Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A vendég még

2015. augusztus 25. - Markus Andreas Schäfer

Fölemelem lábait, bugyiját leveszem róla. Rám néz, látom tekintetében a megélt kéjt és az elkövetkező vágyat. Kezembe veszem péniszem, makkommal simogatom csiklóját, hüvelyéhez érve még nem hatolok belé, simogatom. Ismét gyorsul légzése, finoman sikoltgat. Gyere már - nyögi - érezni akarom. Kínzom még persze magamat is, hívogatóan nedves és forró puncijába vágyom, érezni akarom amint körülölel, szeméremdombomhoz szorulnak ajkai. Lassan elindulok belé, csak mindig kicsit és kicsit beljebb. Tolja felém magát, teljesen be akar fogadni de nem engedem, ki be járok épp csak makkommal benne. Egyre szaporábban lélegzik, nyög. Minduntalan megpróbál jobban magába fogadni. Kihúzom farkam és megállok. Szereti ha valaki szigorú vele - ezt mondta. Ne mozdulj - szólok rá mérgesen. Arcán meglepetés, a gyengéd nyalás után nem gondolta, hogy komolyan veszem amit mondott. Alázatos hangon válaszol - igen, úgy teszek. Tovább játszom vele, szinte fölrobbanok a vágytól, ismét halkan nyögni kezd, nyisd ki a szemed és nézz - szólok. A kéjtől nehezen tudja nyitva tartani szemét, néha pillanatokra lehúnyja de azonnal megint kinyitja. 

Elgondolkodok mennyire lehet feszíteni ezt az amatőr kiszolgáltatott viszonyt vele. Megfogom arcát egy kezemmel és finoman összeszorítom. Nézz - parancsolok rá, be ne csukd a szemed! Lassan tolom ismét makkom belé, folytatom a játékot. Egyre gyorsabban mozgok benne, csak épp g-pontjáig hatolok. Kéjes könnyek jelennek meg szemében. I küm glei - mindjárt elélvezek lihegi. Megállok de már későn, hangosan felsikolt és csípőjét hevesen mozgatva élvez, remeg teste, finom sugárban spriccel rám puncija. Vágyom mélyen elmerülni benne de élvezem ezt a játékot. Megragadom vállát és megfordítom, térdelj az ágyra - utasítom.

Amint megfordul éleset csapok fenekére, kezem nyoma fehér bőrén marad, felsikolt. Farkam hirtelen végigtolom benne, vadul dugni kezdem, nyöszörögve élvezi - tudom ezt akarta. Összefogom haját és annál fogva húzom hátra fejét, másik kezem élesen csattan fenekén. Várom a pillanatot amikor eljutna ismét a csúcsra, hamarosan ismét egyre hangosabban sikoltgat, kapkodja a levegőt. Megállok, kihúzom férfiasságom belőle, makkomat ánuszához illesztem. Neee - kiáltja - azt neee! Ruhe da - csönd legyen  - szólok rá. Puncijától nedves makkom lassan fenekébe nyomom - neee - kiáltja ismét. Kezével megpróbál hátranyúlni de haját húzom, kell neki az egyensúlyhoz, nem tud. Lassan teljesen elmerülök popsijában. Erőlködve sikolt, nyöszörög. Csönd legyen - kiáltok rá ismét és élesen csattan tenyerem ismét fenekén. Finoman ki-be járok benne, halkan nyögve kapkodja a levegőt. Lazítok hajának húzásán, egyik keze szabaddá válik ezáltal. Izgasd magad - szólok keményen. Keze csiklójához közelít, egyre gyorsuló ütemben masszírozza azt. Fájdalmas nyögése ismét kéjessé válik, gyorsul lélegzete. Érzem szűk popsija szorítása lazul, több mozgást enged. Egyre gyorsabban dugom, lihegek én is. Szemembe izzadtságcseppek folynak. 

Nyögése magas sikítássá alakul amint ismét elélvez, közben finoman paskolja csiklóját. Óvatosan kihúzom farkam popsijából, amint kiérek elindul a lávafolyam belőlem is, lüktetve folyik spermám fenekére, csurog le punciján, csöpög a kanapéra. Megrándulva élvezem orgazmusom minden pillanatát. Még hátrább nyúl kezével, hüvelyébe nyúl, kenegeti spermám. Elveszem kezét, lejjebb nyomom hátát, finom szeméremajkai kidudorodnak, nyelvemmel ízlelem fehér nedvemet. Szeretem saját ízem. 

Lassan megfordul, rám néz. Arcával felém közelít. Nem volt rossz de lehettél volna durvább is, szeretem - mondja. Pár napig még itt leszünk - remélem még lesz alkalmunk erre. 

Elbúcsúzok tőle, hazaérek. Amint kinézek az ablakon, látom megáll a fekete Mercedes, férje és mostohalánya szállnak ki belőle. A lány felnéz az ablakba és mosolyog. Teszek veszek, néha kinézek. A lány áll az erkélyen és egy kis kamerát mutat fel majd ír valamit a telefonjába. Sms érkezik. Elloptam a számod tőle, felvettem a ribancot. Szeretem nézni ahogy dugják a pasik, arra szoktam masztizni. Felnézek mobilomból, látom keze a nadrágjában. Ismét jön egy sms. Érezni akarlak a számban... 

                              

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr597729868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása