Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Hannelore - ma

2015. július 02. - Markus Andreas Schäfer

Kettőkor végeztem, nézem a telefonom egy sms-t kaptam. Hannelore írta. Még a strandon vagyok de indulok a hotelba. Gyere fel kérlek, annyira kívánlak. Sietek haza, gyorsan lezuhanyzok és máris az ajtaján kopogok. Gyere be - szól belülről. Kinyitom az ajtót, a szemben lévő kanapén ül, széttárt, felhúzott combokkal és egy rózsaszín vibrátorral játszik. 

Gyere te szexi - lihegi - nézz egy kicsit, szeretem ha néznek. Leülök vele szemben, akkor látom csak, hogy fenekében is van valami. Gyorsan telik meg a farkam vérrel, elhelyezem a nadrágban. Tocsogva csattog a vibrátor puncijában, másik kezével popsijához nyúl és lassan elkezdi kihúzni a valamit. Kis golyócskák kerülnek napvilágra, egymás után. Majdnem mind kint van amikor visszatolja lassan őket. A vibrátoron a csiklóizgató gyorsan forog, Hanna nyög és kapkodja a levegőt, egyre gyorsabban és gyorsabban, hangosabban és hangosabban. Hirtelen kihúzza a dildót és puncija kilövell, engem is elér nedve. Felizgat a látvány, a hang és az íz. Felállok és ledobom ruháimat. Vágyakozva néz. 

Nyálazd meg a farkad és verd - kér. Megteszem, szemében csillogás, látom élvezi a látványt. Egyre gyorsabban mozog kezem. Nézem nedvességtől csillogó punciját, kívánkozom popsijába de mint foglalt. Közelebb megyek, feltérdelek és szájába adom farkam. Most nem játszik vele mint tegnap, mélyen elnyeli és gyorsan szopni kezdi. Hevesen mozgatja fejét, kibomlik haja és az is simogat. Néha mélyebbre jut, megáll és úgy tartja. Érzem torkát makkommal, felnyögök ilyenkor. 

A földre térdelek, arcom előtt zümmög a vibrátor. Megfogom az análgolyókat és lassan húzom ki popsijából, hatalmasakat nyög minden egyes golyó kibukkanásakor. Vadul magába nyomja a vibrátort és hatalmasat élvez, amint kihúzza arcomon landol minden nedve. Azzal nedvesítem meg farkam, kitágított ánuszához nyomom makkomat, lassan teljesen eltűnök benne. Csípőmet előre-hátra mozgatom, egyre gyorsabban dugom fenekét. Szinte sikítva élvez, kiabál. Forró és nagyon szűk a barlang, szorítja farkam, érzem amint a vibrátor a hüvelyében rezeg. Megpróbálom visszatartani magam, hosszan járok ki-be, élvezem amint élvezi. 

Bazd a seggem drága - kiáltja és ismét kilövell, remegve szorít meg. Elveszem a vibrátort és ujjammal nyúlok belé, kezével vadul masszírozza csiklóját. Hangosan nyög, zihál, verejtékezik ő is. Ismét és ismét élvez, artikulálatlan hangon sikít. Becsukom szemem, érzem nem sokáig tudom már tartani magam, hangom egyre hangosabb. 

Verd a számba - kiáltja - de már késő. elindul a lávafolyam, spermám megtölti fenekét, remegnek lábaim amint lassan húzom ki belőle. A kifolyó nedvet kezével csillogó, síkos szeméremajkaira keni.Föláll és elindul a fürdő felé cseppek hullanak a földre.

Hallom amint megnyitja a vizet, utánamegyek, a nyitott zuhanykabin ajtón át nézem amint a vízzel permetezi magát, mossa punciját és popsiját. Belépek én is, tusfürdőt nyomok kezemre és habosan simogatom őt. Hanna is kezébe vesz engem, felizgat a nedves, habos érintés. Farkam ismét kemény lesz, megfordítom, megfogja a csaptelepet, enyhén terpeszebe áll. Simán csúszik péniszem, bele, végig hüvelyébe, felsóhajt. Jobb kezével csiklójához nyúl, masszírozni kezdi azt miközben forró kéjbarlangját kitöltöm farkammal. Egyre gyorsabban dugom, zihálása hangosabb lesz egyre gyorsabb. Görcsösen kapaszkodik, fejét néha hátraveti. Összefogom haját, annál fogva húzom magam felé fejét, feneke nedvesen csattan minden lökésnél. Minden mozdulatomra sikítva nyög, kiabál. Méég, méég, basszál, erősebben! Bal középső ujjam popsijába dugom, hevesen mozgatom. Vadul tolom farkam benne, hamar jönnek testének lökéshullámai, kiabálva élvez folyamatosan jönnek az impulzusok nem tudja abbahagyni a sorozatos orgazmust. Nedve forrón lüktet farkamra. 

Kicsúszok belőle, makkom fenekéhez nyomom, felszisszen amint beléhatolok de magas hangon nyugtázza amint bejutok és dugni kezdem fenekét. Egyik kezével leveszi a zuhanyrózsát, a vízsugarat puncijára irányítja azzal izgatja. Hosszan, sokáig és ismét elélvezve. Élvezem a forró, szűk fenekét amint teljesen magába fogad és átöleli péniszem, egyre inkább felajz már-már elélveznék én is. Elszorítom a tövét és kihúzom. Kilépek a kabinból, Hanna elém térdel, amint enyhül a szorításom, remegő lábakkal hangosan nyögve, kinyújtott nyelvére engedem spermámat, lenyeli majd mélyen bekapja farkam. Lassan engedi ki de makkom bent tartja, nyelvével simogatja, szívogatja. 

Feláll derekára törölközőt köt. Leül a kanapéra, lábait felhúzva, punciját láttatni engedi. Megsimítom combjai közét, rágyújtunk. Még nem élveztél a puncimba - mondja. Akarom itt is érezni - mosolyog. 

mature-shaved-blonde-milf-tanya-tate-with-fake-tits-wearing-wedding-ring-14.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr457588524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása