Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Kati - a szobalány

2015. július 08. - Markus Andreas Schäfer

Két nőhöz is mennem kellene ma de inkább Katit választom, nehogy Annának eljárjon a szája. Hannának küldök egy sms-t, hogy ma nem tudok menni. Szomorú smiley a válasz. Holnap menjek még kéri mert holnapután elutazik. Megígérem, úgyis szabadnapos leszek. 

Kata is kettőkor végez, felhívom. Gyere hozzánk, itthon nyugi van, mindenki dolgozik. Jövök - válaszol. Nagyon meleg van, amíg várok lezuhanyzom. Csak egy törölközőt hagyok magamon, legalább az hűsít. Kopognak, Kata mosolyog az ajtóban. Belép és megcsókol. Hozott egy üveg pezsgőt, felbontjuk. Még a munkaruhája van rajta, fehér ing a hotel logójával és fekete nadrág. Lezuhanyzok - szól - nem akartam az időt húzni bent. Nyitva hagyja a fürdő ajtaját és hallom amint megnyitja a vizet. Beállok az ajtóba. A földön ruhái szanaszét, fehér bugyi és melltartó. Szappanozza magát de egyre párásabb a zuhany üvege már csak az alakját veszem ki. Elzárja a vizet, elhúzza az ajtót. Előtűnik meztelen valója, nem túl nagy cicije, szexi hasa, popsija,szőrös puncija, legalábbis a szeméremdombja az. Mosolyogva törölközik. Hozzám lép, átölel, beleborzongok a meztelen testének érintésébe, a számra tapad és vadul csókolni kezd. Lecsúszik a törölköző rólam, fél lábát felemeli és körém fonja. Péniszem puncijához simul. Fenekét simogatom, markolom, ki nem hagyom popsija bejáratát. 

Felemelem és a mosógépre ültetem, szétnyitom combjait, megtámaszkodik. Kitárul éhes puncija, teljesen szőrös de nagyon jól áll neki. Fejemet a fekete szőrbe fúrom, kezemmel szétnyitom ajkait, nyelvemet csillogó nyílásába fúrom. Hangosan felnyög, fejemet öléhez szorítja. Nyalj, ezt imádom - sóhajtja. Bejáratát simogatom, nyalom, érzem puncijának finom illatát, egyre inkább beindít. Elindulok csiklója felé, finoman érintem, beleremeg a hangja is. Nyelvem oda vissza jár a gyönyör kapuja és már kemény csiklója között. Egyre gyorsabban és hangosabban nyög, kezével mellbimbóját simogatja. Kapkodja a levegőt. Megállok mindig egy kicsit amikor úgy érzem közeledik a csúcs, hagyom egy kicsit lecsillapodni majd folytatom. Hosszan élvezem ki az ízt és a hangot. Fokozódó nyögései közt hallom: szívd meg! Szám csiklójára tapasztom és erősen megszívom úgy izgatom már erősen nyelvemmel. Felsikít és remegve élvez el, teste rázkódik az összehúzódásoktól. Meg-megrándul amikor ismét finoman megnyalom csiklóját. Eltolja fejemet. 

Lesegítem a mosógépről, elém térdel és vadul kezd szopni de nem sokáig. Feláll és megfordul, a csempéhez támaszkodik, kitolja fenekét. Mögé állok, kezembe veszem farkam és kis ideig makkommal simogatom punciját, a hüvelyéhez érve becsúsztatom, végig a méhéig. Felnyög amint befogad. Kezem derekán, úgy mozgok benne egyre gyorsabban. Szinte szorít annyira szűk. Hangosan nyög - imádom a farkad, teljesen kitölt, dugj! 

Nyögünk a kéjtől, ő egyre hangosabban. Hosszú ideig maradunk ebben a pozícióban. Érezem nem sokáig megy már, néha finom impulzusok indulnak ágyékom felől. Megállok és kicsúszok belőle. Lefektetem a fürdőszobaszőnyegre, négykézlábra állok fölötte, fölhúzza lábát, farkam becsúszik puncijába. Ágyékom mozgatom, egyre hevesebben. Nézem arcát amint elhatalmasodik rajta a kéj. Szemét néha fél öntudatlan állapotban kinyitja majd szemhéját összeszorítva becsukja. Fejét hol jobbra hol balra veti, nyitott szájából törnek elő a hangos nyögések. 

Nem bírom már - nyögöm. Még egy kicsit bírd, mindjárt elmegyek - zihálja. Gyorsabban dugom punciját, felsikolt, lábait mégjobban felhúzza és mint akinek fájdalmai vannak, sikítva élvez el. Elengedem magam, érzem az első lüktetést, kihúzom farkam, alattam szőrös puncia, odadörzsölöm, ágyékom előrelendül, spermám lávaként lövell ki, hasára, szőrös szemérmére. Fejemet hasához közelítem, lenyalom róla nedvemet, a számban tartva közelítek arca felé. Kinyújtja nyelvét és közösen ízleljük, majd ajkaink összetapadnak.

Lecsillapodunk. Felsegítem, meztelenül megyünk be a szobába. Leülünk a kanapéra, pezsgőt töltök, rágyújtunk.

11_large.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr17609036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása