Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A vendég

2015. augusztus 18. - Markus Andreas Schäfer

Reggel van. Állok az ablakban, nézem a szemközti hotelhez érkező autókat. Még egy pár nap a nyárból és jönnek a hűvösebb napok. Megborzongok. Az ablakunkból pont belátni egy pár szobába. Kati integet ki, épp az egyiket teszi rendbe. Visszaintek neki. Ujjával hívogatóan mutat és félreérthetetlenül tudtomra adja mit is akar ismét. Most sajnos nincs időm de azért írok neki egy sms-t, mennem kell dolgozni. 

Egy svájci rendszámú Mercedes parkol le. Hárman szállnak ki belőle. Apa, anya és egy fiatalabb lány. A férfi és a lány pakolnak a nő nézelődik. Felnéz, elkapja tekintetemet. Eltűnnek csomagokkal a bejáraton. Leülök a gép elé. Olvasgatok. Rágyújtok és ablakhoz állok, menjen ki a füst. Abban a szobában, ahol Kata az előbb takarított meglátom a nőt és a pasit. A mellette lévőben a lány pakolászik. A nő kiáll az erkélyre és nézelődik, ismét összefutnak tekinteteink, elmosolyodik én is visszamosolygok rá. Érett nő, vörös hajjal, elegáns ruhában. Eltűnik a szobában én is elkezdek készülni, borotválkozni és zuhanyozni. 

Meztelenül jövök ki és megyek át a nappalin. A szemközti erkély vonzza a tekintetemet, onnan egy másik szempár néz vissza, ismét elmosolyodik amint meglát. Nem szégyenlősködök ha akarok valamit tőle. Elismerően int, visszaintek neki. Felöltözök és még egy utolsó mosoly. Elindulok dolgozni. Amint az autóba ülök még látjuk egymást. 

Ma osztott műszakom van. Kettőig kell bent lennem aztán ötkor kezdek ismét. Igyekszem haza, pont van hely a ház előtt. Délután nem látom, gondolom kirándulnak, sétálnak. Amint leérek, hogy induljak vissza, egy cetli van az ablaktörlőm alatt. Marlene áll rajta és egy telefonszám + 41 kezdettel. Az autó rendszámából látom német nyelvterületről érkeztek tehát nem kell aggódnom, hogy esetleg franciául vagy olaszul beszél. Beülök a kocsiba és küldök neki egy sms-t. Remélem csak ő olvassa. Hamar válaszol. Egész délután rövid üzeneteket váltunk. 

Este tizenegy felé érek haza. Amint bezárom az autót, látom valaki közelít felém. Marlene az. A hotel árnyékában marad, odamegyek hozzá. Sötét van, magamhoz húzom és megcsókolom. Drága parfümillat lengi be. Finoman viszonozza. Csak pár percem van  - mondja. Holnap délelőtt egyedül leszek mert a férjem elmegy a lányával egy iskolát megnézni. 

Fölmegyek és kinyitom az ablakot. Marlene látványosan készül a lefekvéshez. Meztelenül jön ki a fürdőszobából, felém fordulva törölközik meg. Formás popsija, közepes műcicik. Fehér hotelköntöst vesz föI, int és leoltja a villanyt. Várom a holnapot. 

029.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr827712098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása