Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Sarah

2015. augusztus 12. - Markus Andreas Schäfer

Már több mint másfél hónapja befejezte itt az előző munkahelyemen a gyakorlatát és visszament Bécsbe. Érdekes és nagy élmény volt, hogy én lehettem akinek odaadta a szüzességét dacára a több mint húsz év korkülönbségnek. A fb-n néha írunk egymásnak. Rokonai élnek itt nálunk és néha pár napra eljön ide nyaralni. 

A kutyával sétálok korán reggel amikor szembe jön a tóparton. Egymás nyakába borulunk, szorosan megöleljük egymást. Hiányoztál - súgja. Felvillanyoz az érintése. Együtt megyünk tovább, beszélgetünk, minduntalan egymáshoz érünk. Imádom nagy csillogó szemeit és rengeteg életkedvét. Mindketten érezzük a vágyat. Kívánlak - mondom neki. Pajkosan mosolyogva válaszol - én is téged - és megcsókol. Találkozzunk fél óra múlva nálam - javasolja - addigra mindenki elmegy otthonról. Feldobódva sietek haza, enni adok a kutyának és lezuhanyzom. Korán van, Anna alszik még és ha nem keltem fel akkor átalussza a napot. 

Amint a házhoz érek, látom Sarah nagynénje autóját a kertből kihajtani, elment ő is. Az emeleti ablakból integet. Nem is kopogok, az ajtó nincs zárva. Sietek föl az emeletre a szobájába. Friss tusfürdő illata csap meg, szemben velem ő áll, hatalmas fürdőlepedőbe burkolózva. Mosolyogva nyújtja kezét - gyere. Hozzá sietek, szánk összefonódik, szinte felfal. Nyelvünk azonnal kalandra kel, máris érzem egyre kisebb a nadrágom.

Kezem a törölköző alá igyekszik, végigsimítom popsiját, gerincén jutok föl nyakáig, erre az érintésre még vadabbul csókol, fejemet szorítja magához. Utat nyitok vállán, számmal arcát, fülét, nyakát csókolom lassan érek válláig. Lecsúszik a törölköző róla. Előtűnnek hatalmas cicijei, vadul vetem rá magam. Nyelvemmel körözök kemény mellbimbóin, néha megszívva azokat, mélyről sóhajt fel és beleremeg az érintésbe. Élvezem finom illatát, simogatni őt. Kezét a vállamra teszi és finoman lefelé nyom. Megértem. Nyelvem végighúzom hasán, hamar szeméremdombjához érek, duzzadt ajkai közét ízlelem, fejem puncijához nyomja. Kívülről csókolom, nyalom. Ismét beleremeg az érintésbe. Leül az ágyra, könyökére támaszkodik, szétnyitja combjait. Feltárul előttem a gyönyör világa. Vadul vetem rá magam. Kezem szeméremajkait nyitja szét, nyelvem csiklójára tapad. Felnyög és egyre gyorsabban lélegzik. Nagyon kívántalak már - zihálja - nyalj kérlek! Élvezem illatos punciját, édes ízét. Nyelvem kalandozik, föl-le és néha bejáratához érve egyre beljebb. Hátára fekszik, kezébe veszi melleit és bimbóit simogatja. Zihálása egyre gyorsabb és hangosabb, fel-felsikolt. Számat csiklójára tapasztom, megszívom és úgy nyalom. Fölhúzza combjait, ujjam beléhatol, masszírozom szűk, bejáratát, duzzadt g-pontját. 

Magas hangon adja át magát a kéjnek, felgyorsul lihegése, fejét dobálja jobbra balra. Hirtelen magasba löki csípőjét, a szobát betölti orgazmusa hangja. Remeg a teste. Eltolja a fejemet. Várj - zihálja. Fölállok, az övemhez nyúl, vadul próbálja kioldani azt....

 

                       

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr437693798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása