Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Doktor Kerstin Schneider 1. - Levertség

2018. április 25. - Markus Andreas Schäfer

Már pénteken éreztem, hogy valami nem stimmel velem, a jobb mandulám mintha megduzzadt volna, a fülem felé sugárzott enyhe fájdalmat de nem tulajdonítottam jelentőséget neki, az ilyen kis megfázás hamar el szokott múlni. 

Ahogy terveztük, aznap beültünk a lányommal az autóba, a szokásos négy és fél-öt órás utat egy baleset miatt hat óra alatt tettük meg. Az A9-esen a Gleinalmtunnel előtt ültünk vagy ötven percet, ez nagyon visszavett a hazaérkezésből. Amíg én bekapcsoltam a gázbojlert és kinyitottam a vizet, leányom hangját hallottam.

- Apa, kitöltöttem a pálinkádat! 

Jól is esett, mintha enyhült volna a fájdalom, hamar ágyba is kerültem. Másnap reggel megint éreztem ébredéskor de sok tenni valóm volt. Mindenek előtt, az eső és a nap által burjánzani kezdett füvet kellett lenyírnom. A szokásos három-négy óra helyett, sikerült két nap alatt elintéznem. Izzadtam, szédültem, sokszor leültem, egyszóval nem voltam valami fényesen.

Vasárnap leányom délután kettő körül érkezett vissza Pestről a barátaitól, háromkor elindultunk. A biztonság kedvéért bevettem két Algopyrint. Hazafelé, ismét dugó, a Graz-ot elkerülő alagút volt lezárva, betereltek a városba. Másfél órát vesztettünk. Amint beértünk a Császárvárosba gyermekem elmosolyodott:

- Apa, te egy kibaszott szuperhős vagy! - mondta - Ilyen betegen, ennyit levezetni nem semmi! - folytatta. 

Annának csak most mondtam el, mennyire nem is vagyok jól napok óta. Ő persze az aggodalomtól izgatottan pörölt velem amiért mindezek ellenére hazamentünk. 

Hétfőn is rosszul ébredtem, de bementem dolgozni aztán tíz óra körül szóltam Helmutnak a konyhafőnöknek, hogy elmegyek orvoshoz. Ő persze azonnal el is engedett, mindenki jobbulást kívánt. Hazamentem, lezuhanyoztam hiszen még megsütöttem a 350 szelet natúrszeletet, minden bőrfelületemből, hajamból a zsírszag érződött, így nem megyek orvoshoz. 

Bejelentkeztem az asszisztens nőnél, ötvenes hölgy, sosem mosolyog, de teszi a dolgát. Csodálkozott is, hogy most csak én jöttem, hiszen Anna gyenge német nyelvtudása miatt mindig elkísérem fordítani. Szoktam is mondani, hogy most már lektorálhatnám a legújabb német-magyar orvosi szótárat. 

A váróban elpilledtem, mintha aludtam is volna majd arra riadtam föl, hogy azt hallom: 

- Herr Schäffer bitte! - odanézek, a kedves, negyvenes háziorvosunk mosolyog rám - keseszőke, hátrafogott haj, barna szemek, magas homlok, nem egy címlapfotó, de sugárzik belőle valami megfoghatatlan vonzalom- majd ahogy meglát elkomorodik az arca. Gondolom észrevette már messziről mennyire nem vagyok jól. Bemegy a rendelőbe, leül az íróasztalhoz, én is helyet foglalok vele szemben. 

Még ilyen állapotban sem tudok nem flörtölni vele, próbálom mosolyogva elmondani, mi is a bajom. Megvizsgál, vérnyomást mér, ahogy a kezemhez ér, a pulzusomat megmérni, szinte egyszerre nézünk egymásra, tekintetében valami olyat látok: végre egyedül jöttél!

Normális esetben, szégyenlősen másfelé néznék, de most mélyen a barna szemeibe mélyedek. Kezébe veszi a fonendoszkópot, felhúzom fehér pólómat, érzem a hideg fémet a hátamon, majd mellkasomon. Ahogy befejezi, ujját végighúzza, szinte véletlenül rajtam. Elmosolyodok, megint csillogó barna szemeibe nézek.

- Ez segít gyógyulni! - mondom halkan. Nem veszi el kezét, ott tartja. 

- Felnőttek vagyunk - válaszol - de te most beteg vagy! - vált át tegezésre. Szerdán visszajössz és megint megvizsgállak de rendelési idő után! - mosolyodik el. Addig elkezded szedni az antibiotikumot amit felírok.

Leül a számítógép elé, megírja a receptet majd feláll ahogy én is. Az ajtóig kísér, ott szembefordul velem, barna szemei megint csillogással telnek meg. Állunk egymással szemben, izzik a levegő, közelít az ajkaival és finom csókot lehel az arcomra.

- Több nincs, beteg vagy! - mosolyodik el és kinyitja az ajtót.

- 'Wiederschauen Herr Schäfer! - köszön el hangosan. 

Kimegyek a pulthoz, megkapom az asszisztensnőtől a receptem. Ahogy a következő beteget hívja, megint a rendelő ajtaja felé nézek, elkapott pillantásunk sokat elárul...

 doc.jpg

Csak mert imádom amikor a csúcsra jut 2. - Robbanás

Pont ezért szeretem ezt a masszázsolajat, mert nincs keserű íze. Nyelvem fel és alá kalandozik szeméremajkain, egyre többször és hosszabban eljátszogatva, már keményre duzzadt csiklójával. Anna lélegzetvétele néha megakad, majd ismét mélyről jövő nyögéssel nyugtázza a keltett kéjt.

Igazából most nem vagyok képes arra, hogy kevésbé ingerelhető területekkel kezdjem mert annyira felhúzott már minden érintés és a látvány, Anna halk sóhajaival, nyelvem mélyen fúrom szeméremajkai közé, egyre beljebb hüvelyébe, amennyire csak tudom, érzem nedvességét, élvezem ahogy egyre több kerül számba belőle. Ajkaim szeméremajkaira tapadnak, orrom hegyével csiklóját masszírozom.

Megfogja fejemet és feljebb húzza, majd két kezével utat nyit csiklója felé.

- Nyald! Lassan! - lihegi.

Kinyújtott nyelvemmel épp csak érintve, körbe-körbe forog rajta, majd lentről felfelé halad. Hangosan felbúg, a szoba falai magukba zárják hangját. Csak ahogy kérte, lassan, óvatosan nyalom, izgatom, néha megfeledkezve magamról gyorsabban de majd ismét visszaveszek a tempóból.

- Hadd forduljak meg! - kéri és lassan a hátára fekszik, combjait széttárva néz rám.

- Ujjazz meg! - mondja halkan.


Jobb kezem középső ujja hamar elmerül benne, begörbítve azt kezdem masszírozni hüvelyét, keresgélve G-pontját, vele. Anna jobb keze csiklójára csúszik, magának segít. Mutatóujjam is követi a másikat, immár mindkettő felváltva ad izgató impulzusokat neki. Nézem a félhomályban az olajtól csillogó testét, pici mellbimbói duzzadtan néznek felfelé.

Egy pillanatra megállok bár ujjaim benne maradnak és oldala felől térdelek mellé. Jobb kezem ismét kalandra kel, mennyei forró nedvességben. Bal kezem mellére helyezem, síkos ujjam épp csak leheletnyit simogatja kemény bimbóját. Teste kéjesen vonaglik, arcán az a fájdalommal teli de örömet sugárzó, leírhatatlanul gyönyörű kifejezés ami a mélységes beteljesülés elkövetkeztét mutatja.

Ujjaim egyre gyorsabban mozognak benne, mint a motolla járnak, az övéi is egyre nagyobb iramban  izgatják csiklóját amikor magasba dobja csípőjét és elvesztve a kontrollt nyög fel, a kis hálószobát betöltő, kéjes izgalommal. Egyre csak búg hangja, kapkodja a levegőt, orgazmusa a tetőfokára hág. Ahogy ujjaim mozdulnak hüvelyében, belerándul, még és még, majd lassan kihúzom azokat. Végigsimítok érzéki testén. Kinyitja szép, barna szemeit, bennük a csillogás, mosolyogva néz rám, imádom minden pillantását.

fing.gif

Csak mert imádom amikor a csúcsra jut 1. - Előjáték

Este kilenc óra.

- Kicsim, mész fürdeni?  - kérdezi Anna, ravaszkás mosollyal az arcán, barna szemei csillognak.
- Menj te előbb! - válaszolom és nézem, ahogy kimegy a nappaliból. Kis idő múlva hallom a zuhanykabin záródásának hangját és a vízvezeték halk sziszegését.

Még belekortyolok az utolsó, szigorúan két jégkockás Jameson-omba és kiviszem az üres poharat a mosogatógépbe. Látom, majdnem teli van, kiveszek egy tablettát a mosogató alatti szekrényből és az adagolóba helyezem. Kapcsolgatok a programok között de inkább a P4-es, energiatakarékost választom és beállítom az indítás idejét is, reggel ötre. Becsukom az ajtaját, halkan sípol a gép mintegy nyugtázva: megértettem a parancsot kis gazdám!

Kilépek az előszobába, Anna a világos, halványlila pöttyös köntösében jön velem szembe, isteni illata van. Nem tudok elmenni mellette egy csók nélkül szinte soha, magamra zárom a fürdőszoba ajtaját. Megnyitom a csapot majd amikor már meleg víz folyik, alá állok. Hajat mosok mint mindig amikor zuhanyzom, beszappanozom magam. Egy idő óta mindenféle szappant használok a tusfürdő helyett. Valahogy tisztábbnak érzem magam tőle.

Megtörölközök, magamra kapom szürke köntösöm és elindulok kifelé. Már minden fényt lekapcsolt, bepillantok a hálószobába, csak az ágy mögé rejtett hangulatvilágítás világít. Anna az ágyon fekszik, hason. Ahogy végignézek rajta, minden nap hálát adok Istennek mert egy ilyen nő szeret engem és én őt viszont szerethetem. Vékony dereka, keskeny vállai, nagy popsija és combjai szinte kínálják őt nekem, hívnak: simogass, kényeztess, masszírozz!
Kibújok köntösömből és a szobabiciklire dobom, persze leesik a földre így le kell hajolnom, hogy a kormányra tehessem. Az éjjeliszekrényemen ott csillog a kis üveg masszázsolaj, a DM-ben veszem mindig, Glückliche Auszeit a neve. Izgató illata már eggyé kovácsolódott erotikus világunkkal.

- Cica, megmasszírozol? - kérdezi.
- Persze édesem. - válaszolom és már tekerem is le az üvegcse kupakját.

Tenyerembe öntök, az üveget közelemben hagyom, tudom kelleni fog még sok belőle. Lábai mögé térdelek és pici lábfejét veszem kezembe. Először csak finoman bekenem, majd óvatos mozdulatokkal masszírozom talpát, lábujjait. Szeretem kezemben tartani, oly pici és finoman nőies. Anna halkan felsóhajt amikor igazán jól esik neki a mozdulatom. Hosszan masszírozom, majd a lepedőre engedem, megint olajat öntök kezembe és elindulok vádliján felfelé. Szétkenem az olajat finom bőrén, felfelé haladva hol erősebben, hol gyengédebben gyúrom át fáradt lábát. Visszafelé mindig csak simogatásszerűen haladnak ujjaim.

Sóhajai annyira erotikusan sejlenek fel a félhomályban. Megint veszek olajat és combján haladok felfelé egészen popsijáig de nem tovább, még nem tovább bár néha mintegy véletlenül, hüvelykujjam elhalad nagyajkai mellett finoman megérintve azt. Lassan telik az idő, nem sietek hiszen miénk az éjszaka, csak jól érezze magát. Az érintések és a látvány bennem is nyomot hagy mert már szinte az eleje óta keményen áll férfiasságom, van, hogy végighúzom lábán.

Persze megint olajra van szükségem, finoman bekenem vele fél popsiját, két kézzel masszírozom, simogatom, hozzáérve ánuszához, megsimogatva megduzzadt nagyajkait. Kényelmes pozíciót keresve nyújtja ki közben kezeit. Befejezem bal oldalának masszázsát és visszatérek lábfejéhez de most már a jobbhoz. Ugyanezt eljátszom vele, közben élvezem halk sóhajait. Segít vele, irányít, mikor, melyik mozdulatom a legfinomabb neki.

Lassan megint popsijához érek, először csak a jobb oldalát kényeztetem ahogy a balt percekkel korábban majd most már mindkét kezem, teljes fenekét simogatja. Felfelé még erőteljesebben majd visszafelé hüvelykujjaim végigsimítják ánuszát és csúsztatom azokat nagyajkain át, végig. Ismét és ismét. Anna nagyobb terpeszre nyitja combjait, kívánva, akarva, izgassam már végre de én csak popsiját, combja tövét és nagyajkait simogatom.

Ismét olajjal kenem be kezem, vállaira helyezem, erőteljesen de finoman masszírozom, vállait, karjait és nyakát. Búgó hangja elárulja, mennyire élvezi bár visszafogottabban mert leányunk a másik szobában alszik, már ha alszik ilyen korán.

Lassan a haladok derekán lefelé, de mindig felfelé haladva fejtek ki erősebb nyomást, vigyázok is rá mert nem vagyok képzett masszőr és nem akarom a gerincsérvét rosszabb helyzetbe hozni. Elérem megint popsiját, most hagyom, hogy teljesen szétnyissa combjait. Közéjük térdelek, férfiasságomon szinte érzem szemérme felől áradó, hívogató forróságot. Két kezemmel combjai és szeméremajkai találkozásánál simogatom, erotikusan rám néző kisajkait csak néha érintem meg, csiklóját elkerülöm viszont popsijának bejáratát minden alkalommal, finoman megérintem.

Anna mind többször nyög fel, tudom, érzem, ez jó neki, jól érzi magát, elengedte magát, kész elérni a csúcsot, kívánja is de én még több, még nagyobb örömet akarok adni neki.

Ujjaim kalandoznak, szinte véletlenszerűen érintem érzékeny pontjait, Anna egyre többször nyög fel, majd amikor megérintem csiklóját, szinte felsikolt. Hátrébb húzódok, fejem combjai közé préselem, nagyobbra nyitja azokat, kinyújtom nyelvem és megérintem vele csiklóját, hangosan felbúg hangja....
massage.gif

Az Ötödikes 6. - Anyu is akar valamit

Nicki csak áll az ajtóban, a köré tekert törölköző épp csak mellbimbóit fedi de alig takarja szemérmét, anyja mohón nyeli el férfiasságom de amint visszatér belé a vér, egyre kevesebbet tud eltüntetni belőle. Persze, nem minden nő képes mélyen elnyelni viszont ez cseppet sem zavar, hol Nickire nézek, hol pedig az anyjára aki néha kinyitja szemét és kutatóan pillant rám. Kezemmel arcát fogom meg, oldalról végigsimítok rajta, egyre gyorsabban mozgatja fejét, kényeztet.- Mamaaaa! - hallom a fürdőszobaajtó felől Nicki méltatlankodását - Bitteee!

Az anyja ránéz, kis szünetet tartva.

- Nicki loss mi bitte, i hob scho lange nimma sex hobt, wenn es dia nit gefällt nimm dei Gewand und voaschwinde! - Nicki hagyj békén kérlek, rég nem szexeltem és ha ez neked nem tetszik, vedd a ruhád és tűnj el! - válaszol majd ismét kiéhezve veti magát férfiasságomra. A lány csak néz arcán sértődött tekintettel de nem mozdul.

Intek Nickinek, aki még egy kis ideig hezitál majd közelebb lép, bal lábát felteszi a kanapé karfájára, szeméremajkai megnyílnak, jobb tenyerem felfelé fordítom és ujjaimmal végigsimítok nedves punciján. Ott hagyom kezem, simogatom duzzadó nagyajkait, középső ujjam csiklóját érinti, finoman kezdem izgatni. Az anyja felnéz és észreveszi amint a lányt érintem, elmosolyodik majd nyelve érzéki táncba kezd makkomon. Nyalja, csókolja, ajkai közé véve szopja, minden lehetséges módon magának akarja. Néha halkan felsóhajtok az izgalomtól, rám néz, felemeli fejét, tekintetében forró vágy.

Hátrébb lép, kibújik nadrágjából, fekete áttetsző tangáján átviláglik bozontjának árnyéka. A bugyitól is megszabadul, ott áll előttem teljes, meztelen valójában. Odébb tolja a dohányzóasztalt és megfogja kezem.

- Käm! - Gyere! - mutat a világos, puha szőnyegre.

Felállok, majd hanyatt fekszem rajta, férfiasságom mered felfelé. Átlép rajtam, leguggol, kezébe véve farkam illeszti hüvelyének bejáratához és lassan ráereszkedik. Érzem amint nedvesség árasztja el férfiasságom, felnyög amint rövid vaginája körülöleli, makkom szinte méhében érzem. Lassú mozgásba kezd, előre és hátra, felém majd vissza. Fekete szőre csiklandozza szeméremdombomat. Kinyújtom kezem, alig érintem pici mellbimbóit, azok pillanatok alatt megkeményednek, élvezettel játszom velük. Ő egyre csak zihál, nyög, nem hangosan de kéjjel telve.

Nickit keresem tekintetemmel de nem találom a kanapénál, árnyék vetül rám és látom amint átlép fejem felett, mellé térdel, számra ereszkedik, épp olyan távolságba, hogy nyelvemmel elérjem. Kinyújtom azt, megérezve puncijának ízét, kalandra kel. Szeméremajkai között fut, most nem elkerülve csiklóját hanem céltudatosan ott nyalva, izgatva őt. Felszisszen, hosszan majd halkan felsóhajt, két kezével felfelé húzza szeméremdombján a selymes bőrét, pici de már kemény pontja napvilágra kerül, nyelvem köröz és siklik rajta.

Anyja egyre gyorsabban mozog, meglovagol, hol szorít, hol enged majd lányának a vállába kapaszkodva könnyít testhelyzetén. A két nő kéjének mikor halkabb, mikor pedig hangosabb jelei töltik be a szobát. Fülledt erotika illata és neszei adnak fantasztikus impulzusokat. Férfiasságomon táncoló, élvezetet elvevő anyja hirtelen hangos orgazmusban tör ki, megrándulva teste, farkamat összeszorító izmai közvetítik nekem mennyei érzéseit. Pár pillanatra megáll, majd tovább mozog, egyre gyorsabban, minden irányba rajtam, megint és megint csúcsot akarva.

Egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, kényszerítem magam, próbálom késleltetni a férfiasságom által közvetített impulzusok csúcsra törését.

- Käm nit in die Muschi i näm koa Pille! - Ne élvezz a puncimba, én nem szedek tablettát! - zihálja felém majd felnyög és megrázkódva élvez el ismét, a lánya vállaiba kapaszkodva.

- Ich kann nicht mehr halten! - Nem tudom tovább tartani! - lihegem mire felemelkedik és ajkai közé veszi farkam, tenyere ráfonódik, gyors mozgásba kezd vele. Nicki is egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, amint elér a kéjes csúcspont, szinte egyszerre nyögünk fel, arcomat elönti nedvessége, megvonaglik rajtam, fehér nedvem lüktetve hagyja el farkam az anyja ajkai közé, keze egyre csak kényszeríti ki belőle az összes spermát, nyelve makkomat simogatja. Nicki megkapaszkodik a kanapé szélében és feláll. Tekintetem anyjára szegeződik, akinek arcán örömteli kifejezés tükröződik, mint egy ínyencfalatot ízlelve tünteti el nedvemet szájában.

Nicki a kanapéra ül, onnan néz ránk csillogó szemmel.

- Maaah des woa so guat! - Ez nagyon jó volt! - mondja az anyja halkan és feláll ő is, a lánya mellé ül. Nehezen mozdulok meg a földön, felkönyökölök és csak nézem őket, semmi közös, semmi anya-lánya vonást nem tudok felfedezni bennük.

- So mei Mädl, es woa nit so schlecht? - Ugye lányom, ez nem volt olyan rossz? - kérdezi lányától.

- Guat wars! - Jó volt! - mosolyodik el Nicki is.

- Supa! Dann moch ma nächtes moi wieda! - Szuper, akkor legközelebb is csináljuk! - válaszol az anyja

- I muas noch beweis mochn! - Még bizonyítékot kell csinálnom! - folytatja a lány - Mama, moch bitte poa Fotos von uns! - Anya, kérlek készíts pár fotót rólunk! - kéri. Az anyja feláll, én is a kanapéra ülök Nicki mellé, átölelem, jobb kezem vállán, a bal a cicijén. Villan a telefon vakuja, jó pár képet csinál rólunk majd leteszi a mobilt és elindul a fürdő felé. Nicki keze hasamra vándorol, combjaim közé fúrja.

- Geht noch einmal? - Megy még egyszer? - kérdezi és finoman simogatni kezdi farkam.
mama.gif

Az Ötödikes 5. - Beteljesülés után

Nicki jobb kezébe veszi farkam, villámgyorsan közelít ajkaival felé és öleli körül vastag ajkaival makkomat. Felsóhajtok amikor szájában érzem magam, a jóleső érzéstől libabőrös leszek. Tenyere finoman simul bőrömre, mozdul keze rajta. Épp csak ajkai között tartja, nyelvével mintegy fagylaltot nyalva izgat. Szőke haja néha hasamhoz ér, izgatóan csiklandoz. Átadom magam orális kényeztetésének, bár állva annyira nem szeretem mint fekve de most nem érdekel. Nicki egyre többet és többet tüntet el férfiasságomból, nyála nedvesti azt, lihegve kapkodja a levegőt, mohón szopja farkam, néha szájában tartva megszívja makkom.

Másik keze fenekemre csúszik, körmeit mélyeszti belé, így húz maga felé. Érzem mennyire türelmetlen, egyre nagyobb tempóban mozog feje rajtam. Hirtelen finom huzat csapja meg meztelen testem majd abba is marad. A szobaajtó felé fordítom fejem, megrémülök amint a résen meglátok egy női fejet. Nicki nem vesz észre semmit, élvezettel játszik farkammal. A barna hajú, kék szemű arc meglepetten néz, majd elmosolyodik, ujját - engem csendre intve - függőlegesen a szája elé emeli.

Nem tudom ki lehet, de majdnem biztos vagyok benne, hogy Nicki anyja jött haza váratlanul. Körbenyalja ajkait és kéjesen lehúnyja szemét, keze lassan eltűnik kabátja alatt. Kicsit megnyugszom és hagyom, megint elárasszanak a kéjes impulzusok.

Nicki csapzott haját hátra simítja:

- Fick mi Markus, fick mi bitte! - Dugj meg Markus, dugj meg kérlek! - mondja és feláll majd négykézláb a kanapéra térdel. Az a látvány ahogy fehér popsija hívogatóan néz rám, még keményebbé teszi farkamat. Közelebb lépek hozzá, végigsimítok rajta majd ujjam gerince végétől, ánuszán át csúszik szeméremajkaira. Nicki felnyög amint duzzadt csiklóját érintem meg vele. Tenyerem szemérmére fektetem, középső ujjam ajkai között húzom el majd vissza így simogatja, elmerülve forró nedvességében.


Pillantásom megint az ajtó résére esik, de nem látom most ott a nőt. Ujjam elmerül szeméremajkai között, egyre mélyebbre hüvelyében majd hirtelen kihúzom és most már kettővel térek vissza belé. Nicki felnyög majd elkezdi kapkodni a levegőt. Hüvelyujjam pici ánuszán pihen, aprókat mozdulva rajta, épp csak simogatva azt. Tenyerem nedvességétől tocsog, egy ideig még ujjaimmal masszírozom szűk hüvelyét majd amikor hallom, lassan eléri a csúcsot, abbahagyom, lassan kihúzom belőle.

Lejjebb engedi vállát a kanapéra, farkam pont egy vonalba kerül nedvességtől csillogó szeméremajkaival, makkom bejáratához illesztem, amint belé hatolok, hangosan felnyög. Felnézek ismét, az ajtóban meglátom a barna hajú nőt amint már kabát nélkül, kigombolt blúzban áll ott. Egyik keze nadrágjában a másik melltartójában, kéjes tekintettel simogatja magát, biztatóan bólint felém, mintegy megerősítve, sugallva: dugd meg!

Két kezem derekára teszem, én előre mozdulok, magam felé húzom, mámorító érzéssel tölt el amikor végigér farkam szűk hüvelyében, Nicki hangosan felnyög, az ajtóban mosolyra húzódik a nő szája és biztatóan bólint. Ahogy férfiasságom kitölti nedves vagináját és előre hátra mozdul benne, a lány egyre kéjesebben zihál, nyög. A látvány ahogy hol eltűnik, hol majdnem teljesen napvilágra kerül farkam, megcsillanva rajta Nicki kéjének nedvével egyszerűen elveszi eszem, élvezettel nyögök én is. Minduntalan felpillantok a résnyire nyitott ajtóra ahol a nő arcán izgalmas, érzései jelennek meg, keze nadrágjában masszírozza csiklóját.

Megszűnik az idő, csak a kéj járja át testem, a kis nappaliban a lány hangosan élvező hangja visszhangzik, néha szinte élesen sikítva adja ki magából érzéseit.

- I koa nimma! - Nem bírom tovább! - I käm glei! - Mindjárt elmegyek! - nyögi hangosan és megremeg teste amint átjárja minden porcikáját a mennyei beteljesülés. Hüvelye meg-megszorítja vérrel telt férfiasságom, nem állok meg hanem tovább mozgok benne, hagyom, hogy engem is elborítson a visszafordíthatatlan beteljesülés.

- Käm, käm, i wü dei Tschuri in mei Pritschal. - Gyere, gyere, a puncimban akarom érezni a spermádat! - nyög fel hangosan, goiserni dialektusban. Már csak arra lett volna időm, hogy hirtelen kihúzzam farkam belőle és a popsijára élvezzek mert a bizsergés ágyékomból iszonyatos gyorsasággal ér el, de így előre lököm csípőmet, megmarkolva popsiját lüktetem spermámat belé.

Fokozatosan elhalkulunk a szobában, lélegzetvételünk is normalizálódik. Kihúzom férfiasságom belőle, nyomában fehér nedvem buggyan ki belőle. Odakapja a kezét és megfordul. Nagy cicijei mellkasán terülnek el, megsimogatom és megcsókolom mindkettőt. Érintésemre azonnal megkeményednek mellbimbói. Kielégült arcán édes mosoly jelenik meg, ajkaira is csókot lehelek, Feláll és remegő lábakkal elindul a fürdőszoba felé. Az ajtó résében most nem látom az ismeretlen nőt.

Hallom amint megnyitja a zuhany csapját, megfordulok és leülök a kanapéra. Hátam mögül mozgást hallok, de amint arra néznék az ülőgarnitúrát megkerülve az ismeretlen nő áll velem szemben. Csak a fekete nadrág van rajta, az is kigombolva, fedetlen felsőtestén enyhén megereszkedett cicijei néznek velem szembe.

- Hallo! I bin da Mama von da Nicki. - Szia! Én vagyok a Nicki anyja! - mutatkozik be térdel le elém.

- Mei Mädl hot vü Tschuri auf dei Schniedelwuz gelassen. - A lányom sok spermát hagyott a farkadon. - mondja és a szájába veszi már lassan lankadó farkamat, érzékien nyalogatja le róla azt. Megáll a vér kiáramlása és ismét duzzadni kezd, ajkainak és nyelvének játékára.

- Mama, wos mochst Du da???? - Anya mit csinálsz te itt???? - hallom Nicki meglepett felkiáltását.

Az anyja kezében tartva farkamat rá néz:

- I wü a sei Schwanz! - Én is akarom a farkát! - mondja és ismét ajkai közé veszi, érzékien öleli körül ajka. Nickire pillantok aki elképedt tekintettel néz ránk....

cr.gif

Az Ötödikes 3. - Meglepetés

Izgatottan dolgozok egész nap, délben pedig odafigyelek arra az ötödikes, végzős osztályra amibe Nicki is jár. Most már tudatosan mosolygok és nézek minden lány szemébe, szinte flörtölve velük. Nickin egy piros blúz van, ismét V kivágással, kiemelve dekoltázsát. Édesen mosolyog amint elveszi a tányért tőlem, keze szinte véletlenül ér az enyémhez majd tovább megy.

Amint elmegy az osztály Felix nevetve megjegyzi: Nicki ebben a blúzban maga, egy két lábon járó szexuális zaklatás. Nevetünk rajta, ő nem tudja amit én, hogy ezt a "zaklatást" én ma megkapom. Elgondolkodom, van még egy-két lány ebben az osztályban akivel szívesen megismerkednék.

Kettőkor gyorsan szedjük le a pultot mert Felixnek elő kell azt készítenie azt a vacsorához. A maradék levest műanyag vödörbe öntöm, a disznósültet kisebb GN tálcára és lefóliázom, a káposzta szintén vödörbe kerül. A zsemlegombócra is fóliát teszek és megy a hűtőházba.

Még előkészítem a holnapi reggelit egy tálalókocsira és betolom azt is a hűtőbe. Fél négykor elköszönök a kollégáktól, gyorsan öltözöm és sietek az autóhoz. Hideg van kint, le is fagyott a szélvédő, de pillanatok alatt le tudom vakarni a jégkaparóval róla a vékony jégréteget. Kikanyarodok az utcából de most nem hazafelé, hanem az ellenkező irányba.

A város végét jelző táblát elhagyva sem lehet harminc km/h-nál gyorsabban menni, egy keskeny út visz körülbelül négy kilométer hosszan a következő településig. Nyáron romantikus de ilyenkor is szép, ahogy a a havas erdőben kanyarog. Nem megyek sokat amikor megpillantom Nickit. Zöld neonszínű dzseki van rajta és szoknya libben ki alóla. Megállok mellette, kinyitom az ajtót. Mosolyra nyílik szája amikor megpillant. Beül és azonnal hozzám hajol, egy gyors csókot nyom ajkaimra.  Én viszonzásul megsimogatom a hidegtől kipirul arcát.

Nem megyünk sokat, alig, hogy kiérünk az erdőből, egy viszonylag új társasházhoz kanyarodok. A számozott parkolóhelyek mutatják melyik hely kié is a házban. Nicki előre megy, én utána az első emeletre, fordul a kulcs a zárban és nyílik az ajtó. Becsukom és amint megfordulok, izgalomtól csillogó tekintetével találom szemben magam.

- Überraschung! - Meglepetés! - neveti el magát amint a kabát cippzárját lehúzza, Dirndl bukkan elő. A zöld ruha alatt, fehér hozzá illő blúz aminek dekoltázsából kivillannak hatalmas mellei.


- Woher hast du das gewusst? - Honnan tudtad? -  kérdezem.

- I hobi zufällig gehört als du mit Felix gesprochn host da du Dirndl sexy findst. - Véletlenül hallottam, amikor Felixel beszélgettetek és te mondad neki, hogy a Dirndl-t találod a legszexisebb viseletnek. - válaszol majd felakasztja a kabátot a fogasra. Ahogy kibújok a kabátomból, közelebb lép hozzám, cicijei mellkasomra fekszenek, ajkai az enyémhez érnek. A dzseki kiesik a kezemből, nyelve izgalmas játékba kezd az enyémmel. Azonnal érzem, hogy nadrágomban feszülni kezd férfiasságom.

Kezem vándorútra kel, nyakát simogatom majd a vágy nem hagyja sokáig, hogy ott ragadjak, elindul lefelé gerincén át popsija felé. Ahogy tenyerembe fogom, enyhén hátrafelé tolja fenekét. Élvezettel simogatom, magam felé húzom, feszülő férfiasságom combjához simul. Ajkaba mélyeszti éles fogát, de nem érdekel a fájdalom, ez most kéjes érzés.

Jobb kezemmel szoknyája alá igyekszem, a ballal segítek neki az anyagot feljebb húzni. Megérzem popsijára feszülő, vékony, testszínű harisnya alatt bugyija vonalait. Tenyerem fenekére simítva mozdítom lefelé, combjai közé. Jobb lábát felemeli és átfogja vele derekamat, forróságot érzek ahogy szemérme felé közelítek. Felsóhajt és megint ajkamba harap. Ahogy simogatom, lassan nedvességet érzek átütni az anyagon, Nicki halkan sóhajtozik.

Leveszem lábát derekamról, elindulok a nappali felé, magam után húzva őt. A kanapénál megállok, óvatosan leültetem, csillogó szeme sugárzik a vágytól. Elé térdelek, szétnyitja combjait, a ruhát feljebb húzza magán. Megcsókolom fedett szeméremdombját, majd a vékony harisnyát egy határozott mozdulattal széttépem combjai között.

Mah des is geil! - Ohhh ez de felhúz! - suttogja és ujját befűzi fehér bugyija alá, megemeli, oldalra húzza. Elém tárulnak simára borotvált, duzzadt nagyajkai és a közűlük hívogatóan rám néző, nagyobbacska kisajkai. A nedvesség amit a bugyi leitatott róla ismét megjelenik, közelebb hajolok, kinyújtom nyelvem, megérintem vele. Nicki felsóhajt.

- Sie is deins sexy Chef! - A tiéd szexi Séf!
lick_1.gif

Az Ötödikes 4. - Zuhatag

Kezét tarkómra fekteti, óvatosan maga felé húz, nyelvem duzzadó ajkain siklik végig, a külső felén, a combja vonalán. Élvezem ahogy minden mozdulatomra érzékenyen reagál, érzem szemérmének csábító illatát, alig tudom visszafogni magam, hogy ajkai közé nyaljak de nem sietek, ki akarom minden percét és bőrének minden négyzetcentiméterét élvezni.

Végigsímítok combja belső felén, csókolni akarom ott is de a harisnya elfedi azt. A megkezdett szakadás mentén könnyed mozdulattal tépem tovább, felszabadítva selymes bőrét, ajkaimmal rávetem magam. Apró csókokat lehelek rá, közelítve térdének hajlata felé majd vissza és épp megint csak nagyajkait érintve a másik lábát célzom meg, érintem, csókolom és ujjaim begyével simogatom. Nicki alig hallhatóan sóhajtozik, amikor kéjesebb impulzust kap, hangosabban felnyög.

Jobb kezével a minduntalan visszacsúszó bugyit tartja meg, mintegy felkínálva nekem magát. Elhagyom combjait, szeméremdombjára lehelek csókot, kisajkait és csiklóját kerülgetve siklik nyelvem rajta. Még és még kínzom, hagyom elhatalmasodni a vágyat benne. Újra visszatérek egy-egy apró csók erejéig combjaira majd megint körbe-körbe cikázik nyelvem simára epilált szemérmének selymes bőrén. Nicki szinte eltépi a bugyit amit kezével eltart magától, akarja, hogy elmerüljek végre nedves puncijának izgalmasabb területein.

Még húzom az időt, majd beljebb kerül nyelvem, de csak kisajkai vonalán érintem meg. Pillanatra benntartja a lélegzetét majd jóleső, halk nyögéssel engedi ki. Le és fel nyalom, lehelek apró csókokat rá, csiklóját még elkerülve de egyre mélyebben elmerülve közöttük. Hüvelyének bejárata belől nedvesség csillan meg, egyre több és több. Jobb kezem középső ujját érintem popsija felé patakzó fényességbe, lenyalom róla, ágyékom szinte belerándul a mennyei íz okozta impulzusba. Ujjam vaginájának bejáratára helyezem, nem mozdítom semerre csak ott tartom, hogy érezze bármerre elindulhat.

Nyelvem már mélyen ajkai között kalandozik és mintegy véletlenül, egészen szeméremdombjáig húzom, át csiklóján. Nicki hangosan felnyög. Megint és megint végigcsinálom ezt a számára gyönyört adó mozdulatsort, minden alkalommal beleborzong, egyre hangosabb jelét adja élvezetének. Számat csiklója köré tapasztom, piciket nyalok rajta, hüvelyénél pihenő ujjammal óvatos köröző mozgásba kezdek, egyre beljebb és beljebb jutva forró világába. Megemeli csípőjét, teret adva és kívánva a kényeztetést. Ujjam finoman mozgatom benne, csiklóját körbe-körbe nyalva, néha forró levegőt ráfújva izgatom. Nicki lélegzetvétele egyre kapkodóbbá válik, már-már elérne a csúcspontra amikor elhúzom nyelvem, ujjamat is megállásra kényszerítem.

Hallom amint szapora légzése lassulni kezd, csak ujjam mozdul hüvelyében finoman, mellé csúsztatom a mutatóujjat is. Keresgélni kezdek, de az első tapintásra felfedezem azt a misztikus pontot, ujjaimat felváltva mozgatom, simogatom, masszírozom. Nyelvemet óvatosan érintem ismét csiklójához, piciket nyalintva rajta. Hallom ahogy megint szaporábban veszi a levegőt, kéjesebb impulzusoknál hangosan felnyög. Nem sok kell ahhoz, hogy elérje az orgazmus testét, előtte pár pillanattal megint elhúzom nyelvem, csak ujjaim masszírozzák egyre erőteljesebben G-pontját.

Felegyenesedek, bal kezemmel enyhe nyomást fejtek ki szeméremdombjára és hüvelyujjammal erőteljesebben simogatom csiklóját. Nicki egy pár pillanatig még lebeg a valóság és a kéjes álom között majd szinte váratlanul feszíti meg testét, sikolt fel, hangosan, a szobát betöltően indul el az orgazmus felé vezető úton. Két ujjam hüvelyében vadul táncol, megemeli csípőjét, hirtelen fehér sugár tör elő felém, arcomra és mellkasomra jutva. Nem hagyom abba, csiklóját folyamatos ingerlés alatt tartom, másik kezem ujjai is vadul játszanak benne, nem tudja abbahagyni, teste folyamatosan, remegve éli át a kéjt.

Megállítva ujjaimat, ő is nyugodtabbá válik, leengedi csípőjét a kanapéra, lihegve néz rám, szemében csillogó boldogság. Lassan hagyom el szűk hüvelyét, engedem el szemérmét. Fölé hajolok és megcsókolom.

- Maah des war so guat! - Ó ez mennyire jó volt! - suttogja remegő hangon, kezét nyújtja felém, segítsem felállni. Hátat fordít.

- Hüf mia! - Segíts! - nyújtja kezét a ruha kapcsai felé. Kigombolom, előtűnik háta, megcsókolom. Nicki megfordul és a földre dobja, kibújik rövidke blúzából is. Hatalmas cicijei kibuggyannak a szűk melltartóból. Kinyújtom kezem feléjük de mire odaérne már az a ruhadarab is lehullik róla. Férfiasságom fájdalmasan feszül a nadrágban, kibontom az övem de ő gombolja ki a farmert és húzza bokámig a bokszeralsóval együtt, felcsillan tekintete.

 

Az Ötödikes 2. - Üzenet

Ismét korán ébredek, halkan zárom a hálószoba ajtaját és megyek ki a konyhába. Jólesően iszom meg a reggeli szokásos, közel fél liter vizet majd leülök. Várom, hogy elkészüljön a kávé addig a telefonomon böngészem az internetet. 

Lementek néhány érdekes képet, majd saját gondolatokat hozzáfűzve töltöm fel a Twitterre. Hamarosan lájkolják is kedves követőim, néha megjegyzéseket fűznek hozzá. Kitöltöm a kávét, megkeverem a cukrot benne és visszaülök. A Messenger értesítést küld, valaki szeretne kapcsolatba lépni velem. Kíváncsian kattintok az üzenetre. Meglepődve látom, hogy Nicki neve tűnik föl. Elfogadom a felkérést. Szinte azonnal jön is egy "Guten Morgen :) " üzenet. 

Rágyújtok, jólesően szívom be a füstöt és utána kortyolok egyet a kávéból. Én is köszönök neki, hagyom ő vezesse a beszélgetés fonalát. Sok minden szóba kerül, a családja, testvérei, az iskola és közös témánk az internátus. Szülei elváltak, az anyja itt bérel nem messze, a városhoz tartozó helyiségben, egy kis lakást. El is felejtkezek az idő múlásáról de hirtelen megakad a szemem az órán. Mennem kell sajnos és félbe kell szakítani a beszélgetést. Elköszönök tőle, felállok az asztaltól. 

Még rápillantok az üzentekre amikor a szövegbuborékban érdekes válasz jelenik meg. 

- Tudod, hogy hívnak a lányok az osztályban? - kérdezi. Visszaülök.

- A szexi Chef. - folytatja. Remélem ezt azért írta mert ebbe az irányba akar tovább beszélgetni. Csodálkozóan kérdezek vissza.

- Valóban ? 

- Igen, és ráadásul fogadást is kötöttünk melyikünk jönne be neked. - most esik le, hogy amikor Nicki osztálya jön enni, sok lány szinte felfal a tekintetével, kedvesen mosolyognak rám, ráadásul a keresztnevemen szólítanak.  

- Hogy érted azt, hogy melyikőtök jönne be nekem? - kérdezek rá.

- Tudod, hogyan értem. - jön a válasz, benne a célzással. 

- ÁÁÁÁ értem. - írom vissza. - Te is benne vagy a fogadásban? 

- Igen! 

- Akkor tegyünk érte! - bátorodok fel. Válaszként egy selfie érkezik, mosolygós arcával majd még egy kép, amin melltartóban és tréning nadrágban pózol. Hatalmas cicijei szinte kibuggyannak a fehér push up-ból, hasán szexi hurkával. 

- Virtuálisan nem szeretem. - pötyögöm a telefonba - de nagyon vágykeltő amit küldtél.

- Akkor találkozzunk délután ha jó neked. - írja és megint jön egy kép, a nadrág átlósan le van húzva egyik combján, sima szeméremdombja és ajkainak felső vonala látszik rajta. 

- Nem találkozhatunk nyilvánosan - figyelmeztetem. 

- Tudom! De anyámnak van nem messze egy kis lakása és ha délután dolgozik akkor oda mehetünk. - szóval már kitalálta a megoldást is. Nem sok gondom lesz akkor vele. 

- Rendben :) - írom felvillanyozva - Indulj el Lauffen felé az úton és ott felveszlek olyan fél négy után. 

- Szuper, nagyon várom már! - ismét elköszönök és rohanok készülni, még a végén elkések a munkából. 

 

Az Ötödikes 1. - Pillantás

Hajnalban kelek, tényleg hajnal van, a telefonom 3:45-kor kezd el zenélni. Oldalra fordulok, kinyújtom kezem és gyorsan elnémítom. Nem akarom, hogy Anna felébredjen rá. Ő majd fél hatkor kel. Magamra kapom a köntösöm bár a sötétben még keresgélem melyik oldalról bújjak is bele de végre megtalálom. Halkan csukom be a hálószoba ajtaját és megyk ki a konyhába. 

A kávéfőző mellett egy csészében a tegnapról megmaradt kávé, a jó öreg Szarvasiban pedig már a friss bekészítve. Bekapcsolom, fogom a csészét és megmelegítem a mikróban. Ébredezek. Szeretem a hajnali csendet ami körülvesz. Megnézem a mai menüt, végiggondolom mit és milyen sorrendben készítek majd el. A telefonon futólag kattintok már csak a Facebookra mert lassan érdektelenné válik számomra, a Twitteren sokáig elidőzök. Érdekesebb, nyíltabb és senki sem posztol politikát. 

Borotválkozás és zuhany, majd gyorsan öltözök, sietek. Ma én csinálom a reggelit az Internátusban. Kint hideg van, jeget kell vakarnom a szélvédőről. Beérve gyorsan kapom magamra a szakácsruhát, igyekszem mindennel gyorsan elkészülni. Hat óra tájban már minden felállítva, a büfé kész. Még egyszer végignézem, hozok még porció vajat majd elindulok vissza a konyhába. Ahogy belépnék, hallom valaki kopog az étterem ajtaján. Visszafordulok. Egy ismerős arc mosolyog rám. Kinyitom az ajtót. 

- Guten Morgen! - köszönök és kérdően nézek rá mivel csak fél héttől lehet jönni reggelizni. A kék szem reménykedően válaszol.

- Jó reggelt! Lehetne, hogy én most jöjjek? - kérdezi. - Szeretem ilyenkor a nyugalmat és nyugodtan tudok még olvasni is a kávé mellett.

- Persze. - válaszolom - én is azért jövök mindig korábban mert nekem is kell a nem rohanós reggeli előkészület. - folytatom. Köszönettel mosolyog rám és hóna alatt egy vastag könyvvel elindul egy asztal felé. Én visszamegyek a konyhába és folytatom amit elkezdtem. Lassan megérkeznek a kollégáim is, a konyhafőnök, az ötvenes Otto, Felix a harmincas éveiben járó, mindig mosolygós szakács kollégám és a jugó mosogatók. Nekem csak jugók pedig Boszniából menekültek annó a háború elől. Ezer éve itt dolgoznak. 

Az ebédnél épp Felix van velem, kiadni azt amikor megjelenik a reggeli lány. Megint mosolyog, fehér, V kivágású  póló, alatta push up melltartó és kék farmer. Alig tudom levenni szemem nagy cicijei körvonalairól. Ahogy tovább lép, megakad a szemem popsiján. 

Nem szabad! - zakatol a fejemben - fiatal még, annyi idős mint a lányod! - korholom magam. A lány még mielőtt kimenne tálcával a kezében, visszanéz az ajtóból és elmosolyodik. Az osztály elmegy, várjuk a következőt. Felix nevetve fordul hozzám. 

- Markus du Striz! - Markus te strici! Ugye milyen hatalmas mellei vannak a Nikinek? - kérdezi. Szóval Niki a neve a lánynak. Felix már két éve dolgozik itt és ismeri szinte az összes diákot.

- Na igen - válaszolom - viszont nagyon fiatal még és ugye én a MILF-eket szeretem.

- ÁÁ dehogy! - válaszolja - ő már ötödikes és tavaly volt a huszadik születésnapja. Nem is foglalkozom tovább a dologgal, csak viccelődünk rajta. Szeretem a kollégáimat, jó team és jó velük dolgozni. Fél háromkor végzek is. Átöltözök, elindulok haza.

Útközben még megállok a Spar-nál. Körbenézem a sör kínálatot és meglepődve látom, hogy akciós a Pilsener Urquell, 55 eurócent darabja. Gyorsan a kocsiba teszek egy kartonnal. Ahogy a sorban állok, látom a helyiek, osztrákok nem élnek ezzel az akcióval. Ők megveszik a saját söreiket akár kétszer annyiért is. Igazuk van, ezzel is a gazdaságot erősítik de én nem hagyom ki a finom cseh sört.

Otthon leülök a konyhában, nyugodtan rágyújtok, olvasgatok. A fb-on az egyik iskolánk oldala ugrik fel, valamilyen rendezvény képei. Végignézem azokat, majd véletlenül meglátom az egyiken Nikit. A sok közül csak azt lájkolom amin ő is van. Mivel nem tudom a vezetéknevét és azt sem hogyan írja a keresztnevét, keresgélek a fb-on de nem találom. Visszalépek a képhez, látom, hogy egy lájkkal több van rajta mint az imént. 

Végignézem kiknek is tetszik. Feltűnik a Nicki Niederbrucker név is. Rákattintok, és ő az. Átpörgetem a nyilvános profilját, szelfik a könyvtárban, kirándulások, nyaralás. Olvasás és a fényképezés tűnik a hobbijának, jól megkomponált fotók vannak az oldalán. Bezárom az alkalmazást.

Most gondban vagyok, mert egyrészt ő egy diák, habár már húsz éve felett de nem akarok zűrt a munkahelyemen. Úgy döntök, hogy hagyom is a dolgot. Nem kockáztatok...

6-kitap-okumak-yardimci-olur_cvzxdyzw5ustjzzwitmqnq.jpg

Szilveszter 3. - Vad

Két kezemmel megtámaszkodom a szűk helyiség fa borításában és nézem ahogy feje mozdul. A vad vágy ami hatalmába keríti, egyre intenzívebb mozgásra sarkallja, farkamon érzem mohó ajkainak érintését, nyelvének játékát. Nyálától nedvesen, csúszik szájába be, egyre, minden mozdulatnál mélyebben izgalmas impulzusokat adva. Éva nem játszik most óvatosan, érzékien, hanem szinte elveszi tőlem azt amit akar. Halk zihálása egyre elveszti a kontrollt, a kis szobában tompán hanzik fel. Rám emeli tekintetét, kíváncsian, milyen hatást ért el nálam és csillogóan mosolygó szemekkel nyugtázza, hogy rendkívül élvezem orális kényeztetését. Én is egyre többször sóhajtok fel, félhangosan.

Nem tart sokáig vad, forró játéka, kiengedi ajkai közül farkamat és rám néz. 

- Tocsog a bugyim, gyere dugj meg! - lihegi.

- Előbb kinyalná.... - kezdeném a mondatot de félbe szakít. 

- Nem, most dugj meg! - mondja szinte parancsolóan, villogó szemekkel és felegyenesedik, egy mozdulattal felhúzza a ruháját a derkáig, megfordul, beakasztja két keze ujjait a sárga tangabugyija oldalába. Megfogom kezét.

- Ezt én! - szólok felé. Kezét elhúzza és a falnak támaszkodik. Leguggolva, lassan a bokájáig húzom azt, hüvelykujjaimmal közben végigsimítok izmos combjain, vádliján. Ahogy szám popsija elé kerül, finoman beléharapok, Éva felnyög és lejjebb hajol, megtámaszkodik egy csomag, összehajtott és átkötözött ágyneműn. Kidudorodnak szeméremajkai, nem olyan mint ami a kedvencem de így vérrel telve és a nedvességgel rajtuk ami megcsillan a gyér fényben szinte vonzza nyelvem. Kinyújtom amennyire csak tudom, megfeszítem, elrejtett hüvelyének bejáratát megtalálva, belényomom. Megérzem vágykeltő ízét. 

- Mondtam, hogy most ne nyalj! Kevés az időnk, basszál meg végre! - lihegi. Pár mozdulatot teszek, csakazértis, ízlelem pár pillanatig majd felegyenesedek. Kezem csípőjén, makkom pont oda érintem ahonnan imént a nyelvem kihúztam és lassan előre tolom ágyékomat. Ahogy férfiasságom eltűnik benne, Éva félhangosan felnyög, hangjából minden kéjes érzését kihallom. Amint makkom eléri méhét. izmaival megszírtja enyhén farkamat. 

- Maradj egy kicsit így! - sutttogja - Hadd érezzem azt amit régóta nem! - nem mozdulok csak élvezem amint játszik vele de nem sokáig bírja. 

- Dugj, most dugj! - nyögi. Lassú, mozgásba kezdek, farkam minden szenzora közvetíti agyamba nedves hüvelyének térképét, ezáltal mennyei érzést ad. Halkan csattan szeméremdombom fenekén, Éva egyre hangosabban élvez. Két kezem popsiján, megmarkolom, néha erőteljesebben is, egymástól húzom el a két félgömböt. Nézem ahogy eltűnő majd napvilágra kerülő férfiasságomon megcsillan hüvelyváladéka, ánuszának pici rózsája is hívogatóan kelleti magát. Kapkodom a levegőt, élvezem a látványt, a hangokat, az érzést. Tudom ez most gyors menet lesz, ilyen felfokozott állapotban, ilyen rejtek szeretkezésben benne van az a bizonyos "csak kapjuk meg mindketten de gyorsan" érzés. 

Minden előrmutató mozdulatomnál, magam felé húzom, szinte felnyársalom őt, ezt egyre hangosabban lihegve nyugtázza, önkéntelenül átadja magát a követelt kéjnek. Nem kéne sokáig várnom arra, hogy elöntsön a mennyei érzés de akarom, hogy elélvezzen, akarom hallani, látni, érezni ahogy elönti a kozmikus érzés testét.  

Amikor minden kontroll nélkül felsikolt, bennem is egy pillanat alatt játszódik le az orgazmus felé vezető út, magamra húzva lüktet testem, előre rándulva spriccel farkamból spermám belé. Éva remegve élvezi, minden lüktetésemkor ami méhszájára kerül, felnyög, zihál. 

Kapkodja még a levegőt, amikor kihúzom farkam belőle, fehér cseppek hullanak a padlóra, szeméremajkain folyik végig aztán combján csurdogál lefelé. Látom fejével jobbra-balra tekint, keresve valami törlőalkalmatosságot de nem talál. Feladva azt, bugyija felé nyúl és felhúzza azt. Azonnal átüt a halványsárga anyagon a nedvesség. Ahogy megfordul, ujjaival végitörli lábát, majd lehullik derekáról a ruha. Szájába veszi spermámtól nedves ujját, kéjes arckifiejezéssel nyalja le róla azt, közben mosolyog. 

- Holnap találkozunk! - suttogja és megpuszilja számat, majd óvatosan kinéz az ajtón és eltűnik a folyosón. Rendbe szedem magam, kilépek én is a kis raktárból, elindulok a lépcső felé. Ahogy az első emeletre érek, Zoli alakja tűnik föl.  Vidám, kék szemeivel rám néz. 

- Bekajáltad te is a hónapok óta nem dugtam dumát? - kérdezi Évára célozva. Hirtelen nem is tudok mit mondani csak egy halk, félős igen hagyja el torkomat. Zoli megveregeti vállam. 

- Nyugi, Éva nimfomániás, semmi sem elég neki, mindenkivel megdugatja magát. - mondja.

- Már azt hittem csúnya verekedés lesz - válaszolom megkönnyebbülten neki.

- Az nem, de most megisszuk a maradék rumot is kettesben, és mesélek róla. - fordul meg és indul vissza az étterem felé. Egyetlen porcikám sem kíván több alkoholt de nincs mit tenni, utána indulok....