Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Hannelore - délután

2015. július 04. - Markus Andreas Schäfer

Elnyomom a cigarettát, Hanna két sört hoz be a rettenetes snapsz mellé. Magáról mesél, titkárnő egy kis cégnél. Férjnél van, nincs gyerekük. Pár éve megcsalta a férje és úgy gondolta akkor kamatostul adja vissza neki, azt mondja minden adódó jó pasival szexel és ezt tudatja is vele. Képet és néha videót is küld neki az aktuális szerencsésről szex közben. 

Kimegy a hálóba egy kamerával és egy nagy dildóval tér vissza tér vissza, olyannal aminek tapadókorongos a vége. Felvehetem magunkat? - kérdi. Persze - egyezek bele. Leteszi a törölközőt, összefogja haját egy gumival. Félrehúzza a szőnyeget és a padlóra állítja a dildót. Síkosítót ken rá. Fölé guggol és lassan beleereszkedik.Felszisszen amint teljesen végig ér benne. Finoman szétnyitja combjaimat, fejét közéjük fúrja, keze fenekemet cirógatja. Szájába veszi farkamat, bő nyállal izgatja, szívogatja, nyalogatja, érzem amint növekszik, lassan nem fér már teljesen el benne. Duzzadt makkomat csiklandozza, felnyögök. Kezével marokra fog, feje egyre gyorsabban jár rajtam, néha meg szorítja péniszem. Élvezettel nyög hozzá, néha óvatlanul fogával megkarcol. Élvezem. 

Csípője egyre gyorsabban mozog, farkamon fejével egyetemben. Hangosodó zihálása lassan éles sikításokká válik. Kinyújtja nyelvét és már csak azzal nyalja férfiasságom mint egy fagyit. Hosszan mozog a dildón kiabálva érkezik az első orgazmushoz, fejét farkamra szorítja érzem makkommal torkát, hangszálai rezgése mint egy vibrátor izgatnak. Nem áll meg az első csúcson, tovább lovagol a műpéniszen, beindulnak folyamatos orgazmusai, tocsog a padló rengeteg nedvétől. Eltolom fejét, fölállok és megkerülöm a kanapéra hajtom testét, még térdelek, beléhatolok. Ezt akarom - lihegi - dugd a puncimat! Jobb kezem nedves ujja elmerül popsijában, egyre gyorsulva dugom. Magas nyögései kitöltik a teret. Imádom amikor így élvez valaki. A kanapé anyagát megmarkolva kezd ismét remegésbe teste, visítva éri el a csúcsot, kitörő nedve szinte kilöki farkam magából. 

Tedd vissza, dugj keményen - kiáltja. Szavai még inkább felizgatnak, vadul mozgok benne, csattan a nedvesség rajtunk. Folyik szemembe homlokomról izzadtságom, becsukom szemem és átadom magam a kéjnek. Még tartom magam, hosszan, élvezem ki amint forró hüvelyében járok. 

Amint elér a csúcs, megmarkolom két vállát és magamhoz szorítom, felsikolt, elélvez, felkiáltok, lüktetve élvezek belé. Megrándulva minden lüktetésnél magamhoz szorítom. KIcsúszok belőle, fejem lucskos puncijához szorítom, nedvével keveredett spermám ízét élvezettel nyalom ki belőle. Meglepetten hátranéz, megfordul, nyelvét a számba dugja. Ő is érezni akarja. Ilyet még nem tett senki velem - szól - ez nagyon szexi. Elindul a fürdő felé, nézem ringó fenekét. Rágyújtok. 

                             

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr417593576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása