Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Anna - születésnapi meglepetés

2015. július 12. - Markus Andreas Schäfer

Anna ma július 11.-én 43 éves. Izgalmasat és szexit akarok neki meglepetés gyanánt szerezni. Sokat gondolkodtam aztán felhívtam Hallein-i ismerősünket  Robyt, mit szólna egy meglepetés hármashoz ahol Anna kívánságai és gyönyöre a legfontosabb. Persze nem kellett sokáig győzködni. Megbeszéltük, hogy este tíz körül érkezik hozzánk. Anna valamikor utána ér haza, 

Robyval ülünk a nappaliban és beszélgetünk. Sokat mesélünk egymásnak, életünkről és kíváncsian várjuk Anna mit is fog szólni a meglepetéshez. Nyílik az ajtó, belép a lakásba. Elé sietünk. Arcán meglepetés amint meglátja Robyt. Elmosolyodik. Fölköszöntjük. Ez a te napod szerelmem, mondom neki. Csak a te kívánságaid teljesülnek ma, bármi is legyen. 

Akkor most elmegyek lezuhanyzom és mindjárt jövök, mondja. Azt szeretném ha a hálóban várnátok rám. Édesem gyújtasz mécseseket - kér. Rengeteg mécsest gyújtunk és izgatottan várjuk. Hamarosan megjelenik, egy fekete áttetsző melltartó és egy fekete alul nyitott harisnya van rajta. Megáll az ajtóban. Gyerünk fiúk vetkőzzetek ti is le - dorgál meg pajkosan minket. Lekerülnek a ruhák rólunk, Anna megkerüli az ágyat és hozzánk siet. Két keze kettőnk testén szalad végig, péniszünkig. Érzéki mozdulatokkal simogatja. Hamar megtelnek vérrel, Anna csillogó szemmel nézi. Elénk térdel, először Roby farkához ér nyelvével. Roby felsóhajt, Anna mélyen bekapja és lassan szopni kezdi. Keze az enyémet simogatja. Roby megkapaszkodik. egyre hangosabban nyög, mély hangján. Anna nyála folyik le rajta. Hosszú percekig élvezettel kényezteti. Nézem az arcát, a vágy van kiírva rá. Robyn látom nagyon élvezi, Anna hirtelen elengedi, felém fordul. Ahogy szokta végignyalja péniszem, alulról a makkomig és vissza, fagyit nyal. Combjaim közé fúrja fejét, zsacskómat a szájába veszi és hangos cuppanással engedi ki, enyhe fájdalmat okozva, szeretem. Szájába veszi makkomat, apró csókokkal halmozza el, a tövét izgatja. Felnyögök amint mélyen a szájába vesz, élvezettel szopni kezd. Keze Roby farkát simogatja, jár rajta. Néha fogát érzem, éles, kéjes fájdalmat okoz.

Föláll. Roby az ágyra fekszik, Anna fordítva fölé áll négykézláb, isteni látvány a nejem ebben a pozícióban. Szájába veszi Roby farkát, finoman játszik vele. Az felemeli fejét, nyelvét Anna nedves ajkai közé nyomja aki felszisszen és élvezettel felnyög. Anna nagy popsija mögé térdelek, érzem amint Roby megfogja farkam, lassan Anna ajkai közé vezeti és azzal simogatja. Felgyorsul feleségem lélegzete amint csiklóját simogatja péniszemmel. Lassan hátrafelé vezeti majd finoman forró hüvelyének befogadó kapuját érzem, előretolom csípőmet és belecsúszok. Anna felemeli fejét, kéjesen felsóhajt majd ismét szájába veszi Robyt aki száját a csiklójára tapasztja. Eleinte lassan mozgok benne, de elkap a hév és gyorsabban dugom. Kezem fenekén csattan néha, nyálamat csorgatom rá. Nézem amint folyik ánusza felé, ujjammal finoman simogatni kezdem. Anna egyre hangosabb, aprókat sikongatva élvez. Tocsogunk a nedvességben, Roby is hagyja a kéjt elhatalmasodni magán, mély hangon zihál. 

Hosszan, váltakozó tempóban, sokáig, egyre hangosabban élvezünk. Nem nagyon bírom tartani már magam annyira fel vagyok húzva, amint elindul a mélyről érkező impulzus Annát magamhoz húzom és lövellek bele, erre ő is felsikolt, imádja amikor megtöltöm, hosszú remegéssel, hangosan nyögve élvez, sokági ahogy szokott. Fejének pár mozdulata után hallom ahogy Roby mély hangon, lövell ki, csípője föl-le mozog, Anna feje Roby péniszére szorul, nem látom de tudom minden cseppet eltüntet, közben hüvelyének izmaival szorít majd elenged, még mindig tart orgazmusa. Lassan kihúzom farkam belőle, Roby felemeli a fejét, végignyalja azt majd a kicsurdogáló spermám ízlelgeti és nyalja ki Anna puncijából.

Az ágyra fekszünk. Persze mindenki rágyújt. Nem is volt olyan rossz fiúk - mondja mosolyogva -  következő még jobb lesz, simítja végig a punciját, ujját néha beledugva még mindig egy kis kifolyó spermát keneget rajta. Roby nevet - szóval hagytam még neked. Jó a kedvünk.

                           

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr747618086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása