Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az elszámolás

2015. augusztus 09. - Markus Andreas Schäfer

Csörög a telefonom, a Kígyó az. Gyere be ha tudsz majd délelőtt az elszámolásodért - mondja. Ezen is túl kell lenni. Lezuhanyzok és autóba ülök. 

A back office-ban ül, mosolyogva köszön. Széket húz maga mellé. Gyere beszéljük át a szabadságaidat és a túlóráidat. Szexi parfümillata van pedig még sohasem éreztem rajta. Jobb keze az egéren. A balt leejti és a combomra teszi. Tudom mit is jelent ez. Ránézek. Most akarod? - kérdem. Csillogó szemmel bólogat - Sepp megint elutazott egy konferenciára - mondja - menj fel a 408-as szobába, itt a kulcs. 

Nem találkozok senkivel még felérek, a szobában félhomály, egy jégbe hűtött pezsgő és két pohár. Szóval készült. Nem telik bele öt perc sem nyílik az ajtó. Becsukja és hozzám siet, megcsókol. Csak, hogy tudd - mondja - a múltkori akciónk olyan jól sikerült, hogy Sepp boldog apa lesz. Ne félj nem fogja senki soha megtudni viszont ez az ütőkártyám veled szemben. Amikor akarlak akkor jössz - súgja gonoszkásan mosolyogva. Pezsgőt töltök, jól esik ebben a melegben, pillanatok alatt a fejembe száll. Magamhoz húzom, ajkaink összeérnek, nyelvét mélyen a számba dugja, szenvedélyesen csókolni kezd. Már rég tudom, hogy az érzékiség hiányzik belőle de nem baj, csak a teste kell, nem szeretem a buta nőket és ő nem az az IQ bajnok. 

Vedd le a ruhámat - mondja - és megfordul. Kikapcsolom és lesegítem róla. Végighúzom kezem, hátán és gerincén, fenekén elidőzök. Lassan csúsztatom lejjebb kezem rozsaszin bugyijába igyekszem, kicsit kitolja popsiját, utat enged, finoman siklok popsija bejáratán át. Felsóhajt amint végigsimítom szeméremajkait. Jobb kezem elölről, pici mellbimbóit simogatja. Növekszik férfiasságom, szűkül a nadrágom. Leveszem bugyiját, felemeli lábait amint lesegítem róla. Fejem egy vonalban fenekével, kinyújtom nyelvem, farpofái közé dugom. Kezével széthúzza popsiját, ánuszát nedvesítem. Haladok zárt szeméremajkai felé, közéjük dugom nyelvem megérzem nedvességének ízét. Felszisszen és lassan engedi ki a levegőt. 

Megfordul és fölsegít, keze övemen, segítek kioldani, farmerom gombját kigombolni. Letérdel és boxeremmel együtt húzza bokámig nadrágom. Kilépek belőle. Nem vár, azonnal szájába veszi farkam, lassan mélyre nyelve szopni kezdi. Fogai néha megkarcolnak, élvezem forró száját, fürge nyelvét. Felsóhajtok. Hagyom hadd tegye, hosszan, gyorsabban mozgatja fejét, péniszem siklik ki és be szájában. Amikor néha megáll, megszívja azt. Egyre gyorsabban lélegzem, hangot adok élvezetemnek. Ő is zihál, keze csiklóját simogatja egyre gyorsabban. 

Megfogom fejét megállítanám de nem hagyja. Egyre gyorsabban szopja farkam, másik kezével fenekemet tartja. Nedvesen csillog péniszem, érzem kezd a kéj elhatamasodni rajtam. Szóval a szájába akarja, elengedem magam és hagyom, hogy hatalmába kerítsen az extázis. Egyre szaporábban veszem a levegőt, már-már eljutnék a csúcsra amikor hirtelen megáll és elszorítja farkam. Felnéz rám - kínozni foglak még. Sokat akarok kapni most tőled - suttogja. 

Megfordul és a kanapéra teszi fejét. Megfogja farkam és csiklóját simogatja makkommal, szeméremajkai között játszik vele. Nedves hüvelyéhez viszi és rám tolja magát. Forró, nedves puncija befogad. Dugjál - suttogja - de el ne menj! Végigtolom magam benne, érzem amint méhéhez érek, felnyög és egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, minden lökésemre. Kezem a popsiján, ujjam nedvesen annak bejáratán egyre beljebb nyomom. Csattan szemérmem minden mozdulatnál fenekén, egyre hangosabban sikolt fel. Hosszan sokáig dugom punciját. Hosszú, szőke haja szétterül a kanapén, egyik kezét érzem néha farkamhoz érni amint csiklóját simogatja. Felsikolt és hangosan élvez el, remeg teste, lihegve kapkodja a levegőt, nem tudja abbahagyni, folyamatosan érkeznek az ingerek. Megfogom haját és fejét annál fogva húzom hátra. Vadul mozgok benne, folyik nedvessége. Indulnának az kéj ingerek ágyékom felőle, kihúzom farkam belőle és ismét elszorítom. Kérdően hátranéz, csapzott haja között látom csillogó szemeit. Későn jött a szorítás, megfordul, szája felé közelítek és amint kinyitja lávaként tör elő spermám. Nyelvére, ajkaira, arcára kerül nedvemből. Élvezettel nyalogatja, szájába veszi farkam és megszívja azt, finoman ízlelgeti. 

Korán mentél el - mondja - és ismét a szájába veszi farkam. Érzem lassan ismét keményen áll...

                     

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr77678418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása