Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Búcsúparti

2015. július 21. - Markus Andreas Schäfer

Este a helyi lokálba mentünk Annával. Hétfőn van a Personalmontag azaz személyzeti hétfő, az összes vendéglátós ott bulizik, engedi ki az egész hetes gőzt. Fél tizenkettőtől pedig a rövid italok egy órán keresztül féláron vannak, azaz dupla adagot kapsz. 

A pult végénél állunk és beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Ott az összes volt kolléga, szinte mindegyik sajnálkozik, hogy elmentem a cégtől. Kiszúrok egy alacsony, szemüveges lányt a másik oldalon. Olyan húsz körül, lehet, félhosszú barna haja van, nem vékony de nem is mondanám teltnek. Formás. Gyönyörű dekoltázsa nagy cicit rejt. Kedves arca van, flörtölni kezdünk egymással. Anna persze rögtön kiszúrja. Na menj oda hozzá - mondja mosolyogva - hátha leszop, utána hazavihetjük. 

Átvágok a tömegen, viszek egy ital neki. Mosolyogva elfogadja. Beszélgetünk, az alkohol oldja a gátlásokat. Meg megérintem, derekát, fenekét, nem tiltakozik. Kézen fogom és és magam után húzom, a női wc-be megyünk. Sűrű épp a szárazjég-felhő, az első kabinba lépünk, bezárom. Magamhoz ölelem, megcsókolom, vadul viszonozza. Keze a nadrágomon, keresi az övet. Segítek neki, szinte letépi rólam. Kiszabadítom melleit a ruhából, hatalmasak, nagy mellbimbókkal, vadul masszírozni kezdem. Vágyakozó szemekkel veszi kezébe farkam, húsos ajkával érinti, kinyújtja nyelvét. Minden mozdulatára pumpálva telik meg vérrel. Szájába vesz és lassan mozgatni kezdi fejét rajta. Egyre gyorsabban. Megtámaszkodom, nézem amint lobog haja a heves mozgástól, folyik nyála. Nagyon fel vagyok izgulva, nem kell sok hozzá, hogy elélvezzek. Megfogom fejét, kicsit hátrább tolom, kezébe veszi farkamat és kézzel folytatja. Néha felnéz rám, nézi reakciómat, nyelvével makkomat izgatja. Váratlanul megrándulok, lávaként tör ki farkamból spermám, arcára, nyelvére, szájába. Hatalmas cicijeire is jut. Csöpög le szemüvegén, élvezettel nyalogatja. Ismét szájába vesz és minden cseppet lenyalogat, kiszív. 

Fölöltözünk. Kilépünk a kabinból. Anna áll kint. A lány meglepődik. Bulizzunk még - szól Anna - utána gyere föl hozzánk ha van kedved. 

 

                           

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr387643614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása