándorútra indul, combját simogatom, lassan csípőjén át oldalról közelítek cicijei felé. Ujjam érintésére mellbimbói is keménnyé válnak, érzékien simogatom azokat is. Remegő, halk lélegezetvétele ha lassan is de egyre gyorsul és amint vákumot képzek számmal gyönyörpontján, hajamba kapaszkodik, szinte fájdalmasan húz maga felé, megemelt csípővel jut el a csúcsra. Elhúzom nyelvem és csak véletlenszerűen érek hozzá majd amikor kényelembe helyezte magát ismét csak arra koncentrálok, hogy lassan eljuttassam a kéjhez, megint.

Nyelvemmel bejárom combjai belső felét, szeméremajkait, szeméremdombját és hasát is majd visszatérek ismét a legforróbb tájékra. Élvezettem húzom végig nedves ajkain, lassan elérve újra kéjt adó pontját, finoman ízlelve azt és egyre gyorsabban mozogva rajta. Alig lecsillapodott lélegzetvétele újfent felgyorsul, halk nyögések hagyják el torkát, fejem magához húzza ahogy megrándul teste és a kéj hatalmbába keríti. Elengedem és várok. Felemelem fejem, barna szemei csillognak az átélt élménytől. Felállok és kezemet nyújtom, felsegítem őt is. Remegnek lábai, végighúzom ujjam nyakától, mellbimbóin át csiklójáig. 

A kanapéhoz lépek és hanyatt fekszem. Hatvankilenc ? - kérdezem tőle mire válaszként fölém térdel, szemem pont nedvességtől csillogó csodavilága alá kerül. Négykézlábra ereszkedik, kinyújtott nyelvével nyalja körbe makkom, megemelem a fejem és megízlelem puncját.

A film forog tovább - suttogom halkan - mire ő megdöbbenve visszatartja lélegzetét és kisvártatva megkérdezi: Észrevetted? 

Igen de nem zavar - szólok megnyugtatóan, nyelvem szeméremajkai közé fúrom, érzem ahogy az ő szája pedig körülöleli farkam....

 

Bevállaltam

Menekülök. Menekülök a vendéglátásból, mindent megmozgatok csak ne kelljen hétvégén, ünnepeken dolgoznom és ne mondhassa nekem egyik főnököm sem azt, hogy nyáron nincs szabadság mert szezon van. Menekülök és ezért mindent elvállaltam már amit lehetett. 

Voltam kukás, most komolyan mondom, hogy igazi kukás aki az autó hátulján szörfözik és hivatásának teljesen tudatával néz a mögötte megsokasodott kocsisorra amíg elvégzi a munkáját. Na én lesütött szemmel és baseball sapkában - sosem hordok sapkát, még mínusz húsz fokban sem - igyekeztem láthatatlan maradni, nehogy felismerjen akárki is. 

Voltam gyári munkás. Egy műanyag dolgokat gyártó üzemben voltam végszerelő. Lekapdostam a szalagról érkező ezt-azt és összeszereltem, majd raklapra pakoltam azokat de betellett a pohár. Ma hirtelen úgy gondolta a török műszakvezetőség, hogy mi lenne ha a lízingelt dolgozó egyszerre két gépen dolgozna. A lízingelt dolgozó pedig hazajött és írt egy kedves email-t a munkaadójának, hogy azonnali hatállyal megszünteti a munkaviszonyát, ráadásul még téma szikrája sem merült fel ott hiszen mind férfiak és a szó szoros értelmében férfiak dolgoznak - mondom érezhetően és nagyon is érezhetően férfiak szóval még iszonyúan büdös is volt ha valamelyik közelebb jött két méternél. 

Szinte minden héten kapok ajánlatot, gyere hozzánk dolgozni, amit nem akartam eddig elvállani. Ki akarok szakadni ebből a körből de ugye ahogy Michael Corleone mondja: ezek mindig visszarántanak. Visszarántottak. Négy csillagos szálloda akar engem, mondjuk én nem akarom őt de most nincs mit tenni, csak kihal valaki az egyik álommunkahelyről és akkor eljön az én időm.

Addig szálloda ami teli van titkokkal, titkos kapcsolatokkal, szeretőkkel, kéjsóvár asszonyokkal, csinos pincérnőkkel, recepciósokkal... a téma az asztalon hever, meglátjuk mi, azaz ki is ad lökést egy kis fantáziálásra. 

Akkor rajta vagyok, hogy olyat írjak, ami tetszeni fog Nektek! 

 

Szép Napot Néktek!

Markus3.jpg

Séta 2. Nem pornófilm

Kezem vállain nyugszik, ujjaim aprókat mozdulva simogatják, húzzák még inkább felém törékeny testét. Felhevültségünkben kapkodjuk a levegőt, finom harapások nyomán kéjes fájdalom hasít belénk de egyre csak faljuk a másikat, akarjuk a másikat. Kezem lefelé indul hátán, az övé oldalról közelít övem felé, bontogatni kezdi azt de nem boldogul vele. Segíts! - suttogja lihegve majd hátrébb lép, szinte kitépi a nadrágomból a pólómat és a földre dobja a törölköző mellé. 

Érezni akarom mellkasomon cicijeit, átkarolom, megint magamhoz húzom, nyelvem eltűnik ajkai között, szenvedélyesen csókol ő is, hevesen de nem sokáig. Kinyitja szemét, keze megint az övem felé indul. Hátrébb lépek, segítek neki kioldani azt. A szoros farmerem gombjával sem boldogul, de amint kigombolom már húzza is le a cippzárt és a nadrágot rólam. Kilépek belőle, vékony zoknimba akasztja ujjait, lefejtve lábfejemről azokat. Két kezével fenekemhez ér és maga felé húz, a fehér alsóm anyagán át csókolja meg szabadsághoz jutott férfiasságom. Éles fogait érzem rajta ahogy épp csak beléharap de a textil tompítja azt. Akarom csupasz bőrömön érezni ajkait, egy mozdulattal megszabadulok a bokszeremtől, farkam vérrel telve az arca előtt.

Csillogó barna szemeiben mohó vágyat vélek felfedezni ahogy először előbújik rózsaszín nyelve ajkai közül és megérinti makkom. Óvatosan, szinte alig hozzáérve végigsimít rajta, forró lehellete még nagyobb vágyat kelt bennem. Nem veszi ajkai közé, csak játszik vele én pedig önkéntelenül mozdulok előre de ő is ugyanígy tesz. Rám emeli tekintetét, mint ha azt mondaná: Türelem! - és nyelve megint csak épp érinti. Jobb keze eltűnik combjai között, válla rezdüléséből látom ahogy magát simogatja majd kicsit előrébb hajol, felsóhajtok ahogy ajkai körül ölelik férfiasságom, mélyebben és mélyebben eltüntetve azt szájában. Bal keze combom belső felét simogatja mintha tudná ez engem mennyire felizgat, érzékien csiklandozva jut el heréimig. Forró markába fogja, nem szorítja csak erősen tartja majd fejét előre tolva tünteti el férfiasságom. Jobbra és balra mozdul, pár másodperc múlva a levegőt kapkodva enged ki. Lassan megint ajkai közé vesz és csak folytatja hosszan. Érzem ahogy nyelve közben nedvesen és forrón simít végig rajta, izgatóan juttat mindig nagyobb gyönyörhöz. Kezem barna haján, épp csak simogatom közben de mélyen beletúrva nyugtatom rajta. 

Kezét elveszi zacskómról és átfogja farkam majd egyre intenzívebben szopja azt. Szinte remegek a gyönyörtől, önkéntelenül hangosabban juttatom a tudomására érzéseimet. Ennek hatására csak gyorsít és egyre gyorsít mozgásán, érzem már-már megindul a remegés ágyékom felől, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt amikor megáll, csillogó szemeit rám emeli.

Pajkosan megcsóválja a fejét: még nem, majd később! - szól halkan és felemelkedik, csókot nyom számra majd elindul a szobába. A nappaliban egy sötétkék szövet kanapé, előtte fenyő dohányzóasztal távirányítóval elég távol tőle, tiszta hamutartóval és egy a kanapé színével harmonizáló, mintás szőnyeg. Innen látok még két ajtót nyílni, gondolom az egyik a fürdő a másik a hálószoba, onnan hallom ahogy szuszogva fekszik bent a barna boxer. Nagy, laptévé áll az alacsony szekrényen, mellette egy pici kamera de mivel a fényképezés a szenvedélyem így azonnal konstatálom, nincs a porvédő az optikán és egy apró piros LED világít rajta. Nem hozom szóba, megvárom majd ha ő említi meg de kíváncsi vagyok mit is mond rá.

Nem pornóforgatáson vagyok de házi szexfilm készül rólunk. Izgalmas, magam is szívesen készítek ilyet na de, hogy egy nő is hasonlót tenne az szerintem ritkaság. 

Álló farokkal várok az ajtóban és nézem pici popsija ring ahogy befelé lépked. Megfordul, leül, kibontja összefogott haját ami a vállára omlik, hátradőlve felhúzza lábát, megnyílnak combjai és feltárul előttem szemérme de egy vékony, fehér szál is látszik. A fene egye meg - gondolom magamban és arcomra is kiül a csalódottság amit észre is vesz.

Nem baj ? - kérdi és megnyalja ujját amit végighúz szeméremajkain majd hívogatóan néz rám. Ma sajnos nem fogom megismerni milyen is lehet elmerülni benne fut végig a gondolat de közelebb lépek és letérdelek a szőnyegre. Még a tusfürdője mézes illatát érzem ahogy nyelvemmel lassan közelítek felé majd megérintem. Remegés fut végig benne és halkan felsóhajt....

Álszent Facebook

Hajnali negyed négy. Belépek a Facebook-ra de mindjárt üzenet fogad, hogy eltávolították ezt vagy azt a tartalmat és mivel rossz fiú voltam, így egy napig, három napig, egy hétig vagy kit tudja meddig büntetésben vagyok...

Elgondolkodtam az alábbi statisztika alapján meddig is küzdök még ezzel az álszent Facebook médiával, hiszen nem számottevő olvasó érkezik onnan. Arra jutottam, hogy még egy darabig aztán már nem fog érdekelni mert akit érdekel és olvassa az egyébként is megtalálja a tartalmakat közvetlenül is.

01st.jpg