Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

A vendég mostohalánya, meglepetés

2015. augusztus 27. - Markus Andreas Schäfer

Befejezzük a reggelit. Kopognak. Anna megy ajtót nyitni. A mostohalánnyal lép be az ajtón, mosolyognak. Nem bírta ki a kis rüfke - mondja Anna magyarul - átjött. Bemutatkozik. Annelise vagyok. Kávét töltünk neki is. Anna elmegy zuhanyozni. Leszophatod de előtte megdug engem is, élvezni akarok - mondja közben. Kicsit sok volt ez így ma reggelre. A lány mosolyog. Kell egy kis idő amíg újra képes leszek valamire. 

Anna meztelenül jön ki a fürdőből. Menjünk a hálóba - szól. Nézem nagy fenekét, imádom. Annelise elindul utána, követem őket. Anna az ágyra mutat, feküdj le szerelmem. Fölém térdel, illatos puncija épp szám fölött, nézem mindig gyönyört adó punciját, nyelvemmel finoman végignyalom. Felsóhajt. A lány nyelve farkamon kalandozik. Lassan telik meg vérrel. Anna egyre közelebb engedi számhoz finom punciját, nedves cseppek gördülnek ki ajkai között. Imádom az ízét, felizgat, gyorsabban keményedik férfiasságom. Annelise finoman fogadja szájába makkom, kicsi szája van, óvatosan, egyre mélyebbre nyeli. Anna egyre hangosabban nyög, amint néha nyelvem kemény csiklójához ér. Kalandozok érzékeny ajkai között, közelít arcomhoz, finom nedvét iszom. A lány is sóhajtozik. Abbahagyja, nem látom mit csinál. 

Anna négykézlábra áll, tudom hátulról akarja. Meglátom Anneslise-t teljesen meztelen már. Marokra fogom farkam és finoman vezetem be Anna vaginájába. Lassan, finoman, mindketten élvezzük az alkalom első behatolását. Mélyen elmerülök benne, búgó hangon felsóhajt, én is felnyögök. A lány hátulról közelít felém, fekve csúszik alám, nyelvét érzem heréimen, kezével combomat simogatja. Fürgén nyalogat. Gyorsan mozgok Annában. Élvezem amint nagy fenekéhez érve csattan szemérmem rajta. Kezem fenekén, simogatom, markolom, finoman karmolom, hangosan zihál és nyög. Erősebben, gyorsabban - lihegi. Hallom Annelise is liheg, hátranézek, látom combjai széttárva és másik kezével magát simogatja. Fölemeli fejét és heréimet, farkamat nyalja. Érzem forró leheletét. 

Anna keze szorítja az ágy támláját, az ismerős hangorkánban tör ki amint eléri a kéj. Húúúú basszus de jó - kiáltja - meg ne állj, folytasd. Intenzíven dugom tovább, tudom most jönnek a folyamatos orgazmusok. Újra és újra elélvez, hüvelyével hol szorítja, hol elengedi férfiasságom. Vállát és fejét az ágyra ejti, makkommal érzem méhét amint végigérek benne. Sikoltva éli ismét át a kéjt. A lány is nyög, finom, magas hangon élvez. Érzem teljesen ki vagyok már facsarva a mai sok orgazmustól. Még kényszerítem magam és ismét eljuttatom Annát a csúcsra, egyre vadabbul mozgok, majdnem elér a földöntúli érzés de nem kell sok, hogy ne élvezzek el, lassan kihúzom farkam.

Anna leül az ágyra és nézi amit Annelise ismét a szájába vesz. Csak makkomat nyalogatja amint kitör a vulkán belőlem, spriccelek nyelvéra, arcára, igyekszik minden cseppet eltüntetni a szájában. Élvezettel az arcán ízlel és nyel. Mosolyog. Finom vagy - mondja. Elenged és ismét az ágyra fekszik, keze eltűnik szemérmén, vadul masszírozza punciját, hangosan felsikolt, lábait összezárja és megfeszült testtel élvez el. 

Anna megcsókol. Nem akartatok volna ti is dugni? - kérdi németül mert látja elmerültem volna Anneslise puncijában is. A lány válaszol - én csak masztizok és szopok, megtartom a szüzességem még és várok arra akinek odaadhatom. Meglepődünk, ilyen a mai világban olyan mint a fehér holló. 19 éves és szűz. 

 

                         

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr227732434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.