Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A szomszéd néni

avagy kalandozás új korok felé

2015. június 05. - Markus Andreas Schäfer

Délután van és nagyon meleg. Végre élvezhetem a napot a rövid szünetben. Mint mindig most is gyorsan levetkőzök, töltök egy jeges vizet és kiülök napozni a teraszra. Beszorul ide a meleg. Megpróbálok aludni de nem megy. Néha kinyitom szemem.

A szemben lévő ház ablakai pont ide néznek , az egyik lakásban lakik a házinéni. Övé a másik ház. Nem sokat beszéltünk eddig. Az ablak nyitva és mozgást látok ott, fél szemmel oda pillantok. A szomszéd néni könyököl az ablakban én néz felém. Mintha félmeztelen lenne. Igen az, látom fedetlen vállát de melleit takarja. Odafordulok, hogy lássa észrevettem. Észreveszi és felemelkedik, előtűnnek keblei is. Olyan hatvan év körüli lehet, vörös haj és napbarnított bőr. Int felém és eltűnik. Hamarosan hallom nyílik a ház kapuja és ő jön ki egyenesen be hozzánk. A folyosó ajtaját zárva tartjuk, kopognak. Hozom a kulcsot, a szomszéd néni áll ott. Egy farmer és fehér galléros póló van rajta. Mellei domborodnak.

Hallo - köszön - ne haragudjon de láttam, hogy mennyi szép növény van a teraszán és az egyiket nem tudom olyan távolról jól kivenni. Megnézhetném? 

Persze szívesen - válaszolom - a nejem ültette őket. ÓÓÓÓ akkor szívesen beszélnék vele mert szeretnék egy hajtást kérni - mondja. Akkor jöjjön át délelőtt, akkor lesz itthon. Most nincs itthon - mondom mosolyogva.

Cinkos mosoly villan szemében, megfogja a karomat. Kaphatnék egy pohár vizet? - kérdi. Hogyne - indulok befelé. Amint a vizet engedem hirtelen hátulról két kéz megfogja a farkam. Nem kell a víz, te kellesz - vált tegezésre. Megfordulok. Átölel és mohón tapad a számra, nyelvét mélyen belém dugva. Vadul, kiéhezetten csókol, harapdál. majd nem sokat teketóriázik, kilép a nadrágból és leveszi a pólót, melltartót. Nagy mellei a korához képest szépek persze kicsit meg vannak ereszkedve. Letérdel elém, lehúzza fürdőnadrágom és már keményedő péniszemet mohón veszi szájába. Meg-megszívva pumpálja a vért belé, egyre dagad és keményedik. 

Makkommal játszik, jobb kezével fenekemet fogja, ballal a zacskómat simogatja. Mélyen a torkára vesz, lassan, nedvesen szopja, egyre gyorsabban. Megtámaszkodom és hagyom magam. Élvezem. 

Käm fick mi - gyere dugj meg, mondja az itteni tájszólással. Feláll és bemegy a nappaliba, felül a kanapéra. Combjait szétnyitja és előtűnik szemérme. Mellei lógnak és hasa is de nem csúnyán, valamiért nagyon izgató. Borostás látványa felizgat, hozzá sietek, mellé ereszkedem és megcsókolom. Kezem szemérmére teszem, érzem nedvességét, simogatni kezdem. Ujjam eltűnik benne, masszírozom, simogatom tenyeremmel, ujjaimmal. Egyre gyorsabban vesz levegőt, közben erősödik hangja. Szinte nyomja magát kezemhez.  Izgatottan néz rám - gyere már, akarom a farkadat.

 

Mögé kerülök, felemeli lábát és kezével magába segít, hangosan felsóhajt a behatoláskor. Mozogni kezdek benne, van hely kalandozni, egyre gyorsabban lélegzik, hangosabban élvezi. I käm - elmegyek kiáltja és hamar, hangosan, búgva élvez el. Megfordul és fenekét széthúzva vár rám.

14.jpg

Mögé állok, marokra fogom férfiasságom és megnedvesítem, makkommal simogatom simára borotvált nagyajkait. Fenekét tolja felém - gyere belém - suttogja. Még izgatom farkammal csiklóját de amint a bejárathoz érek hirtelen rámtolja magát, mélyen sóhajtva. Endlich - lihegi - fick mi, végre, basszál. Hangosan élvez, beszél , kiabál közben. Tág hüvelyében egyre gyorsabban mozgok, minden pontot érintek makkommal. Néha fenekére csapok tenyeremmel, ilyenkor még hangosabb lesz. Hangos Oh mei Gott - Istenem kiáltással ismét elélvez. Remegnek lábai, hangja néha elcsuklik a kéjtől. Tovább csinálom és kis idő múlva megint a csúcson van. Hosszan élvezi az orgazmust. Érzem nem fogom sokáig bírni már. El fogok élvezni - mondom. Lecsúszik rólam és nedves farkamat a szájába veszi. Nem finomkodik, vadul szopja és simogatja. Érzem jön a vég - látom ő is érzi, feljebb emelkedik, kezével megmarkolja farkamat, szinte megfeji azt, én hangosan lüktetem minden spermámat mellére, Élvezettel törölgeti magát, ízleli ízemet. 

A kanapéra ültetem és mellé ülök. Ez váratlan volt - mondom neki. Igen az - válaszolja - de már többször láttalak napozni és megtetszettél ráadásul olyan régen nem voltam férfivel, hogy meg akartalak kapni. 

Kedves tőled . mondom mosolyogva. Ha gondolod máskor is találkozhatunk. Ha a férjem nem lesz itthon akkor szívesen átjövök - feleli. Ha lenne kedved még korombeli nőkhöz akkor elmeséllek a barátnőimnek. A mi korunkbeli férjeinket ez már nem érdekli vagy csak ránk untak. 

Felöltözik és ad egy csókot. Azért a virághajtásért még átjövök - köszön el. 

Csak ülök még magamban és gondolkozok. Húsz évvel idősebb nálam de neki is kell a szex. Nem is volt rossz. Kíváncsi kezdek lenni a barátnőkre.

16.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr757519208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása