Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A szomszéd néni - vagyis egy másik

2015. június 13. - Markus Andreas Schäfer

Délután kettő van. Épp hazaértem a munkából, van három óra szünetem. Iszonyú meleg van, gyorsan lezuhanyzok és törölközőben jövök ki a fürdőből. Az ajtóból látom, hogy a szemközti házban ott a múltkori kalandom az ablakban, meglát és integet, majd eltűnik. Hallom a bejárati ajtók csapódását. Kopognak a ismét a külső ajtón. Öltözzek vagy sem?  Azért veszek egy pólót de a törölköző marad. Kinyitom az ajtót, ketten vannak. Hadd mutassam be a barátnőmet - mondja. Helen vagyok, örülök - mondja félénken. Betessékelem őket és leültetem. 

Mondtam neked a múltkor, hogy vannak barátnőim akik el vannak hanyagolva és még nem temetkeznek el - szól múltkori kalandom. Meséltem Helennek rólad és kíváncsi lett. Helen is olyan hatvan fölötti, szőkére festett, vékony nő. Minimum húsz évvel idősebb nálam. Félénken mosolyog - igen sokat hallottam rólad Irenetől. Na végre tudom a nevét is a szomszéd néninek. 

Irene feláll - most hagylak benneteket de nem felejtettem el azt a virághajtást. Át fogok jönni érte. Megpuszil és elmegy. Bezárom mögötte az ajtót. Nem igazán tudom mit is tegyek mondja Helen. Megsimogatom arcát. Nem is kell, majd jön magától - válaszolok. Töltök egy kupica pálinkát neki, mindig van itthon igazi házi magyar pálinka. Koccintunk. Élvezettel ízleli pedig nagyon erős. Beleborzong. Ez gyorsan a fejembe szállt - mondja. Mindketten tudjuk mi lesz - szól és elindul be a szobába. Utánamegyek. Megfordul, átölelem, megcsókolom. Kezem azonnal vándorútra kel, keresem ruhájának kötőjét. Hamar kioldom. Elő tűnnek lógó mellei, kék átlátszó bugyija. Kioldom a törölközőt magamon. Mohón csókol, olyan vággyal mint aki olyat akar amit már rég kapott meg.  A kanapéra dönt és mellém kerül. Forró vággyal veti magát férfiasságomra, egészen elnyeli. Egyre gyorsabban szopja, kezével tartja, közben simogatja, Felnyögök és élvezem a látványt. Kezemmel hátán indulok feneke felé, bugyija alá nyúlok és becsúsztatom kezem. Középső ujjammal elérem, ajkait, simogatom. Felsóhajt és gyorsabban szopja farkam, vadabbul, mohón. 

124562_04big.jpg

I wü di - akarlak - mondja abban a borzasztó osztrák tájszólásban. Feláll, hátat fordít és bugyiját félrehúzva teszi farkamra magát. Megfogja és azzal simogatja, két nagyajka között makkommal forróságát. Hangosan zihál, egyre gyorsabban veszi a levegőt, már csak a csiklóját masszírozza. Megfogom derekát és picit magam felé húzom, elérve hüvelye bejáratát belecsusszanok. Felsikolt és vadul mozogni kezd rajtam. Zeng tőle a szoba.  Melleihez közeledek és hosszúkás mellbimbóit fogom ujjaim közé, hol azzal játszok közben, hol marokra fogva masszírozom. 

Csípőjével köröz rajtam, dörzsöli csiklóját hozzám, élvezettel tart magában nem éppen szűk vulvájában. Nem mozogj drága - zihálja. Nem teszek semmit, hagyom hadd vegye el amit akar. Egyre gyorsuló lélegzete és hangosabb kéjét élvezettel hallgatom. Felsikolt és vadabbul mozog majd annyira rám szorítja magát, hogy szinte fáj. Remegve élvez el. 

124562_07big.jpg

 

Leszáll rólam. Gyere dugj meg - mondja. A kanapéra fekszik, most látom csak teljesen előlről. Kibújik a ruhából, felemeli lábait és leveszem bugyiját. Fejemet combjai közé fúrom, ajkait széthúzom és nyelvemet hüvelyébe tolom. Megnyalom ujjamat és csiklóját masszírozom. Erősebben - zihálja és ismét gyorsul lélegzete. Elveszem fejem, felállok és farkamat nedves ajkai közé nyomom, hamar megtalálom az utat. Bal lábát a vállamra teszem, egyre gyorsuló ütemben járok ki-be, hosszan mindig csak a bejáratig visszahúzódva. Magas, néha elcsukló hangon élvezi. Egyik kezével mellét, a másikkal csiklóját masszírozza. 

124562_13big.jpg

Én csak egyszer tudok elmenni - zihálja hangosan. Én még bírom, egyre vadabbul dugom, élvezem a látványt amint mellei minden lökésnél fel-le mozdulnak. Hol kinyitja szemét majd kéjesen becsukja, arcán torz tükre kéjének. Egyre gyorsabban masszírozza csiklóját, hirtelen felsikolt és magas hangon, szinte ordítva élvez el megint. Sikerül megint - kiáltja. Gyere élvezz belém, akarom érezni megint magamban a forró spermát - lihegi.

Már nem tartom magam, becsukom szemem és lökés után, elengedem magam. Hangosan élvezem teli vulváját, majd a kéj közben kihúzom farkam és a maradékot szemérmére, csiklójára juttatom. Élvezettel keni szét magán, ujjával vesz belőle és megízleli. Hmmm de finom - lihegi. 

Igaza volt Irene-nek, tényleg jó volt és hogy kétszer is el tudtam menni ez nagyon jó. Köszönöm Neked. Hozok neki egy pohár vizet, csak ül és lassan nyugszik meg lélegzete. Megfogja kezemet, megpuszilja arcomat. Felé fordulok és kapok egy csókot is. Elmegy megmosdani. Felöltözik. Tetszik a fürdő. Legközelebb szexelünk ott is? - kérdi.

Persze válaszolom. 

124562_15big.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr707534356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása