Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Kati - a szobalány

2015. július 07. - Markus Andreas Schäfer

Elbúcsúzok Hannától, becsukom az ajtót. Holnap vár megint. A folyosón összefutok Katával a magyar szobalánnyal. Mosolyogva üdvözöl. Szóval te voltál a német nőnél - mér végig. Irigylem azt ringyót, kihallatszott. Kata szókimondó, húszas évei vége felé járó barna hajú, vékony nő. Jó is volt - válaszolom. De maradt még valami benned? - kérdi és szinte belök az egyik ajtón. Tisztaruha raktár. Elfordítja a kulcsot belülről. Elém térdel és szinte letépi a nadrágot rólam. Most csak leszoplak mert meg van de holnap meg is dugsz rendesen, ki vagyok baromira éhezve. El ne tűnj mert akkor mesélek Annának - fenyeget meg. 

A falnak támaszkodok, ernyedt farkamat a szájába veszi, forróságot érzek szájában amint nyelvével elkezd játszani vele. Hamar telik vérrel, egyre kevesebb fér belőle szájában el. Két kezével marokra fogja, csak a makkomat tartja bent meg-megszorítva, mint egy fagyit játszik nyelve vele. Kinyújtja nyelvét, finoman hozzá ütögeti péniszem majd ismét elnyeli. Lassan és érzékien szopni kezdi, fogaival néha óvatlanul megkarcol. Felsóhajtok, élvezem a látványt ahogy jár feje előre és hátra. Csöpög nyála, forró, nedves szája mohón játszik velem. A kéjtől nyögni kezdek, halkan, gyorsuló lélegzettel. 

Fejét egészen a hasamig tolja, teljes hosszúságában elnyeli nem kicsi farkamat, majd fuldokolva kiengedi. Ömlik a nyála, egyre vadabbul szopik. Sokáig csinálja majd ismét tövig elnyeli. Kiengedi, jobb kezével nedves, nyálas farkamat egyre gyorsabban húzogatja. Ágyékomban elindul a bizsergés, nagyot nyögök. Fejét hátrahajtja, kitátja száját, kezembe veszem péniszem, pár mozdulat után lüktetve spriccelem nyelvére spermámat. Élvezettel tünteti el szájában. Finoman lenyalogatja. Föláll. Jó ízed van, szeretem csak kevés volt - mondja - persze a német ringyónak odaadtad mind. Na majd holnap több lesz. Föláll és meg akarja törölni a száját, pár csepp az arcára került. Megfogom kezét és lenyalom róla. Most már megtörölheted - mondom mosolyogva. Érdeklődve néz - ez igen - nevet. Végre egy nyitott pasi. Kinyitja az ajtót, nincs kint senki. Elbúcsúzunk.

                                   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr437606506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása